Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302407 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bence alınacak yabancı oyuncular 29-32 yaş aralığında kariyerli Winner ve çagözlü doymak bilmeyen tiplerden seçilmeli. (Gomez, Drogba, Sneijder, Zago, Kuntz) bu isimlerin muadili oyuncular ile genç yerli rotasyonunu daha iyi kompakt hale getirebilirsiniz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Milli maç arası olunca da insan futboldan soğuyor.

Kasımpaşa maçı oynansa da tekrardan havaya girsek :bandit:

Aynen Beşiktaşsızlıktan dellenecem valla.. :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Bu yıl Avrupa Şampiyonası var. Yüksek kalibreli transferler yapmak zor. Kadroyu olabildiğince muhafaza edip, eksik bölgelere nokta atışı isimler koymak zorundayız. Bütçe yine aynı olacaktır. Yüksek maliyetli oyuncular beklemeyin...

Ndiaye = Veli + bir miktar para karşılığında halledilebilir mi? Bence hoş olur.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Ndiaye = Veli + bir miktar para karşılığında halledilebilir mi? Bence hoş olur.

holosko+bir miktar para gibi oldu bu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

hakim i alamanlar kapar yüksek ihtimal... sadece his duyum yok :)

ben kristal palas- bolasie olsa keşke derim ama tabi premier lig den nası adam getircen.. zor tabi..

kanatta puncheon da çok iş yapar bizde.. güzel bi pazarlıkla olabilir ama tabi pL...

Çevrimdışı mylife1903

Holosko arti bir miktar veli arti bir miktar olduysa velinin biraz dusunmesi lazim.

Ben de eskisi gibi olamayacagini dusunuyorum ama bir sebe daha sans verirlerse de uzulmem. Ismail kac senedir oynuyor, pektemek serbest dususte.

Ne oldu bu veliye isin gercegi nedir bilmiyorum. Uzuluyorum cok candan oynayan bir cocuk

Keşke birilerinede Pektemek + bir miktar para diyebilsek.....

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

@atalay @Çağrı bu EPL de oynayan eski PSGli Stephane Sessegnon vardı şimdi baktım WBAda oynuyormuş sözleşmesi de bitenlerden son durumu nasıl iş yapar mı ?

Bize çok sağlam sağ-sol bek ve stoper,

Orta sahaya bir takviye,

Kanada Aras ve Ben arfa geleceğini düşünürsek tamam,

3. forvet olarakta genç gelişime açık Furkan Yaman tamamdır takım :)

Şöyleki; solbek caner sağbek gg orta sahaya topal kanada da ben arfayı alırsak transferde bonservis harcamış olmuyoruz :D

Sadece stoper :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Koa_lAA

@atalay @Çağrı bu EPL de oynayan eski PSGli Stephane Sessegnon vardı şimdi baktım WBAda oynuyormuş sözleşmesi de bitenlerden son durumu nasıl iş yapar mı ?

agalar cevap verir ama nacizane fikrim... hayranı olduğum bir topcuydu ama son 1-2 sene baya düşüşte...

ama bizde eski formunu bulabilir... örnekleri var..

Çevrimdışı tangaz

agalar cevap verir ama nacizane fikrim... hayranı olduğum bir topcuydu ama son 1-2 sene baya düşüşte...

ama bizde eski formunu bulabilir... örnekleri var..

Ben bikaç sene önce seyretmiştim en son temposu dinamizmi adam eksiltmesi ve en önemlisi uzaktan etkili şutları harikuladeydi. ama şimdi nasıl bilmiore :)

Çevrimiçi murat baltacı

Çıtanın biraz daha yükselmesi gerek bu oyuncular şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncular değiller kadroya alternatif olabilirler sadece. Bize gelip doğrudan katkı verecek oyuncu gerek en az 3 tane.

Biri sol beke, biri stopere, biri ortasahaya.
Caner,badstuber(nkoulou),bastian + ben arfa,van der wiel

Seviye atlayacaksak bu kalitede oyuncularla atlayalım. takımın ölüsü Türkiyede üç beş seneye ambargo koyup şampiyonlar liginde uefada iş yapabilsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

David Silva diyorum 30 yaşına gelmiş diyorum :D

En erken ne zaman çökebiliriz? :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

tercih sana kalmis ister sag ister sol avcunu ac ve yala güzel kardeşim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

hiç bir zaman  :D
rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz die bir şarkı vardı  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aldığım cevaplardan sonra :evillol: ;

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Olmayuacak duaya amin  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sametbagan

Arkadaşlar bakıyorumda herkes stoper bek transferi yapıyor gomez elden gidiyor bence onun yerine bakın birazda

Edin dzeko veya Falcao gomez formulü ile kiralık çok iyi olur bence hazır forvet konusunda backroundumuz iyiyken şu fırsatları değerlendirmeliyiz

Çevrimdışı 38life

En erken 37. Ozaman Ronaldo da 38 yaşına gelmiş olacak. Amerika dönüşü onu da kapatırız. 11 tane de baston alırız. Güzel bi takım olur :)

Çevrimdışı Ogün

Arkadaşlar bakıyorumda herkes stoper bek transferi yapıyor gomez elden gidiyor bence onun yerine bakın birazda

Edin dzeko veya Falcao gomez formulü ile kiralık çok iyi olur bence hazır forvet konusunda backroundumuz iyiyken şu fırsatları değerlendirmeliyiz
Şampiyon olursak gitmez. Benim açıklamalarından, tavrından anladığım bu.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2016, 17:32:28 Ogün ]

Çevrimdışı LuceGel

En yeni tetikçilerden Ali Palabıyık Fener-Osmanlı maçına verilmiş bakalım nasıl katledecek maçı.Kırmızı penaltı para basanlar kazanacak .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Gomez üst seviye bir takımdan teklif lmadıkça gitmez bence.Hele ki şampiyon olursak gitmesi daha zor.

Eğer ki giderse bence Falcao da iyi bir çözüm olmaz Falcao tamamen bitik be.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli olsun gomez giderse hem formasi satilir, hem taraftar sever, basinda fazlaca yer buluruz hemide kucuk cocuklari besiktasli yapar.

Çevrimiçi Mehmet57

Lider olmamiza ragmen takimda bariz eksikler var. Stopper mevkisinde Rhodolfo disinda SL'de yeterli olabilecek stopperimiz yok. Beck'in ofansi yetersiz, Ismail cok dengesiz. Orta sahada fizik gucumuz zayif. Olcay yerine daha yaratici, daha tehlikeli bir kanat oyuncusu sart.