Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303588 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Çıksın desin ki: "FFP var, para lazım, bütün biletleri aynı anda satıyoruz, alın." Şuradan bir kişi bile ses etmez ama bu açıklamalar nedir ya? Geldiğinden beri çok sevmeme rağmen, gerçekten şu bir kaç günde kendinden soğuttu beni. Umarım bu hatadan doğru bir açıklamayla döner.

Konu bilet kararı değil. Üslubu ve demeçleri... Kendisine iyi bir "danışman" bulmasını tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Troy Deenay hakkında ne düşünüyorsunuz?

2015'de Premier Lig'e çıkmıştı halen oynadığı Watford takımı...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 19:07:36 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Sizde var ya alemsiniz . Konuşmaz niye bizim başkan konuşmuyor dersiniz , konuşuruz niye konuştu dersiniz .

Stad yapar niye yaptı , açar niye açtı , erken açar niye erken açtı , satar şimdi mi satılır , satmaz bak gördün mü elimizde patladı dersiniz.

Eleştirmeyi bu kadar sevmemizin nedeni düşünmeden konuşmayı özellik haline getirmemiz mi acaba ? hemen konuşim durumlara farklı açılardan bakmayim böle ortaya ortaya little little into the middle oldu kültürümüz :)

Gençler Stad , Takım , tesis derken ortaya çok sağlam bir başkanda çıkıyor haberiniz olsun . Türkiyenin böle insanlara ihtiyacı vardı zaten çok fazla çıkmıyor.

ŞEREFİNLE OYNA HAKKINLA KAZAN ..
Sen pek okuduğunu anlayan biri değilmişsin. Önce bir oku, anla sonra yazarsın.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kasımpaşa,bursa,sivas ve akhisar maçlarını kazanıp şampiyonluğu erkenden almalıyız çok kritik bu 4 maç sivas maçı en zorlayan maç olacaktır

Çevrimdışı Hasan Akten

Konu bilet kararı değil. Üslubu ve demeçleri... Kendisine iyi bir "danışman" bulmasını tavsiye ediyorum.

Lafta Süleyman Seba ekolünden geliyoruz ama başkanın son açıklamaları bildiğin Aziz ekolü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ve her fırsatta açıklama yapması başkanda biraz fazla megalomanlık var 

Çevrimdışı Yado

@DaldanSarkanElma  genel durum hakkında bi yorum getirdim gözlemlediklerime !

Bu arada benim yazdıklarını yorumla şeklinde örnek gösterilise
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Kemal

Güç zehirlenmesi Hahahaha güzel söz :)

Çevrimdışı mellfred

başkanın hedef aldığı kitleye karşı fikirlerine hak vermekle birlikte; kullandığı uslüp, zamanlama ve her gün inatla sataşan tavrı hiç hayır değil. ligde lidersin, stat tamam. sus elalem seni pohpohlasın. ne lüzumu var ?

Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.

Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...

Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...

Çevrimdışı mylife1903

Güç zehirlenmesi Hahahaha güzel söz :)
Guc zehirlenmesi, biraz yumusak gecis, bizim buralarda -hakaret etmek icin degil- agiz ishali derler, cok ve gereksiz konusma olayidir, tesbihte hata olmaz. Baskan bence biraz fazla konusuyor, yeri gelmisken belirteyim konusmalarinin her kelimesini desteklesem de baskan iyi bir hatip degil, cok konusmamasi lazim, keskin kelimeler secip, az konusursa daha etkili olur. Birilerinin cikip uyarmasi lazim, basin toplantisini seyrettim vodafone ceosu nasil oturakli, nasil rahat, nasil kendine guveniyorsa bizim baskan tam tersi hep bir kendini ispat etme, yaptiklarinin dogrulugunu kanitlama cabasi, ustelik devamli burnunu cekerek konusuyor, ayrica iiiiii uuuuu ve en kotusu basit tabirleri karistiriyor basin toplantilarinda mesela son basin toplantisinda "serefinle oyna hakkinla kazani" iki sefer dogru toparlayamadi.

Stad ve insaat islerini birakip ofisini federasyon binasina tasisin. 2 haftadir maca cikmiyoruz, diye hakkimiz yenmiyor. Macimiz oldugu gun burada gene hakem, gozlemci ve temsilci konusuyoruz.

Iyi ve basarili is adamlarinin en buyuk meziyeti yatirimlarini ne pahasina olursa olsun korumalaridir. Bugun baskan gereken onlemleri almaz ise bu stat bile bizi koruyamaz, iki tane tetikci gelir biri takimi sahada dograr, oburu 3 kisinin bagirdigi "turk futbolunun katili" tezahurati yuzunden sahayi kapattirir.

Baskan lutfen futbolcularimizi koru ve gozet. Futbolculari koruyup gozetirsen daha cok bos vaktin olur bu bos vakitlerinde de basketbolcularimizin hakkini korumakla mesgul olursun.

Çevrimdışı mylife1903

Sizin başkanda ayıp etmeye başladı. Durup dururken Galatasaray'a laf sokuyor. Yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama bizim başkanlar durup dururken laf sokuyor mu? Dursun'u sevmem ama adam hiç kimseye laf falan atmıyor. Fikret başkanında bu hareketleri ile anca antipatik olur zamanla.

Koskoca camiayı temsil ediyorsan ona göre hareket etmeli insanlar. Galatasaray Arena'yı yaptırırken işçilere para ödemiyordu ama biz ödedik gibi laflar çok gereksiz laflar...

Sizi bilemem ama ben şahsen yakıştıramadım. Beşiktaş veya Galatasaray meselesi değil. Aynısını bizim başkan deseydi yinede eleştirirdim. Üslup olarak etik değil maalesef...

Katiliyorum baska camialara bulasmamasi lazim ama bu soylediklerinde bir satasma yok lonewolf.  Iki insaar karsilastiriliyor devamli. Ben cok dikkat ederim bu tarz seylere sabah okudugumda cok ustune dusmedim, alinmamak lazim. Bizim baskan iyi bir hatip degil, bir onceki mesajda yazdim zaten.

Kotu bi uslupla satasmak yahut kucuk gormek yok o soylemlerinde, bu kadar alingan olmayin.

Çevrimdışı sallapati

Takım şampiyonluğa koşarken gereksiz bir gündem yaratıldı.. Çarşı da açıklama yapmış.. Şampiyonluğa 55 gün var.. 55 gün kimse konuşmasa ne güzel olacak.. Şampiyonluğa odaklansak?
Yoksa şemsiye tersine dönecek..
Başkan gereksiz yere yarayı kaşıdı.. Yara mikrop kapmaya hazır hale geldi...ayağımıza sıkmayalım boşyere

Katiliyorum baska camialara bulasmamasi lazim ama bu soylediklerinde bir satasma yok lonewolf.  Iki insaar karsilastiriliyor devamli. Ben cok dikkat ederim bu tarz seylere sabah okudugumda cok ustune dusmedim, alinmamak lazim. Bizim baskan iyi bir hatip degil, bir onceki mesajda yazdim zaten.

Kotu bi uslupla satasmak yahut kucuk gormek yok o soylemlerinde, bu kadar alingan olmayin.
Yok alınganlıktan değil ama böyle konuşmalar yaparak futbol dünyasında antipati kazanır. Zararı yine Beşiktaş görür. Bence başkanlar sadece kendi camialarıyla ilgilenmeli. Tabi başkaları laf sokmadığı sürece.

Çevrimdışı mylife1903

Yok alınganlıktan değil ama böyle konuşmalar yaparak futbol dünyasında antipati kazanır. Zararı yine Beşiktaş görür. Bence başkanlar sadece kendi camialarıyla ilgilenmeli. Tabi başkaları laf sokmadığı sürece.

Cok dogru. Oraya buraya satasmaya basladin mi, ikinci aziz yildirim oluyorsun. Turk futbolunun ikinci bir aziz yildirima ihtiyaci yok zaten. O koltuga yildirim demiroren oturmaya calisti, halimiz meydanda.

Zaten spora bir tane aziz yildirim bile fazlayken diger baskanlarin daha titiz olmalari lazim

Çevrimdışı amed.yasa

Takım şampiyonluğa koşarken gereksiz bir gündem yaratıldı.. Çarşı da açıklama yapmış.. Şampiyonluğa 55 gün var.. 55 gün kimse konuşmasa ne güzel olacak.. Şampiyonluğa odaklansak?
Başkan gereksiz yere yarayı kaşıdı.. Yara mikrop kapmaya hazır hale geldi...ayağımıza sıkmayalım boşyere

yalnız başkanın açıklamalarına yanlış diyenlerin durumu daha içinden çıkılmaz hale taşımaya çalışmaları da ayrı ironi!!
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı mülkübey

Çarşı Büyük bir taraftar grubu hatta belki en iyi taraftar grubu ama kendini Beşiktaş tan büyük görmemeli. Birleştirici olmalı ayrıştırıcı değil. Rantcilari çikarcilari ayıklamalı. Bazıları kendileri olmasa Beşiktaş yok olur zannediyor. Allaha şükür Beşiktaş her zaman taraftar bulur.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Orhan_

Ünal Aysal "Beşiktaş'ta 6 milyon taraftarlı bir takım". Bunu da sizin başkan söylemişti. Rakiplerin birbirine bu tip yaklaşımlarda bulunması hiç hoş değil elbette ama buna ait bir tepki oluşacaksa en son duraklardan birisi de bu kulüptür. Yanlış anlama, söylediğin şey çok doğru ancak yanlış olan, sizin başkanların bu tip açıklamalar yapmadığı konusu.

Çevrimdışı Kalyoncu

Orada size laf söylemiyoki niye üstünüze alınıyosunuz Tokiye söylüyo stadı siz kendiniz yapmadınız bence alınganlık yapmışsın.ama bende bu açıklamaların yanlış olduğunu düşünüyorum fikret başkan bu toplara girmeye başladı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Çarşının açıklaması son derece komik
''sen paran kadar konuşursun oysa taraftar hiç susmaz.
bir daha düşünün!'' demişler.
Başkan bugün avcılarda boş yere demedi feda senesinde pasolig yoktu 2-3bin kişi vardı kapalıda diye.
Ayrıca kapalıda daha az insan geldi ama gelirlerimiz 2 katına çıktı demişti ertesi senede.
Nerdeydi o çarşı feda senesinde ya da olimpiyatta?

Çevrimdışı Kalyoncu

Çarşı haddini gün geçtikçe aşıyo beyzadeler hiçbir yere gitmediler passolig davasına şimdi ne oldu passoligmi kalktı?  üstüne hadi dönüyoruz dediler birleşmek lazım kenetlenmek lazım (stad açılışından iki hafta önceye  denk geldi tesadüfen ) son açıklamalarıda üstünün tuzu biberi oldu kim bu çarşı kendilerini nimettenmi sayıyolar nedir bu Beşiktaşın üzerindeymiş gibi görmeler ? Beşiktaşın üstünden kendi reklamını yapan Beşiktaş üzerinden rant sağlayan bir oluşumdur azalarak bitmeleri dileğimle staddaki yeni taraftar profili bunları temizleyecektir inşallah

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ünal Aysal "Beşiktaş'ta 6 milyon taraftarlı bir takım". Bunu da sizin başkan söylemişti. Rakiplerin birbirine bu tip yaklaşımlarda bulunması hiç hoş değil elbette ama buna ait bir tepki oluşacaksa en son duraklardan birisi de bu kulüptür. Yanlış anlama, söylediğin şey çok doğru ancak yanlış olan, sizin başkanların bu tip açıklamalar yapmadığı konusu.

Unal aysalin yaptigi yanlis bizim baskanin bu toplara girmesini gerektirmez. Bence o aciklamalarinda alinacak yahut gs camiasini uzecek bir sey yok.

Unal aysalin cok sacma aciklamalari oldu neydi o "20milyon gs taraftari akp oy veriyor" mealinde bir aciklamasi vardi adamin. Butun camiayi siyasete malzeme etti adam, sonra saray ziyareti falan. Spor klupleriyiz, bu islere girilmemesi lazim bizim baskan da son zamanlarda cok fazla girmeye basladi bu siyasi iliskilere. Dikkat edilmesi lazim.

Turk futbolunun lokomotifi uc camiayiz fb zaten belli, bir ordan bir burdan yakiyor. Gsnin suan agzini acacak hali yok bizim camianin sakin ve birlestirici olmasi lazim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir zamanlar Edu vardı hatırlar mısınız :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

EssiLor

• Ziyaretçi

Çarşı'nın açıklamasına bak abi
Şampiyonluğa giderken bu tarz atışmalar takımı yıpratır
Fikret orman Çarşıya Çarşı Fikret Ormana sallıyor ayıp ama çok ayıp
Bu atışmalarla Fenerliler Mutlu oluyor adamlara zemin hazırlıyoruz bana göre çarşı haklı ama birlik olmalıyız abi
Takım şampiyon olsun ondan sonra yesinler birbirlerini
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 21:00:46 Erdem Ayaz ]