Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306104 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O da gitsin iyi oyuncu istesin arkadaş  :ebebe:
ahahah aynen anadolu topçularını istiyor visca, n diaye filan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 18:02:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
N'diaye ile anlaşmak ta sıkıntı olmaz zaten de umarım takımı ile anlaştığımız haberini de verirsinn kısa zamanda...

Umarım 4 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyormuş sanırım aşağı çekilecektir biraz.

sen ister misin peki ?

Kadro genişliği açısından isterim, skor yapıyor gelişti üzerine koydu ancak Veloso'yu daha çok isterim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

N'diaye ile anlaşıldığına ve kulüp ile görüşüldüğüne dair bilgi aldım. Güvendiğim birisi daha önceden 2 duyumu sağlam çıkmıştı.

Hayırlısı diyelim.

Yaaaaaa saglam entry dosemistim ipad sapitti, uzun lafi kisaca ozetliyim

Ben anadolu takimlarindan yabanci futbolcu transferine karsiyim, cok nadir iyi futbolcular cikiyor lakin anadoludan transfer edilen yabancilar ile forma satamazsiniz ayrica besiktasin heybetini saglayamazsiniz hem basin hem rakipler gozunde.

Osmanlispora stad karsiligi verilen bir soz varsa ortasahada oynayan turk bir cocuk var musa mi ne, onu alsinlar cok iyi futbolcu o cocuk.

Çevrimdışı mylife1903

Umarım 4 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyormuş sanırım aşağı çekilecektir biraz.

Kadro genişliği açısından isterim, skor yapıyor gelişti üzerine koydu ancak Veloso'yu daha çok isterim.

Senol hoca mi istiyor acaba, zamaninda riza hocaya dinletemedik, alma youlayi mulayi, diye

Simdi uzun zamandir ligde oynayan bir yabanci olsa, ligi ve rakipleri taniyor sistem oyuncusudur, isterim mesela visca.

Viscayi alsinlar super transfer olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 18:06:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yaaaaaa saglam entry dosemistim ipad sapitti, uzun lafi kisaca ozetliyim

Ben anadolu takimlarindan yabanci futbolcu transferine karsiyim, cok nadir iyi futbolcular cikiyor lakin anadoludan transfer edilen yabancilar ile forma satamazsiniz ayrica besiktasin heybetini saglayamazsiniz hem basin hem rakipler gozunde.

Osmanlispora stad karsiligi verilen bir soz varsa ortasahada oynayan turk bir cocuk var musa mi ne, onu alsinlar cok iyi futbolcu o cocuk.

Genelleme yapmak yine de yanlış olur. Çok iyi oyuncular da çıkıyor, ki burada önemli olan şuanki kalitesi değil oyuncunun 1 senede üzerine koyduğu gelişim.

Oyuncunun Avrupa piyasasında da yeri var yani 1 tık da burada koyarsa 10+ bonservis alabiliriz. Ahmed Hassanvari bir durum olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Genelleme yapmak yine de yanlış olur. Çok iyi oyuncular da çıkıyor, ki burada önemli olan şuanki kalitesi değil oyuncunun 1 senede üzerine koyduğu gelişim.

Oyuncunun Avrupa piyasasında da yeri var yani 1 tık da burada koyarsa 10+ bonservis alabiliriz. Ahmed Hassanvari bir durum olabilir.

Insallah cagri, insallah. Kim izliyor, kim takip ediyor bilemiyorum, insallah rapor veren insanlar bu isin uzmanlaridir.

Simdi yasadigim cografyada adamlar cocuklara 4-5 yasinda bakip hangi sporu yapacagini ve ne kadar madalya toplayabilecegini hatta ilerideki rakiplerini bile biliyorlar.

Uzman gozler seyredip, dogru rapor veriliyorsa yatirim yapilsin.

Çevrimdışı Tolga

N'diaye ile anlaşıldığına ve kulüp ile görüşüldüğüne dair bilgi aldım. Güvendiğim birisi daha önceden 2 duyumu sağlam çıkmıştı.

Hayırlısı diyelim.
Şahsen ben isterim ama bonservis ücreti burada önemli.

Osmanlı düşük bir fiyata bırakmayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O da gitsin iyi oyuncu istesin arkadaş  :ebebe:
Bu sefer doğru tutturdu @Yunus Emre Dökmeci . Doğru hamle olur.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi MUSTAFA_

Bu sefer doğru tutturdu @Yunus Emre Dökmeci . Doğru hamle olur.

Bir Velosso varken N'diaye  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir Velosso varken N'diaye  :tabe:
Alırken sadece ne olduğuna değil ne olacağına da yani 'potansiyeline' bakıyorlar . N'Diaye karakteri düzgün , potansiyelli bir oyuncu . Düzgün altyapısından gelen pozisyon bilgisiyle , agresyonu , tekniği , hızı gibi özellikleriyle düzgün mentalitesiyle takıma çok şey katacaktır şayet bu transfer gerçekleşirse.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Alırken sadece ne olduğuna değil ne olacağına da yani 'potansiyeline' bakıyorlar . N'Diaye karakteri düzgün , potansiyelli bir oyuncu . Düzgün altyapısından gelen pozisyon bilgisiyle , agresyonu , tekniği , hızı gibi özellikleriyle düzgün mentalitesiyle takıma çok şey katacaktır şayet bu transfer gerçekleşirse.

İnsanoğlu işte hep en iyisi olsun istiyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Kerim'in lakabını buldum. Sevimli hayalet: Casper... Zira maç içinde sık sık kayboluyor.

Çevrimdışı Tolga

Beklediğimden daha zor bir maç oldu ama 3 puanı aldık. Artık 8 maç kaldı.

Şimdilik fark 4 puan. Yarın Fb daha da stresli çıkacak derbiye.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko'nun gol yememesi önemliydi, artık daha çok kendine güvenmeye başlayacaktır.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 21:03:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne demiştik;

Yen Rize, Trabzon, Antalya, Paşa'yı al baskı altına.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 21:04:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgay hiç hazır değil bu arada. Anca böyle 15-20 dakika işte o bile fazla geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ne demiştik;

Yen Rize, Trabzon, Antalya, Paşa'yı al baskı altına.

Yarınki maç şenlik olur, fenerin tabancasında tek atımlık kurşunu kaldı, cimbom yarın ellerinde patlatırsa bu iş %90'lara gelir.

Çevrimdışı Tolga

4 maç 12 puan demiştik, moral bozmayın demiştik işte dediklerimiz aynen gerçekleşti :eyes

Çevrimdışı 38life

10 dakikadır %100 futbol dinliyorum Rıdvan henüz Beşiktaş için 1 tane pozitif birşey söylemedi. Sürekli kötülüyor, sürekli kötülüyor...

Çevrimdışı EMİR EMRE

10 dakikadır %100 futbol dinliyorum Rıdvan henüz Beşiktaş için 1 tane pozitif birşey söylemedi. Sürekli kötülüyor, sürekli kötülüyor...

Yarın dinle, mürdüm eriği suratıyla hakemlere verip veriştirecektir  :ok:

Çevrimdışı Alper1903

1 haftada 3 maç 9 puan... Muazzam

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay hiç hazır değil bu arada. Anca böyle 15-20 dakika işte o bile fazla geliyor.
o kadar belli ki dengesini kaybetti defalarca kilo fazlası da var. K.paşa maçına kolay maç dermisin ciddi düşüştüler ?

Çevrimdışı atalay

Ndiaye ile mi anlaşmışız?  :kop: