Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294879 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail meselesi geçiştirilecek bir şey değil. Sezon boyunca bireysel hatasından kaynaklanan minumum 10 gol yedik. Bir savunmacı için ikinci bi' parametreye gerek yok. Pozisyon hatalarını, karar mekanizmasını, oyun tercihlerini filan söylemiyorum bile...
Bir bekin hücumcu olabilmesi için dinamik olması gerekir. Dinamik olacak ki hem hücuma hem de defansa zamanında gelebilecek. İkinci özelliği de hem hücumun hem defansın gereklerini yerine getirecek donanıma , yeteneklere sahip , alt yapısının düzgün olması. İsmail'de  bunların hiçbiri  yok . Olmadığı gibi kendisi olduğuna inanıyor ki her hafta aynı şeyleri görüyoruz kendisinden. İsmail'den sezon sonuna kadar tek beklentim mümkünse amatörce işler yapıp takıma gol yedirmemesi .

Çevrimdışı atalay

FB'nin, Konya ve GS maçlarından 6 puan çıkarması pek mümkün değil. Bizim kalan maçlara daha iyi odaklanmamız lazım.

Çevrimdışı tangaz

İsmail meselesi geçiştirilecek bir şey değil. Sezon boyunca bireysel hatasından kaynaklanan minumum 10 gol yedik. Bir savunmacı için ikinci bi' parametreye gerek yok. Pozisyon hatalarını, karar mekanizmasını, oyun tercihlerini filan söylemiyorum bile...

ismail tosicden formayı kaptı die 2 maç oynadı die bu adama güvenip sezonun kalanında ismaile güvenerek kadro planlaması yaparsan şampiyonluk uçar gider. lig tv.de pozisyonları izliyorum tüm toplar ismailin kanadından geliyor hepsi de net pozisyon oluyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Scout

Oğuzhanın Hareket Çektiği Doğru mu ?
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 23:20:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
FB'nin, Konya ve GS maçlarından 6 puan çıkarması pek mümkün değil. Bizim kalan maçlara daha iyi odaklanmamız lazım.

Olay Konya'da. Kaybederse ve kazanırsak derbiden de sıfırla çıkma ihtimali yüksek.

Ancak Konya'da kazanırsa Galatasaray'ı da yenebilir. Bence Konya Fener için kırılma maçı fark bir anda 6'ya da çıkabilir puan puana da gelebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı solar

Bu Marcelo'nun orta sahaya gelip topu oyuna sokmaya çalışmasının Atiba'nın dün ishal olup serum takmalarından başka bir açıklaması var mı?

Çevrimdışı solar

Orta parmak gösterdi gibi geldi bana bir yerde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 23:26:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Marcelo'nun orta sahaya gelip topu oyuna sokmaya çalışmasının Atiba'nın dün ishal olup serum takmalarından başka bir açıklaması var mı?

Atiba2nın enerjisi yeterli değildi bu yüzden değişerek oynadılar, açıklaması bahsettiğin konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

rıza çalımbay.

beşitakaş'ı yenebilirsin. hatta 5 bile atarsın. fener'e de yenilirsin hatta fener'den 5 bile yiyebilirisin. bunlar olabilir. iyi oynarsın kötü oynarsın. fakat takımındaki bütün oyuncular yerden kalmazken, erkek gibi oynamazken tacı bile 2 dakikda atarken tutup da kendi oyunca bir laf ettin mi? uyardın ımı? hadi kalkın adam gibi oynayın dedim mi? kendi oyuncunu eleştirdin mi?
sonra maç sonu çıkıp beşiktaş'ta bunu gördüm diye populizm yaparsın. rahmetli seba sana maçta oynama sana yerde yat mı dedi?

Çevrimdışı atalay

ismail tosicden formayı kaptı die 2 maç oynadı die bu adama güvenip sezonun kalanında ismaile güvenerek kadro planlaması yaparsan şampiyonluk uçar gider. lig tv.de pozisyonları izliyorum tüm toplar ismailin kanadından geliyor hepsi de net pozisyon oluyor...
Bir bekin hücumcu olabilmesi için dinamik olması gerekir. Dinamik olacak ki hem hücuma hem de defansa zamanında gelebilecek. İkinci özelliği de hem hücumun hem defansın gereklerini yerine getirecek donanıma , yeteneklere sahip , alt yapısının düzgün olması. İsmail'de  bunların hiçbiri  yok . Olmadığı gibi kendisi olduğuna inanıyor ki her hafta aynı şeyleri görüyoruz kendisinden. İsmail'den sezon sonuna kadar tek beklentim mümkünse amatörce işler yapıp takıma gol yedirmemesi .

İsmail, fundamentals'i ve güven aralığı düşük bir oyuncu. Güvenip yola çıkamazsınız...

Olay Konya'da. Kaybederse ve kazanırsak derbiden de sıfırla çıkma ihtimali yüksek.

Ancak Konya'da kazanırsa Galatasaray'ı da yenebilir. Bence Konya Fener için kırılma maçı fark bir anda 6'ya da çıkabilir puan puana da gelebilir.

Şu maç kazanılsa bırak kırılmayı 2 maç sonunda havlu atacak duruma geleceklerdi. Şu an için en az birkaç hafta kafa kafaya gidecek gibi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 23:27:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftaya Mario Gomez : ''Buradaki en büyük problem soğukkanlı olamamak. Anlamsız şekilde çok kolay demoralize oluyor taraftar. Bunu hissediyoruz.''

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

anaaamm beyazda sunu gordum son 3 macımıza bakın

gs
osmanlı
konya

baya sakatmıs ben bunu dusunmemiştim hay aksi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Şu maç kazanılsa bırak kırılmayı 2 maç sonunda havlu atacak duruma geleceklerdi. Şu an için en az birkaç hafta kafa kafaya gidecek gibi...
Beni de en çok kızdıran şey bu zaten. Havlu atmaya doğru gidiyorlardı tekrardan dirilttik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

yok öyle bişey elini sallarken bir kareyi dondurup gösteriyorlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Eskiden fener naparsa yapsın biz her maçı kazanırsak şampiyonuz zaten diyordum..

Şimdi mecbur fenerin puan kaybetmesini beklicez..

Ne acı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Rıza kaptanın bugün en iyi yaptığı şey aykut kocaman konusunda farkında olmadan algıyı başlatmış olmasıdır. buradan yürümeliyiz.

Çevrimdışı solar

Atiba2nın enerjisi yeterli değildi bu yüzden değişerek oynadılar, açıklaması bahsettiğin konu.

Devre arasında Alexis-Atiba değişikliği ve Necipin orta sahaya geçmesini fantezi diye önermiştim meğer gerçeğe daha yakınmış.

Kerim'e biraz fazla sempati duyduğumdan çıkmasını da yadırgamış ve ses etmemiştim ama Olcay'ın ondan önce çıkması gerekti bence. Kısır geçen ilk 15 küsür dakika sonrası takımı hareketlendiren ve üstüste iki korner getiren pozisyonlar zinciri Necip'in Kerim'e attığı uzun pas ile başlamıştı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Tolgay'dan çok şey bekliyordum, ama ilk defa Tolgay'ı bi maçta kötü gördüm.

Ayrıca çok gergindi, gergin olduğu için istediklerini yapamadı.

Son anlarda oyunu sol tarafımıza yıktık ama aksiyon bölgesinde de hiç bulunmadı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Tolgay'dan çok şey bekliyordum, ama ilk defa Tolgay'ı bi maçta kötü gördüm.

Ayrıca çok gergindi, gergin olduğu için istediklerini yapamadı.

Son anlarda oyunu sol tarafımıza yıktık ama aksiyon bölgesinde de hiç bulunmadı.
güçsüz ve endişeliydi

Çevrimdışı atalay

Haftaya Mario Gomez : ''Buradaki en büyük problem soğukkanlı olamamak. Anlamsız şekilde çok kolay demoralize oluyor taraftar. Bunu hissediyoruz.''

Haftalardır neden rölantide oynuyor. Bunu da açıklamalı... 

Çevrimdışı Tolga

Fb'liler hafta boyunca Rıza Hoca'nın yatacağını söyleyerek algı yarattılar.

Şimdi bizim taraftardan da aynısını Aykut Kocaman için yapmalarını bekliyorum. (Aykut Kocaman'dan böyle birşey beklemesem de bu ülkede herşey algıyla yapılmaya çalışılıyor.)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

https://twitter.com/HaberKartali/status/717087800538107904 evet yuklenelim bencede bugun gorduk calimbayi nasil baski altina aldilar

Yüklen sosyal medya. UYUMA.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."