Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz bizim gencligimizde trtden takip ederdik ya hergun iran-irak savasini o zamanlarda lubnan haberleri cikardi ayni o durumdayiz. Akdenizin incisiydi lubnan.

Futbollari nasildi acaba, arapca bilmek vardi sorardim adamlara futbolunuz nasildi, sike var miydi?

hergün iran-ırak savaşı görüntüsü olurdu değil mi ne günlerdi, ama bu kadar kirlenmemiştik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Scout

SON DAKİKA | TFF'den Gökhan Gönül açıklaması!
“Şu anda gelen rapora istinaden hukuk kurulu rapor verecek biz de onu takip edeceğiz. Bu tür durumlar sözlü olarak bildirilmez zaten. Fenerbahçe kulübü bize yazılı olarak durumu bildirdi. Dopingli ilaç kullanım listesi var. Fenerbahçe bize bunu bildirdi. Bunun iki tane listesi var dopingli ilaç listesi ve futbolcu ilaç kullanım listesi. Yasaklı madde olarak listede yer alıyor ama bu lokal olarak kullanılabiliyor. Kaburga kırığının etrafına ağrı kesici olarak yapılmış. Kullanılabilir bir madde bu. Bunun normal olup olmadığına hukuk karar verecek. Eğer hukuk ‘karar veremem’ derse PFDK’ya sevkedilecek. Onlar doping kurulundan bilgi isteyecekler ve sonrasında karar verilecek.”
Pika Pika

Çevrimdışı nusretaslanturk

shaktar fred'i oynatmıştı, son 8 hafta gg oynar mı acaba

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 14:56:22 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel bir Olcay Şahan yazısı. :eyes

http://www.theguardian.com/football/2016/feb/23/thomas-muller-modest-assassin-bayern-munich-germany

"In other words, Olcay can’t beat you with his close ball control, he can’t beat you with his pace, and he can’t beat you with his dribbling skills. He just beats you."

:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerbahçe'nin GG'ü bizim maçtan beri oynatmaması bu sebepten mi acaba? Geçenlerde haber çıkmıştı "Sakat değilim, oynatmamak hocanın tercihi" gibilerinden.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BEŞİKTAŞ-63              fener-59

04.04 Kasımpaşa(D)   |   03.04 Osmanlıspor

11.04 Bursaspor        |   10.04 Konyaspor(D)

|    13.04 Galatasaray(D)

16.04 Sivasspor(D)    |    17.04 Mersin

23.04 Akhisar(D)       |    24.04 Trabzon(D)

30.04 Kayserispor      |    01.05 Gaziantep

Nisan ayından kaç puanla çıkarız sizce?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

13 veya 11 diyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

13 veya 11 diyorum.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum bence de 11 ya da 13 puan aliriz. Bursaspor maci beni titretiyor. Maglubiyet olmasin, beraberlige raziyim mumkunse 0-0

Çevrimdışı ozgursum

Katiliyorum bence de 11 ya da 13 puan aliriz. Bursaspor maci beni titretiyor. Maglubiyet olmasin, beraberlige raziyim mumkunse 0-0

Bursa nin neyinden titriyorsun merak ettim?

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

3 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Portonun sol beki inanılmaz bi oyuncu istatistlikler ateş ediyo. Yönetimden tanıdığı olan varsa bi iletmesi lazım.

http://www.transfermarkt.com.tr/miguel-layun/leistungsdaten/spieler/58576/plus/0?saison=2012

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bence bu doping olayında bir bit yeniği var Derbi oynayalı kaç gün olmuş olay şimdi mi patlak verdi bu olayda başka bi amaç vardır

Beşiktaş'la adı yüksek sesle anılmaya başlayınca tehdit amaçlı olabilir azize tarafından diye düşünüyorum.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

BEŞİKTAŞ-63              fener-59

04.04 Kasımpaşa(D)   |   03.04 Osmanlıspor

11.04 Bursaspor        |   10.04 Konyaspor(D)

|    13.04 Galatasaray(D)

16.04 Sivasspor(D)    |    17.04 Mersin

23.04 Akhisar(D)       |    24.04 Trabzon(D)

30.04 Kayserispor      |    01.05 Gaziantep

Nisan ayından kaç puanla çıkarız sizce?
Beni düşündüren tek maç Akhisar maçı.

Akhisar'ı deplasmanda bugüne kadar hiç yenemedik bir de kötü zemini de eklersek en zor maç o gibi duruyor. Puan kaybı yaşarsak sadece Akhisar maçında yaşarız bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beni düşündüren tek maç Akhisar maçı.

Akhisar'ı deplasmanda bugüne kadar hiç yenemedik bir de kötü zemini de eklersek en zor maç o gibi duruyor. Puan kaybı yaşarsak sadece Akhisar maçında yaşarız bence.

Geçen senelerde bizden aldıkları puanlara karşı bu sene eze eze yenip şampiyonluk yarışında tökezlememeliyiz.

Çevrimdışı mylife1903

Bursa nin neyinden titriyorsun merak ettim?

Bence cok iyi kadrosu var, bizden sonra en iyi kadro bursada bence. Hocalari da sampiyon teknik direktor(nasil sampiyon oldugunu degil apoletini konusuyoruz)
Bursaspor bize devamli ters gelen, ayak bagi olmus bir camiadir.

Futbollarina bakarsak dinamik oynuyorlar, cok hucum oyuncusuyla oynuyorlar. Tehlikeli takim bursaspor.

Ayrica saglam motive olacaklardir, tesvik piriminden beter motivasyon var yeni stad acilisi, besiktasi sampiyonluk yolunda tokezletme vb.

Kucumsersek, yeni stadta koyar geceriz havasi olursa o mac, butun camia titrer tek ben degil.

Çevrimdışı Tolga

Geçen senelerde bizden aldıkları puanlara karşı bu sene eze eze yenip şampiyonluk yarışında tökezlememeliyiz.
Şampiyon olmak istiyorsak bu sefer Akhisar'a takılmamak lazım tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyon olmak istiyorsak bu sefer Akhisar'a takılmamak lazım tabi.

akhisar kim yaa akhisar köftesi gibi yeriz onları  :iblush:

Uzun toplar duran toplar ne güne duruyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

akhisar kim yaa akhisar köftesi gibi yeriz onları  :iblush:

Uzun toplar duran toplar ne güne duruyor  :D

Evet  evet saha bozuk olursa bizim mactada, cenk ve gomez ileride geriden uzun toplu oynanir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şampiyonluk için çatır çatır geleni geçeni tokatlamalıyız.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı LuceGel

@LuceGel sahaya yansimamis doping abi. Tedavi amacliymis, performans arttirmazmis.

Ne guZel memleket agrisiz oynayinca performans artmiyor tabii.(beyaz futbol modu)
Zaten olacağı o biz bildirdik tff ye milli futbolcuya çamur atılıyor doping sahaya yansımadı vs diyecekler  :bandit: .G.Gönl çıkacak ben doping yapacak topçumuyum gözüme bakın diyecek tff sahte belge gösterecek olay kapanacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı celiker1

@atalay @Çağrı Dün bir radyo programında denk geldim.Spikerin biri kanat oyuncusu(bek-ofans)transferlerinin Şili'den araştırılmasını önerdi.Önceki yıllarda kanat oyuncusu çıkaramaması üzerine bunun için çalıştılar yıllarca dedi.Ligin sertliğinin bize uygun olmasını ve son yıllarda çalışmalarının meyvelerini almalarını gerekçe olarak gösterdi.Ligi takip ettiğini ve çok iyi hücumcu bekler olduğundan bahsetti.Sizin bir bilginiz var mı,düşünceniz nedir Şili futbolu,futbolcuları hakkında?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ozgursum

Bence cok iyi kadrosu var, bizden sonra en iyi kadro bursada bence. Hocalari da sampiyon teknik direktor(nasil sampiyon oldugunu degil apoletini konusuyoruz)
Bursaspor bize devamli ters gelen, ayak bagi olmus bir camiadir.

Futbollarina bakarsak dinamik oynuyorlar, cok hucum oyuncusuyla oynuyorlar. Tehlikeli takim bursaspor.

Ayrica saglam motive olacaklardir, tesvik piriminden beter motivasyon var yeni stad acilisi, besiktasi sampiyonluk yolunda tokezletme vb.

Kucumsersek, yeni stadta koyar geceriz havasi olursa o mac, butun camia titrer tek ben degil.
2010-2011 sezonundan itibaren su ana kadar 12 mac yapmisiz bursayla ve 10 galibiyet , 1 beraberlik , 1 maglubiyet almisiz.
Hocasinin bir ozelligini goremiyorum , Kadrosu anadolu takimlari icin fena degil ancak en iyi 5 kadroya bile giremez benim gozumde. Bunun disinda bize karsi hep motivasyonlu cikiyorlar sonuc ortada. Bu sene stad acilisiyla beraber cok rahat yenmemiz lazim. Beni nisan ayindaki maclarda sadece Akhisar deplasmani korkutuyor. Onu da gececegimizi dusunuyorum . Ben 5 macta 13 ya da 15 puan alacagimii dusunuyorum.

Çevrimdışı atalay

"In other words, Olcay can’t beat you with his close ball control, he can’t beat you with his pace, and he can’t beat you with his dribbling skills. He just beats you."

:lol:

Yalan mı genç adam?!  :D

@atalay @Çağrı Dün bir radyo programında denk geldim.Spikerin biri kanat oyuncusu(bek-ofans)transferlerinin Şili'den araştırılmasını önerdi.Önceki yıllarda kanat oyuncusu çıkaramaması üzerine bunun için çalıştılar yıllarca dedi.Ligin sertliğinin bize uygun olmasını ve son yıllarda çalışmalarının meyvelerini almalarını gerekçe olarak gösterdi.Ligi takip ettiğini ve çok iyi hücumcu bekler olduğundan bahsetti.Sizin bir bilginiz var mı,düşünceniz nedir Şili futbolu,futbolcuları hakkında?

Şili tarihi/sanatı/futbolu özel ilgi alanım. Hatta Deportivo Colo Colo taraftarıyım. Şili'li oyuncular genelde temas oyunlarını seven, agresyon derecesi yüksek, atletik, dinamik, seri oyuncular olur. Fakat son yıllarda Isla ve Alexis dışında kanat oyuncusu çıkartamadılar. -ki Isla devşirme- Daha çok orta saha oyuncuları göze batan cinsten... O pazara genelde Udinese hakim.

Mesela şu anda ManU'nun oyuncusu Angelo Henriquez ile Club Brugge'lü Nicolas Castillo potansiyelli iki genç oyuncu olarak göze çarpıyor. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalan mı genç adam?!  :D

Şili tarihi/sanatı/futbolu özel ilgi alanım. Hatta Deportivo Colo Colo taraftarıyım. Şili'li oyuncular genelde temas oyunlarını seven, agresyon derecesi yüksek, atletik, dinamik, seri oyuncular olur. Fakat son yıllarda Isla ve Alexis dışında kanat oyuncusu çıkartamadılar. -ki Isla devşirme- Daha çok orta saha oyuncuları göze batan cinsten... O pazara genelde Udinese hakim.

Mesela şu anda ManU'nun oyuncusu Angelo Henriquez ile Club Brugge'lü Nicolas Castillo potansiyelli iki genç oyuncu olarak göze çarpıyor.

Bir Olcaysever olarak kesinlikle doğru :D