Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300885 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Samet_

Çıktığı gibi kapalı üstten aldım biletimi, yanındayız kartalımın :)
En iyisini yapmışşın sabahı görmeyecek biletler :D

Çevrimdışı sallapati

Benim anladığım başkan ve yöneticiler de aynı bizim gibi takıma çok güveniyorlar. Dün maç stresiyle dahil olamadım mevzuya ama hakemin yaptıkları resmen ..... su kaçırmaktı. Evet takım çok iyi ama futbol bu, bazen ne kadar çabalasan da olmaz. Maç bitiminde hemen sıcağı sıcağına açıklama yapmaları lazım. Yensek bile. Ama bu söylediğimin gerçekleşeceğini pek sanmıyorum. İnşallah bu takım, bu kirli düzene çomağı sokacak. Tek güvencem bu.

:claps: :claps:

aynen katılıyorum.. aziz ve mahmut işi çok iyi biliyor..

%100 futbol , beyaz futbol , stadyum , aspor.. hepsi canlı yayındayken savuruyorlar tehditleri şantajları...

bizimkiler siteden açıklama yapıyor.. hiçbir etki yapmıyor...

bu olayı sıcağı sıcağına yap.. ya da hiç yapma....
TS maçından sonra zehir zemberek bir açıklama yapılsaydı.. Gerekirse Fikret Orman , Nur çebi , Albayrak, üçü birden sıcağı sıcağına bombalasalardı şampiyonluk yolunda gerçekten büyük adım atmış olurduk...

Bizim hakkımızı savunanlar Hıncal Uluç ve Erman toroğlu...

Çevrimdışı onder23

tolga özkalfa - alper ulusoy - ali palabıyık.... bunlar da tehlikeli...

zararsız hakemler

hüseyin göçek - mete kalkavan - barış şimşek - halis özkahya -serkan tokat - serkan çınar - özgür yankaya...
Çağatay Şahan ıda eklerim bu listeye en azından eyyamcı olmadığını düşünüyorum en korktuklarim ise Alper Ulusoy Fırat ve bulent

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Etoo geçen hafta Beşiktaş şampiyon olur diye ropörtaj vermiş :D

Eto'o bu lige yatmaya geldi diyenlere en iyi cevabı sahada veriyor, hala çok yırtıcı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Çağatay Şahan ıda eklerim bu listeye en azından eyyamcı olmadığını düşünüyorum en korktuklarim ise Alper Ulusoy Fırat ve bulent

en tehlikelileri
bülo - aydınus - özkalfa -palabıyık -ulusoy

bunlardan 2sine (ulusoy - palabıyık) devre arası fifa kokartı takıldı.. (ne karşılığında yapıldı acaba? ) çünkü 2. yarının ilk maçlarında FBnin rakiplerini doğradılar (eses-fb ve fb-rize maçları)

diğer 3üde (bülo -aydınus -özkalfa) her ay 40bin tl alıp operasyon yapıyorlar...

bunlar hep kukla hakem.. 5 hakeme dikkat

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı sallapati

Yaşar Kemal Uğurlu ,Suat Arslanboğa, İlker Meral da dürüst gibi...Allah korkuları var ..belli oluyor..

Çevrimdışı sallapati

Aslında Fikret Orman'ın bi dahaki hakem hatasında artık taraftarı ben bile tutamam gibi bi söylemi olabilir.

Çünkü artık ne olucaksa olsun hakkımız yenmesin psikolojisi ağır basmakta.

Çıksın çarşı karışır desin, biraz tehditkar konuşsun.

:claps: :claps: :claps:

C.tesi maça gidicek arkadaşlar lütfen tribünde küfür etmeyelim, toplu bir şekilde edenleri ıslıklarla bastıralım.

Bakın bu maç ceza alırsak vodafone arenadaki ilk maçı izleyemicez.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

C.tesi maça gidicek arkadaşlar lütfen tribünde küfür etmeyelim, toplu bir şekilde edenleri ıslıklarla bastıralım.

Bakın bu maç ceza alırsak vodafone arenadaki ilk maçı izleyemicez.

keşke yönetim antalya maçına 10bin adet bayrak bastırsa... şampiyonluk havasına girdiğimizi herkes anlasa (hakemlere , rakibe gözdağı)..

bu arada lütfen antalya maçında laylaylom tezahürat yerine ıslık ve saldır Beşiktaşım tezahüratı yapılsa çok iyi olacak.. 7 gün içinde 3. maçımız..takım yorgun.. taraftara çok iş düşecek..

sonuna kadar ıslık bu maçta...

Çevrimdışı sallapati

Juve bize özenmiş.. 2-0 dan turu vermiş  :D :D

Juve bize özenmiş.. 2-0 dan turu vermiş  :D :D

Aynen onu gördüm ciğerim yandı resmen :D

-Mustafa Kemal Atatürk

keşke yönetim antalya maçına 10bin adet bayrak bastırsa... şampiyonluk havasına girdiğimizi herkes anlasa (hakemlere , rakibe gözdağı)..

bu arada lütfen antalya maçında laylaylom tezahürat yerine ıslık ve saldır Beşiktaşım tezahüratı yapılsa çok iyi olacak.. 7 gün içinde 3. maçımız..takım yorgun.. taraftara çok iş düşecek..

sonuna kadar ıslık bu maçta...

Hani Dortmund kale arkasında bi kaç tane elemanda kocaman bayraklar varya, maç boyunca sallıyorlar ben onlardan istiyorum abi ya bizim tribüne :)

Şimdi nöbette olduğum için fotoraf bulamıyorum ama anlamışsındır sen beni :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Hani Dortmund kale arkasında bi kaç tane elemanda kocaman bayraklar varya, maç boyunca sallıyorlar ben onlardan istiyorum abi ya bizim tribüne :)

Şimdi nöbette olduğum için fotoraf bulamıyorum ama anlamışsındır sen beni :)

yeni stadda yapılır..kafanı takma  :D az kaldı şurda 1-2 ay

herkes hayırlı geceler ben kaçıyorum beyler

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Sezon başında 2  penaltı kazandık diye Türkiye'yi ayağa kaldırdılar o zamandan bu yana artık net penaltılarımız çalınmıyor. Atiba'nın Sivas maçında kazandığı penaltıda afkurdular kendini yere atıyor diye sonra görüldü ki arkadan ayağına basılmış, Kasımpaşa maçında Donk bile maçtan sonra itiraf etti topu elle kestiğini ama bu febe yalaması basın öyle bir algı yarattı ki her maçta (buna 5 attığımız Antalya maçı da dahil) Beşiktaş hakemler tarafından kollanıyor imajı oluşturdular. Osmanlı maçında çizgi hakeminin 1 metre önünde elle oynanan pozisyonu görmemek için hakemin kör olması lazım, o maçta da Sosa sazı eline aldı hakemi de yendik. Başakşehir maçında Mehmet Batdal ile Mahmut Tekdemir atılmadı, Başakşehir'in attığı 2. golden önce faul yoktu, Cenk Tosun'un penaltısı verilmedi. Febe maçında Caner ve Volkan Şen atılmadı, Olcay'ın penaltısı verilmedi, uyduruk bir faulden gol yedik.

İstatistiklere baktım ligde en fazla faul yapılan takımlardan biriyiz ve rakiplerimiz sadece 1 kırmızı kart görmüş oda ilk hafta Mersin maçı. Febe sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en fazla faul yapan takımı ama sadece bir kırmızı kart görmüş, rakipleri ise 11, normal şartlarda ilk 3'e girmemesi gereken takım hakemlerle yarışta tutuluyor, sezon başından beri iyi oynadıkları maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Antalya maçında Persi korner beklerken Ali Palabıyık penaltı veriyor, Eskişehir maçında Nani bile verilen penaltıya şaşırıyor, Mehmet Topal Eskişehir'li oyuncunun ayak bileğine basıyor, rakip oyuncu kırmızı kart görüyor. Rize maçında Volkan Şen'e verilen saçma penaltı, aynı maçta çok yakın mesafeden ele çarpan pozisyona verilen penaltı da komedi. Febe zaten senelerdir Tff ve Mhk tarafından kollanıyordu ama bu sezon herşeyi milletin gözüne sokarak alenen yapıyorlar. Bizim bu şartlarda şampiyon olmamız çok zor, her maç hakemleri yenemezsin. İş işten geçmeden yönetimin Tff'ye çıkarma yapması lazım, febe yöneticileri her hafta Bünyamin Gezer'le yemek yiyormuş. Bu kirli ligde oyunu kurallarına göre oynayacaksın. Ligtv spikeri Melih Şendil net penaltımızın ve geri pasın verilmediği maçta hakem çok iyi maç yönetiyor diyerek övgüde bulunuyor, bunu febe'ye karşı yapabilir mi.

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı sallapati

Sezon başında 2  penaltı kazandık diye Türkiye'yi ayağa kaldırdılar o zamandan bu yana artık net penaltılarımız çalınmıyor. Atiba'nın Sivas maçında kazandığı penaltıda afkurdular kendini yere atıyor diye sonra görüldü ki arkadan ayağına basılmış, Kasımpaşa maçında Donk bile maçtan sonra itiraf etti topu elle kestiğini ama bu febe yalaması basın öyle bir algı yarattı ki her maçta (buna 5 attığımız Antalya maçı da dahil) Beşiktaş hakemler tarafından kollanıyor imajı oluşturdular. Osmanlı maçında çizgi hakeminin 1 metre önünde elle oynanan pozisyonu görmemek için hakemin kör olması lazım, o maçta da Sosa sazı eline aldı hakemi de yendik. Başakşehir maçında Mehmet Batdal ile Mahmut Tekdemir atılmadı, Başakşehir'in attığı 2. golden önce faul yoktu, Cenk Tosun'un penaltısı verilmedi. Febe maçında Caner ve Volkan Şen atılmadı, Olcay'ın penaltısı verilmedi, uyduruk bir faulden gol yedik.

İstatistiklere baktım ligde en fazla faul yapılan takımlardan biriyiz ve rakiplerimiz sadece 1 kırmızı kart görmüş oda ilk hafta Mersin maçı. Febe sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en fazla faul yapan takımı ama sadece bir kırmızı kart görmüş, rakipleri ise 11, normal şartlarda ilk 3'e girmemesi gereken takım hakemlerle yarışta tutuluyor, sezon başından beri iyi oynadıkları maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Antalya maçında Persi korner beklerken Ali Palabıyık penaltı veriyor, Eskişehir maçında Nani bile verilen penaltıya şaşırıyor, Mehmet Topal Eskişehir'li oyuncunun ayak bileğine basıyor, rakip oyuncu kırmızı kart görüyor. Rize maçında Volkan Şen'e verilen saçma penaltı, aynı maçta çok yakın mesafeden ele çarpan pozisyona verilen penaltı da komedi. Febe zaten senelerdir Tff ve Mhk tarafından kollanıyordu ama bu sezon herşeyi milletin gözüne sokarak alenen yapıyorlar. Bizim bu şartlarda şampiyon olmamız çok zor, her maç hakemleri yenemezsin. İş işten geçmeden yönetimin Tff'ye çıkarma yapması lazım, febe yöneticileri her hafta Bünyamin Gezer'le yemek yiyormuş. Bu kirli ligde oyunu kurallarına göre oynayacaksın. Ligtv spikeri Melih Şendil net penaltımızın ve geri pasın verilmediği maçta hakem çok iyi maç yönetiyor diyerek övgüde bulunuyor, bunu febe'ye karşı yapabilir mi.

:claps: :claps: helal olsun.. katılıyorum sana..

Yönetime sesleniyorum ; hergün Vodafone Arenaya gitmektense 9 hafta TFF de yatın kalkın.. ne yapacaksanız yapın.. önümüzdeki günlerde daha da azacaklar.. alenen yapmaya başladılar artık..

Moderatör tarafından onaylanmadan görüntülenmeyecektir diyo, moderasyon dedikleri bu heralde ilk defa girdim hayırlı olsun :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan inşaat işlerinden ziyade bu işlerle ilgilenmesi lazım. Aziz Yıldırım kendi yapıyor pis işleri. Başkan da taraftara yaptırır.

Ama yaptırsın artık.  Gözdağı vermeli bi şekilde. Gözgöre göre aleni doğruyor herifler bizi.

Hadi bu sene kurtardık şampiyon olduk. Seneye ne olacak?

Başkan tavır koymalı.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergenyalcın

Serkan Çınar bence ligin en iyi performans gösteren hakemi, aynı mahallede oturuyoruz diye demiyorum ama bu sezon bence çok iyi serkan abi :D

Çevrimdışı Librarius

Serkan Çınar bence ligin en iyi performans gösteren hakemi, aynı mahallede oturuyoruz diye demiyorum ama bu sezon bence çok iyi serkan abi :D

Hangi takimi tutuyor?  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Serkan cinarda fbli tipi var.

Hakemler cok berbat. Turk insanindan hakem olmaz zaten. Psikolojisi yatkin degildir. Hepsi kotu.

AMA problem hakemler degil arkadaslar, problem kurullar.

Pfdk, temsilciler ve gozlemciler, mhk

Bu kurullarda etkili olmaliyiz. Tapeleri hatirlayin sekip nasil ilgileniyor pfdkya kac kisi soktiklariyla. Sekip federasyonda gorevli bir adamdi unutulmasin. Papilanin arkadasi.

Bu kurullar duzelse hakemlerden en azindan biraz performans alabiliriz.

Amokachi direk kirmizi ile atilmisti, baskan boyle bir kart olmaz, demisti ve cezasini 1 Mac olarak ayarlamislardi, tangaz kesin hatirlar yanilmiyorsam oguz sarvan atmisti.

Yonetim uyuyor, biz tecrubeli arkadaslar zaten aliskiniz agzimizdaki lokmayi caldirmaya ama genc arkadaslarimizi travmaya sokmaya kimsenin hakki yok. Fikret orman besiktasli gecinen bizim yazar tayfasini toplamali ve birlikte hareket ettirmeli. Ay gibi tek agizdan yazi yazdirsin, demiyorum ama onlem alinsin. Bizim yazarlar romantik, genc asik, fbliler ise mahallenin; kurnaz, zengin cocugu, PASSATa binen icten pazarlikli yalaka yeni komsusu.

Çevrimdışı mülkübey

Bence bu hakem işi taraftarda bitiyor. Her maç öncesi #düzgünyönetlan gibi söylemlerle sosyal medya inletilse anlarlar taraftarla ugraşmamayi . Yönetim de biz başkaları gibi eyyam istemiyoruz görünen calinsin yeter dese mesaj azize gider. Devlet istese azizenin pislikleri de ortaya çıkar. Anlaşılan orada da kokuşmuş düzene mudahale konusunda sıkıntı var.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mülkübey

Motta İsmail'in ömr-ü hayatında yapamayacağı işler yaptı bu hafta Antalya'da
Mottanin ismailden daha iyi olduğu her zaman belliydi. Tek sorunu rakibi geçirince penaltı yaptırmasıydı.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aman hocam ne iyisi rize maçında da  iyi maç yönetmedi bence