Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7562819 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

2011den beri febenin kıçını kurtarmak için ülke futbolunun içine ettiler. eden de belli... platiniye 30 milyonu veren şahıs!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ntvsporun haberine göre galatasarayda 28 nisanı istiyomuş bunlarda kafa yok harbiden diretsene mağdur olan sensin nisanın ilk haftası oynayacam diye

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize yarar. Fenerbahçe 24 Nisan'da Trabzonspor deplasmanında. 28'inde de Galatasaray deplasmanı olursa, gayet güzel olur. Hele Trabzonspor deplasmanında 4 veya üstü puan geride girerlerse, yaşayacakları stres hepten bitirir onları.

Çevrimdışı sallapati

Bu fb tv videosu bence hedef saptırmak için konuldu... asıl irdelenmesi gereken Aziz Yıldırım ın "o şahsa söz verildi" dediği videosudur

Çevrimdışı mülkübey

Bu pis camianın sponsorları falan nasıl bunların isimlerinin yanına isimlerini yazdırıyor. Biz bunlarla uzun zamandir 1e1 sampiyonluk mucadelesi vermiyorduk ama bu Fb camiası tam bir pislik çukuru olmuş. Daha da kötüsü yaşanmışlardan hiç ders almıyorlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ripley

beşiktaş bu sene şampiyonluğu bu olaylar yüzünden kaybederse yönetim ve taraftarlar ligin başından sonuna kadar elde edilen/edilecek bütün delilleri türk mahkemelerine ve uefa'ya sunup şikayet etmelidir başka türlü olmaz.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Türk futbolunun çıbanıdır bu aziz.Zamanında beyaz toros bunada bi ugrasaymıs simdi 4.yıldız mucadelesi veriyor olacaktık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 22:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burnumuza kadar pisliğe battık olaylara bak. Neye neden para harcıyoruz, neden heyecanlanıyoruz. Anlık yaşamasak her şeyi göreceğiz resmen heyecanı bile bitirdiler.

Zaten insanlar maç izlemiyor üstüne güven de tamamiyle bitti. Temizlenmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

yanliz bizimde manyak sesimiz çıkmaya başladı adamların oyununu bir bir ekarte ediyoruz... eğerki 6 nisana maçları alınırsa 7 günde 3 maça çıkacak fb ikisi deplasman birtek osmanlı içerde konya gs osmanlı..bu üç maçtan kesin puan bırakırlar.... biz ne yapip edip puan kaybetmemeliyiz...herşey bizim elimizde :)

bilmiyorum bunu biz yapsak bile gs taraftarları işin içinde olmasa sanmıyorum bu sekilde bu haberin sükse yapacagını çnk onlarla oynanan maçta bunun olması bir haber niteliği tasıyor halbuki bu hep oluyor
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 22:19:14 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Erol Kaynar iyi Besiktasliymis gercekten guzel savunuyo bizi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medyada bu adamları konusturabilmek senin basarınla oluyor aslında yıllardır vardılar ama hep sindiler cnk arkalarındaki takıma guvenip kariyerlerini riske atamıyorlardı cnk Beşiktaşla yükselip alçalıyorsun yani takımınla yol alıyorsun

Çevrimdışı ozan062

Burnumuza kadar pisliğe battık olaylara bak. Neye neden para harcıyoruz, neden heyecanlanıyoruz. Anlık yaşamasak her şeyi göreceğiz resmen heyecanı bile bitirdiler.

Zaten insanlar maç izlemiyor üstüne güven de tamamiyle bitti. Temizlenmez.

bak bu azize hakkında efsane bir tespit yapayım sana cagrıcım

kısa ve net olarak sunu soyleyim,, 2009da sampiyonluk geldi bu azize naptı beennnn başkanlığı bırakıcam dedi ve o sene bizim kutlamalarımızı ekranlar gostericeğine bu çapulcunun istifa haberlerini konustu,, amaa senelerdir gs sampiyon oluyor kendileri oluyor bir kere bile gündemi değiştirmiyor tekrardan Beşiktaşımız kafasını kaldırıyor yapmadığı çirkeflik kalmıyor demekki bizden obur takıma oranla daha cok korkuyor bu 2009dada boyleydi yani aman sanmayın bizim yönetimle takımla alakalı hayır bu adamın bizim takıma karsı bi alerjisi var ve gücüne karsı tiksiniyor...bunu anladıgınız vakit medyada bunu uzerine gidilse mis gibi olacakta anlayana kadar adam 4yıldızı alıp gidecek seneye...

Çevrimdışı sallapati

bilmiyorum bunu biz yapsak bile gs taraftarları işin içinde olmasa sanmıyorum bu sekilde bu haberin sükse yapacagını çnk onlarla oynanan maçta bunun olması bir haber niteliği tasıyor halbuki bu hep oluyor

doğru tespit.. işin işinde GS olmasa bu kadar gündem olmazdı... Aziz Yıldırım ın "söz" videosunu gündeme getiremedik.. başkan bugün 2 kelam etti ama twitter da hiç ses getiremedik...

Çevrimdışı sallapati

bak bu azize hakkında efsane bir tespit yapayım sana cagrıcım

kısa ve net olarak sunu soyleyim,, 2009da sampiyonluk geldi bu azize naptı beennnn başkanlığı bırakıcam dedi ve o sene bizim kutlamalarımızı ekranlar gostericeğine bu çapulcunun istifa haberlerini konustu,, amaa senelerdir gs sampiyon oluyor kendileri oluyor bir kere bile gündemi değiştirmiyor tekrardan Beşiktaşımız kafasını kaldırıyor yapmadığı çirkeflik kalmıyor demekki bizden obur takıma oranla daha cok korkuyor bu 2009dada boyleydi yani aman sanmayın bizim yönetimle takımla alakalı hayır bu adamın bizim takıma karsı bi alerjisi var ve gücüne karsı tiksiniyor...bunu anladıgınız vakit medyada bunu uzerine gidilse mis gibi olacakta anlayana kadar adam 4yıldızı alıp gidecek seneye...

o şahısla 4 yıldızı alırsak bırakırım sadece diye anlaşma yapmış olabilir...

nesinden korkuyorlar bu adamın abi.. önümüzde seçim meçim de yok... futboldan men et .. gitsin₁

Çevrimdışı ozan062

o şahısla 4 yıldızı alırsak bırakırım sadece diye anlaşma yapmış olabilir...

nesinden korkuyorlar bu adamın abi.. önümüzde seçim meçim de yok... futboldan men et .. gitsin₁

sürekli söylediği birşey var sanırım ondan

"konuşursam buvalar karısır" buna güveniyor baksana tff söz verdi diyor sonra ben sike yaptım ama ne için diyebilicek kadar yüzsüz adam sırtını saglam yere dayıyor bosuna değil bu özgüven...

çnk bu ahlaksız anadolu takımları bu herifin havuzdaki parayı yükseltmesi için girişimlerde bulunması yüzünden minnet duyması işte tüm olay bu yoksa klüpler birliğinde elli kere bu adamı asarlar keserlerdi herife minnet duydukları için olay buralara geldi,, sürekli büyük baskan diyorlar bir ara hatırlıyorum sivas baskanı neler diyordu yalamadan duramıyordu bu herifi sonra gaziantep baskanı falan hepsi nemalandıgından oluyor bunlar
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 22:28:38 ozan062 ]

Çevrimdışı sallapati

2011den beri febenin kıçını kurtarmak için ülke futbolunun içine ettiler. eden de belli... platiniye 30 milyonu veren şahıs!!!

o işin içinde yapı kredi de var malesef.. UCL ye sponsor oldular 30 kaada.. Rahmi Koç nasıl izin verdi Ali Koç a aklım almıyor... böyle bir adam için...

Uefa nın kirli çamaşırları ortaya dökülünce çok bekledim bu olay ortaya çıkar diye ama uluslararası para baronları onu engelledi muhtemelen...

Uluslararası lobiyi devreye sokmamız lazım. Beşiktaş bu ülkenin yeni yüzüdür! Vodafone da devreye girsin.. Bize ayrıcalık tanınması için değil.. Hakkımızın yenmemesi için.!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aklı selim taraftarın Fenerle menerle işi olmaz.

Şike desen; Fenerde.

Haramilik desen; Fenerde.

Bin bir türlü rezillik, eziklik, altta kalma; Fenerde.

Tarihinde binlerce ihanet; Fenerde.

Medyayı, hatta devlet görevlilerini baskı altına alarak karayı ak göstermek; Fenerde.

Neymiş? 19 tane kupa almışlar. O kupa sizin totonuza batsın.

Yarısı hırsızlıkla çamurla utanmaz arlanmazlıkla alınan 100 tane kupa yerine, 1 tane yüzüncü yılımızdaki alnı açık yüzü pak vatan evlatlarının aldığı şerefli kupayı yeğlerim.

Fener de beter olsun, yöneticileri de.

Dürüst ve şerefli taraftarları amenna.

Çevrimdışı sallapati

Bu sene şampiyon olamAzsak seneye GS ye Haluk ulusoy başkan olacak söylentileri var... cephe sayımız 2 ye yükselecek...

8de 8 e odaklanacağız başka yolu yok... Başkan hakem atamaları konusunda bastıracak her hafta hakkımızın yenmemesi için...

2 ay çirkef olmalıyız.. yoksa bize ekmek yok   

stadımız artık bitti.. Şampiyonluğa odaklanalım.. kenetlenelim
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 22:53:20 sallapati ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Sinirden çıldırıcam delirttiler beni sinirden
Adamların dini İmanı şike olmuş arkadaş şikesiz yapamıyorlar
A sporu açın Allah aşkına şu Gürcan Bilgiçin söylediklerine bakın akşam akşam fena gerdi beni
Bu sinirle bi elime geçse o kafasını bi güzel duvara sürter kıvılcımlar çıkartırım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sinirden çıldırıcam delirttiler beni sinirden
Adamların dini İmanı şike olmuş arkadaş şikesiz yapamıyorlar
A sporu açın Allah aşkına şu Gürcan Bilgiçin söylediklerine bakın akşam akşam fena gerdi beni
Bu sinirle bi elime geçse o kafasını bi güzel duvara sürter kıvılcımlar çıkartırım.

Ne eski Beşiktaş camiası yalaklarının asporunu, ne tarafsız geçiinp alttan alttan Fenerizmi veren ntvsporu izle kardeşim.

Çevrimdışı can1903

Bu ooo... inat. 8'de 8 yapıp fenerbahçe köpeğine Şampiyon BEŞİKTAŞ yazdıracağız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

ROK'un söylediklerini iyi dinleyin bu adam istihbaratçıdır. Bu Azize karşı sağlam durmalıyız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünyanın en büyük fenerlisi Sinan Engin :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bu yıl herşeye rağmen şampiyon olsak bile ne olacak ki.

Gelecek yıl daha büyük ayak oyunlarıyla isterseler çok rahat önümüzü keserler.

Asıl mesele bu düzenin değişmesinde. Bu düzen ne zaman değişir o zaman biz de gerçekten arka arkaya şampiyonluklar kazanabiliriz.

Bir de şuna çok kızıyorum. Hakemleri hep biz mi yenmek zorundayız. Bir sezon da Fb ya da  Gs hakemleri yenerek şampiyon olmaya çalışsınlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yıl herşeye rağmen şampiyon olsak bile ne olacak ki.

Gelecek yıl daha büyük ayak oyunlarıyla isterseler çok rahat önümüzü keserler.

Asıl mesele bu düzenin değişmesinde. Bu düzen ne zaman değişir o zaman biz de gerçekten arka arkaya şampiyonluklar kazanabiliriz.

Bir de şuna çok kızıyorum. Hakemleri hep biz mi yenmek zorundayız. Bir sezon da Fb ya da  Gs hakemleri yenerek şampiyon olmaya çalışsınlar.

valla öyle söyleme sinirlerim çok bozuluyor.

Rakiple uğraşıyoruz medya ile ayrı uğraşıyoruz tff,mhk ayrı uğraşıyoruz hakemlerle ayrı uğraşıyoruz.

Tek istediğimiz adaletli maç yönetilmesi atla deve istemiyoruz.

İlk yarı ne güzel yönetiyor hakemler 2.ci yarı iş ciddiye binince ya gs'ye ya fb'ye dönüyorlar lanet olsun bu düzene.

Çevrimdışı Kartal39

Demirörenden büyük fenevlimi var. Mhk'nin başına kuddusi ve bünyamini geçirerek zaten operasyona başladı. Hakem atamalarına bakın hepsi bilinçli olarak psikolojimizi bozma yönünde yapılan atamalardır. Kalan 8 hafta için ellerinde alternatifler azaldı. Bi halis bi tolga bide 2. konya maçını yöneten tetikçi kaldı benim bildiğim. Hepsini deneyeceklerdir. Baktılar olmuyor ali plabıyık,bülent yıldırım , cüneyt gibi tetikçilere dönecekler.
Oyuncularımızın öncelikle sakin olmaları gerekiyor. 8 maçıda 11 kişi bitirmemiz gerekiyor. 11 kişi ile bir şekilde rakiplerle hakemi de yenebiliriz ama eksik kalırsak çokzor.
Eksik kalırsak hem o maçı hemde sonraki maçlar için oyuncularımız çok etkilenebilir. Geçen sezon özellikle derbilerde bu sıkıntıyı çok yaşadık.