Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303785 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

"Fizan'a giden taraftar sarayın değil halkın takımının taraftarıdır. Sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz". Bunu Olimpiyat'a Başakşehir'e gelmeyenler söylüyor. Utanma da yok. Bu açıklamaları yapanlar, gerçek Çarşı ruhuna sahip olmayan insanlardır. Sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz derken 3 senedir sesini duyamıyoruz bu adamların statlarda biz.

Kurtlar vadisinden fırlamış cümlelere benziyor şu açıklamalar. Neredeydiniz olm siz 3 senedir? Geçen sene bu takım şampiyonluğa giderken passolig vardı da bu sene yok mu? Geçen seneden farkı ne bu senenin? Benim bildiğim çarşı bu değil. İçlerindeki saçma insanların hızlıca tükenmesi dileğiyle, demirören dönemi gibi geçici bir durum olduğunu temenni ediyorum.

Çevrimdışı Willerdem

Yeniçerilerin sonunu getiren Vaka-i Hayriye olayının bir benzeri başlarına gelecektir.Çarşı tribünlerden kovulacaktır.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

"Fizan'a giden taraftar sarayın değil halkın takımının taraftarıdır. Sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz". Bunu Olimpiyat'a Başakşehir'e gelmeyenler söylüyor. Utanma da yok. Bu açıklamaları yapanlar, gerçek Çarşı ruhuna sahip olmayan insanlardır. Sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz derken 3 senedir sesini duyamıyoruz bu adamların statlarda biz.

Kurtlar vadisinden fırlamış cümlelere benziyor şu açıklamalar. Neredeydiniz olm siz 3 senedir? Geçen sene bu takım şampiyonluğa giderken passolig vardı da bu sene yok mu? Geçen seneden farkı ne bu senenin? Benim bildiğim çarşı bu değil. İçlerindeki saçma insanların hızlıca tükenmesi dileğiyle, demirören dönemi gibi geçici bir durum olduğunu temenni ediyorum.
bu adamların açıklamalarını okumayı bırakalı çok uzun yıllar oldu, bence siz de okumayın, dünyanın neresinde görülmüş bir taraftar grubunun kendi klübünün yönetimine fütursuca saldırdığı, ancak bizde oluyor maalesef, Beşiktaşa yazık oluyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.

Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...

Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...

Hürriyet'in dolduruşa getirme haberi, adamın 20 dakikalık konuşmasından bir cümle cımbızlamışlar.

Sizinki de 20 dakika konuşmuştu, Biz feda demeyeceğiz'i cımbızlayıp  "Dursun Özbek'ten Beşiktaş'a gönderme" diye manşet atmışlardı.

Bu arada Aziz 4 yedikleri maçtan sonra "Türkiye'ye şikeyi getiren Galatasaray'dır" dediğinde pek gönderme yapıyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çarşı'nın açıklamasına bak abi
Şampiyonluğa giderken bu tarz atışmalar takımı yıpratır
Fikret orman Çarşıya Çarşı Fikret Ormana sallıyor ayıp ama çok ayıp
Bu atışmalarla Fenerliler Mutlu oluyor adamlara zemin hazırlıyoruz bana göre çarşı haklı ama birlik olmalıyız abi
Takım şampiyon olsun ondan sonra yesinler birbirlerini

Bu ayak takımı kendi kendine vazife çıkarmış durumdan.

Çarşı haklıymış, Fizan'a giden taraftar yazmayı bilşirken kendileri Olimpiyat'a gitmiyorlardı Passolig protestosu ayağına. Stad bitti, passolig protestosu da bitti.

Şimdi Bursaspor maçını bekliyorum, orada milletin yerini gaspetmeye çalışırlarsa, taraftarın gözünde azıcık kalan kredileri de bitecek. O zaman başkan falan değil, taraftar def edecek bunları zaten.

Çevrimdışı metin tan

bu açıklamayla çarşı beşiktaş taraftarınca sempatikliğini yitirdi bence en azından kendi adıma. rakiplerin sempatisini kazanır artık. yok böyle bir açıklama şok oldum ve çarşı ya güvenim acayip azaldı kendi ayağına sıktı çok mantıksız açıklama.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sezon sonu yeni seçim var. Biri bunların başına vermiş parayı şu açıklamayı yap demişler, onlar da yapmış...

Yani takım şampiyonluğa giderken yeni stat açılacakken çok gereksiz açıklamalar.

Bir an önce bunlar artık dğkkanı kapatmalı.

Sebaya küfür, şikeden Adalı'ya yalakalık (bkz. tapeler)...

Çarşı sadece cebinden para çıkmasına karşı !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Arkadaşlar kendimi tekrarlıyorum.  Bizim başkan laf sokmuşsa kesinlikle karşıyım dedim. Olaya Beşiktaş veya Galatasaray değil. Genel olarak ortada hiç birşey yokken alınganlık olmayacak birşey olsa bile ne gerek var başka camiaların adını söylemeye. 

Fikret Orman: "Galatasaray'ın stadı yapılırken işçiler para alamadığı için yol kestiler. Vodafone Arena'da hiç böyle bir şey duydunuz mu?"

Tam olarak böyle mi dedi bilmiyorum ama burada Galatasaray isminin kullanılması bence yanlış. Yani şöylede algınlanabilir "Bakın Galatasaray işçilerine para bile vermiyordu ama biz adam gibi para verdik".
Ben çok alınmadım ama gereksiz buldum.

"Fikret Orman: "Açılışta yer var mı diye arıyorlar. 'Daha önce maça geldin mi?' diyorum, hayır diyorlar. Ben de 'Yine evinde seyret' diyorum"

Mesela buradaki üslubuda yanlış bence. Anladığım kadarı işe kendi taraftarına söylenen bir söz.

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 21:37:10 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı sallapati

iki taraf da kindarlık yapıyor. Ama Başkanın muhattap almaması lazım.. Kendine zarar veriyor. Başkan bence artık konuşacaklarını daha önceden hazırlamalı. Muhabirlerin tuzağına düşüp   gereksiz polemikler yaratmamalı..

Başkan belli ki 3-4 senedir kendisine yapılanları , bu süreçte yalnız bırakılmasını hazmedememiş.. Artık stad açılacakken bir boşalma yaşamış.. Ama bence gerek yok.. Gereksiz yere kendine cephe açıyor.

demesi gereken sadece şuydu

"bilet parasını ödeyen , Beşiktaşı izlemek isteyen tüm TC vatandaşı veya yabancı istediği yerden maçı izleyebilir"

yok o geldi bu gitti.. bu gelmesin o gelsin demenin gereği yoktu...

zaten bilet fiyatlarını yükselttiğin zaman kendi kendine bir eleminasyon olacaktır...

bu arada 2012/2013 sezonuyla ilgili birşey söylemek istiyorum. Tribünler boş kaldı deniyor. Tamam bedava bilet kalktı tribünler boşaldı ama

normalde tribünün boş olması taraftarın suçu değil yönetimin suçudur. NBA gibi organizasyonlarda tribünlerini dolduramıyorsan seni ligden bile atıyorlar.. Yani Başkanın tribünler nasıl her zaman full olur diye düşünmesi lazım. Bakın işte gelmiyorlar demesi saçma...

Başkan olarak sen o stada nasıl maksimum taraftar çekerim diye uğraşacaksın. (bilet fiyatını ona göre belirleyeceksin , maçlarda showlar yaptıracaksın , yıldız oyuncu getireceksin , takım iyi futbol oynayacak , ŞL ye gidecek vs vs vs)

Çevrimdışı ilhan mansız

iki taraf da kindarlık yapıyor. Ama Başkanın muhattap almaması lazım.. Kendine zarar veriyor. Başkan bence artık konuşacaklarını daha önceden hazırlamalı. Muhabirlerin tuzağına düşüp   gereksiz polemikler yaratmamalı..

Başkan belli ki 3-4 senedir kendisine yapılanları , bu süreçte yalnız bırakılmasını hazmedememiş.. Artık stad açılacakken bir boşalma yaşamış.. Ama bence gerek yok.. Gereksiz yere kendine cephe açıyor.

"bilet parasını ödeyen , Beşiktaşı izlemek isteyen tüm TC vatandaşı veya yabancı istediği yerden maçı izleyebilir"

zaten bilet fiyatlarını yükselttiğin zaman kendi kendine bir eleminasyon olacaktır...

bu arada 2012/2013 sezonuyla ilgili birşey söylemek istiyorum. Tribünler boş kaldı deniyor. Tamam bedava bilet kalktı tribünler boşaldı ama

normalde tribünün boş olması taraftarın suçu değil yönetimin suçudur. NBA gibi organizasyonlarda tribünlerini dolduramıyorsan seni ligden bile atıyorlar.. Yani Başkanın tribünler nasıl her zaman full olur diye düşünmesi lazım. Bakın işte gelmiyorlar demesi saçma...

Başkan olarak sen o stada nasıl maksimum taraftar çekerim diye uğraşacaksın. (bilet fiyatını ona göre belirleyeceksin , maçlarda showlar yaptıracaksın , yıldız oyuncu getireceksin , takım iyi futbol oynayacak , ŞL ye gidecek vs vs vs)
sorun zaten burada iki taraf olması,,,

Çevrimdışı metin tan

çarşının iddası neydi; kötü zamanda bile takımın yanındayız demiyorlarmıydı, takım çok zor dönemden geçerken feda yılında tribünler boş kaldı. f.rman da bunu dile getirdi ne var bunda ki.

Çevrimdışı sallapati

sorun zaten burada iki taraf olması,,,

başkan muhattap alıp laf çakıyor.. kendine gereksiz yere cephe açıyor. enerjisini boşa harcıyor.. benim de demek istediğim o.. İki tarafı yaratan başkan..
siz ve biz yapmaması lazım. Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı bir bütündür..

1 kez gelen de BJKlidir.. tv başında izleyen hiç gelmemiş de BJKlidir. yeter ki bu işten menfaat beklemesin...

tamam son 2-3 sene olimpiyatta maç izleyenlere öncelik tanıması güzel bir jest.. ama bunu dile getiriş biçimi ayrıştırıcı ve kindar bir dil...
yapmaması lazım. Bölen değil birleştiren olması lazım

Çevrimdışı sallapati

çarşının iddası neydi; kötü zamanda bile takımın yanındayız demiyorlarmıydı, takım çok zor dönemden geçerken feda yılında tribünler boş kaldı. f.rman da bunu dile getirdi ne var bunda ki.

çarşı da kendi içinde bir bütün değil ki.. Çarşının 3-5 lideri var. Onlar açıklama yapıyor. ONları dinleyen var dinlemeyen var..
Onlar söyledi diye gitmeyen var giden de var.. parası olmadığı için gitmeyen de var , uzak olduğu için gitmeyen de var...

ona bakarsan bence parası olmadığı için gitmeyen bir adam , kombinesi olup gitmeyen adamdan benim gözümde daha değerlidir..

bunların önemi yok bence..

parayı veren ve Beşiktaşlı olan herkes girer izler. FAzla bilet satılması Başkanın da yararınadır...
Benim size ihtiyacım yok demek ayrıştırıcı bir dildir..

bu toplara girilmemeli.. Şampiyonluk yolunda gereksiz polemikler yaratılıyor.. Şampiyonluğa odaklanmalıyız...

Çevrimdışı mülkübey

Çarşı haklı falan değil bu konuda . E bilete hayır passo yalandı hani. Passo yine aynı ama anlaşılan çarşı farklı. Beşiktaş yeni stadiyla semtte ve Türkiye de daha da büyüyor. Daha bir parlıyor. 3 yıl önce kayyum mu atanacak diye başlıklar vardı forumlarında ama kendileri o zamandan beri  yoklar statlarda , Ne de çabuk unuttular. Salladıkları, adını küçümseme amaçlı kısaltarak dalga geçtikleri adam 3 yılda olmaz deneni yapan başkanları. Oysa ki kulübü batıran eski baskana bu kadar sallamiyorlardi. Maketlere bakıp inanıyorlardı demek ki . 4.lük abonesi takım şimdi en iyi futbolu oynuyorken muhtemelen şampiyon olacakken "biz varız , biz istediğimizi yaptırırız " demek için camiayi germekten geri durmuyorlar. Başkan hakkını yediriyormuş , sen de organize ol o zaman sen de haykır sen de Beşiktaşa  sahip çık. Sen de Besiktaşin hakkını koru o zaman.  Çarşi yokken de Beşiktaş vardı. Çarşi Beşiktaş var diye var. Bunu unutuyorlar. Ayrıca çarşıdan bağımsız olarak  sözüm tüm kan emicilere  Beşiktaş tan menfaat bekleyen .. ..
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 'TaNeR'

[...]

"Fikret Orman: "Açılışta yer var mı diye arıyorlar. 'Daha önce maça geldin mi?' diyorum, hayır diyorlar. Ben de 'Yine evinde seyret' diyorum"

Mesela buradaki üslubuda yanlış bence. Anladığım kadarı işe kendi taraftarına söylenen bir söz.

Başkan orada bu lafını ''çok yakın bazı arkadaşlarına'' hitaben söylüyor;

''bize de bilet var mı'' gibisinden diye soruyorlarmış bunlar Başkana...

Yani burada demek istediği, sen stat yokken hiç maça gitmemiş takıma destek olmamışsın şimdi rahata erince anca,  gibisinden...

dak. 5:20'den itibaren:

twitter.com/Kartal_Bakisi/status/714062203700297728
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Fikret Ormanı çok sever ve sayarım ama frene basmasını bilmiyor.. bu örnekten ders çıkarması lazım >>> (...)₄ diyen bir başkan..

yapma başkan gözünü seveyim... affetmek büyüklüktür. kin yapmak acizliktir..

Her zaman yanındayız Fikret Başkanın , ama dost acı söyler

Çevrimdışı ilhan mansız

Çarşı haklı falan değil bu konuda . E bilete hayır passo yalandı hani. Passo yine aynı ama anlaşılan çarşı farklı. Beşiktaş yeni stadiyla semtte ve Türkiye de daha da büyüyor. Daha bir parlıyor. 3 yıl önce kayyum mu atanacak diye başlıklar vardı forumlarında ama kendileri o zamandan beri  yoklar statlarda , Ne de çabuk unuttular. Salladıkları, adını küçümseme amaçlı kısaltarak dalga geçtikleri adam 3 yılda olmaz deneni yapan başkanları. Oysa ki kulübü batıran eski baskana bu kadar sallamiyorlardi. Maketlere bakıp inanıyorlardı demek ki . 4.lük abonesi takım şimdi en iyi futbolu oynuyorken muhtemelen şampiyon olacakken "biz varız , biz istediğimizi yaptırırız " demek için camiayi germekten geri durmuyorlar. Başkan hakkını yediriyormuş , sen de organize ol o zaman sen de haykır sen de Beşiktaşa  sahip çık. Sen de Besiktaşin hakkını koru o zaman.  Çarşi yokken de Beşiktaş vardı. Çarşi Beşiktaş var diye var. Bunu unutuyorlar. Ayrıca çarşıdan bağımsız olarak  sözüm tüm kan emicilere  Beşiktaş tan menfaat bekleyen .. ..
+1903 adım adım çok büyük bir Beşiktaşa gidiyoruz, bunun keyfini çıkarmamı gerek. Belki çok uzun yıllar sonra ilk kez klüp bu yıl kar açıklayacak. Stadımız bitti, mükemmel sponsorluklar var, bütçe olarak rakipleri yakaladık, 100 den fazla mahkeme dosyası kapandı ama maalesef çok boş işlerle uğraşıyoruz.

Çevrimdışı ozgursum

çarşı da kendi içinde bir bütün değil ki.. Çarşının 3-5 lideri var. Onlar açıklama yapıyor. ONları dinleyen var dinlemeyen var..
Onlar söyledi diye gitmeyen var giden de var.. parası olmadığı için gitmeyen de var , uzak olduğu için gitmeyen de var...

ona bakarsan bence parası olmadığı için gitmeyen bir adam , kombinesi olup gitmeyen adamdan benim gözümde daha değerlidir..

parayı veren ve Beşiktaşlı olan herkes girer izler. FAzla bilet satılması Başkanın da yararınadır...

bu toplara girilmemeli.. Şampiyonluk yolunda gereksiz polemikler yaratılıyor.. Şampiyonluğa odaklanmalıyız...

Bence yanlis dusundugun bir durum var ,Baskan kesinlikle bu toplara girmeli hem de en sert sekilde. Ben herhangi bir tarftar grubunu sorumlu tutmuyorum cunku cogunlugu ayni. Farklari pek yok. Eger sert ve kesin bir karsitlik olusturamaz ve mucadele etmezseniz , 1 sene sonra eski Inonu aliskanliklari geri gelir ve 15 - 20 bin kisiyi derbi ve avrupa kupasi haricinde bulamazsin. Biz rakiplerimizden cok kazanicaz , en azindan onlar kadar kazanicaz diyorsak taraftar profili degismeli. Yoksa o vip tribunu , 1903 tribunu , localari filan bir daha bu paralara satamazsin. Ayrica aileleri de bir daha goremezsin. Stada gelmeden , Besiktas maclarindaki Besiktaslilik duygusunu icine islemeden  yeni genc nesiller yetistirir ve rakiplerimize kaptiririrz. Bu kadar basit .
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 22:06:21 ozgursum ]

Çevrimdışı metin tan

evet haklısın. denildiği gibi başkanda yalnız kalınca dolmuş biraz stad bitince boşaldı.

Çevrimdışı sallapati

@mülkübey ; Ben zaten Çarşıyı da savunmuyorum. Çarşının liderlerinin çok yanlış yaptıkları yerler oldu.. ama Çarşı sadece liderlerinden ibaret değil.. O açıklamaya katılmayan Çarşılı en az %50dir.. belki daha fazladır..

Çevrimdışı sallapati

Bence yanlis dusundugun bir durum var ,Baskan kesinlikle bu toplara girmeli hem de en sert sekilde. Ben herhangi bir tarftar grubunu sorumlu tutmuyorum cunku cogunlugu ayni. Farklari pek yok. Eger sert ve kesin bir karsitlik olusturamaz ve mucadele etmezseniz , 1 sene sonra eski Inonu aliskanliklari geri gelir ve 15 - 20 bin kisiyi derbi ve avrupa kupasi haricinde bulamazsin. Biz rakiplerimizden cok kazanicaz , en azindan onlar kadar kazanicaz diyorsak taraftar profili degismeli. Yoksa o vip tribunu , 1903 tribunu , localari filan bir daha bu paralara satamazsin. Ayrica aileleri de bir daha goremezsin. Stada gelmeden , Besiktas maclarindaki Besiktaslilik duygusunu icine islemeden  yeni genc nesiller yetistirir ve rakiplerimize kaptiririrz. Bu kadar basit .

@ozgursum dediğini yapmanın daha yumuşak yolları da var..

*bilet fiyatını yükseltmek
*stat için yüksek güvenlik sağlamak
*ailelere yönelik aktiviteler yapmak..

zaten güvenliği sağlarsan çürük elmaları ayıklarsın... çok sert yapmaya bence lüzum yok. Başkan kendine zarar veriyor

Çevrimdışı metin tan

çarşının açıklamasını mantıklı bulan var mı acaba? çok sevgi ve saygı kaybı yaşadılar bence şu açıklamayla.

Çevrimdışı sallapati

çarşının açıklamasını mantıklı bulan var mı acaba? çok sevgi ve saygı kaybı yaşadılar bence şu açıklamayla.

kimse savunamaz o açıklamaları... % 3 - 5 bile değildir

Başkan orada bu lafını ''çok yakın bazı arkadaşlarına'' hitaben söylüyor;

''bize de bilet var mı'' gibisinden diye soruyorlarmış bunlar Başkana...

Yani burada demek istediği, sen stat yokken hiç maça gitmemiş takıma destek olmamışsın şimdi rahata erince anca,  gibisinden...

dak. 5:20'den itibaren:

twitter.com/Kartal_Bakisi/status/714062203700297728
Öyleyse problem yok

Röportajını izlemediğim için kesit kesit okuyoruz işte.

Çevrimdışı ozgursum

@ozgursum dediğini yapmanın daha yumuşak yolları da var..

*bilet fiyatını yükseltmek
*stat için yüksek güvenlik sağlamak
*ailelere yönelik aktiviteler yapmak..

zaten güvenliği sağlarsan çürük elmaları ayıklarsın... çok sert yapmaya bence lüzum yok. Başkan kendine zarar veriyor

Hizli ve sert gecis lazim , surec icinde yavas yavas azalma yeterli degil. Cunku aclis maclarinda durum eskisi gibi gorunurse bir daha kimseyi o stada gelmeye ikna edemezsin. Bu yuzden cok dogru ve yerinde. Karsindki kisileri yaptiklari oyle siradn kucuk seyler degil , malesef ki kulubun herseyini etkiliyor. Ayrica Baskan bodoslama konusan biri degil , konusmalarinda da bodoslama sert uslup yok. Alt metinlerden bu sertligi cikartiyoruz ki bu da dogru bir uslup seklidir. Bundn sonra da bu konuyu maca kadar cok uzatmadan icraatini yapar.