1-1 olunca yattim uyudum. Yahu milli takim oynuyor ben heyecanlanmiyorum, bu kabul edilemez bu umursamazligimin sebepleri incelenmeli.
Bir degisiklik olur diye milli maca da gittim kendimi rakip takim tribunde ve burak'a kufur ederken hatta yanimdaki yabancilara turkce kufur ogretirken buldum. Butun mac (
Hakaret Yasak)₅, hirsizsin diye bagiriyordu bizim tribun.
Ozan tufan, volkan sen, selcuk, yasin bu adamlar neden milli takimda. Mehmet topal neden stoper oynuyor, oynayamaz demiyorum, neden?
Ersan, atinc neden yok milli takimda? Necip, ozan kadar oynayamaz mi? Basaksehir takimindan yalcin en azindan aday kadroyu haketmiyor mu?
Besiktasin rakipleri dagitan bir sistemi var bu sistemi alip biraz revize edip oynatmak cok mu batiyor ftye. Yabanci oyunculari degistir turk oyuncular ile oynat kardesim, cok mu zor.
Yok imparator fatih terim, orayi cekme burayi cek terim bir seyler icat edecek, 3 kelime sacma sapan laflar edip bilmislik taslayacak. Simdi herifi elestiremiyorsun da adam sampiyonaya goturdu takimi.
Hep ayni hesaplar. Transfer sezonu oncesi rahim zafer ve vanspordan erkani avrupa sampiyonasi kadrosuna almisti bizim yonetim hemen ziplayip transfer yapmisti, transfer sonrasi ft bunlari hemen geri gondermisti. Ya bunlar transfer cinligi icin milli takima alindi(ki bence oyle) yahut besiktasa transfer oldular diye geri gonderildi.
Aklima sey geldi, "aku yok, baba akuyu calmislar" sahnesi vizontele filminden.
Hakan balta stoper oynuyor, mehmet topal stoper oynuyor, ersanve atinc kadroya alinmiyor, yalcin cagrilmiyor. Yuh yani kim anlatabilir bu secimlerin sebebini. Yahu semih oynadi bu milli takimda, rezil bir futbolcu yok atletico istiyor, diye sisiriyorlardi ama dinlesen en cok biZ abartiyoruz futbolcularimizi.
Cok mu zor kardesim rabike gore hakan baltayi sol bek oynatmak, mehmet topal ortada.
Sonra u21de neden bjkli yok. Bizim cok mu kotu genc takim. Gecen oynadi cocuklar a takim ile hemde rizeye karsi. O gaziantepte iki tane cocuk var iki maclarini izledim biri orkan biri emre o cocuklar neden oynamiyor u21de.
Deve-egri-dogru
Yuh develer