Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Atiba'nın yerine ben ishal olayım, ona birşey olmasın düşüncesindeyim şu an.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba'nın yerine ben ishal olayım, ona birşey olmasın düşüncesindeyim şu an.
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba Ba duygulandirdi bee :by2:

Birbirinden güzel 3 Gol atmis , ilk Golden sonra da Kartal pençesi yapmış...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

Balkonda elimde sigara gözlerim uzaklarda...Ne düşünüyorum?

Atiba'nın ishalini...
 Acaba nasıl şimdi.Maça kadar kıvamı düzelirmi?Çok su kaybettimi ki? Muz falan yedirseler bari  :D

Çevrimdışı Scout

Atiba'nın ishalini...
 Acaba nasıl şimdi.Maça kadar kıvamı düzelirmi?Çok su kaybettimi ki? Muz falan yedirseler bari  :D
Maçtan Önce Güzel Bir :) Yaptırırız Tuvaletini Salarız Sahaya 45 Dakika Dayansın Yeter  :lol: :lol: :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı AigleBordeaux

Atiba'nın ishalini...
:kop:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan062

Abi takım da ekstra motivasyonla maça çıkar ama  :)

biz boyle haftalarda genelde kaybettik yani pek yaradıgı soylenemez :) ama yinede kasımpasada korkmuyorum ama işte aslında bundan korkulur korkmadıgından korkacaksın :ebebe: :ebebe:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kartal Ç

ilki telekomun yeni logosundan esintiler taşıyor. sponsorumuzlan aramızı mı bozacan  :kar:

Çevrimiçi murat

:aman:
Abdullah sen bırak dişçiliği demiyeceğim ama bence bir şansını zorla.bilmem yada zorlama bütün parayı formaya yatırmak zorunda kalabiliriz :D piksellileride beğendim ama bunlar müthiş. renklerin değişik versiyonlarınıda yap güzel olur.siyah nike tasarımlı formanda enfesti.piksellileride nokta şeklinde değilde koltuklardaki gibi kare yaparsan daha erkeksi olur.puantiye bize ters.
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 00:37:25 MURAT ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kalyoncu

Taraftar olarak çok çabuk gaza geliyoruz. Kendimizi hemen şampiyon ilan ediyoruz.

Geçen sene Liverpool'u eledikten sonra resmen coştuk. Sanki ligde şampiyon olup üstüne Avrupa Ligi'ni kazanmışız gibi sevindik. Taraftarla birlikte futbolcuların da ayakları yere basmayınca önce Avrupa'da sonra ligde tepetaklak olduk.

Şimdi fb'nin aldığı bir beraberlikte hemen şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanıyor. Sadece burada değil sosyal medyada genel kanı bu yönde. Sadece 3 puan öndeyiz ve ikili averajda da gerideyiz. Yani 1 mağlubiyette avantaj falan kalmıyor. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Takımın ona göre ayakları yere basarak oynaması gerekiyor.
Fenerin oynanmamış bir maçı var kazanacağını nereden biliyoruz ki o maç derbi maçı. bu sefer ayaklarımız yere  sağlam basıyo.Bende sevmem böyle şampiyon ilam etmeleri felan ama  bence şuanda gerekli olan birşey fener tamamen bitiriyo kafasında futbolcusuyla taraftarıyla hocasıyla bitik durumdalar baskıyı hissetsinler bide bu açıdan düşünün

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Yavaştan beyaz bayrakları çıkarmaya hazırlanıyorlar. Açıklamalardan falan ben bunu anladım. Tek yapmamız gereken bunlara umut vermemek.

Çevrimdışı Ersoy

Yarın Kasımpaşayı yenersek çok iyi olur.Gsde sürpriz yapıp bi zahmet derbiyi kazansa.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Abdullah

ilki telekomun yeni logosundan esintiler taşıyor. sponsorumuzlan aramızı mı bozacan  :kar:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah sen bırak dişçiliği demiyeceğim ama bence bir şansını zorla.bilmem yada zorlama bütün parayı formaya yatırmak zorunda kalabiliriz :D piksellileride beğendim ama bunlar müthiş. renklerin değişik versiyonlarınıda yap güzel olur.siyah nike tasarımlı formanda enfesti.piksellileride nokta şeklinde değilde koltuklardaki gibi kare yaparsan daha erkeksi olur.puantiye bize ters.
abi bu iki forma yüzünden taşladılar beni ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı mylife1903

nefes verin laaannnn nefes alamiyorum nasil gececek bu zaman. insallah aksam yarim sifirda olsa 3 puani aliriz ve onumuzdeki maclara bakariz.

Çevrimdışı sallapati

Beyler ; geçen sene 30. haftayı lider geçtiğimizi hatırlatırım...

Beşiktaş Şampiyon diye gaza getirmeye çalışıyorlar. Lütfen gaza gelmeyelim. Dünkü Osmanlı beraberliği bize 7 galibiyet 1 beraberlikte şampiyon olma imkanı sağladı...
ama 7 galibiyet ,1 mağlubiyette şampiyonluk gidebilir.. Çok deplasmanımız var. Ayaklarımız yere bassın...

5 maç 15 puan yaparsak GS maçına psikolojik avantajla gideriz.. 30 Nisanda Kayseri maçıyla 78 puanı görmemiz gerekiyor. Lig daha yeni başlıyor...

Çevrimdışı sallapati

ligin daha 4te 1i oynanmadı.. sakin olmakta fayda var

Çevrimdışı tangaz

Beyler 11 Nisan saat 21:45 puan durumunu açıklıyorum

1- Beşiktaş 69 puan
2- febe 60 puan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

kasımpaşa düşüşte 2.ci yarı 2 tane maç kazandılar.

En son bursadan 4 yediler 2 bekleri yok ancak eren derdi yok döndü bizim için handikap.

Bizimde eksiklerimiz var tolga,töre,quaresma,(atiba).

Araya milli takım arası girdi takım ne durumda bilmiyoruz.

Kazanacağımızı düşünüyorum ama yinede kontrollü oyunu disiplini elden bırakmamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

kasımpaşa düşüşte 2.ci yarı 2 tane maç kazandılar.

En son bursadan 4 yediler 2 bekleri yok ancak eren derdi yok döndü bizim için handikap.

Bizimde eksiklerimiz var tolga,töre,quaresma,(atiba).

Araya milli takım arası girdi takım ne durumda bilmiyoruz.

Kazanacağımızı düşünüyorum ama yinede kontrollü oyunu disiplini elden bırakmamak lazım.

rakipde veysel hariç eksik yokmuş keşke veysel oynasaydı otobana çevirirdik orayı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Twenfe iflasa bir adim daha yaklasti. Borclu oldugu kurum ve sahislarla hala anlasma saglaymadilar. Hollanda futbol federasyonunun Twente'nin lisansini iptal etmesi artik kacinilmaz gibi.

Bu ne demek? Bedava Ziyech demek. Gerekirse senede net 2 milyon verilmeli.

Çevrimdışı ozan062

Twenfe iflasa bir adim daha yaklasti. Borclu oldugu kurum ve sahislarla hala anlasma saglaymadilar. Hollanda futbol federasyonunun Twente'nin lisansini iptal etmesi artik kacinilmaz gibi.

Bu ne demek? Bedava Ziyech demek. Gerekirse senede net 2 milyon verilmeli.

bedava bir ziyech cok daha zor gelir cnk imzada ister en onemlisi taleplisi cok dolayısıyla daha iyi sartlarda birilerini tercih eder burda biz caydırıcı olan taraf olamayız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi