Umarım bu yazımdan dolayı üyeliğim düşmez ama bugün malum taraftar grubunun açıklamasını okuyunca cinlerim tepeme çıktı.
Bugün Başkan çok güzel konuştu. Umarım bu dik duruşunu uzun süre devam ettirir ve Beşiktaş tribünleri, uzun yıllar statta 90 dakika bağırmaktan başka bir şey yapmayan, rakibi baskı altına alamayan, parasıyla oturduğu koltuktan sahibini zorla kaldıran, tribünde adam bıçaklayan, küfürlü tezahüratlarla takıma zarar veren ve Beşiktaş'ın adını siyasete alet eden taraftar gruplarından kurtulmuş olur. Bir de utanmadan açıklama yapmışlar: ''Bu takım size rağmen şampiyonluğa koşuyor'' diye. Komediye bak, adam kulüp kayyumun eşiğindeyken elini taşın altına koyup, rakiplerinin yarısı kadar bütçeyle takımı şampiyonluğa oynatıyor, passoligi protesto edip, zulümpiyata, başakşehire vs. bir kez olsun gelmeyen adamlarsa başarıyı sahipleniyor. Kusura bakmayın ama bi yürü git derler adama. Ahmet dursun, Seba gitsin diyenler, Demirören paraları savururken, Büyük başkan bize messiyi getir diye tempo tutanlar bir zahmet biz halkın takımıyız diye edebiyat patlatmasın. Başkan yıllardır ezik kalmış bir kulübü tekrar marka haline getirmeye çalışıyor, diyor ki biz halkın değil sarayın takımıyız. Bırakın şu halk edebiyatını, bu kulübü daha fazla ezikleştirmeyin. Sonuna kadar arkandayız büyük Başkan. Dik dur ve Beşiktaş'ı ismini anmak bile istemediğim bu taraftar grubunun elinden kurtar.
not: Aynı yazıyı vodafone başlığına yazdım, polemik olmasın diye silindi. Ben de derdimi burada hazır çarşı konusu açılmışken anlatayım dedim.