Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303524 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu yıllar süren çalışma Tello dönemi olmasın? Zira Fikret Demirer transferidir. O da orta sahadan devşirmedir. @celiker1

Çevrimdışı ozan062

olcayın sene sonu kesinlikle gonderilmesidni istiyorum

tekrardan soyle bi yazmıs olalımda :super: :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı celiker1

Bu yıllar süren çalışma Tello dönemi olmasın? Zira Fikret Demirer transferidir. O da orta sahadan devşirmedir. @celiker1
Yok bizim değil Şili'li futbol yöneticilerinin kanat oyuncusu yetiştirme üzerine çalışmaları olduğundan bahsetti.Bizim ligin takımlarının yerinde olsam kanat oyuncularını Şili'den bakarım dedi.Ligin bizim ligimize çok benzer olduğundan,seninde söylediğin gibi sertliğinden bahsetti
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Şili'den sol bek istiyorsanız.. Colo-Colo'dan 97'li Cristian Gutierrez var.

http://www.transfermarkt.com.tr/cristian-gutierrez/profil/spieler/385104

Çevrimdışı tangaz

Pedro Franco da Fikret Demirer transferidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

2010-2011 sezonundan itibaren su ana kadar 12 mac yapmisiz bursayla ve 10 galibiyet , 1 beraberlik , 1 maglubiyet almisiz.
Hocasinin bir ozelligini goremiyorum , Kadrosu anadolu takimlari icin fena degil ancak en iyi 5 kadroya bile giremez benim gozumde. Bunun disinda bize karsi hep motivasyonlu cikiyorlar sonuc ortada. Bu sene stad acilisiyla beraber cok rahat yenmemiz lazim. Beni nisan ayindaki maclarda sadece Akhisar deplasmani korkutuyor. Onu da gececegimizi dusunuyorum . Ben 5 macta 13 ya da 15 puan alacagimii dusunuyorum.
Insallah ozgur agizindan bal damliyor. Ben hala iki takiminda 7 puan civari kaybedecegini dusunuyorum. Osmanlispor bir guzellik yaparsa biraz rahatlarim ben. Sinirden kurdesen doktum 2 haftadir bogusuyorum. Biraz rahatlayim, cok stress yaptik

Çevrimdışı mylife1903

shaktar fred'i oynatmıştı, son 8 hafta gg oynar mı acaba

Madenciler fredi oynatinca bu cazgir karilar nasil bagirmisti, gazetelere ismarlama haberler yaptirmisti. Yahu bir tane delikanli adam yok mu medyada cikip sunlari soyleyecek. Uefa falan basvuracakti aziz, yok hukmen falan yaziyorlardi o zamanlarda

Çevrimdışı mylife1903

Yalan mı genç adam?!  :D

Şili tarihi/sanatı/futbolu özel ilgi alanım. Hatta Deportivo Colo Colo taraftarıyım. Şili'li oyuncular genelde temas oyunlarını seven, agresyon derecesi yüksek, atletik, dinamik, seri oyuncular olur. Fakat son yıllarda Isla ve Alexis dışında kanat oyuncusu çıkartamadılar. -ki Isla devşirme- Daha çok orta saha oyuncuları göze batan cinsten... O pazara genelde Udinese hakim.

Mesela şu anda ManU'nun oyuncusu Angelo Henriquez ile Club Brugge'lü Nicolas Castillo potansiyelli iki genç oyuncu olarak göze çarpıyor.

Saraplari?

Çevrimdışı atalay

Pedro Franco da Fikret Demirer transferidir...

Tello dışında bir numarası yok zaten.  :D

Saraplari?

Enfes. Özellikle Concha y toro serisi... Casillero del Diablo ve Marques de Casa Concha ✓

Çevrimdışı 38life

Yalan mı genç adam?!  :D

Şili tarihi/sanatı/futbolu özel ilgi alanım. Hatta Deportivo Colo Colo taraftarıyım. Şili'li oyuncular genelde temas oyunlarını seven, agresyon derecesi yüksek, atletik, dinamik, seri oyuncular olur. Fakat son yıllarda Isla ve Alexis dışında kanat oyuncusu çıkartamadılar. -ki Isla devşirme- Daha çok orta saha oyuncuları göze batan cinsten... O pazara genelde Udinese hakim.

Mesela şu anda ManU'nun oyuncusu Angelo Henriquez ile Club Brugge'lü Nicolas Castillo potansiyelli iki genç oyuncu olarak göze çarpıyor.

2014 Dünya Şampiyonasında Şili'nin oynadığı futbola aşık olmuştum. Okadar dinamiktiler ki; 1 farkla öndeler dakika 90, Şili lehine taç oluyor Şilili futbolcular koşarak taç atmaya gidiyor ve hızlıca atağa kalkmak için çabalıyorlar. Bu oyun tarzlarına hayran kalmıştım. Kupayı kazanmalarını çok istedim ama olmadı.

Şu görüntüyü kaydetmiştim hala durur :)

Çevrimdışı atalay

2014 Dünya Şampiyonasında Şili'nin oynadığı futbola aşık olmuştum. Okadar dinamiktiler ki; 1 farkla öndeler dakika 90, Şili lehine taç oluyor Şilili futbolcular koşarak taç atmaya gidiyor ve hızlıca atağa kalkmak için çabalıyorlar. Bu oyun tarzlarına hayran kalmıştım. Kupayı kazanmalarını çok istedim ama olmadı.

Yazın burada epey yazmıştım. Şili'nin oyunun temelleri 2007'de Bielsa ile ardından onu idol kabul eden Jorge Sampaoli ile atıldı. Oyun formasyonları ve taktik anlayışları birbirine benzer. Sampaoli'nin kariyeri de Bielsa'nın izinden gidiyor. Hatta gelecek sezon Bielsa gibi Marsilya'yı çalıştırabilir.

Sampaoli, Universidad de Chile zamanında önemli başarılar kazandı. O takımdaki oyuncularından bazıları bugün dünya futbolunda önemli yerdeler. Milli takımda da beraber çalıştılar. Dünya Kupasında şansızlık yaşadılar. Fakat geçen yaz Sampaoli ile tarihinde ilk kez Copa America'yı kazandılar. Göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar.   

edit: Bielsa ile beraber ülke futbolunu değiştirdiler.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 22:54:17 atalay ]

Çevrimdışı Bugrahan

Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Beşiktaş, bir taraftan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya çalışıyor. Siyah - Beyazlılar, Hannover 96 forması giyen gurbetçi oyuncu 22 yaşındaki Kenan Karaman'ı izlemeye aldı.
Bilginiz var mı abiler futbolcu hakkında ? @atalay @Çağrı
"Ellerini başının arkasına yasla ve hayatı katlanılabilirmiş gibi yap."

Çevrimdışı mellfred

Yazın burada epey yazmıştım. Şili'nin oyunun temelleri 2007'de Bielsa ile ardından onu idol kabul eden Jorge Sampaoli ile atıldı. Oyun formasyonları ve taktik anlayışları birbirine benzer. Sampaoli'nin kariyeri de Bielsa'nın izinden gidiyor. Hatta gelecek sezon Bielsa gibi Marsilya'yı çalıştırabilir.

Sampaoli, Universidad de Chile zamanında önemli başarılar kazandı. O takımdaki oyuncularından bazıları bugün dünya futbolunda önemli yerdeler. Milli takımda da beraber çalıştılar. Dünya Kupasında şansızlık yaşadılar. Fakat geçen yaz Sampaoli ile tarihinde ilk kez Copa America'yı kazandılar. Göze hoş gelen bir futbol oynuyorlar.   

edit: Bielsa ile beraber ülke futbolunu değiştirdiler.
atalay sence emre mor'a kulübün ilgisi var mıdır,  alabilme ihtimalimiz sence nedir ?

Çevrimdışı atalay

Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Beşiktaş, bir taraftan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya çalışıyor. Siyah - Beyazlılar, Hannover 96 forması giyen gurbetçi oyuncu 22 yaşındaki Kenan Karaman'ı izlemeye aldı.
Bilginiz var mı abiler futbolcu hakkında ? @atalay @Çağrı

Pek izlemedim.

atalay sence emre mor'a kulübün ilgisi var mıdır,  alabilme ihtimalimiz sence nedir ?

Bilgim yok.

Çevrimdışı tangaz

günaydın futbol sevdalıları kartallar :)

(herkes stad başlığında günaydın diyor ben de burada)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ne gunaydini beaaaaa benim icin yemek saati.

Biz oglen yemegi saatini gunun bir vakti gibi kullaniyoruz.

Soyle oluyor
Dokumanlar hazir mi?
Yok
Ne zaman
Yemekten sonra
(Saat 16:00) olur
Dokumanlar hazir mi?
Yemekten sonra
Ya benim yemek saati 14:00
Bana ne ben daha yemedim

Asyada yasamanin en guzel tarafi hep gec kaldigimiz icin hic gec kalmayiz. Gelin damat kendi dugunlerine gec kalir.

Misafirler icin baska bir durum var soyle

Biz sana misafir olacagiz
Ol
Ne zaman gelelim
Yarin gelin
Tamam
(Yarin elinde hediyelerle kapiya gelir)
Merhaba geldik iste
Niye bugun geldiniz lan, yarin demedik mi?

Gunaydin @tangaz gune iyi baslarsin insallah, moral kondusyon depoluyorum bak sana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın abi bugünde ospinayı alamadık

Çevrimdışı tangaz

günaydın mylife ve mehmet ali seviyorum sizleri gününüz güzel, ospinanız bol olsun  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

UEFA'dan;

• With a lack of consistent Turkish strikers in the Süper Lig, how can coach Fatih Terim vary his attacking options?

• Winger Gökhan Töre is serving a two-match suspension: will that rule him out of the UEFA EURO 2016 squad?

• Attacking midfielder Oğuzhan Özyakup is having a good campaign with Beşiktaş but can he support the forwards for the national team too?

Milletin gözü bizim oyuncularda. Töre tamam ama Oğuzhan'ı vermezük. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada David Silva gelmiş 30 yaşına :naughty: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı worns

Martin Caceres, Tom Huddlestone, Oscar Scarione, Junior Hoilett

Gökhan'ı satıp 0 bonservisle şu 4 oyuncuyu getirsek transfer sorununun %75'ini halletmiş oluruz. Bonservis kotasını da beklere harcarız.

Bugün istesek en kötü 3'ü biter bu transferlerin. İskeleti belli ve orta vadeyi rahatça planlayabilecek bir takım olmanın avantajını kullanıp erkenden transferleri bitirmeye yönelmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı sallapati

ne 13 ne 11 puan beyler.. nisan ayı 5 maç 15 puan başka yolu yok.. Bizim puan kaybetmemize neden olan tek şey fizik kondüsyon eksikliğidir.. artık 8 hafta , haftada 1 maç olduğuna göre puan kaybedeceğimiz rakip göremiyorum ben...
Bursa açılış maçımız.. çok rahat yeneriz..

3 tane zor maçımız var..

Sivas
OSmanlı
Konya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 12:47:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Martin Caceres, Tom Huddlestone, Oscar Scarione, Junior Hoilett

Gökhan'ı satıp 0 bonservisle şu 4 oyuncuyu getirsek transfer sorununun %75'ini halletmiş oluruz. Bonservis kotasını da beklere harcarız.

Bugün istesek en kötü 3'ü biter bu transferlerin. İskeleti belli ve orta vadeyi rahatça planlayabilecek bir takım olmanın avantajını kullanıp erkenden transferleri bitirmeye yönelmemiz gerekiyor.

Çıtanın biraz daha yükselmesi gerek bu oyuncular şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncular değiller kadroya alternatif olabilirler sadece. Bize gelip doğrudan katkı verecek oyuncu gerek en az 3 tane.

Biri sol beke, biri stopere, biri ortasahaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ne 13 ne 11 puan beyler.. nisan ayı 5 maç 15 puan başka yolu yok.. Bizim puan kaybetmemize neden olan tek şey fizik kondüsyon eksikliğidir.. artık 8 hafta , haftada 1 maç olduğuna göre puan kaybedeceğimiz rakip göremiyorum ben...
Bursa açılış maçımız.. çok rahat yeneriz..

3 tane zor maçımız var..

Sivas
OSmanlı
Konya

nisan ayı kolay geçer 15 puan toplarız.

bence zor maçlar gs ve konya maçlarıdır.

gs maçı öyle veya böyle derbidir ve cinconun gerek samiyende gerekse de tokide derbi kaybetmeme alışkanlığı var özellikle bize karşı.

konya deseniz son maç adamların avrupa iddiası durumu aykutun fb uşağı oluşu son hafta şampiyonluk için kazanmak zorunda olursak bunun yaratacağı stres ve deplasman oluşu...

Çevrimdışı zekotha

Hepsi BELEŞ

Andrija Zivkovic (Partizan) - Töre giderse genç ve golcü kanat
Roman Neustädter (Schalke) - Stoper Şart - Önlibero da oynuyor
Daniel Didavi (Stuttgart) - Sosa Giderse
Gökhan Gönül (Fb) - Beck'i rotasyon oyuncusu yapacak biri lazım
Mehmet Topal (Fb) - Önlibero
Caner Erkin (Fb) - Solda İsmail ile çekişmeli oynar
Martin Caceres (Juventus) - Stoper ve hızlı
Gregory van der Wiel (Psg) - Beck'i rotasyona çekmek için
Hatem Ben Arfa (Rennes) - kimse gitmese de alınacak biri