Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bu onun işi böyle çalışması normal. gördüğü kart ise çok amatörce querasmanın bilerek kart gördüğü maçlar oldu eski geldiğinde ama ben Antalya maçında bilerek kart gördüğünü düşünmedim sinirini yenemedi bu sefer o depardan sonra.bide şunu söylemeden geçemeyecem inanılmaz derecede bu forumda q17 düşmanlığı varmış gibi sürekli savunma mekanizması gibi çalışan kesim var sizin mesajınız için demiyorum lütfen yanlış anlamayın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel kardeşim ben zaten Quaresma ekstra birşey yapıyor demedim. Ona atılan iftiralarda olduğu gibi bilerek kart görüp tatil yapmıyor bunu diyorum.

İkinci konudaysa şöyle söyleyeyim. Şuan değil belki ama sezon başında Quaresma'ya çok önyargılı yaklaşıldı forumda. Tabi bu foruma özel değil heryerde öyleydi. Sürekli disiplinsizlik yapacağı falan söyleniyordu. Hatta ben Quaresma'nın kırmızı gördüğü trabzon maçından sonra demiştim ki; Quaresma'nın 2.ci haftada kırmızı kart görmesi onun sık sık kırmızı göreceği, disiplinsizlik yapacağı anlamına gelmez. Bu işin sezon başına gelmesi tesadüf oldu inanın bana. Bu saatten sonra sezon sonuna kadar ya 1 kez daha kırmızı görür ya da görmez. Sarı kartlardan da 1 kez ceza alır. demiştim. Aynen bunları söylemiştim. Quaresmayı gömen arkadaşlar da eğer dediğin gibi olursa eyvallah demişlerdi. Nitekim dediğim gibi oldu. Oyüzden Şuanda Quaresma'yı gömen artık çok fazla yok. Bi de takım oyununa uyum sağlamaya çalışması, tam olarak beceremese de en azından buna çalışması, iyi niyet göstermesi de eleştirileri durdurdu. Ben zaten hep söylüyorum; Quaresma'ya bireysel olarak hayranım ama Beşiktaşa aşığım. Ben Quaresma'yı eleştiriyorum yeri geldiğinde. Hatta gün geldi Quaresma değil Olcay oynasın bu maçta dediğim maçlar oldu. Quaresmayı sevmek onu fütursuzca savunmayı gerektirmediği gibi Quaresmayı sevmemek de ona iftira atmayı ve adaletsizce eleştirmeyi gerektirmez.

Çevrimdışı solar

Vallahi ben cok sevmem sirk topcularini ama quaresmayi olumune savunurum. Futbolculugundan ziyade quaresma bir markadir. Mesela naninani daha basarili olmustur quaresmadan ama bir marka degildir.

Bunun bir örneği mesela Portekiz'in yeni formalarının tanıtımında Quaresma'nın kullanılması ama Nani'nin kullanılmaması. Hatta bir de öyle fotoşoplamışlarki Bruno Alves'den bir kaç santim kısa gibi duruyor.

Çevrimdışı Özay

"Quaresma bilerek sarı kart gördü yeaaa.. 3 hafta tatil yapmak için bilerek sarı kart gördü..."

İslam peygamberi Hz. Muhammed'in söylediği rivayet edilen şöyle bir söz vardır. "İftira zinadan daha günahtır."

İnsanlara gayben su'izan etmek ne kadar kötü bir huy, ve ne büyük bir haksızlık...

Sanki yapmadığı şey de hemen kendini savunmaya adamışsın.

Geçen maç gördüğü kartın hiçbir açıklaması yok. Ben bir patron olsam böyle bir işçiyi barındırmam kovarım. Başka bir mesleği yapsaydı; iş hukukunda yaptığı şu hareketten dolayı tazminat dahi ödemeden kendisini işten çıkarma maddeleri var. Ayrıca futbol şu an katma değeri en yüksek iş alanı. Bu paraları kazanan futbolcuların öyle bir hareketi yapmaya hakkı yok.

Kendisi bu sezon iyi bir performans sergiledi kredi kazandı. Kazandığı o kredileri ise bu hareketleri ile bol bol harcıyor ki bence bu hareketi bir daha yaparsa bitme noktasına gelecek.

Ancak gel gelelim senin gibi taraftarlarımız öyle olmaması gerektiğini düşünüyor. Biz kulüp penceresinden bakarken siz futbolcuların avukatları gibi davranıyorsunuz.
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 16:24:38 Özay ]

Çevrimdışı 38life

Sanki yapmadığı şey de hemen kendini savunmaya adamışsın.

Geçen maç gördüğü kartın hiçbir açıklaması yok. Ben bir patron olsam böyle bir işçiyi barındırmam kovarım. Başka bir mesleği yapsaydı; iş hukukunda yaptığı şu hareketten dolayı tazminat dahi ödemeden kendisini işten çıkarma maddeleri var. Ayrıca futbol şu an katma değeri en yüksek iş alanı. Bu paraları kazanan futbolcuların öyle bir hareketi yapmaya hakkı yok.

Kendisi bu sezon iyi bir performans sergiledi kredi kazandı. Kazandığı o kredileri ise bu hareketleri ile bol bol harcıyor ki bence bu hareketi bir daha yaparsa bitme noktasına gelecek.

Ancak gel gelelim senin gibi taraftarlarımız öyle olmaması gerektiğini düşünüyor. Biz kulüp penceresinden bakarken siz futbolcuların avukatları gibi davranıyorsunuz.

Güzel kardeşim ben zaten Quaresma ekstra birşey yapıyor demedim. Ona atılan iftiralarda olduğu gibi bilerek kart görüp tatil yapmıyor bunu diyorum.

İkinci konudaysa şöyle söyleyeyim. Şuan değil belki ama sezon başında Quaresma'ya çok önyargılı yaklaşıldı forumda. Tabi bu foruma özel değil heryerde öyleydi. Sürekli disiplinsizlik yapacağı falan söyleniyordu. Hatta ben Quaresma'nın kırmızı gördüğü trabzon maçından sonra demiştim ki; Quaresma'nın 2.ci haftada kırmızı kart görmesi onun sık sık kırmızı göreceği, disiplinsizlik yapacağı anlamına gelmez. Bu işin sezon başına gelmesi tesadüf oldu inanın bana. Bu saatten sonra sezon sonuna kadar ya 1 kez daha kırmızı görür ya da görmez. Sarı kartlardan da 1 kez ceza alır. demiştim. Aynen bunları söylemiştim. Quaresmayı gömen arkadaşlar da eğer dediğin gibi olursa eyvallah demişlerdi. Nitekim dediğim gibi oldu. Oyüzden Şuanda Quaresma'yı gömen artık çok fazla yok. Bi de takım oyununa uyum sağlamaya çalışması, tam olarak beceremese de en azından buna çalışması, iyi niyet göstermesi de eleştirileri durdurdu. Ben zaten hep söylüyorum; Quaresma'ya bireysel olarak hayranım ama Beşiktaşa aşığım. Ben Quaresma'yı eleştiriyorum yeri geldiğinde. Hatta gün geldi Quaresma değil Olcay oynasın bu maçta dediğim maçlar oldu. Quaresmayı sevmek onu fütursuzca savunmayı gerektirmediği gibi Quaresmayı sevmemek de ona iftira atmayı ve adaletsizce eleştirmeyi gerektirmez.

:)

Çevrimdışı cursedofdragon

Ricardo QUARESMAAAAA  :serefe: :guitar: :djsmile:

Quresma düşmanlarına gelsin  :ok:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ricardo için ölüp biten biri değilim ama gittim kartal yuvasından tshirtünü aldım çok kaliteli kumaş insanın üzerine cuk diye oturuyor tshirt herkese tavsiye ederim :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

akşam 4-0 alsak da rakiplere korku salsak, güzel başlayan haftamız şenlense iyice  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ricardo için ölüp biten biri değilim ama gittim kartal yuvasından tshirtünü aldım çok kaliteli kumaş insanın üzerine cuk diye oturuyor tshirt herkese tavsiye ederim :)

Ben de internetten siparis verdim 25 martta ama daha gelmedi, cok kaliteli gozukuyodu hafif dar kesimse tadindan yenmez :)

Çevrimdışı sallapati

1 joker hakkımız var (1 beraberlik) ..hiç kullanmasak da olur... ya da ne kadar geç kullansak o kadar iyi... 85 puanla rekor Lucesculu Beşiktaşın.. Şenol Hocaya 87 yakışır...

Çevrimdışı mylife1903

Ricardo QUARESMAAAAA  :serefe: :guitar: :djsmile:

Quresma düşmanlarına gelsin  :ok:

Adami tekmeleye tekmeleye bitirecekler. Ilk geldiginde de yardiriyordu basladilar tekmelemeye. Takimdaslarinin da biraz yardimci olmasi lazim. Mesela ibb macinda herif ozzyi bitiriyordu bizden kimse gidip kafakola almadi vuran herifi. Sen mesela git ftnin gssinde hagiye boyle tekme salla bak noluyor.

Bu quaresma allahtan gsye gitmedi adama dokunamazdiniz buna dokunamayinca da durduramiyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

atıba oynuyormuş  :biggrinking:

Reis stadyum basligina dadanmisin, kafani bozarlar simdi.

Uc gundur yedek kulubesiydi, olu pikseldi tartisiyor yapi denetimi bolumu. Sahayi da pikselli yapmislar donumuza kadar piksel oldu su kondom sponsoru pikselli yapsa da rahatlasak

Çevrimdışı kartalpençesi

Takıma ne oldu.Sürekli geri pas yapıyor normalden fazla pas hatası yapıyor.Sadece topla oynaması yüksek.sadece 3 şut var.
İleri doğru çıkmaları lazım çok garanticiler,hızlı oynamıyorlar.Kornerleri hiç etkili kullanamadık. 8 hafta kaldı takım en iyisini oynaması lazım bence.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Viviano

Forum kuralları içinde Beşiktaş futbolcusuna saygı gösterilmelidir diye bir madde var sanırım ama

Kimse kusura bakmasın ben İsmail'e saygı duymuyorum.

Çevrimdışı Tolga

Elimize ne zaman fırsat gelse değerlendiremiyoruz. Yazıklar olsun ne diyeyim.

Artık biz Fb'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aşığımsana

Tolgayi kerimin ilk zamanlarını hatırlattı sürekli ikili mücadeleye girip top kaptırdı,boyko malum, beck zaten hiç güven vermedi. Elimizdeki fırsatı verdik :( Bir umut derbi maç
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Maç boyunca Oğuzhan'ın ofsayt golü dahil tüm pozisyonlarda üretken tek isim var: Sosa. Tek bir oyuncunun inisiyatifine kalan bir oyun. 90 dakika boyunca Ozzie - Sosa varyetesi dışında alternatif bir plan yok. En absürt olanı ise birkaç oyuncudaki keskin fiziksel düşüş.

Bu kadar alan bırakan bir takıma karşı yalnızca (skorun etkisi ile) son 30 dakikada üretebildik.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Elimize ne zaman fırsat gelse değerlendiremiyoruz. Yazıklar olsun ne diyeyim.

Artık biz Fb'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

İş bizim elimizden çıktı, artık fenerin puan kaybını bekleyeceğiz. Fener 7 de 7 yaparsa şampiyon olur gibi gözükse de bence bu iki takım da minimum 5'er puan daha kaybederler.

Şampiyonu Konya ve GS maçları belirler.

Çevrimdışı kartalpençesi

Quaresmanın etkisinin ne kadar olduğunu bu maç ile bursa maçı arasındaki farka bakarak anlayacağız. Bu maç yoktu pozisyon azdı.Bakalım bursa maçı nasıl olacak.takımın kalanı böyle devam ederse şampiyonluk son haftalarda kaçacak yılardır olduğu gibi.bide tek rakibimiz var fener neyseki diğer takımlarla puan farkı açık.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Özay

Bundan sonra daha çok puan kaybeder takımlar. Kimse her maçını kazanamaz ancak bir şey demek istiyorum; üç kuruşun pazarlığını yapıp kalene iyi bir kaleci koyamazsan yüz yıl geçse de şampiyon olamazsın. Bakın ismail'in kazmalıklarına 5 yıl katlanamayı filan hiç saymıyorum bile.

Bir kaleci düşünün ki geçmiş yıllarda şampiyonluğunuza ve uefa'da tur atlamanıza mani olsun sonraki sene yine sizi turdan edip ligde de saçma sapan goller yesin ama siz de gidip hala daha sürpriz yumurta kalecileri takımınıza doldurmaya devam edin.

Bütün bunları yine unutacağız yine saçma sapan bir transfer dönemi geçireceğiz ve yine aynı satırları tekrar tekrar yazmak zorunda kalacağız. Hatandan ders almazsan kaybetmeye mahkumsun. Kimse de şikayet etmesin sonra.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 14:50:18 atalay ]

Çevrimdışı Viviano

En önce sen KESİNLİKLE SEN!!!

SONRA SEN!!

SONRA DA SEN!!

SONRA SEN!!

VE EN SON SEN!!!

GİDİN BU TAKIMDAN!

Çevrimdışı sallapati

FB nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.. yazıklar olsun.. açılış zehir oldu.. fener maçlarını izlemiyordum.. mecburen izlemek zorundayız artık...

adamlara can suyu verdik!!!

Çevrimiçi COB

Gomez çok düşüşte. Anlam veremiyorum. Sosa olmasa pozisyona giremeyecez.  Kriz aninda çikip birisinin almasi lazim di maçi.

Ismail-Boyko ikilisi hücüm ve kalede maçi kaybetmemize neden oldu.

Çevrimdışı sallapati

bu kadar kritik bir haftada 1 puan belki seni şampiyon yapacak.. öne geçip yeniliyorsun yazıkkkkkkkkkkk