Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301166 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Muhammed de yok

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammet in lisansını çıkardılar, Hami hoca oynatırsa oynar. Cardozo veya Muhammet ten biri oynar. Mersin maçını izledim yürüyecek hali yok Cardozo nun, Demir oynar

Çevrimdışı can1903

Umar Aminuyu alalım çok iyi topçu. 1.5a alalım. İş yapar sonradan girip
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Aykan19o3

http://forum.Yasaklı Link.com/cep/KonuOku.aspx?gID=31&fID=17&kID=36351&sayfa=14
Ne ağlamışlar rezil herifler. Allah rakibin delikanlısını versin bu tipler hiç çekilmiyor.
Ağlata ağlata şampiyon olacağız inşAllah

Çevrimdışı Kartalizm06

Umar Aminuyu alalım çok iyi topçu. 1.5a alalım. İş yapar sonradan girip

Başakşehire attığı 2 golde muazzam. Osmanlıda Ndiaye de çok iyi oynuyor. Orta saha olmasına rağmen 11 gole ulaştı.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimiçi murat baltacı

Şu olcayın yerine es keza podoskiyi almış olsaydık şuan hem puan hem gol olarak ciddi derecede fazlamız vardı. gomezle uyumuda cabası ah ulan ah bizi olacaya mahkum edenler utansın.

aynı sözlerim ismail içinde geçerli hucuma çıkıyo çizgiye iniyo içerde iki oyuncumuz var gidiyo ortayı rizeliye yapıyo defansı desen berbat İnşallah seneye sol bekte ismaili görmeyiz yoksa avrupada başarıdan falan bahsetmesinler
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 02:23:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sırasıyla Trabzon ve Antalya'yı yenersek Fener Galatasaray derbisine 4 puan geride girecek bizden. Ama Ntvspor tabi ki baskı diye başlık atmayacak :D

Fener derbiyi kaybederse biz öbür hafta yine önce oynayanız. Fark çıkacak 7'ye maç fazlasıyla 7 hafta kala :D Hem de rakipleri Osmanlı olacak  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sırasıyla Trabzon ve Antalya'yı yenersek Fener Galatasaray derbisine 4 puan geride girecek bizden. Ama Ntvspor tabi ki baskı diye başlık atmayacak :D

Fener derbiyi kaybederse biz öbür hafta yine önce oynayanız. Fark çıkacak 7'ye maç fazlasıyla 7 hafta kala :D Hem de rakipleri Osmanlı olacak  :evillol:

Yemin ediyorum bangır bangır mehter açarım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 02:34:38
  • Beşiktaş / Bodrum
İnsanda biraz utanma olur.

Yattı diyorlar Rize için. Aynı Rize sana sağlıklı olmasına rağmen en asistör oyuncusu olan Eren'i, stoperini, ortasahasını yedek kulübesine atmış.

3-5 cılız atak yapıp maçı zor almışsın kıçından ter akmış maç 2-1 bitsin diye. Ben gidip deplasmanda 12 net pozisyon bulup 10-2 kazanacağım maçı 2-1 kazanmışım hala laf ediyorsun.

Anladık çoğu ergen ama edep olmasa da biraz akıl olması gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan'da ciddi birşey çıkmaz inşallah ama form düşüklüğünden belliydi böyle birşey olacağı kendine yine bakmamaya başladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

A sporu açtım Erman Toroğlunu gördüm 5 dk dayanamadım eyyamcı pisliğe

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dünkü maçta Kerim'i zaman zaman beğendim, kafasını kaldırırsa çok çok daha iyi olur, yalan yok Olcay kadar ceza alanı çevresinde dolaştı. Çizgide top beklemedi.

Ozzy ile Kerim'in baya küçük paslaşmaları oldu, Kerim'in pas oyununa alışması açısından çok iyiydi.

Ayrıca Alexis'de toparlamaya başladı, sliding tackle'ı çok iyi ve temiz uyguluyor hoşuma gitti, Es-es maçıydı galiba ordada net 2-3 hamlesi vardı böyle..

Bu takım bu sene ŞAMPİYON!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bjkferhat

Oyunu tutma konusunda geliştirmemiz lazım kendimizi.Süper ligte bizi tehtit edecek takım sayısı çok az ama ilerde avrupada iş yapmak istiyorsak oyunu tutmayı bilmeliyiz

Ayrıca Caner, Gökhan ve Topal'a hayır demem.

Bizde çatır çatır oynarlar.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

a sporu izleyim dedim , "lider fenerbahçe 3 puanı hedefliyor" dediler hemen kapattım. Heriflerin dünyadan haberi yok , hep fb lider zannediyorlar  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

a sporu izleyim dedim , "lider fenerbahçe 3 puanı hedefliyor" dediler hemen kapattım. Heriflerin dünyadan haberi yok , hep fb lider zannediyorlar  :lol:
Algı operasyonu direk 3 puan yazmislar iste anla abi..

Ricardo Quaresma Bugun Idmana cikmis ve Cift kale macta da yer almis Ts macinda oynayabilecek :ishock: :ishock:

Çevrimiçi COB

Umarim hoca dünkü maçtan sonra Kerimi kesmeyi düşünmüyordur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 14:14:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Dünkü Tolga sene başından beri olsa 5 puan fazlamız vardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dünkü Tolga sene başından beri olsa 5 puan fazlamız vardı.

Tolga isterse dünyaları kurtarsın, benim için hala 0, kalede kaleci yok benim için. Halada takımdan gitmesini istiyorum.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozi ts maçında yok antalya maçında şüpheli diyorlar  necip stoper olduğuna göre tolgay %99 sahada olur

Çevrimdışı murat_

@cagri oguzhanda yirtik varmis sahalara donmesi ne kadar surer tahminin varmi