Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Twenfe iflasa bir adim daha yaklasti. Borclu oldugu kurum ve sahislarla hala anlasma saglaymadilar. Hollanda futbol federasyonunun Twente'nin lisansini iptal etmesi artik kacinilmaz gibi.

Bu ne demek? Bedava Ziyech demek. Gerekirse senede net 2 milyon verilmeli.

3 milyon imza parası senelik de kemiksiz 1,6ya bağlayalım 5 yıllık da kontrat her sene 100bin zam  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

PSV ve Ajax ciddi ilgileniyorsa biz neden alamayalim?

Çevrimdışı yigitcan1903

Osmanlıyla Konyayla G.sarayla biz de oynayacaz
Uçmamakta fayda var
Aramız yok bizim ya her şey bitiyor ya da anında şampiyon oluyoruz

Çevrimdışı mylife1903

3 milyon imza parası senelik de kemiksiz 1,6ya bağlayalım 5 yıllık da kontrat her sene 100bin zam  :bandit:

@tangaz holosko ve arti bir miktar para da ekleyelim, ustune ismail ve pektemek bonservisleriyle

Çevrimiçi Mehmet57

Sampiyon olursak SL kozu bircok oyuncuyu dusundurur. Takimimizda Almanya'nin santroforu var. Quaresma gibi Portekizin en yetenekli futbolcularindan biri var. Bunlar Avrupa'da herkes tarafindan taninan futbolcular. Yaz doneminde defansada boyle bir isim takviye edilir umarim.

Ziyech'i PSV ve Ajax'da istiyor. Hatta kis doneminde Feyenoord bile teklif yapmisti, yani asla imkansiz degil. Kume dusecek takimda oynadigini unutmayalim ve nekadar da yetenekli olsada zaaflari da bulunan futbolcu ve su an ki oyun yapisi ve fizigi ile asla Ingilterede oynayamaz, Almanya'da zor gelir. Berghuis'in Hollanda'da harikalar yaratip Watford'da bile sonuk oldugunu unutmayin.

Bunun yani sira Faslilar icin Turkiye iyi bir ulke. Genel olarak cok dindar insanlar ve Hollanda'da irkcilikla karsi karsiya kaliyorlar. Ziyech'in Fas'i secmesinin sebeplerinden biri bu. Hatta Van Basten'in gecen hafta cikip "Ziyech aptal, Fas'i kim ceker Hollanda icin oynayabilirsen?" demesi zaten durumu daha net ortaya koyuyor. Yani sportif ve finansal konulardan ziyade Turkiye Ziyech icin sosyal acidan da onemli olur.

Çevrimdışı tangaz

Sampiyon olursak SL kozu bircok oyuncuyu dusundurur. Takimimizda Almanya'nin santroforu var. Quaresma gibi Portekizin en yetenekli futbolcularindan biri var. Bunlar Avrupa'da herkes tarafindan taninan futbolcular. Yaz doneminde defansada boyle bir isim takviye edilir umarim.

Ziyech'i PSV ve Ajax'da istiyor. Hatta kis doneminde Feyenoord bile teklif yapmisti, yani asla imkansiz degil. Kume dusecek takimda oynadigini unutmayalim ve nekadar da yetenekli olsada zaaflari da bulunan futbolcu ve su an ki oyun yapisi ve fizigi ile asla Ingilterede oynayamaz, Almanya'da zor gelir. Berghuis'in Hollanda'da harikalar yaratip Watford'da bile sonuk oldugunu unutmayin.

Bunun yani sira Faslilar icin Turkiye iyi bir ulke. Genel olarak cok dindar insanlar ve Hollanda'da irkcilikla karsi karsiya kaliyorlar. Ziyech'in Fas'i secmesinin sebeplerinden biri bu. Hatta Van Basten'in gecen hafta cikip "Ziyech aptal, Fas'i kim ceker Hollanda icin oynayabilirsen?" demesi zaten durumu daha net ortaya koyuyor. Yani sportif ve finansal konulardan ziyade Turkiye Ziyech icin sosyal acidan da onemli olur.

bunların hepsi mantıklı ama eğer adama birileri ispanyaya git ingiltereye git  kariyerin açısından daha mantıklı derse o zaman bize gelmez aksi halde gelmemesi için bir neden yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz holosko ve arti bir miktar para da ekleyelim, ustune ismail ve pektemek bonservisleriyle

@mylife1903  ben holoskoyu severdim haksızlığa uğradı aslında bu transfer mevzuunda her daim. manisada iken herkes peşindeydi önüne 3 büyük formasını koydular o bizimkini seçip kartal selamı çakmıştı. bu çocuk 17-18 yaşında iken liverpool sezon sonu için ön protokol imzalıyor o sezon sakatlanıyor bacağı kırılıyor sanırım sonra liverpool transferden vazgeçiyor öyle de bir sicili var yanii. iyi çocuktu feda diyenlerden biri de oydu sorunsuz bir profesyoneldi.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Ziyech'i Heerenveen doneminden beri takip ediyorum. Ciplak goz ile izledigim futbolcu. Saf yetenek acisindan bence Hollanda liginin en iyi futbolcusu. Bazoer ve Guardado'nun ustunde.

Ama asla alamayacagimiz kadar iyi degil. Bir Ajax veya PSV taraftarina Oguzhan'mi Ziyech'mi deseniz Ziyech'i alabiliriz ama Oguzhan imkansiz derler. Bu gune kadar hala "Neden Brands Oguzhan'i almadi?" veya "Overmars uyuyormuydu?" derler.

Ziyech takiminin en yetenekli oyuncusu. Ziyech olmasa ligin son sirasinda bulunurlardi. Bu yuzden zaten tum toplari Ziyech kullaniyor. Nekadar yetenekli olsada zaaflari var. Assist sayisina ragmen bencilligi bunlardan biri. Gecende bir analiz gormustum. Twente'nin Ajax'dan kiraladigi el Azouzi'ye tam 13 kez daha uygun pozisyonda bulunmasina ragmen topu vermeyip calim veya sut cektigine dikkat cekilmisti. Bunun yani sira ikili mucadelerden kacan yapisi var ve orta sahada kaptirdigi toplar oluyor Fernandes gibi.

Nekadar yetenekli olsada, skor'a katkisi olsada, onun buyuk liglerde cok zorluk cekmesine sebep olabilecek zaaflari da var.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  ben holoskoyu severdim haksızlığa uğradı aslında bu transfer mevzuunda her daim. manisada iken herkes peşindeydi önüne 3 büyük formasını koydular o bizimkini seçip kartal selamı çakmıştı. bu çocuk 17-18 yaşında iken liverpool sezon sonu için ön protokol imzalıyor o sezon sakatlanıyor bacağı kırılıyor sanırım sonra liverpool transferden vazgeçiyor öyle de bir sicili var yanii. iyi çocuktu feda diyenlerden biri de oydu sorunsuz bir profesyoneldi.
Evet manisaspor zamanlarinda da tren gibi gidiyordu cocuk, beni rahatsiz etmiyordu aslinda holosko. beni suan takimda rahatsiz eden iki isim var iso ve pektemek. kaleci tolga bile rahatsiz etmiyor hatta ben seviyorum, cunku alabilecegimiz en iyi turk kaleci adam, kabul ediyorum hatta gunay bence daha iyi kaleci tolgadan ama tolga kalsin. iso ve pektemek icin dusuncelerim, dusunce sucu kapsamina giriyor, giyotine bile goturebilir beni.

Çevrimdışı tangaz

Evet manisaspor zamanlarinda da tren gibi gidiyordu cocuk, beni rahatsiz etmiyordu aslinda holosko. beni suan takimda rahatsiz eden iki isim var iso ve pektemek. kaleci tolga bile rahatsiz etmiyor hatta ben seviyorum, cunku alabilecegimiz en iyi turk kaleci adam, kabul ediyorum hatta gunay bence daha iyi kaleci tolgadan ama tolga kalsin. iso ve pektemek icin dusuncelerim, dusunce sucu kapsamina giriyor, giyotine bile goturebilir beni.

bu iki adama 10 milyon bonservis verdik maaşlarınıda ekleyince şimdiye dek belki 20 milyon dolar paramız gitmiştir  :s20:

Çevrimdışı tangaz

sinan engin anlatmıştı manisada maç sonu eduard cisse sinan enginin yanında soluğu almış "mösyö mösyö santraforu dışarda aramayın bu çocuğu alın durdurması kontrolü çok zor bu çocuğun" demiş, severim holoskoyu.

Çevrimdışı tangaz

sinan engin demişken, komik adamdı. bunlar yd ile gidiyolar udineseden sivokla zapatocny transferini bitirecekler adamlar peşin alın 2,5dan verelim diyorlar bunlar vadeli kaça diyorlar adamlarda 4,7 sivok 4,5 zapo diyor bu salaklar da tamam diyorlar udinese başkanı hem şaşkın hem ellerini ovuşturuyor. salaklar banka kredisi çekip peşin ödeseler daha ucuza gelecekken udinesenin vadeli teklifini kabul ediyorlar. sonra sinan gelip övüyor bu iki kazmayı zapo bildiğin recep çetin süper adam diyor sivok içinde seneye 15 milyona milana satarız diyor  :D

Çevrimdışı sallapati

(Hakaret Yasak)₅ GS-FB maçını gündüz oynatacaklarmış.. hepinizi üstüste koyacağız merak etmeyin... bu arada aspor da agzından kaçırdı... kalan tüm haftalar gündüz oynanabiir deniyor...

ulan 40 yılın başında bi şampiyon olacağız , nerdeyse ligi iptal edecekler haysiyetsizler

Çevrimdışı sallapati

GS 5. olsa da kupaya gidiyor.. medyada yanlış algı yaratmaya çalışıyorlar.. GS ligi bıraksın fbye sıkmasın diye algı yapıyorlar... Kupayı FB ya da Konya alırsa ligde 5. olan takım UEFA ya gidiyor...

gs 5. olsa da UEFA ya gidiyor.. bu algıyı yerleştirelim

Çevrimdışı Kalyoncu

GS 5. olsa da kupaya gidiyor.. medyada yanlış algı yaratmaya çalışıyorlar.. GS ligi bıraksın fbye sıkmasın diye algı yapıyorlar... Kupayı FB ya da Konya alırsa ligde 5. olan takım UEFA ya gidiyor...

gs 5. olsa da UEFA ya gidiyor.. bu algıyı yerleştirelim
Ligi biz kazanacağımız için finale çıksada gs gidiyo o yüzden adamlar rahat ama düşük ihtimal fb şampiyon olup kupayıda alırsa ligdeki beşinci gidiyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Ligi biz kazanacağımız için finale çıksada gs gidiyo o yüzden adamlar rahat ama düşük ihtimal fb şampiyon olup kupayıda alırsa ligdeki beşinci gidiyo

hayır.. statü geçen sene değişti.. kupada final oynayan takım hiçbir şekilde avrupaya gidemiyor

Çevrimdışı Kalyoncu

hayır.. statü geçen sene değişti.. kupada final oynayan takım hiçbir şekilde avrupaya gidemiyor
Tamam bende sana değişen statüyü söylüyorum oradaki şart ligide alması

Çevrimdışı Kuntz

(Hakaret Yasak)₅ GS-FB maçını gündüz oynatacaklarmış.. hepinizi üstüste koyacağız merak etmeyin... bu arada aspor da agzından kaçırdı... kalan tüm haftalar gündüz oynanabiir deniyor...

ulan 40 yılın başında bi şampiyon olacağız , nerdeyse ligi iptal edecekler haysiyetsizler

Mesele bu senenin şampiyonluğu değil. Mesele önümüzdeki senelerde de ligi Beşiktaş'ın domine edeceği korkusu. Fenerbahçe çok para harcadı ve şampiyonlar ligine gidememek onları çok sarsacak. Galatasaray'ın hali ortada. Beşiktaş stadı açmışken bu sene şampiyon olursa diğerlerinin bizi yakalaması zor olacak. En az 4-5 sene Beşiktaş bu ligi eze eze götürecek. Bunu çok iyi bildikleri için deli gibi çabalıyorlar. Bu senenin şampiyonluğu bizim üçüncü yıldızı da takmamız ve potansiyel 4. yıldız adayı olmamız demek.

Çevrimdışı sallapati

Tamam bende sana değişen statüyü söylüyorum oradaki şart ligide alması

hayır öyle bir şart yok.. mesela Konya Kupayı kazandı ve ligde 3. oldu
yine lig 5.cisi avrupaya gidiyor..

kupada final oynayan takımın hiçbir şekilde avrupaya gitme hakkı yok artık

Çevrimdışı Kalyoncu

hayır öyle bir şart yok.. mesela Konya Kupayı kazandı ve ligde 3. oldu
yine lig 5.cisi avrupaya gidiyor..

kupada final oynayan takımın hiçbir şekilde avrupaya gitme hakkı yok artık
Eğer kupayı alan takım ligini şampiyon bitirirse lig sıralaması göz önüne alınacak ve diğer kupa finalisti Avrupa vizesi alamayacak. Eğer kupayı kazanan ekip şampiyon olamazsa kural eskisi gibi uygulanacak ve kupa finalisti Avrupa'ya gitme hakkı kazanacak. Karardaki kriter, kupayı kazanan takımın aynı sezon ligi şampiyon bitirmesi olarak belirlendi.
Umarım açıklayıcı olur

Çevrimdışı sallapati

Eğer kupayı alan takım ligini şampiyon bitirirse lig sıralaması göz önüne alınacak ve diğer kupa finalisti Avrupa vizesi alamayacak. Eğer kupayı kazanan ekip şampiyon olamazsa kural eskisi gibi uygulanacak ve kupa finalisti Avrupa'ya gitme hakkı kazanacak. Karardaki kriter, kupayı kazanan takımın aynı sezon ligi şampiyon bitirmesi olarak belirlendi.
Umarım açıklayıcı olur

dün güntekin onay farklı söyledi onun yalancısıyım

Çevrimdışı 38life

"Quaresma bilerek sarı kart gördü yeaaa.. 3 hafta tatil yapmak için bilerek sarı kart gördü..."

İslam peygamberi Hz. Muhammed'in söylediği rivayet edilen şöyle bir söz vardır. "İftira zinadan daha günahtır."

İnsanlara gayben su'izan etmek ne kadar kötü bir huy, ve ne büyük bir haksızlık...

Çevrimdışı Kalyoncu

"Quaresma bilerek sarı kart gördü yeaaa.. 3 hafta tatil yapmak için bilerek sarı kart gördü..."

İslam peygamberi Hz. Muhammed'in söylediği rivayet edilen şöyle bir söz vardır. "İftira zinadan daha günahtır."

İnsanlara gayben su'izan etmek ne kadar kötü bir huy, ve ne büyük bir haksızlık...
Bu onun işi böyle çalışması normal. gördüğü kart ise çok amatörce querasmanın bilerek kart gördüğü maçlar oldu eski geldiğinde ama ben Antalya maçında bilerek kart gördüğünü düşünmedim sinirini yenemedi bu sefer o depardan sonra.bide şunu söylemeden geçemeyecem inanılmaz derecede bu forumda q17 düşmanlığı varmış gibi sürekli savunma mekanizması gibi çalışan kesim var sizin mesajınız için demiyorum lütfen yanlış anlamayın.

Çevrimdışı murat baltacı

Oğuzhan varken zıyech nasıl olur bilemedim olası ben arfa transferide gündemdeyken. atiba,ozi,zıyech yapsak tolgay harcanır bide avrupada atiba ozi orta sahası zayıf kalır oziyi önde kullansak ziyech yedek kalacak hadi sosayı kanada atarızda ozinin seneye oynayacağı bölge forvet arkası olmalıdır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Vallahi ben cok sevmem sirk topcularini ama quaresmayi olumune savunurum. Futbolculugundan ziyade quaresma bir markadir. Mesela naninani daha basarili olmustur quaresmadan ama bir marka degildir.

Quaresma dedigimiz adam butun dunyanin tanidigi bir oyuncudur, seneye sampiyonlar liginde quaresma farki yaratir. Besiktasin daha cok izlenmesini saglar hatta boyle bir oyuncunun besiktasta oynamasi vodafonenun bile hosuna gider.

Bu forumda ismail ve pektemek gibi oyuncular ile ayni formayi giymesi bile basli basina bir mucizr olan bir futbolcunun elestirilmesi garip oluyor tabii.

Yok trivela yapiyormus, yok top eziyormus yahu burasi ingiltere ligi mi sanki her yerimiz duzgun takimda barselona quaresmayi elestiriyoruz. Sari kart gormus, gorecek tabii yatirimini koruyamayan yonetim dusunsun. Quaresmanin gordugu kartlari fbli oyuncular goruyor mu?