Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302264 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

İngiltere bu sene kupayı alabilir mi, ne diyorsunuz? Taş gibi takım olmuşlar. (derken 3. golü attılar) 22 Mayıs'ta bizi perişan eder bunlar.
ben pek beğenmedim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Premier Ligin zirvesindeki iki ekibin adamları bitiriyor Almanya'yı
Leicester dan Vardy
Tothenham dan Kane ve Dier
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Bakalım Gomez "ben amacıma ulaştım artık" diyip süper ligi başlayacak mı, yoksa gaza gelip daha çok mu asılacak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez'in kesin kadroda olacağını söylemek bence hala zor.

Löw'ün sağı solu belli olmaz o yüzden Gomez hep fit olmak zorunda. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçtan Önce Röportaj
JOACHİM LÖW:Mario Gomez Besiktas'ta Çok Büyük Bir Çıkış Yakaladı Beşiktaş Çok iyi bir takım Gomez'i iyi Besliyorlar O Burada olmayı Hakediyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2016, 23:45:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İki forvetimiz iki milli takımı taşıdı. Gerçekten gurur duymalıyız, özellikle İlhan Mansız'dan beri adam akıllı forvetle oynamadığımızı düşünürsek..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Löw, 75 de Olcay'ı çıkarınca oyunun kontrolü tamamen İngiltere'ye geçti. Yalnız kompakt oynuyorlar ve iyi alan daraltıyorlar.

Çevrimdışı Kemal

Gomez sahanın en iyisiydi bence , duygusallik yapmadan konuşuyorum , çıktıktan sonra ileri taşınan pas trafiği bitti . Low iyi sentezler maçı zaten .

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hey gidi İlhan Mansız, video tost makinesiyle çekilmiş ama o görüntü asla aklımdan çıkmaz daha dün gibi..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2016, 23:59:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Löw, 75 de Olcay'ı çıkarınca oyunun kontrolü tamamen İngiltere'ye geçti. Yalnız kompakt oynuyorlar ve iyi alan daraltıyorlar.

Zorla zorla, kafası iyi birkaç kişiye paranoya yaşatacaksın yanlış maçı mı izledim diye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Almanya ve Türkiye'nin santraforları katkı veremezlerse bu iki ülke "oyun formasyonlarını" değiştirmek zorunda kalacaklar. Bu direkt Şenol Güneş imzadır.

Hell yeah :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Ah Rhodolfo nasıl koptu o bağların aklım almıyor nasıl bir şanssızlık bu . Marcelo Rhodolfo olacaktı stoper tandemimiz.

Çevrimdışı atalay

Zorla zorla, kafası iyi birkaç kişiye paranoya yaşatacaksın yanlış maçı mı izledim diye  :evillol:

Bu Almanya'daki 13 numaralı çocuğun adı Olcay değil mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Satılırsa gelecek olan paranın yarısı bizim olacak.

Diğer yarısı kime gidiyor? :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Italyaya

Hoaayda biz bu adamın 1000 euroya bonservisini almadık mı yav Fiorentina dan? Benim bildiğim yalnız kendi isterse dönebiliyordu İtalya'ya. Diğer durumlarda bizim bonservisli oyuncumuz diye biliyordum.

Çevrimdışı Kemal

Hoaayda biz bu adamın 1000 euroya bonservisini almadık mı yav Fiorentina dan? Benim bildiğim yalnız kendi isterse dönebiliyordu İtalya'ya. Diğer durumlarda bizim bonservisli oyuncumuz diye biliyordum.

1000 euroya 3.ligden topçu alamazsın güzel kardeşim . Orda filorentinaya yüksek maaş yükü vardı ve kumaşı tutmamisti.  Adamlarda hem bu yükten kurtulup hemde Turkiyede tutarsa satış payına %50 almak için kabul ettiler.
Hem alan kazandı hem mal elinde curumekte olan satıcı .

Oyuncuya da mutsuz olursan kendi isteğinle İtalya'ya donebilirsin diye opsiyon koydular.

Çevrimdışı Türkay

1000 euroya 3.ligden topçu alamazsın güzel kardeşim . Orda filorentinaya yüksek maaş yükü vardı ve kumaşı tutmamisti.  Adamlarda hem bu yükten kurtulup hemde Turkiyede tutarsa satış payına %50 almak için kabul ettiler.
Hem alan kazandı hem mal elinde curumekte olan satıcı .

Oyuncuya da mutsuz olursan kendi isteğinle İtalya'ya donebilirsin diye opsiyon koydular.

Bilmiyodum bunu %50 işi kötü olmuş :D Da neyse zaten tutmamız lazım bir şekilde takımımızda, ondan daha iyisini bulmak zor

Çevrimdışı tangaz

muhtemelen ülkede yaşanan son olaylar ve güvensiz yaşam koşulları nedeni ile maalesef Gomez sezon sonu ayrılacak gibi görünüyor. ülkeye gelirken güvenlik kaygısı yaşayan birinin gelinen noktada kalmasını beklemek iyimser bir tahmin gibi duruyor. iyi bir turnuva geçirmesi Almanya'nın şampiyonluğu ve Gomez'in gol krallığı bol sıfırlı bir bonservis kazanımı ile süreç sonlanır umarım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

muhtemelen ülkede yaşanan son olaylar ve güvensiz yaşam koşulları nedeni ile maalesef Gomez sezon sonu ayrılacak gibi görünüyor. ülkeye gelirken güvenlik kaygısı yaşayan birinin gelinen noktada kalmasını beklemek iyimser bir tahmin gibi duruyor. iyi bir turnuva geçirmesi Almanya'nın şampiyonluğu ve Gomez'in gol krallığı bol sıfırlı bir bonservis kazanımı ile süreç sonlanır umarım  :bandit:

İmza

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ligde zirvede yer alan Beşiktaş, geride kalan 26 hafta sonunda Avrupa'nın 5 büyük liginin yanısıra Türkiye'deki ilk 5 sıra takımları da baz alınarak yapılan değerlendirmede, en az sakatlık yaşayan takım unvanının da sahibi oldu.

F.Bahçe ise 39 sakatlıkla Avrupa’nın zirvesinde yer aldı

Zabah.

Çevrimdışı Özay

Gomez hiçbir yere gitmez rahat olun. Bu yaştan sonra o parayla oynayabileceği tek yar burası. Bundan sonra da mutlu olmayı hedefliyorum filan demiş. Burada jubilesini yapar 5 yıl sonra.  :photo:

Çevrimdışı mylife1903

Gomez hiçbir yere gitmez rahat olun. Bu yaştan sonra o parayla oynayabileceği tek yar burası. Bundan sonra da mutlu olmayı hedefliyorum filan demiş. Burada jubilesini yapar 5 yıl sonra.  :photo:

Bu yasta, derken adam 30 yasinda yahu. Daha 3 sene ust seviye oynar iki sene de bundesliga ortasira yapar adam yahu. Hemen basliyorsunuz bu yas, su yas.

Quaresma 33 yasinda evet biraz hizi dustu belki ama futbolu olgunlasti.  Yetenek korelmez yahu.

Mario gomez 40 yasinda olsun bu attigi golleri atar.

Çevrimdışı Ensar

Ligde zirvede yer alan Beşiktaş, geride kalan 26 hafta sonunda Avrupa'nın 5 büyük liginin yanısıra Türkiye'deki ilk 5 sıra takımları da baz alınarak yapılan değerlendirmede, en az sakatlık yaşayan takım unvanının da sahibi oldu.

F.Bahçe ise 39 sakatlıkla Avrupa’nın zirvesinde yer aldı

Zabah.
vay arkadaş nerdeeen nereye :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Simdi su golleri izledim youtubeda. Ilk golden sonra mustafa pektemeke dikkat edelim. Kaleden geri gelen topu bile tekrar kaleye sokamayan bir futbolcumsu, oyun durmus, gol verilmis, duduk calmis, herkes durmus seken topu hale kaleye sokamiyorsun.

Su adama 5 milyon veriliyor, bazen fikret ormana okadar kiziyorum su mustafa pektemeke verilen paralar stadyum insaatini bile golgede birakacak kadar buyuk skandaldir.

Benim elestirmedigim tarafini birakmadigim ismail koybasi en azindan daha az para aliyor yahu.

Adam elit futbolcu maasi aliyor performans sifir. Ferrari alip haci murat performansina razi olmak gibi birsey.

Te allam kimler oynuyor. Gencecik cocuklar popolarina cift motor takmis kosturuyor, kendilerini gosteriyor bu pektemekin umrunda degil. Adam yollugunu yapmis. Kim bu herifin meneceri?