Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310631 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

26. Hafta bittiginde (gs-fb macindan sonra)  fb ile puan farkimiz en az 4 olmali ,  bu fb ustunde baski yaraticaktir cunku  yoneticiler+teknik ekip+oyuncularin egosu cok fazla bu onlari kotu etkiler ozellikle alper nani ve fernandao rvp arasinda gecen olaylarda tartismamar filan olabilir ,  ben eminim 26. Hafta sonunda 4 puan fark atarsak sampiyonuz ordan donusu olmaz ,  sosa izin vermez zaten adam kafaya koymus alicak o kupayi resmen maclardaki mucadelesi ile diyorki o kupayi ya biz alicaz yada biz alicaz , keske tore de sosa gibi olabilse o zaman yenilgisiz bile bitebilirdi lig @çağrı

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

12 m euroya fitim

Törenin şimdiye kadar bize maliyeti:

2013-2014 kiralık ücreti 350 bin euro, yıllık ücret 900 bin euro + maç başı 10 bin euro (33 maç)
2014-2015 bonservis ücreti 4.5 milyon euro, yıllık ücret 1.4 milyon eruo + maç başı 10 bin euro (43 maç)
2015-2016 yıllık ücret 1.5 milyon euro + maç başı 10 bin euro (40 maçla bitirecek gibi)

9.81 milyon euro + bu 3 yılda verilen galibiyet primleri + vergiler

bence en az 15'e fit olalım ki 3-5 kuruş kârımız olsun  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 21:37:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Şu kulüp yasası bir an önce çıkmalı. Takım başına geldikten sonraki tüm borçları ödeme olayı gerçekleşmeli ozaman gelsin harcasın yerine koyacak mecbur. O yasa olmadan gelirse batarız biteriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 21:44:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu kulüp yasası bir an önce çıkmalı. Takım başına geldikten sonraki tüm borçları ödeme olayı gerçekleşmeli ozaman gelsin harcasın yerine koyacak mecbur. O yasa olmadan gelirse batarız biteriz.

O yasa çıkması çok zor bir yasa çünkü yasayı çıkaran ile yasaya uyması gerekenler aynı teknedeler.

Ama çıkması Türk futbolunu en azından borç anlamında kurtarır. Yeter mi? Yetmez. Altyapı, tesisler ve zemin ile ilgili mutlaka şart koymalı federasyon.

Kulüplerin bütçesinin en az %5'ini altyapıya harcamak zorunda olmalı. Altyapılar kurudu bunlar harekete geçmezse bir milli takım kalmayacak. Yerli oyuncu gerek ne kadar önemli olduğunu görüyoruz şuan Beşiktaş ve Fenerbahçe'de.

Tesislere her yıl teftiş, zemine mutlaka sert tedbir. Eğer uygun değilse puanı silinmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı yapmayalım beyler basketbol için

http://besiktasarena.com/basketbol/besiktas-integral-forex/msg501976/#new

Ben burda Beşiktaş basketbolu gündeme getirip eski günlere döneriz dedim, ta ki sen kesene kadar ve şimdi daha ilk gönderide kestin bunu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 21:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben burda Beşiktaş basketbolu gündeme getirip eski günlere döneriz dedim, ta ki sen kesene kadar ve şimdi daha ilk gönderide kestin bunu.

:evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fortuna Düsseldorf'tan Kerem Demirbay' izlemeye gitmiş başkan almanyaya. Öyle bir haber dolaştı. Aslı var mıdır?

Orta saha oynuyo, 1.85cm, sol ayak. Videosunu izledim ayağı iyi gibi, ama tabiki daha önce takip eden arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi acaba nasıldır bu oyuncu?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Fortuna Düsseldorf'tan Kerem Demirbay' izlemeye gitmiş başkan almanyaya. Öyle bir haber dolaştı. Aslı var mıdır?

Orta saha oynuyo, 1.85cm, sol ayak. Videosunu izledim ayağı iyi gibi, ama tabiki daha önce takip eden arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi acaba nasıldır bu oyuncu?
Birkaç ay evvel ben de bununla ilgili bir haber görmüştüm bir yerde yani listede olduğuna dair.

Orta sahada oynadığını biliyorum sadece başka da bir bilgim yok oyuncuyla ilgili.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Birkaç ay evvel ben de bununla ilgili bir haber görmüştüm bir yerde yani listede olduğuna dair.

Orta sahada oynadığını biliyorum sadece başka da bir bilgim yok oyuncuyla ilgili.

Veli'yi yollayıp alınabilir mi acaba bu adam..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Dün abimle maçı izlerken Cenk Tosun oyuna girerken abim şöyle dedi.

'Cenk Tosun oyuna giriyo hakem o gol atmadan maçı bitiremez, resmen adam golünü atmak için giriyor' dedi. Harbiden öyle bende de bir his oluşuyo bu adam girince oyuna, öyle bir girişi var ki çekilin ben gol atıcam der gibi :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

emre mor'u alalım :)

emre mor'u alalım :)

Olabilir Kerim'in yerine :D

Töre gidicek sene sonu.

Kanatları; Olcay, Quaresma, Aras, Emre Mor yapsak intihar etmiş olur muyuz? Çok mu zayıf kalır kanatlar :alala:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

gelecek sene Şampiyonlar ligi oynuyacağız. Genç yetenekten ziyade  Kaliteli bir orta saha almamız lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Töre gidicek sene sonu.

Kanatları; Olcay, Quaresma, Aras, Emre Mor yapsak intihar etmiş olur muyuz? Çok mu zayıf kalır kanatlar :alala:

gençlerbirliği kanatları bile bizden güçlü olur :D ben emre mor'u alalım ama oynatalım demiyorum kiralarız ilerde büyük futbolcu olacak gibi geliyor :)

Seneye töre,quaresma yok kerim'de kiralık gider büyük bir ihtimalle yada temelli :)

gelecek sene Şampiyonlar ligi oynuyacağız. Genç yetenekten ziyade  Kaliteli bir orta saha almamız lazım.

kiralanır kiralarız aynı şekilde defansa çağlar'ı da alıp kiralayabiliriz.

Kaliteli bir orta sahadanda önce kaliteli bir stoper almalıyız bence, tabi orta sahada gerekli :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kartalizm06

gençlerbirliği kanatları bile bizden güçlü olur :D ben emre mor'u alalım ama oynatalım demiyorum kiralarız ilerde büyük futbolcu olacak gibi geliyor :)

Seneye töre,quaresma yok kerim'de kiralık gider büyük bir ihtimalle yada temelli :)

O zaman 3 tane kaliteli kanat almak lazım yoksa Olcay'a forma garanti
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Quaresma sözleşmesinin sonuna kadar kalır diye düşünüyorum.

Aras, Olcay, Q17 var elde, bir tane çok çok iyi bir kanat almamız lazım. Ancak bana kalsa Töreyi satıp sadece stoper ve sol bek alsınlar gıkımı çıkarmam :)

Cenk ve Sosa'nın da kanat oynayabilmesi büyük avantaj :)

-Mustafa Kemal Atatürk

aralarına bi robben koymak lazım :)

Aman tanrım nusret bey çıldırdınız mı :sevinc :sevinc

-Mustafa Kemal Atatürk

Quaresma sözleşmesinin sonuna kadar kalır diye düşünüyorum.

Aras, Olcay, Q17 var elde, bir tane çok çok iyi bir kanat almamız lazım. Ancak bana kalsa Töreyi satıp sadece stoper ve sol bek alsınlar gıkımı çıkarmam :)

Cenk ve Sosa'nın da kanat oynayabilmesi büyük avantaj :)

sosa'da gidici :)

aralarına bi robben koymak lazım :)

bende istiyorum imkansız değil :)

Töre-Quaresma,sosa %80-90 satılacak :)

Aras-Robben :)

Bedava ben arfa oldu mu 3 kanat robben,ben arfa,aras :)

Çevrimdışı can1903

kiralanır kiralarız aynı şekilde defansa çağlar'ı da alıp kiralayabiliriz.
Atiba'da yaş ilerliyor. @Yunus Emre Dökmeci Bize Ndiaye'yi kaça bırakır % kaç komisyon alır acaba?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Töre gidicek sene sonu.

Hatem Ben Arfa.  :ishock: :ishock: