Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306047 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Ne onuyoruz iki maçtır anlayan varmı?
Hele şuanki macta faul yapıp duruyoruz. Hazırlık maçı olmasa bol kırmızı yerdik.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

İsmail az daha milli takımı da katlediyordu :D

Çevrimdışı BURÇ

Milli takım pozisyona giremiyor acilen q17 çıkıp Olcay girmeli oyuna

Çevrimdışı underworld

İsmail az daha milli takımı da katlediyordu :D
Biz sözleşme uzatmayalimda başka yerde ne yapıyorsa yapsın

Çevrimdışı firewater

Oynatma terim efendi oynatma sakın beşiktaşın formasını terletmiş oyuncuları oynatma. Şampiyonada böyle olmayacak takımlar.

Çevrimdışı Ensar

Oynatma terim efendi oynatma sakın beşiktaşın formasını terletmiş oyuncuları oynatma. Şampiyonada böyle olmayacak takımlar.
delik deşik edecekler bizi ben hiç ama hiç güvenmiyorum bu sözde taktiği sisteme.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

delik deşik edecekler bizi ben hiç ama hiç güvenmiyorum bu sözde taktiği sisteme.

Bu pis herifin balı var sadece. Ya değilse iki tane tas gibi stoperi milli takıma çağırmamak. Ozan, yasin, volkan gibi kazmalrı ilk onbirde oynatmak. Olcay ve kerimi yedeğin yedeği yapmakla hiç bir maçı kaxanamazssın. Bak burak iyileşsin cenk nasıl yedek kalacak izle gör.

Çevrimiçi Koa_lAA

tolga zengin izledim bugün iki tane...

ümit milli takım kalecisi ve avusturya kalecisi...

Çevrimdışı ekrembaser

İyiniyetlilerinden şüphe etmemekle birlikte bugün emin oldum ki kanat beklerimize rağmen bu sene tarih yazıyoruz resmen oynadığımız futbolla

Çevrimdışı ozgursum

Kendi oyuncumuzu da bu kadar yerin dibine sokmayin bence.  Bu arada bugunun en guzel haberleri Oguzhan in 2. yari , Gomez in ise hic oynamamasi. Haftasonuna dinc gelecekler Insallah.

Çevrimdışı Kemal

Volkan sen e irite olduğum kadar heralde 20 numaraya bile irite olmamistim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Volkan sen e irite olduğum kadar heralde 20 numaraya bile irite olmamistim.

"20" numaralar böyle oluyor galiba gıcık,itici,küfürbaz,pislik fenerde "20" numara hiç değişmiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çarşının töreye destek vermesi güzel bir hareket töre en kısa sürede toparlamalı
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 04:39:15 Mehmet Ali C. ]

Çevrimiçi murat baltacı

Dün Başkan Orman'ın anlaştık dediği yerli ve yabancı oyuncular Ben Arfa ve Çağlar Söyüncü.. Ancak Ben Arfa imza için tek şartı şampiyonluk.

Ayrıca E.T Almanya'da Badstuber için görüşme yapmış ama oyuncu sakat mayısa kadar anlamadım bu işi. He Badstuber olur mu çok iyi olur tabii sakatlıkları devam etmezse..

EPL'de oynayan çok sağlam bir orta saha diyorlar bir de.. O da Bastian sanırım.
isimler kağıt üzerinde çok iyi özellikle arfa,bastian sakatlık sorunu yaşamaz oynarlarsa efsane oyuncularımız olabilirler. badstuber de kalite senelerdir aradığımız stoper olur hem hamleli hem oyun kurabilen stoper tek sıkıntı sakatlık riski. Çağlarda baya gündemde geleceği olan bi oyuncu ersanın adanadan gelişi gibi ersanda kiralık olduğu sene çok iyi stoperdi sakatlıklar bitirdi adamı İnşallah çağlar böyle olmaz.

stoper tandemimiz badstuber,marcelo,rodolfo,çağlar olabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"20" numaralar böyle oluyor galiba gıcık,itici,küfürbaz,pislik fenerde "20" numara hiç değişmiyor.
Tipi de gıcık ediyor adamı törenin formda olduğu zamanda terimin oynatması da dahada gıcık ettiriyor

Çevrimdışı mylife1903

1-1 olunca yattim uyudum. Yahu milli takim oynuyor ben heyecanlanmiyorum, bu kabul edilemez bu umursamazligimin sebepleri incelenmeli.

Bir degisiklik olur diye milli maca da gittim kendimi rakip takim tribunde ve burak'a kufur ederken hatta yanimdaki yabancilara turkce kufur ogretirken buldum. Butun mac (Hakaret Yasak)₅, hirsizsin diye bagiriyordu bizim tribun.

Ozan tufan, volkan sen, selcuk, yasin bu adamlar neden milli takimda. Mehmet topal neden stoper oynuyor, oynayamaz demiyorum, neden?

Ersan, atinc neden yok milli takimda? Necip, ozan kadar oynayamaz mi? Basaksehir takimindan yalcin en azindan aday kadroyu haketmiyor mu?

Besiktasin rakipleri dagitan bir sistemi var bu sistemi alip biraz revize edip oynatmak cok mu batiyor ftye. Yabanci oyunculari degistir turk oyuncular ile oynat kardesim, cok mu zor.

Yok imparator fatih terim, orayi cekme burayi cek terim bir seyler icat edecek, 3 kelime sacma sapan laflar edip bilmislik taslayacak. Simdi herifi elestiremiyorsun da adam sampiyonaya goturdu takimi.

Hep ayni hesaplar. Transfer sezonu oncesi rahim zafer ve vanspordan erkani avrupa sampiyonasi kadrosuna almisti bizim yonetim hemen ziplayip transfer yapmisti, transfer sonrasi ft bunlari hemen geri gondermisti. Ya bunlar transfer cinligi icin milli takima alindi(ki bence oyle) yahut besiktasa transfer oldular diye geri gonderildi.
Aklima sey geldi, "aku yok, baba akuyu calmislar" sahnesi vizontele filminden.

Hakan balta stoper oynuyor, mehmet topal stoper oynuyor, ersanve atinc kadroya alinmiyor, yalcin cagrilmiyor. Yuh yani kim anlatabilir bu secimlerin sebebini. Yahu semih oynadi bu milli takimda, rezil bir futbolcu yok atletico istiyor, diye sisiriyorlardi ama dinlesen en cok biZ abartiyoruz futbolcularimizi.

Cok mu zor kardesim rabike gore hakan baltayi sol bek oynatmak, mehmet topal ortada.

Sonra u21de neden bjkli yok. Bizim cok mu kotu genc takim. Gecen oynadi cocuklar a takim ile hemde rizeye karsi. O gaziantepte iki tane cocuk var iki maclarini izledim biri orkan biri emre o cocuklar neden oynamiyor u21de.

Deve-egri-dogru
Yuh develer

Çevrimdışı mylife1903

Ismail koybasi milli takimda oynamis, iki milyon euroya sozlesme yenileyelim, ftye meneceri sakal atmazsa ben bisi bilmiyorum arkadas.

Berezilyaya dondu milli takim. Ft cakali butun fbli futbolculari oynatiyor yorulsunlar diye herhalde. Fb kazanirsa ft fblileri oynatti mac eksikleri olmasin, diye deriz.

Ya, te allahim

EssiLor

• Ziyaretçi

Azizin Çılgın Askeri Kasımpaşalı Eren Derdiyok bizim maçta oynayacakmı Varmı bilgisi olan ?
Rıza Çalımbay geçen hafta Eren haftalardır sakat felan demişti A spora
Durum nedir ?

Çevrimdışı sallapati

medyada büyük taarruz var BJK ye karşı.. Başkan konuşmamalı artık stad dışında. NE söylerse söylesin kafalarına göre yazıyorlar

EssiLor

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre nin tedavisine devam edildiği ve Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceği öğrenildi
Durumu iyiye giden Yıldız futbolcunun Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı gelen haberler arasında
A.Spor
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 09:49:44 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tangaz

medyada büyük taarruz var BJK ye karşı.. Başkan konuşmamalı artık stad dışında. NE söylerse söylesin kafalarına göre yazıyorlar

bu (Hakaret Yasak)₅ medyaya ne girip çıkıyor ki sürekli başkanın açıklamalarını dillendiriyorlar? yıllardır renkli yöneticiler konuşur dururlar ama hiç böyle yazmaz, çizmez, konuşmazlardı. acaba bu satılık kalemlere ne girip çıktı???

Ben de gelinen noktada diyorum ki bu satılmışlarla ilgili de konuşsun çıksın ayar versin ne ayaksınız siz satılmışlar die bir basın bildirisi yayınlasın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

şu canım güzelim kılıfa tolga'yı niye koyarsınız ki sanki koy necip babayı olsun bitsin alalım biz de :)

Çevrimdışı Ensar

yara bandımız bile varmış be :D