Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boykoyu napıcaz :D  :evillol:
3 çuval patates + 3 çuval soğan karşılığında memleketine yollarız  :kop: :kop: :kop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı cursedofdragon

3 çuval patates + 3 çuval soğan karşılığında memleketine yollarız  :kop: :kop: :kop: :busted_cop: :busted_cop:

bence çine yollayalım geçen sene en iyi 4 kaleci arasına girdi deriz  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı panic13

fenerbahce ligde hala potadaysa tek nedeni bekleri, adamlarin bekleri bu sezon toplam 5 gol 18 asist yaparken bizim toplam 4 bekimizin performanslari sadece ismail+beck+tosic+serdar= 2 asist tek fark burdan kaynaklaniyor. aradaki fark cok dramatik. seneye en az iki tane dunya capinda bek lazim.

@Mehmet Ali C. @laoban

Bek konusu açılınca bizim yönetim (Temsili) :D :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı OrhanAker

@Mehmet Ali C. @laoban

Bek konusu açılınca bizim yönetim (Temsili) :D :D
  bu iyiydi işte.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı laoban

Çevrimdışı RQ7_351903

Ahmet Musa'yı bize yedirmezler, daha çok genç ve geleceği açık.

Boyko-Wiel-Skrtel-Marcelo-J.Lukaku-Veloso-Atiba-Ben Arfa-Feghouli-Ziyech-Gomez.

ne güzel kadro olurdu be, Lukaku çok zor ama yazdım.Benfica'dan Eliseu'da tam istediğimiz bir bek oyuncusu, yaşı genç olmasada 3 yıl çok güzel faydalanırız.Veloso yerine Banega'da olabilir.

Zivkovic için de birşeyler yapılması gerek, daha 19 yaşında sözleşmesi bitiyor.  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ospinayı istiyorum ben neure gerek yok  :biggrinking: :biggrinking:
Yok Ospina mospina unutun :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Yok Ospina mospina unutun :evillol: :evillol:

o değil de Boykonun bu rezil performansı bile tolgayı bu hale soktuysa demekki Ospina gelseymiş Tolganın içinden Neuer falan çıkacakmış  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o değil de Boykonun bu rezil performansı bile tolgayı bu hale soktuysa demekki Ospina gelseymiş Tolganın içinden Neuer falan çıkacakmış  :evillol:
Yahu durun abi hemen gommeyin adami daha 2 mac oynadı

Quaresmaya da ayni muamele yapildi yok bencil yok kadroya bile giremez diyordu herkes ama gelinen nokta ortada :biggrinking: :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi ospina gelseydi tolga anca kumdan kale yapardı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu durun abi hemen gommeyin adami daha 2 mac oynadı

Quaresmaya da ayni muamele yapildi yok bencil yok kadroya bile giremez diyordu herkes ama gelinen nokta ortada :biggrinking: :busted_cop:
derbiyi aldırsaydı quaresma yazdıracaktım yeni forma alıp ama karşı karşıya atamadı delirtti beni ama 5 6 asistini yediler çok güzel paslar atıyor :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağatay

Bizimki en güzeli tabi ama adamlarda bir şeyler yapmak için çabalayacaklar :D

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/150981/barcelonadan-nou-camp-surprizi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Bizimki en güzeli tabi ama adamlarda bir şeyler yapmak için çabalayacaklar :D

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/150981/barcelonadan-nou-camp-surprizi

2007 yılında 2. el 98 model harika bir toyota corolla almıştım. Efsane kasa olanlardan. Bir gün sonra patron son model wolkswagen toureg almıştı. Herkes bu olayı "patron panic13'ü çekemediği için kendine jeep aldı" olarak yormuştu :D Kıyas kabul etmez ama bu benzetmen bana bu hatıramı hatırlattı :D @Çağatay

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Malum sebepten dolayı PFDK'ya sevkedilmişiz. Dünyanın en güzel yerine saray tadında stad yapsan da önemli olan içine girecek kişiler. Bir de Süleyman Seba'nın askerleriyiz demiyorlar mı orada bitiyorsun. Bazılarının aldıkları nefes ziyan. İnşallah yine bloke yemeyiz... :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Çağatay

2007 yılında 2. el 98 model harika bir toyota corolla almıştım. Efsane kasa olanlardan. Bir gün sonra patron son model wolkswagen toureg almıştı. Herkes bu olayı "patron panic13'ü çekemediği için kendine jeep aldı" olarak yormuştu :D Kıyas kabul etmez ama bu benzetmen bana bu hatıramı hatırlattı :D @Çağatay

Toureg de neymiş Uyar
98 corolla nın yanında  :evillol:

patronun çekemediği her halinden belliymiş  :ok:

dip not: hatıran cuk oturmuş @panic13
atasözü not: Kuzguna yavrusu kartal görünür  :kop:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 15:27:52 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Feghouli hayali kuranlar var. Manu ve Live peşinde  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

BILGI |

çArşı nin tribünlere dönüyoruz açıklamasının ardindan son 72 saatte 6.100 Beşiktaşlı Passolig çıkardı sayinin daha da artmasi bekleniyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

BILGI |

çArşı nin tribünlere dönüyoruz açıklamasının ardindan son 72 saatte 6.100 Beşiktaşlı Passolig çıkardı sayinin daha da artmasi bekleniyor.
:super: :super: :super: kaynağın nere ?

Çevrimdışı panic13

Toureg de neymiş Uyar
98 corolla nın yanında  :evillol:

patronun çekemediği her halinden belliymiş  :ok:

dip not: hatıran cuk oturmuş @panic13
atasözü not: Kuzguna yavrusu kartal görünür  :kop:

Nou camp çok güzel ama bir Arena değil!!! SİYAH ULAN!!!!

Abi stad bitsin gitcem küfekilere kafa atıcam, o olacak :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

O değilde bizim bekler çok kötü fenerbahçenin bekler 5 gol 18 asist yapmış bizim bekler yarısını yapsa şuan açık ara bitmişti lig  :s20: acaba bizim beklerin performansını gösteren
tablo var mı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ogün

O değilde bizim bekler çok kötü fenerbahçenin bekler 5 gol 18 asist yapmış bizim bekler yarısını yapsa şuan açık ara bitmişti lig  :s20: acaba bizim beklerin performansını gösteren
tablo var mı
2 asist sadece. Bu sezonun geri kalanı için, savunmadaki işlerini iyi yapsalar yeter; öndekiler bir şekilde topu kaleye sokuyor. Seneye yeni bekler lazım.