Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301819 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'in, verilmeyen golde yaptığı vuruş göründüğü kadar basit değil. Temiz ve net vurdu. Golde ise baskısı sonuç verdi.

Tam golcü adam. Dedikleri gibi beyninde kalenin, uzak direğin, yakın direğin yeri hazır. Adam ona kilitlenip vücudunu ona göre ayarlayıp bileğini ona göre çevirip yapıştırıyor :claps: :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Gomez'in, verilmeyen golde yaptığı vuruş göründüğü kadar basit değil. Temiz ve net vurdu. Golde ise baskısı sonuç verdi.

Kolay pozisyon olsa atamazdi zaten , gol için zor pozisyon olmasi lazım Gomeze :)

Çevrimdışı atalay

Tam golcü adam. Dedikleri gibi beyninde kalenin, uzak direğin, yakın direğin yeri hazır. Adam ona kilitlenip vücudunu ona göre ayarlayıp bileğini ona göre çevirip yapıştırıyor :claps: :claps:

Buna "Kas Hafızası" deniyor.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Löw'ün Türkiye'ye karşı önyargılı olmaması Gomez için iyi oldu. Ben acaba şampiyonaya çağırır mı diye düşünüyordum ama her maç ilk 11 oynatıyor.

Jonathan Tah oyuna girdi bu arada, harika bir stoper.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Özay

Inansak mi ???? 😕😕

Oyuncuyu tam hatırlamıyorum galiba Mikel'di. Bu salak mikel gelmezse istediğiniz kadar küfredebilirsiniz bana dedi. Transfer olmadı ve bir twetter üzerinden geçince herkesi engellemişti.:evillol:

Bunları hiçbir şekilde paylaşıp prim vermeyin. Her sene aynı terane.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Bizim takımın golcüleri milli takimlarini da coşturuyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cenk ve Gomez in iki guzel kafa golunu izledik bu hafta
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Gomez ikinci golünü attı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal Ç

Sağdan soldan düzgün ortalarla beslenince adamın bonus özellikleri açılıyor resmen.
Seneye isabetli orta açabilen kanat/bek almanın ne kadar önemli olduğunun ispatı.

Ve tabi ki Cha Cha ! :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2016, 23:12:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yaza bırakırsa Gomez ile işimiz Ağustos sonuna kadar gider, bir de tutamazsak adam da bulamayız.

Bu işi turnuva başlamadan bitirmek zorundayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Kane de saglam yazdı
Bu arada Dele alli yi seneye city alabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kane güzel attı sene sonu büyük bir takıma gider

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 23:14:57 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Kemal

Şu adamın ligde son 5 maçına bakın kaçırdıklarını görün , birde şu maçı izleyin , cenkin konya maçı ve fb maçında kacirdiklarina bakın ve son Türkiye maçındaki 2 golünü izleyin .

Gerçekten İNANILMAZ.

Çevrimdışı Ensar

helal olsun be Mario gururlandiriyorsun bizleri :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kemal

Kane geçen sene bize deplasmanda çok fena bir gol atmıştı .

Çevrimdışı 38life

Bakalım Gomez "ben amacıma ulaştım artık" diyip süper ligi başlayacak mı, yoksa gaza gelip daha çok mu asılacak.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Yaza bırakırsa Gomez ile işimiz Ağustos sonuna kadar gider, bir de tutamazsak adam da bulamayız.

Khouma Babacar yeni Demba Ba mız olur mu :)

Çevrimdışı cursedofdragon

gomez'in 1.ci golünüde yediler ne güzel oda 2 gol atmıştı şimdi :)

Çevrimdışı 38life

Gomez gitmek isterse bize para kazandirmadan gidebiliyor mu? Sağlam para birakacaksa gitsin sıkıntı yok.

Çevrimdışı Özay

Gomez'e biraz daha para verilse sanki devam eder gibi. Şöyle aynı maaşa 1 milyon ek prim verilebilir

Çevrimdışı ozgursum

Gomez in morali yuksek donmesi cok iyi olacak. Ben gelecek sezon Gomez in kalacagini sanmiyorum ancak iyi bir kazanc elde ederiz yine.