Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Son maçta toparladı ama Alexis yetersiz. Rhodolfo Marcelo iyi ikili olacaktı bu ikili çok dinamik , fazla dinamik bir ikili oldu.

11 maç boyunca her maç en az 2 atmamız gerekecek gibi duruyor.
Aynen öyle. Fb yine 1 tane atıp skoru koruyabiliyor. Ayrıca Galatasaray'lıyım diye demiyorum ama hakemler bariz şekilde fbyi kolluyor. Yanılmıyorsam faul başına en az kart alan takım fb. Allah yardımcınız olsun

Hadi iyi geceler beyler...

Çevrimdışı MrtBlgc

İyi hoşta sizin adınıza Allah korusun olurda şampiyonluk defansif hatalar yüzünden giderse ;

Şampiyonluk>7m

Muhabbeti olur. Ayrıca şampiyon olursanız ŞL'den 20-25 m gibi rakamdan bahsediyoruz. Bu Alexis'ın problemi bence adaptasyon falan değil. Açık açık yetersiz gibi. Ersan ile mükemmel olmasada iyi bir defans hattınız vardı. Birde şansınıza Rodolpho sakatlandı. Şimdi sizin ne yapıp edip hücumdaki zenginlikten faydalanarak yediğinizden çok atmanız lazım.

Yalnız şöyle bir şey de var,  Ersan transferi için Başkanla konuşup gitmek istediğini söylemiş.  Ersan gibi bir oyuncunun yıllık 3-3.5 mil.  euroları kazanması onun gibi belli bir seviyede olan futbolcular için müthiş para. Ben ilerleyen haftalarda defans hattında çok kritik hatalar olacağını sanmıyorum. Şöyle ki ; bu takım zaten rakibi ilerde karşılıyor. Ayrıca gol attıktan sonra geçen seneki gibi skoru tutmak için arkaya da yaslanmıyoruz.  Biliç sırf bu yüzden yollandı kulüpten. Hatta bu sene biz eğer ilk golü bulursak büyük ihtimal o maç farklı bitiyor.  Burda kilit nokta ilk golü atabilmek. İlerleyen maçlarda Tolgay kadroya girip minimum 30 dk görev alabilirse Atiba da çok rahatlayacaktır.  Yalnız Marcelo birebirde ağır bir oyuncu, deplasman maçlarında sıkıntı yaşarız gibi geliyor sırf bu yüzden çünkü Alexis savruk. Ersan da çok matah bir oyuncu değildi. Oynadığı bütün maçlarda pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman hata yapacak diye bekliyorduk. Rhodolfo'nun sakatlığı acayip dengeleri bozdu. Ersan falan değil yani.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kendisi için + imza parası var :D

Zivkovic kötü oyuncu zaten ya boşver ben hiç beğenmem :D :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Aynen öyle. Fb yine 1 tane atıp skoru koruyabiliyor. Ayrıca Galatasaray'lıyım diye demiyorum ama hakemler bariz şekilde fbyi kolluyor. Yanılmıyorsam faul başına en az kart alan takım fb. Allah yardımcınız olsun

Hadi iyi geceler beyler...

Hakem destegi olmasa FB bir cok sezon daha ilk yaridan kopar sampiyonluk yarisindan.  En fazla faul yapan takim olmasina ragmen adamlar kirmizi gormuyor; kirmiziyi birak Besiktas'la sarilari bile neredeyse esit (Besiktas'tan cok daha fazla faul yapmalarina ragmen. Daha ilginci FB'nin rakipleri sekiz macta kirmizi gormus ki FB bu maclarin cogunu 1 farkla kazanabilmis. Besiktas en fazla faul yapilan takim olmasina ragmen sadece bir macta rakibimiz eksildi. Yani bu sezon sadece FB'yle degil, hakmeler ve federasyonla da mucadele ediyoruz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zivkovic kötü oyuncu zaten ya boşver ben hiç beğenmem :D :D
zivkovic adam mıdır  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın forum töreyi satıp ahmet musayı alsak nasıl olur 

Çevrimdışı panic13

zivkovic adam mıdır  :evillol: :evillol:

Bakınız Zivkovic "adam değildir!" demiyorum, sadece soruyorum: "Zivkovic adam mıdır?"

Günaydın...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkişler,

Takımı bir Arap şeyhine ve Azeri işadamına satalım, bastıralım parayı, alalım en iyi oyuncuları vuralım kırbacı GS&FB'ye, vuralım kırbacı GS&FB'ye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bakınız Zivkovic "adam değildir!" demiyorum, sadece soruyorum: "Zivkovic adam mıdır?"

Günaydın...
günaydın abi  :) zivkovic hayalde törenin yerine ahmet musa nasıl olur sence

Çevrimdışı panic13

günaydın abi  :) zivkovic hayalde törenin yerine ahmet musa nasıl olur sence

Ahmed Musa'yı hiç izlemedim. Sadece Bundesliga takip ediyorum hayat mottomdan dolayı ;)

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın Arkişler,

Takımı bir Arap şeyhine ve Azeri işadamına satalım, bastıralım parayı, alalım en iyi oyuncuları vuralım kırbacı GS&FB'ye, vuralım kırbacı GS&FB'ye.

Çinli bir zengin de olabilir boşver arapları azerileri filan
hem eğer Çinli biri alırsa forma satışlarını düşünüyorum  :evillol:

(düşünemedi)  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Çinli bir zengin de olabilir boşver arapları azerileri filan
hem eğer Çinli biri alırsa forma satışlarını düşünüyorum  :evillol:

(düşünemedi)  :kop:

Evet çok güzel olurdu... :D :D

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çare profilim resmimdeki arkadaş :D

Şaka bir yana Zago gibi bir stoper istiyorum. Havadan ve yerden rakibi ısıran, yıldıran bir stoper istiyorum.

Skrtel benim adam keşke alabilsek. :)
O Pokemonu istemeyen Beşiktaşlı yoktur zaten de Biraz zor o iş :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ogün

Sabah sabah formdasiniz bakiyorum. Egleniyor muyuz? :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim hayalim Ramos..  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben yerine nkolouyu istiyorum skrtel yaşlı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

günaydın forum töreyi satıp ahmet musayı alsak nasıl olur

6 aydır yazıyorum Ahmet Musa'yı. Bu forumda da ilk ben konusunu açmıştım transfer döneminde gerçekten Beşiktaşa gelse çok şey katacak bir futbolcu. Asıl mevkii forvet ama kanat da oynayabilir. Gizli forvet olarak Özellikle süper lig gibi bir ligde gol kralı bile olabilir.

Çevrimdışı laoban

Şu takımın tek eksiği iki tane adam gibi hücum yönü yüksek bek oyuncusunun olmaması. Beck ve İsmail yerine önümüzdeki sezon bu bölgelere transfer yaparlarsa harika olur.  Fb maçında da bunun eksikliğini yaşadık.  Umarım yönetim gerekli araştırmaları yapıyordur önümüzdeki sezon için.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerbahce ligde hala potadaysa tek nedeni bekleri, adamlarin bekleri bu sezon toplam 5 gol 18 asist yaparken bizim toplam 4 bekimizin performanslari sadece ismail+beck+tosic+serdar= 2 asist tek fark burdan kaynaklaniyor. aradaki fark cok dramatik. seneye en az iki tane dunya capinda bek lazim.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

tutmaz bu kadro :D :evillol:

6 yese 16 tane atar bu kadro :D Marcelo, Höwedes, Rhodolfo, Atiba, Tolgay 5'lisi ileri çıkıp rakibi daraltacak, rakip atakları başlamadan bitirecek ve sürekli kaleye oynayacaz. Full Attack!

Defansın arkasına atılan topları da Ospina karşılayacak :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

6 yese 16 tane atar bu kadro :D Marcelo, Höwedes, Rhodolfo, Atiba, Tolgay 5'lisi ileri çıkıp rakibi daraltacak, rakip atakları başlamadan bitirecek ve sürekli kaleye oynayacaz. Full Attack!

Defansın arkasına atılan topları da Ospina karşılayacak :D :D

kaleye neur şart :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

kaleye neur şart :D  :evillol:

Aynen benim de aklımdan o geçti az önce. Günay da iyi çıkar ama topu ıska geçer :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6 aydır yazıyorum Ahmet Musa'yı. Bu forumda da ilk ben konusunu açmıştım transfer döneminde gerçekten Beşiktaşa gelse çok şey katacak bir futbolcu. Asıl mevkii forvet ama kanat da oynayabilir. Gizli forvet olarak Özellikle süper lig gibi bir ligde gol kralı bile olabilir.
aynen yazmıştın acayip iş yapar ya ben de çok isterim şu kadroda kanat forvet olarak muhteşem olurdu