Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet bir Ospina degil , Ospinanin 1 Tik ustu :bandit:

Avrupanin en iyi 4 Kalecisinden biri :busted_cop:
Bunları napacağız @Yunus Emre Dökmeci ?
Neuer
Buffon
De Gea
Cech
Thibaut Courtois
Der Stegen
Mattia Perin
Lloris
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neuer
Buffon
De Gea
Cech
Thibaut Courtois
Der Stegen
Mattia Perin
Lloris
Şu kalecilerden hangi yönden iyi onları tek tek yazarsan bilelim madem öyle diyorsun. Geçen sezonki avrupa ligi performansına bakarak değerlendireceksek bu kalecileri çöpe atalım o zaman. Öyle bir mantık mı var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Vay be, Tolga'nın sakatlığı ciddi olmasın diye dua edecek hale geldik :D

Boyko sağ olsun oynadığı 2 maçta da o kadar güzel goller yedi ki Tolga iğneyle oynasın istiyoruz.

Çevrimdışı can1903

Evet bir Ospina degil , Ospinanin 1 Tik ustu :bandit:

Avrupanin en iyi 4 Kalecisinden biri :busted_cop:
Elim ayağım titredi bu yorumdan sonra
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Derbi Omuz Omuza olsun. 25 bin galatasaraylı 25 bin Beşiktaşlı olsun tribünde. Karşılıklı #FAA :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Vay be, Tolga'nın sakatlığı ciddi olmasın diye dua edecek hale geldik :D

Boyko sağ olsun oynadığı 2 maçta da o kadar güzel goller yedi ki Tolga iğneyle oynasın istiyoruz.

biz demiyoruz tolga kendisi iğne ile oynamak istiyor :)

Çevrimdışı 38life

"45 dakikada 6bine yakın bilet satıldı.Sonra kimse bilet bitmiş,bilet kalmamış demesin."

Ahmet Ateş

Çevrimdışı Hasan Akten

Valla 2 ztk maçında Boyko'yu gördükten sonra ben de iğneyle de olsa Tolga oynasın diyorum. Yorumum eleştri değildi yani :D

Çevrimdışı 38life

Siz Boyko tartışmaya devam edin, Antalya maçına bilet bulamayınca görürüm sizi :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Derbi Omuz Omuza olsun. 25 bin galatasaraylı 25 bin Beşiktaşlı olsun tribünde. Karşılıklı #FAA :sevinc :sevinc
Napıcam g.saray maçında,kime omuz vericem
Çıksın keyiflerine göre oynasınlar fark etmez
İşimiz onlara kalmadı

Çevrimdışı can1903

Napıcam g.saray maçında,kime omuz vericem
Çıksın keyiflerine göre oynasınlar fark etmez
İşimiz onlara kalmadı
Hocam derbi geyiği varya omuz omuza olsun fb gs taraftarı diye. Ona ithafen dedim  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Hocam derbi geyiği varya omuz omuza olsun fb gs taraftarı diye. Ona ithafen dedim  :bandit:
He anladım
Yesinler birbirlerini araya girmeyin  :D

Neuer
Buffon
De Gea
Cech
Thibaut Courtois
Der Stegen
Mattia Perin
Lloris
Bana degil UEFA ile FIFA ya de ben onlarin yalancisiyim :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana degil UEFA ile FIFA ya de ben onlarin yalancisiyim :evillol:
Bu sene adı listede yer almayınca kötü kaleci mi olacak? Ben takımımdaki performansına bakarım gerisi hikaye. O listede yer almayan 10 tane daha kaleci yazarım Boyko'dan çok daha iyi. Tamam saplantı noktasında takıyorsun insanlara ama biraz mantık yahu.
Korku akıl katilidir.

Bu sene adı listede yer almayınca kötü kaleci mi olacak? Ben takımımdaki performansına bakarım gerisi hikaye. O listede yer almayan 10 tane daha kaleci yazarım Boyko'dan çok daha iyi. Tamam saplantı noktasında takıyorsun insanlara ama biraz mantık yahu.
Tamam tamam biraz abarttim :D

Ama asla Ospina dan kotu kaleci oldugunu düşünmüyorum :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam tamam biraz abarttim :D

Ama asla Ospina dan kotu kaleci oldugunu düşünmüyorum :bandit:
Kaleci dediğin soğukkanlı olacak ama bizim Boyko'da bu hiç yok maalesef. Cenk'i hatırlatıyor bana topa çıkışları tedirginliği. Takıma alışma süreci diye geçiyorum ama değilse büyük kazık yedik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat baltacı

Trabzon gibi zor maçta ikinci yarıya çıkamıyosa bi zahmet iğneyle falan oynamasın. Galip geldik keyfimiz yerinde ama puan kaybı olsaydı tolga ciddi eleştirilirdi ısınırken nasıl sakatlanıyosun arkadaş zaten kısıtlı kadroyla çıkmışız bi değişikliği kalede kullandırıyosun hiç başlama o zaman maça.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kemal

Trabzon gibi zor maçta ikinci yarıya çıkamıyosa bi zahmet iğneyle falan oynamasın. Galip geldik keyfimiz yerinde ama puan kaybı olsaydı tolga ciddi eleştirilirdi ısınırken nasıl sakatlanıyosun arkadaş zaten kısıtlı kadroyla çıkmışız bi değişikliği kalede kullandırıyosun hiç başlama o zaman maça.

Aynen öyle hamleleri geciktirdi ve Cenk değişikliğini yedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 17:08:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı

BENCİL !!! Quaresmanin kaç asisti oldu simdi :bandit:

Maçı getiren golün asistini yaptırdı @Yunus Emre Dökmeci maç genelindeyse maalesef baya baya kötüydü Kerim ile birlikte. En azından devamlı çalımlayıp içe dönüp şut atıp topu tribün gönderme huyundan şimdilik vazgeçmiş duruyor buna sevindim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Kalmis 9 mac cikip oynayacagiz. Tahmin ettigimizden daha guclu ve haziriz.

Bence en zor mac bursaspor maci. Bizi hep zorlamistir herifler.

Konyaspor, osmanlispor ve galatasaray maclari muhim degil isi bitirebiliriz o maclara kadar.
Yok is bu maclara kalirsa cikip, devirecez ve bitirecez isi

Maçı getiren golün asistini yaptırdı @Yunus Emre Dökmeci maç genelindeyse maalesef baya baya kötüydü Kerim ile birlikte. En azından devamlı çalımlayıp içe dönüp şut atıp topu tribün gönderme huyundan şimdilik vazgeçmiş duruyor buna sevindim.
Kerimde İyiydi bea :bandit:

Ama Sunu soylemem lazim , OLCAY ve TOLGAY oyuna girdikten sonra iananipmaz Hizli oynamaya ve Cok pas yapmaya basladik Ozellikle Tolgayin artik 90 dakikayi kaldırılabileceğini düşünüyorum , Oyunu sogutmalar , Isabetli paslar , Adam eksiltmeler , Slalomlar vs vs..

Çevrimdışı murat baltacı

Boyko oynasında etmi tavukmu bi anlayalım içerde ful seyirciyle antalyaya zor puan kaptırırız en azından adamı bi test edelim oynadığı kupa maçları ölçü değil bence seyirci önünde çıksın göstersin kendini hata yapsa bile telafi edilir iyi oynarsada devam etsin kalede zaten tolgadan kötü olacağını sanmıyorum tolga son haftalarda formda olsa bile güvenemiyorum bi türlü en kritik haftalarda kritik bi deplasmanda yine saçmalayacak diye korkuyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 17:15:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kerimde İyiydi bea :bandit:

Ama Sunu soylemem lazim , OLCAY ve TOLGAY oyuna girdikten sonra iananipmaz Hizli oynamaya ve Cok pas yapmaya basladik Ozellikle Tolgayin artik 90 dakikayi kaldırılabileceğini düşünüyorum , Oyunu sogutmalar , Isabetli paslar , Adam eksiltmeler , Slalomlar vs vs..

Çok küfür ettim Kerim'e :D

Tolgay 90 dk kaldıramaz ama en azından maçlar sıkışırsa yarım saat boyunca Sosa'yı sağa atıp Oğuzhan'ın yanında kullanabiliriz gibi duruyor.

İsmail beni benden aldı dün kafamı vuracaktım duvarlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli