Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Beyler Beyaz TV de büyük manipülasyon var.. bu videonun başını ve sonunu keserek yayınladılar.. kaygılarımız doğruymuş demek ki....

https://twitter.com/disi__kartallar/status/711691414577532928

Çevrimdışı Ogün

Beyler Beyaz TV de büyük manipülasyon var.. bu videonun başını ve sonunu keserek yayınladılar.. kaygılarımız doğruymuş demek ki....

https://twitter.com/disi__kartallar/status/711691414577532928
Tam bunu yazmaya gelmiştim. Yalaka herifler.

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman a ulaşmamız lazım.. Bugün programda Beşiktaş taraftarını manipüle etmeye ve gevşetmeye çalışıyorlar... Aziz Yıldırım ın ağzından kaçırdığı "o şahısa söz verildi" lafını irdelememiz lazım...

Çevrimdışı sallapati

Beyaz TV kırmızıyla yazılan yerleri yayınlamadı... Büyük manipülasyon var... Bu olayın üstünü örtmeye çalıştılar.. Uyanın beyler!!!

"Pazar günü maç var , yenecez , mecburuz yenmeye yani
Eğer şampiyon olmak istiyorsak yenecez ,
UEFA da güçlenecez"

Türkiye Futbol Federasyonu bir söz veriyorsa yerine getirecek.
Dünya üzerinde herhangi bir insana veya şahsa söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 00:27:13 sallapati ]

Çevrimdışı can1903

Beyaz TV kırmızıyla yazılan yerleri yayınlamadı... Büyük manipülasyon var... Bu olayın üstünü örtmeye çalıştılar.. Uyanın beyler!!!

UEFA da güçlenecez"

Dünya üzerinde herhangi bir insana veya şahsa söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar.

Bunu yayınladılar.Hocam ama diğerlerini yayınlamadılar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

beyaz tvye telefonla bağlamalı bir yöneticimiz... konuşmanın başını ve sonunu kestiler... konuşmanın tam metnini yayınlayın demeli

GS olsaydı bunu yapardı.... malesef çok pasifiz.........!!!!!

Çevrimdışı Erdemm

sürekli tescilliyorlar karakterlerini taraflarını...
Şaşırmıyoruz artık..

UEFA da güçlenecez"

Çevrimdışı GörkemGörkem

Abi biz bu adamı neden kullanamıyoruz ya  :s20: keske sakatligi düzelsede katkısı olsa.

Çevrimdışı sallapati

bunları yayınlamamaları haksız olduklarını bildiklerindendir... yani davamızda biz haklıyız.. YÖNETİM LÜTFEN UYUMAYIN! 

SÖZ VERİLEN ŞAHIS KİM???

Çevrimdışı sallapati

prekastların rengi için ortalığı ayağa kaldırıyoruz... şampiyonluğumuz çalınıyor.. neden kimseden ses soluk yok beyler?

Çevrimdışı can1903

prekastların rengi için ortalığı ayağa kaldırıyoruz... şampiyonluğumuz çalınıyor.. neden kimseden ses soluk yok beyler?
bende aynı şekilde düşünüyorum. Çim sırası saymak yerine twitterdan yujlenmek lazım ama kımse destek vermıo
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

bende aynı şekilde düşünüyorum. Çim sırası saymak yerine twitterdan yujlenmek lazım ama kımse destek vermıo

Ahmet Nur Çebiye ulaşacak biri olsa.. programa bağlansa.. tarihi bir fırsat kaçıyor  beyler... olayın üstü kapatılıyor....   @tangaz

Çevrimdışı sallapati

bağlanın programaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Beşiktaşı eziyorlarrrrrr

Çevrimdışı ZORBEY

GÜN BOYU pc başında 200 twit attım video hazırladım grafik cizimler yaptım paylaştım durdum bir nebze işe yaradı turgay demir rt yaptı ve canlı yayında o arkadaki adamın el hareketi herşeyi ifade ediyor dedi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ZORBEY

bağlanın programaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Beşiktaşı eziyorlarrrrrr

o programda şuanda adamlar istediğini yazıp cizip masaya koyuyorlar, ne sinan nede ertem hiçbiri korkudan üzerine gidemiyor. ROK günahım kadar sevmem ama şuanda namus meselesine cevirip fb ye yerleştiriyor arada
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı tangaz

Ahmet Nur Çebiye ulaşacak biri olsa.. programa bağlansa.. tarihi bir fırsat kaçıyor  beyler... olayın üstü kapatılıyor....   @tangaz

başkanın pısırık açıklamaları nedeni ile susuyorum. bir video gördüm başkana mikrofon uzatılıyor bugün, biz sadece futbolculardan teknik heyetten söz aldık gibisinden geveliyordu biraz önce seyrettim. bu başkan varken ne yazsak ne yapsak boş @sallapati ben sırf bu nedenlerle açıkçası serdal adalıyı isteyenlerdendim...

bu düzenin övdüğü iyi çocuk hayırsever biri die övdüğü rıza zerrab abd.de tutuklanmış 75 yıl yatacak muhtemelen...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

başkanın pısırık açıklamaları nedeni ile susuyorum. bir video gördüm başkana mikrofon uzatılıyor bugün, biz sadece futbolculardan teknik heyetten söz aldık gibisinden geveliyordu biraz önce seyrettim. bu başkan varken ne yazsak ne yapsak boş @sallapati ben sırf bu nedenlerle açıkçası serdal adalıyı isteyenlerdendim...

bu düzenin övdüğü iyi çocuk hayırsever biri die övdüğü rıza zerrab abd.de tutuklanmış 75 yıl yatacak muhtemelen...

Fikret Orman bazen kasıtlı yumuşak konuşuyor.. Çünkü Vodafone gibi bir sponsoru var.. sert konuşssa Vodafone FBLİ müşterilerini kaybedebilir... sponsorlar nedeniyle bazen bazı şeyleri konuşamıyor... ama bugün Nur ÇeBi programa bağlanmalı @tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bu stat açılsın tavırlar değişecektir elini kolunu bağlıyor

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman bazen kasıtlı yumuşak konuşuyor.. Çünkü Vodafone gibi bir sponsoru var.. sert konuşssa Vodafone FBLİ müşterilerini kaybedebilir... sponsorlar nedeniyle bazen bazı şeyleri konuşamıyor... ama bugün Nur ÇeBi programa bağlanmalı @tangaz

katılmıyorum sponsor konusu bu denli eli kolu bağlamaz bence şimdi bizler ülker ürünlerini kapıdan sokmamalıyız bu gelişmeler üzerine ama ben daha bugün iş çıkışı kızımı okuldan aldım markete girdik tüpte üker çikolata aldı bende parasını ödedim. bizim toplum bildiğin sürü bir şey yapmazlar en baba eylem 3 gün sürer.

biz hiç ceza almayan bir yönetimiz die övünen bir başkan war karşımızda. keşke ceza alsaydı da geçen sene şampiyon önceki senede 2 olup 2 yıl şampiyonlar liginden 60 milyon euro kaldırsaydı... @sallapati

gelinen noktada yapacak tek şey 8de 8 yapmak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abi bu stat açılsın tavırlar değişecektir elini kolunu bağlıyor

sanmıyorum...

bu yapı meselesi.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi geceler @sallapati @Mehmet Ali C.
sanada abi başkanın duruşu, tavrı düzgün ama karşısındaki adam çok pislik olunca sökmüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu nasıl bir tarz alla sen ya portekizlerin çoğu apaçi kommençero

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 01:29:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu Beyaz Tv kim gençler? İzleyip prim verip sinirlenip bir de yönetici bağlansın diyorsunuz kim bu adamlar kim nesine takıp da cevap verecek?

Sakin kalın dedikçe televizyona kafa atma yolunda gidiyorsunuz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli