Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7565137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yönetimin hatasından dönüş yapmasına sevindim  :)

Çok tarihi bir dönemden geçiyoruz aslında.Herkesin bunun farkında olması lazım
İyi bir takım omurgası, iyi bir teknik direktör, para basacak yeni bir stadyum, büyük oranda doğruları yapan bir yönetim...

Bu sene gelecek şampiyonluk dönüm noktası olma niteliğinde.
Didişmeyi, hesaplaşmayı bırakıp şampiyonluğa odaklanmamız lazım :tabe:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Joseph

Umarım bu yazımdan dolayı üyeliğim düşmez ama bugün malum taraftar grubunun açıklamasını okuyunca cinlerim tepeme çıktı.

Bugün Başkan çok güzel konuştu. Umarım bu dik duruşunu uzun süre devam ettirir ve Beşiktaş tribünleri, uzun yıllar statta 90 dakika bağırmaktan başka bir şey yapmayan, rakibi baskı altına alamayan, parasıyla oturduğu koltuktan sahibini zorla kaldıran, tribünde adam bıçaklayan, küfürlü tezahüratlarla takıma zarar veren ve Beşiktaş'ın adını siyasete alet eden taraftar gruplarından kurtulmuş olur. Bir de utanmadan açıklama yapmışlar: ''Bu takım size rağmen şampiyonluğa koşuyor'' diye. Komediye bak, adam kulüp kayyumun eşiğindeyken elini taşın altına koyup, rakiplerinin yarısı kadar bütçeyle takımı şampiyonluğa oynatıyor, passoligi protesto edip, zulümpiyata, başakşehire vs. bir kez olsun gelmeyen adamlarsa başarıyı sahipleniyor. Kusura bakmayın ama bi yürü git derler adama. Ahmet dursun, Seba gitsin diyenler, Demirören paraları savururken, Büyük başkan bize messiyi getir diye tempo tutanlar bir zahmet biz halkın takımıyız diye edebiyat patlatmasın. Başkan yıllardır ezik kalmış bir kulübü tekrar marka haline getirmeye çalışıyor, diyor ki biz halkın değil sarayın takımıyız. Bırakın şu halk edebiyatını, bu kulübü daha fazla ezikleştirmeyin. Sonuna kadar arkandayız büyük Başkan. Dik dur ve Beşiktaş'ı ismini anmak bile istemediğim bu taraftar grubunun elinden kurtar.

not: Aynı yazıyı vodafone başlığına yazdım, polemik olmasın diye silindi. Ben de derdimi burada hazır çarşı konusu açılmışken anlatayım dedim.

Çevrimdışı sallapati

Hizli ve sert gecis lazim , surec icinde yavas yavas azalma yeterli degil. Cunku aclis maclarinda durum eskisi gibi gorunurse bir daha kimseyi o stada gelmeye ikna edemezsin. Bu yuzden cok dogru ve yerinde. Karsindki kisileri yaptiklari oyle siradn kucuk seyler degil , malesef ki kulubun herseyini etkiliyor. Ayrica Baskan bodoslama konusan biri degil , konusmalarinda da bodoslama sert uslup yok. Alt metinlerden bu sertligi cikartiyoruz ki bu da dogru bir uslup seklidir. Bundn sonra da bu konuyu maca kadar cok uzatmadan icraatini yapar.

sert değil ama iğneleyici  :)  neyse hepimiz Beşiktaşlıyız sonuçta.. farklı düşünmek hakkımız.. hakaret olmadığı sürece

Çevrimdışı sallapati

Umarım bu yazımdan dolayı üyeliğim düşmez ama bugün malum taraftar grubunun açıklamasını okuyunca cinlerim tepeme çıktı.

Bugün Başkan çok güzel konuştu. Umarım bu dik duruşunu uzun süre devam ettirir ve Beşiktaş tribünleri, uzun yıllar statta 90 dakika bağırmaktan başka bir şey yapmayan, rakibi baskı altına alamayan, parasıyla oturduğu koltuktan sahibini zorla kaldıran, tribünde adam bıçaklayan, küfürlü tezahüratlarla takıma zarar veren ve Beşiktaş'ın adını siyasete alet eden taraftar gruplarından kurtulmuş olur. Bir de utanmadan açıklama yapmışlar: ''Bu takım size rağmen şampiyonluğa koşuyor'' diye. Komediye bak, adam kulüp kayyumun eşiğindeyken elini taşın altına koyup, rakiplerinin yarısı kadar bütçeyle takımı şampiyonluğa oynatıyor, passoligi protesto edip, zulümpiyata, başakşehire vs. bir kez olsun gelmeyen adamlarsa başarıyı sahipleniyor. Kusura bakmayın ama bi yürü git derler adama. Ahmet dursun, Seba gitsin diyenler, Demirören paraları savururken, Büyük başkan bize messiyi getir diye tempo tutanlar bir zahmet biz halkın takımıyız diye edebiyat patlatmasın. Başkan yıllardır ezik kalmış bir kulübü tekrar marka haline getirmeye çalışıyor, diyor ki biz halkın değil sarayın takımıyız. Bırakın şu halk edebiyatını, bu kulübü daha fazla ezikleştirmeyin. Sonuna kadar arkandayız büyük Başkan. Dik dur ve Beşiktaş'ı ismini anmak bile istemediğim bu taraftar grubunun elinden kurtar.

not: Aynı yazıyı vodafone başlığına yazdım, polemik olmasın diye silindi. Ben de derdimi burada hazır çarşı konusu açılmışken anlatayım dedim.

burda hakaret veya küfür etmediğin sürece üyeliğine birşey olmaz.. dilediğini söylersin

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz zaten mustafaya kizmiyoruz, mustafa kim ki antipektemekci birileri olsun. Mesela quaresmaci, antiquaresmaci birileri var, olabilir.

Biz fikret ormani elestiriyoruz, mustafanin yattigimyerden aldigi parayi elestiriyoruz. Simdi mustafa adam olsa cikip ben bu parayi haketmiyorum, der ve almaz. Mustafa aldigi parayi hak etmedigini anlayip, kulupte biraktigi an ben gidip mustafa pektemek formasi alirim. Futbolculugunu gosteremiyorsan, adamligini gostereceksin.

Mustafanin bir kabahati yok, suc fikret orman ve onu yanlis yonlendirenlerde. Eneramo, mustafa, dany, sezer, gokhan suzen, sinan transferleri fiyasko rustunun gonderilmesi, quaresmanin ve simaonun gonderilip, almeida ve fernandesin tutulmasi, samet aybabanin getirilmesi gibi bir cok yanlisi var baskanin ve bu yanlislarin maliyeti dusunuldugu kadar az degil. Hatasiz kul olmaz ama hatasini tekrarlayan da kul olamaz.

Bu yanlış transfer dediklerinin hepsinin toplam maliyeti, Demba Ba'dan kazandırdığından az ve en yenisi 2 sene önce yapılmış.

Ayrıca Pektemek konusunda da, evet kazık yedik maalesef. Ama geçen sene "Feyenoord maçlarından sonra Mustafa süper adammış, hemen sözleşme yenileyelim" mesajlarını hatırlasana insanların. Biliç'e hala kızıyorum Cenk yerine Pektemek'i oynatıyor diye, ama geçen bir idmanını gördüm; Pektemek'in attığı bir golü Mario Gomez atsa ortalığı inletiriz. Acayip bir adam Pektemek, atsan atılmaz, satsan satılmaz tarzı.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, kombine sahipleri genelde hava soguduktan sonra mac secmeye baslarlar, onlarin bos biraktiklari yerleri ne yapacagiz, is stadi bitirmekle olsa tamam, is o stadi devamli %90 kapasiteyle doldurmak bence.

Benim bildigim avrupada kimse bakmiyor stad kac kisilik, buyuk mu, kucuk mu adamlar islevine bakiyor, doluluk orani.

Baskan bence bu ise kafa yorsun, mac onceleri konser mi verdirir ne yapar o stat buyuk oranda dolmali.

Bir arkadas stat basliginda cok dogru yere parmak basti "nba'de dolduramiyorsan, atiyorlar ligden" artik vodafone ile zlatani mi getirirler ne yaparlar ben bilmem!

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaslar, kombine sahipleri genelde hava soguduktan sonra mac secmeye baslarlar, onlarin bos biraktiklari yerleri ne yapacagiz, is stadi bitirmekle olsa tamam, is o stadi devamli %90 kapasiteyle doldurmak bence.

Benim bildigim avrupada kimse bakmiyor stad kac kisilik, buyuk mu, kucuk mu adamlar islevine bakiyor, doluluk orani.

Baskan bence bu ise kafa yorsun, mac onceleri konser mi verdirir ne yapar o stat buyuk oranda dolmali.

Bir arkadas stat basliginda cok dogru yere parmak basti "nba'de dolduramiyorsan, atiyorlar ligden" artik vodafone ile zlatani mi getirirler ne yaparlar ben bilmem!

Sen kulüp olarak tüm kombineleri ve biletleri sattıysan, stadın dolup dolmaması için yapabileceğin ekstra bir şey yok. Gelen gelir, paranı almışsın zaten. Dansöz oynatacak halimiz yok ya biletini alan maça gelsin diye  :D

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası maçlarını görüyoruz, 40 bin kombine satan takımın maçında 1000-1500 kişi oluyor.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Kombineli taraftar maça gelemeyeceğinde kulübe iletmeli ve o koltuk başka bir taraftara satılmalı.Bunu yapan kulüpler var zannedersem
Ya da kulübü bulaştırmadan başka birine devretmeli
Yani burada sorumluluk taraftara düşüyor daha çok

Çevrimdışı b.damatoglu

Gayet güzel yazmışsın da başkan yanlış bir laf konuştu sen daha sürdürüyorsun burda ezik ezik diye...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Sen kulüp olarak tüm kombineleri ve biletleri sattıysan, stadın dolup dolmaması için yapabileceğin ekstra bir şey yok. Gelen gelir, paranı almışsın zaten. Dansöz oynatacak halimiz yok ya biletini alan maça gelsin diye  :D

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası maçlarını görüyoruz, 40 bin kombine satan takımın maçında 1000-1500 kişi oluyor.

gerekirse dansöz oynatacaksın.. gerekirse çekilişle araba verceksin , gerekirse ponpon kızlar olacak.. yeter ki koltuklar dolsun  :D

Çevrimdışı Joseph

Gayet güzel yazmışsın da başkan yanlış bir laf konuştu sen daha sürdürüyorsun burda ezik ezik diye...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakma ama yıllardır bu takımı sevinmek için sevmediklerle, halkın takımıyız sözleriyle ezik hale getirenleri eleştiriyor başkan, ben de buna hak veriyorum. Ne olmuş yani sarayın takımıyız dediyse, marka değerimizi, popülaritemizi arttırmaya çalışıyor başkan, ama buna yanlış bir laf konuştu diyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

gerekirse dansöz oynatacaksın.. gerekirse çekilişle araba verceksin , gerekirse ponpon kızlar olacak.. yeter ki koltuklar dolsun  :D

Ponpon kartallar iyiymis. Bizim turkiyede tutar bu is. Lakers kizlari gibi

Çevrimdışı umutcoban

Arkadaşlar bu çarşı grubunun açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı sallapati

beyler kombinesi olup maça gitmemeyi şöyle engelleyebilirsin..
her maçın devre arasında Vodafone sponsorluğunda i-pad , telefon , laptop , lcd tv vs çekilişi yaparsın... ama sadece  maça gelenlere özel olur.. kombinesi olup maça gelmeyenler yararlanamaz...
veya çekilişle 3-5 kişiye penaltı attırıp ödül verirsin...

böylelikle 3000 kişinin gideceği ziraat kupa maçına 10-15 bin kişi gider.. çünkü insanlar heyecan arıyor.. belki 1 tane i-pad e ihtiyacı yok ama çekiliş heyecanını yaşamak için.. isminin skorboard da yazacak olması için maça gider...

bu tip olaylarla bayan seyirci sayımız da katlanır
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 23:38:03 sallapati ]

Çevrimdışı firewater

Valla forzadaki açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Sonra forzada başkanın tartışıldığı başlık geldi aklıma ve normal karsıladım.
Tek korkum kapalıda yer yuzunden kavga çıkartıp açılışı rezil etmeleri.

Çevrimdışı Erdemm

Hala kendilerini tüm Beşiktaşlıların üzerinde görüp tek sahibi tavrını sergiliyorlar..
Değiller.. Anlamak istemiyorlar, işlerine gelmiyor..
Olayı başka yere atfedip kendilerince siyasi mesaj veriyorlar..
Beşiktaş sadece bir taraftar grubuna havale edilecek bir kulüp değildir.
Passolig yüzünden o sahibi gördükleri kulübü bu kkadar sene
desteksiz bırakma tavrını gösterirken akılları nerdeydi?!

Ben yemem!!!

Arkadaşlar bu çarşı grubunun açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Kemal

Başkan , beni çarşıya yedirmeyin diye Hükümet desteği alsada Azizin lobisi yıkılsa , soke soke şampiyon olsak :)

Çevrimdışı sallapati

Başkan , beni çarşıya yedirmeyin diye Hükümet desteği alsada Azizin lobisi yıkılsa , soke soke şampiyon olsak :)

şeytanca bir plan :claps:  .. hazır aziz toplantıya da gitmedi.. rüzgar bize dönse

Çevrimdışı Hasan Akten

Öyle şampiyon olacaksak olmayalım istemem şahsen.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Öyle şampiyon olacaksak olmayalım istemem şahsen.

destek vermelerine gerek yok.. önümüzü kesmeseler yeter... bizim lobimiz zaten ancak "önümüzü kesmemeleri için" yapılır  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

beyler kombinesi olup maça gitmemeyi şöyle engelleyebilirsin..
her maçın devre arasında Vodafone sponsorluğunda i-pad , telefon , laptop , lcd tv vs çekilişi yaparsın... ama sadece  maça gelenlere özel olur.. kombinesi olup maça gelmeyenler yararlanamaz...
veya çekilişle 3-5 kişiye penaltı attırıp ödül verirsin...

böylelikle 3000 kişinin gideceği ziraat kupa maçına 10-15 bin kişi gider.. çünkü insanlar heyecan arıyor.. belki 1 tane i-pad e ihtiyacı yok ama çekiliş heyecanını yaşamak için.. isminin skorboard da yazacak olması için maça gider...

bu tip olaylarla bayan seyirci sayımız da katlanır

Vodafone'a bu tarz bir şey için de muhtaç olmayalım ya.

Şehrin merkezinde yepyeni stadda maç oynuyoruz, kombineli adamı maça getirtmek için takla atmamıza çok da gerek yok bence.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone'a bu tarz bir şey için de muhtaç olmayalım ya.

Şehrin merkezinde yepyeni stadda maç oynuyoruz, kombineli adamı maça getirtmek için takla atmamıza çok da gerek yok bence.

kombinelilerde maç seçme olayı çok oluyor ondan söyledim...