Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311220 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
@lonewolf1905 Dostum problem şu; Ben samimi olduğum fenerli ve cimbomlu arkadaşlarımla kahvede bir araya geldiğimde fenerin, cimbomun başkanını eleştiririm, her türlü gömerim. Ama ben fenerbahçelilerin %99'unu oluşturduğu bir kahve veya derneğe girip, ordakileri birebir tanımıyor olduğum halde ve üzerimde Beşiktaş formasıyla Aziz yıldırımı eleştiremem. Bu etik olmaz. Çünkü orda bu bana düşmez ve kışkırtıcı olur. O insanların ağırına gider. Etik olmayı bırak sonu kavga ile biter. Eğer o kahvedeki kişilerle ileride arkadaş olacağım varsa da bu arkadaşlık artık imkansız hale gelir.

Umarım meseleyi anlamışsındır.
Haklisin hocam ama yorumum sert olsa hak verirdim. Sadece begenerek izledigim bir baskan profili oldugu icin oyle bir yorum yazdim. Iyi niyet ile bir uyari diyelim ama maalesef bazilari bir kufur etmedigi kaldi. Rahatsizlik verdiysem tekrar ozur dilerim....

Eyvallah hocam kibar yorumum icin. Allah'a emanet...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hep hak verdim size bu konuda ama hic bir yorumum tahrik edici olmadi ama maalesef bazilari yanlis anladi. Sadece kendimce ufak bir elestiride demeyelim bir uyari gibi. Cunku Fikret Orman'i hep seven biri olarak simdiye kadar sergiledigi profiline yakistiramadim.

Dedigim gibi bundan sonra rahatsizlik verici bir durum olmayacak. Son yazilarim....
Başkan Fikret Orman'ı taraftar olarak bizim de eleştirdiğimiz taraflar var ama bugün Ankaragücü ,8-0 , şampiyonluğumuzun gasp edilmesi konusunun açılmasının sebebi kendisi değil gündem yaratmak isteyen oradaki moderatör bozuntusu . G.S.'li de Beşiktaşlı olsak da hepimizin önceliği adalet olmalı . Sadece ligde ya da  çevremizde değil her yerde adalet olmalı.

Çevrimdışı murat baltacı

Bir Fikret Orman sözü ;
Uefa kupasını getirmek istiyoruz bunun içinde yeni sezonda omurgayı almanlardan bekleri ve orta sahayı türklerden kuracağız.

-----------------boyko----------------
gökhan--marcelo--badstuber--caner
------------Schweinsteiger----------
arfa---------ozi-----tolgay--------sosa
----------------gomez--------------

Patron Çıldırdı :)
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 02:18:54 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Haklisin hocam ama yorumum sert olsa hak verirdim. Sadece begenerek izledigim bir baskan profili oldugu icin oyle bir yorum yazdim. Iyi niyet ile bir uyari diyelim ama maalesef bazilari bir kufur etmedigi kaldi. Rahatsizlik verdiysem tekrar ozur dilerim....

Eyvallah hocam kibar yorumum icin. Allah'a emanet...

bir gs.li gelip benim forumum da beni kast ederek bazılarının bir küfür etmediği kaldı deme hakkı yok haddini aşıyorsun!!! beni burada arkadaşlar bilir bana saygısızlığı olan birine dahi tatlı dille yaklaşmışımdır olgun bir üslupla düzeltmeye çabalamışımdır çünkü onlar Beşiktaşlıdır AMA hırsız bir takım olan benim 8 şampiyonluğumu çalan bir takımın mensubu gelip burada benim başkanıma eleştiri getiremez...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Transfer sezonunda yapılacak transferleri söyleyeyim,  Savunmanın ortasına (Rhodolfo'nun durumuna göre), Sol açığa, Sol beke ve Orta saha ortasına 4 transfer yapılacaktır. Ayrıyetten gidenler olursa birde onların yerine oyuncu alınacaktır. Diğer mevkilere transfer yapılacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kuntz

Renklilerle anlaşamayacağımız bir konu varsa, oda futbolda adalet kavramıdır. Forumdaki arkadaş için demiyorum ama genel olarak Galatasaray taraftarı ve Fenerbahçe taraftarı takımlarının kollanmasını ister ve arzular. Sesleriyse sadece diğerine göre daha az kollanıldığı zaman çıkar. Son yirmi yılda bu öyle bir noktaya vardı ki artık iş terbiyesizlik noktasına geldi. İki büyük yalanını ortaya çıkarıp futbol pastasını ikiye bölmek isteyen bu kafalar bu işi gerçekleştirmek için her türlü bel altı vurmaya ve pis kumpaslara yönelmeye başladılar. Bizim çalınan şampiyonluklarımız var. Herkesin gözü önünde oldu bunlar. Bunlara yok demek. Sizde hep bunları söylüyorsunuz demek falan işin palavrasıdır.  Yapılan emek hırsızlıklarını aklamaya çalışmak insanların kafasında başarıya giden her yol mubahtır algısını yaratıyor. Hangi takım taraftarı olursa olsun, olan şeye oldu diyecek. Kendi takımına bir kaç yıldız daha fazla gelsin diye yapılan rezilliklere alkış tutmayacak. Tuttuğu zaman işte Türk futbolu bu noktalara geliyor. Seviyesi yerlerde sürünüyor. İster kabul etsinler ister etmesinler bugün Beşiktaş Türk futbolunun geleceğidir. Hatta daha ileriye gideyim Türk futbolunun bu rezilliklerden kurtulması için en büyük umut ışığıdır. Kirlenmiş düzeni ve tutulmuş köşeleri sahada oynadığı oyunla yıkmaya ve alt etmeye çalışıyor. Temiz futbol isteyen, temiz futbol özleyen herkes Beşiktaş'ın bu sene şampiyon olması için yatıp kalkıp dua etmelidir. Bu takım bu kadar kumpasa rağmen bu sene şampiyon olursa kurulu düzenin çarklarına resmen çomak sokacak. Direnç noktasını kıracak. Bu durum sonraki yıllar için hak ve adalet kavramlarını samimi olarak isteyen her camia için hareket alanını arttıracak.

Beşiktaş'ın şampiyonlukları gasp edilmiştir demek diğer camialara hakaret değildir. Bir gerçeğin söylenmesidir. Ayrıca bu gaspçılar o camialara çöreklenen kişilerdir. Kurum olarak kimse bu takımlara bir şey söylemiyor. Sadece böyle rezillikleri yapanları içlerinde tutmamaları alkışlamamaları için uyarıyor. Şerefimizle oynayıp hakkımızla kazanacağız, Beşiktaşa karşı girişilen kirli oyunları yeşil sahada bozup Türk futbolu için umut ışığı olacağız. Beşiktaşın bu şekilde başarılı olduğunu görenler artık pis yollara, karanlık işlere bulaşmak yerine adam gibi takımlar kurup, statlarını en iyi hale getirip rekabet etmeye çalışacak. Herkesi bir üst seviyeye biz taşıyacağız.

Çevrimdışı Savaş

Seneye sanırım yine bir gidenlerin yerini de dolduracak şekilde 7-8 futbolcu gelecek gibi.

Sag ve sol bek, bir adet stoper, bir adet göbek, bir adet sol kanat, bir adet sağ kanat elzem olanlar.

Oynayanlardan Gökhan ve Sosa gidici gibi görünüyor. Yaza turnuvada Oğuzhan parlarsa onu da tutamayabiliriz. Gomez'in de durumu belli olmaz.

Bu 4 adam yerine 4 adam, 3-4 adam da ekstradan gelse etti sana 8 :)

Fakat bu 4 adam neredeyse takımın can damarları. Eger giderlerse seçimi çok iyi yapmak lazım. Yaza çok stres olucaz gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Tamam, aforoz ettiniz. Çok da egzajere etmeyin durumu...

Çevrimdışı mylife1903

Cocuk biraz alindi ama tepki normal, ben bir saygisizligini gormedim. Azinlik olarak yasamak zordur ben de azinlik mnsubu olarak yasiyorum bilirim. Bazen tepki gelecektir, empati yapacaksin, mecbursun.

Simdi herkesin besiktasli oldugu forumda, taktik bir hata yapti gsli arkadasimiz, bilerek veya saygisizca isteyerek yaptigini dusunmuyorum, genc bir cocuk bilmeden elestirdi baskani.

Bence uyeligi silinmesin, burada bir gslinin olmasi genc ve militan besiktasli arkadaslarimizin diger takim taraftarlarina limitsiz giydirmesine fren olur.

Lonewolf kardesim tepki normal, once biz bir gomelim baskani sonra sen ustune kum atarsin ama once sana kimse baskanin mezarini kazdirmaz. Nefeslen biz bir gomelim hele.

Simdi konuya gelince, baskan benim sinirimi tepeme cikariyor yahu konusma her kanalda. Gsli cocuk dogru diyor, bu sene sampiyonluk giderse herkes baskana giydirecek. Takimla ilgilenmedi, takimin havasini bozdu, insaatla ugracagina federasyonla ugrassaydi, ortami gereksiz gerdi, bunlar soylenecek.

Simdi baskani da anliyorum. 4 sene once arayip, sormayan (Hakaret Yasak)₅ basin mensuplari, sereflileri varsa tenzihnederim, simdi devamli baskanin pesinde, biraz kibire yenik dustu baskan, gunahsiz kul olmaz.

Programi izlemedim ama bu kadar kalitesiz bir herifin karsisina cikmasini ben istemezdim.

Turk futbolunda son 20yilda bir onceki 20lik dilimde oldugu gibi bir suru pislik dondu. Ben sadece sebebini anlayamiyorum, neden bizim camia. Adamlar kulubu kapatip gidecegimizi falan mi dusunuyor nedir?

Konu dagildi, baska basliklara yoneliyorum sizler uyurken. Ismail'e sarki buldum bu arada youtubedan. Bu youtube ne guzel seymis, ne arasam buluyorum.

Çevrimdışı firewater

misafirsin die sesimizi çıkarmıyor oluşumuz burada ahkam kesme konusunda  sizi cesaretlendirmiş görüyorum.

bir gs.li burada Beşiktaş Başkanına yazık şu bu ayağına sıkıyor vbvb diyemez!!!

kaç yaşındasınız bilemem ama ben gs.nin bizden çaldığı bir sürü şampiyonluk sayarım, 80li-90lı yıllarda dönen dolapları sayarım. malatyaya giden serçeleri zalad efendiyi ağar dönemini geçen seneyi unutmadık unutturmayacağız. başkan az bile söyledi. evet gs. bizden en çok şampiyonluk çalan takımdır.

Abi son zamanlarda özellikle 20-25 yaşındaki arkadaşlar arasında öyle bir algı varki gs kardeş takımımız gibi görülüyor.

Maziye baktığımızda dediğin gibi en çok şampiyonluk çalan, taraftarımızı hunharca öldüren, önümüzü her seferinde kesen camia gs camiasıdır.

Bu gün dost görünürler yarın yarışta olduklarında yapamıyacakları pislik yoktur. Fenerde bir aziz varsa gsde bin aziz var.

Ayrıca taraftarları da kaypağın önde gidenidir. Şimdi 10gsliye sorsan 9'u ben zaten hobi için tutuyoru fanatik değilim der. Ama şampiyonluğa oynarken onlardan holiganı yoktur.
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 09:14:45 firewater ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi son zamanlarda özellikle 20-25 yaşındaki arkadaşlar arasında öyle bir algı varki gs kardeş takımımız gibi görülüyor.

Maziye baktığımızda dediğin gibi en çok şampiyonluk çalan, taraftarımızı hunharca öldüren, önümüzü her seferinde kesen camia gs camiasıdır.

Bu gün dost görünürler yarın yarışta olduklarında yapamıyacakları pislik yoktur. Fenerde bir aziz varsa gsde bin aziz var.

Ayrıca taraftarları da kaypağın önde gidenidir. Şimdi 10gsliye sorsan 9'u ben zaten hobi için tutuyoru fanatik değilim der. Ama şampiyonluğa oynarken onlardan holiganı yoktur.
25 yaşındayım ve en büyük düşmanım gs yansın kül olsun istiyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Bastian Schweinsteiger ismi geçiyor seneye bizim için :)

Çevrimdışı tangaz

öncelikle herkese günaydın,

ben fanatik ötesi bir Beşiktaşlıyım AMA gerçekleri görerek okuyarak bilerek objektif olabildiğime inanıyorum.

yaşadıklarımı şöyle bir filtreden geçirdiğimde fb.nin bizden çaldığı 101.yıl şampiyonluğu aklıma geliyor ama gs. deyince 86 die başlıyor 2015 die bitiriyorum ve bu süreçte 8-9 rakamı karşıma çıkıyor. gs camiası bu ülkenin spor konusunda en tehlikeli camiasıdır. şuan ülkedeki tribün kültürünün kurucusu da şikenin kralı da cincondur. çok kirli bir güçleri vardır derin mevzulardır bunlar. sinsidirler dost gibi görünür ama alttan alttan kuyunu kazalar.

genç arkadaşlara önerim de şudur. hiçbir renkliye güvenmeyin konu futbol olduğunda hepsi kaypaktır. mesela hepsi derki Beşiktaş kardeş takımımız. bende derim ki hadi ordan biz bir evin tek çocuğuyuz kardeşimiz falan yok!!! hırsızdan kardeş takım mı olur yahu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lonewolf iyi cocuktu, normal hayatta bir cok ortamda dostca sohbet edilebilecek bir insan izlenimi edindim, gorusleri kendisine aittir tabi ki bir Galatasarayli tarafindan Besiktas forumunda paylasilmamasi gerekirdi.

Her ne kadar Besiktas camiasi herkese ayni saygi ve onyargisiz yaklasirsa yaklassin,  farkli renklerin dostca sohbet ettigi bir forum Besiktas forumu olamaz.

Çevrimdışı tangaz

Bastian Schweinsteiger ismi geçiyor seneye bizim için :)

takımı hepten rehabilitasyon merkezine çevireceksiniz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye sanırım yine bir gidenlerin yerini de dolduracak şekilde 7-8 futbolcu gelecek gibi.

Sag ve sol bek, bir adet stoper, bir adet göbek, bir adet sol kanat, bir adet sağ kanat elzem olanlar.

Oynayanlardan Gökhan ve Sosa gidici gibi görünüyor. Yaza turnuvada Oğuzhan parlarsa onu da tutamayabiliriz. Gomez'in de durumu belli olmaz.

Bu 4 adam yerine 4 adam, 3-4 adam da ekstradan gelse etti sana 8 :)

Fakat bu 4 adam neredeyse takımın can damarları. Eger giderlerse seçimi çok iyi yapmak lazım. Yaza çok stres olucaz gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra hiç bir sene 7-8 transfer yapılacağını sanmıyorum.

Takımın ihtiyaçları belirlenip en fazla 2-3 nokta transfer yapılır, giden olursa 1-2 kişi de onların yerine alınır.

Bundan sonra hiç bir sene 7-8 transfer yapılacağını sanmıyorum.

Takımın ihtiyaçları belirlenip en fazla 2-3 nokta transfer yapılır, giden olursa 1-2 kişi de onların yerine alınır.

önümüzdeki sene için şöyle bir hesap yapalım :)

Serdar gidicek 1 tane sağ bek alıcaz. (1)
franco,milosevic gidicek alexis'de gider büyük bir ihtimalle istediğimiz stoper değil elimizde tek stoper rhodolfo marcelo'yu da aldık diyelim oldu 2 stoper 2 stoper daha alıcaz. (3)
İsmail kalıcak büyük bir ihtimalle 1 tane daha sol bek alacağız. (1)

Sadece Defans için 5 adam alacağız seneye :)

Çevrimdışı tangaz

Lonewolf iyi cocuktu, normal hayatta bir cok ortamda dostca sohbet edilebilecek bir insan izlenimi edindim, gorusleri kendisine aittir tabi ki bir Galatasarayli tarafindan Besiktas forumunda paylasilmamasi gerekirdi.

Her ne kadar Besiktas camiasi herkese ayni saygi ve onyargisiz yaklasirsa yaklassin,  farkli renklerin dostca sohbet ettigi bir forum Besiktas forumu olamaz.

bakın ısrarla aynı yanılgıya düşüyorsunuz gs.liler böyledirler sinsidirler. lonewolf iyi çocuk falan değildi. bu sene bitik geberik halde oldukları için bizim forumumuza gelip yanımızdaymış gibi görünüyordu. acaba yarışta olsalardı nasıl olurdu öyle bakmak lazım.  başkanımıza gargamel bir soru sordu 8-0 dedi zalad dedi başkan da evet şampiyonluğumuz çalındı dedi iyi çocuk lonewolf anında buraya girip başkana güya masumane ifadelerle kötü niyetli olmaksızın eleştiri getirdi cümle finalini de yazık vbvb die bitirdi. bu gs.liler böyledir azıcık kuyruğuna basınca hemen gerçek yüzünü ortaya koyarlar. başkan iyiydi hoştu orada gs şampiyonluğumuzu çaldı demeye getirince yazık mazık falan die yazamaz hiç bir gs.li. üstelik de bu forumda yazdırmam karşısında beni bulur.

Önümüzdeki yıl scout sistemimiz değişecekmiş yurt dışındaki takipçilerimize çok ihtiyacımız olacak. Özellikle Almanya,Hollanda,Belçika gibi yerlerdeki takipçilerimize

Çevrimdışı EMİR EMRE

bakın ısrarla aynı yanılgıya düşüyorsunuz gs.liler böyledirler sinsidirler. lonewolf iyi çocuk falan değildi. bu sene bitik geberik halde oldukları için bizim forumumuza gelip yanımızdaymış gibi görünüyordu. acaba yarışta olsalardı nasıl olurdu öyle bakmak lazım.  başkanımıza gargamel bir soru sordu 8-0 dedi zalad dedi başkan da evet şampiyonluğumuz çalındı dedi iyi çocuk lonewolf anında buraya girip başkana güya masumane ifadelerle kötü niyetli olmaksızın eleştiri getirdi cümle finalini de yazık vbvb die bitirdi. bu gs.liler böyledir azıcık kuyruğuna basınca hemen gerçek yüzünü ortaya koyarlar. başkan iyiydi hoştu orada gs şampiyonluğumuzu çaldı demeye getirince yazık mazık falan die yazamaz hiç bir gs.li. üstelik de bu forumda yazdırmam karşısında beni bulur.

Aynen abi, bu forumda paylasilmamasi gereken seyler oldu. Bir de burasi dedigim gibi Besiktas forumu, ben gidip fb forumunda iyisiniz bu sene vs. felan yazsam goruslerim ne kadar olumlu da olsa bir zaman sonra kim ulan bu derler.

Çevrimdışı mylife1903

öncelikle herkese günaydın,

ben fanatik ötesi bir Beşiktaşlıyım AMA gerçekleri görerek okuyarak bilerek objektif olabildiğime inanıyorum.

yaşadıklarımı şöyle bir filtreden geçirdiğimde fb.nin bizden çaldığı 101.yıl şampiyonluğu aklıma geliyor ama gs. deyince 86 die başlıyor 2015 die bitiriyorum ve bu süreçte 8-9 rakamı karşıma çıkıyor. gs camiası bu ülkenin spor konusunda en tehlikeli camiasıdır. şuan ülkedeki tribün kültürünün kurucusu da şikenin kralı da cincondur. çok kirli bir güçleri vardır derin mevzulardır bunlar. sinsidirler dost gibi görünür ama alttan alttan kuyunu kazalar.

genç arkadaşlara önerim de şudur. hiçbir renkliye güvenmeyin konu futbol olduğunda hepsi kaypaktır. mesela hepsi derki Beşiktaş kardeş takımımız. bende derim ki hadi ordan biz bir evin tek çocuğuyuz kardeşimiz falan yok!!! hırsızdan kardeş takım mı olur yahu...
Adamlar sirf futbolda degil, basketbolda bile sikecidir. Bu cemal nalgadan bahsetmiyorum bunlarin eski defterleri. Turk basketbolunu hulle ile tanistirmis bir camiadir. Lise takimi olduklari icin etik olmamasina ragmen yonetmelikteki aciklari kullanirlar.

Bunlar icin didier six, dundar siz olur iki gunde.

Tesvik gonderirler, suc degilki derler.

Yurdesen karahasan ekoludur bunlar.

Bir lisenin takimidir ama biZe semt takimi, derler. Biraz sallandiktan sonra asagi dogru gideceklerdir. Taraftari basari sayesinde bir araya toplanmistir ayni siyasi partiler gibi. Zamaninda anap,dyp,dsp arkasinda toplanan kesimlerin bugun akp arkasinda toplanmasina benzerler. Azalarak bitecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:06:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail yıllık 2 milyon euro istedi diye haber var  :D

Ben sıkmayın demiyorum, sıkın ama daha tutarlı sıkın sonra 1.1 gibi bir rakam uzatınca ne olacak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:06:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kara Kartal’da yaptığı büyük çıkışla tekrar Almanya A Milli Takımı’na yükselen 30 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz kiralayan Siyah-Beyazlılar’ın, Gomez’in bu 2 yıl içerisinde başka bir takıma satılması halinde bonservis bedelinin sadece yüzde 30’luk bölümünü Çizme ekibine vereceği öğrenildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sene için şöyle bir hesap yapalım :)

Serdar gidicek 1 tane sağ bek alıcaz. (1)
franco,milosevic gidicek alexis'de gider büyük bir ihtimalle istediğimiz stoper değil elimizde tek stoper rhodolfo marcelo'yu da aldık diyelim oldu 2 stoper 2 stoper daha alıcaz. (3)
İsmail kalıcak büyük bir ihtimalle 1 tane daha sol bek alacağız. (1)

Sadece Defans için 5 adam alacağız seneye :)
Ya dur neşemi kaçırma ne ismaili ismail kalmaz seneye çok para ister bizde sözleşme uzatmayız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail yıllık 2 milyon euro istedi diye haber var  :D

Ben sıkmayın demiyorum, sıkın ama daha tutarlı sıkın sonra 1.1 gibi bir rakam uzatınca ne olacak  :D
Çağrı a1.1 milyon eder mi ne olursa olsun ismail ile 600 bin euro + 10 bin maç başı fazlasında bir sözleşme beni çok üzer mümkünse hiç uzatmayalım