Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312481 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Başakşehir Stadı bizim için nimet gercekten. 6 bin taraftarla tribün yaptık :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 00:47:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in 4 beki 5 gol 18 asist yapmış.

Bizim 4 bekimiz 2 gol 3 asist goller yanlış kaleye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Gomezin açıklamaları buram buram zeka kokuyor..çok çok zeki bir adam kesinlikle.
Çok büyük nimet bu adam.
https://twitter.com/FurkanAkinBJK/status/706971082293510144

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 00:57:41
  • Beşiktaş / Bodrum
En önemli cümlesi '' We need to be positive ''

Sağolsun bizim taraftar daha çok siyahtır beyazın yanında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Aslinda deplasmana gidiyor olmamiz biraz avantajimiz olacak zira kendi evinde takimlar pek kapanmiyor bir puan oynamiyor...Acik oyunda bizim ustunluk kurmamiz cok daha kolay, bakmayin siz derbinin basindaki 5-10 dklik bolume o cok siradisi bir gundu erken gol yedik, toparlayamadi takim, yoksa acik oyunda bizi zorlamalari imkansiz...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaptıkları açıklamalar güzel, ona bişey demiyorum ama bu baskıyı hissetmeleri düşündürdü :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 01:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Deplasmanda son 24 maçta 19 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldık ligde derbiler dışında.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 01:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Yaptıkları açıklamalar güzel, ona bişey demiyorum ama bu baskıyı hissetmeleri düşündürdü :alala:

Adamlara küfür ediyorlar instagramdan hissetmemeleri imkansız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlara küfür ediyorlar instagramdan hissetmemeleri imkansız.

Abi o zaman kulüp yönetsin hepsini sadece maç günleri taraftara gaz verecek şeyler paylaşılsın.

Sezon sonuna kadar yapılamaz mı?

Çünkü özellikle Olcay, Oğuzhan gibi bu kulübü benimsemiş oyunculara çok yükleniyo bazıları.

Yok şuna pas vermedin, yok şunu yapamadın..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Aslinda deplasmana gidiyor olmamiz biraz avantajimiz olacak zira kendi evinde takimlar pek kapanmiyor bir puan oynamiyor...Acik oyunda bizim ustunluk kurmamiz cok daha kolay, bakmayin siz derbinin basindaki 5-10 dklik bolume o cok siradisi bir gundu erken gol yedik, toparlayamadi takim, yoksa acik oyunda bizi zorlamalari imkansiz...

çok doğru yakalamışsın bu detayı
zaten şu karadenizden 6 puanla dönersek önümüz baya açık
febenin de tokide puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Akten

Deplasmanda son 24 maçta 19 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldık ligde derbiler dışında.

Şimdi böyle deyince son derbi deplasman galibiyetini ne zaman aldık diye düşündüm, bulamadım.

Çevrimdışı Türkay

Maxi Pereira yı alabilir miyiz acaba yazın?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 'TaNeR'

2014/15 sezonu:
Demba Ba
18 gol (5'i penaltıdan)

2015/16 şu an:
Mario Gomez
18 gol (1'i penaltıdan)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Tolga

11 maçın 4 tanesi içeride. Bu maçları kazanırız bir şekilde.

Karadeniz turundan kayıpsız dönersek Kasımpaşa-Akhisar-Gs maçları kalıyor geriye.

Sivas'ı geçeriz. Eğer son maça lider çıkarsak Konya'yı da yener şampiyon oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 02:37:30
  • Beşiktaş / Bodrum
11 maçın 4 tanesi içeride. Bu maçları kazanırız bir şekilde.

Karadeniz turundan kayıpsız dönersek Kasımpaşa-Akhisar-Gs maçları kalıyor geriye.

Sivas'ı geçeriz. Eğer son maça lider çıkarsak Konya'yı da yener şampiyon oluruz.

Şuan bana son Konya maçı stresini yaşattın resmen saç kalmaz kafamda :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şuan bana son Konya maçı stresini yaşattın resmen saç kalmaz kafamda :D
Son maça kalacak yapacak birşey yok :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 02:44:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Son maça kalacak yapacak birşey yok :D

Çok zaiyat veririz ben söyleyeyim ambulansa yakın izleyin maçı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivas-Fener

Konya-Beşiktaş

Şampiyonluk bozkır torpaklarından geçecek :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 03:22:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba'nın Çin'de 17 maçta 13 golü var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:D :evillol:

Çevrimdışı murat baltacı

Karadeniz turu hem hocaya hem oyunculara iyi gelecek bence hem farklı bi hava farklı bi atmosfer hemde istanbuldan uzakta medyayla falan ilgilenmeden toplarını oynarlarsa rize trabzon maçlarından üç puanı cebe koydukmu yürür gideriz bu şansı iyi kullanmalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MrtBlgc

Rize de bir numara yok, özellikle  Kweuke sakatlandıktan sonra ilerde top tutmakta çok zorlanıyorlar. Trabzon maçını normal şartlarda kazanmamız gerekiyor. Defansları çok fazla hata yapıyor, eminim o maçta bir çok pozisyona gireceğiz. Yeter ki bugün oynanan maçtaki gibi cömertçe pozisyonları harcamayalım. Nedense Antalyaspor maçından korkuyorum ben. Belki en rahat skor yapacağımız maçlardan bir tanesi fakat anlamsız bir şekilde o maçtan korkuyorum :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Kesin Bati tribün olarak Ceza yedik bu kesin Bati ust tribunun orta kismindan kuzey tribunune doğru olan taraf mac boyu kufur etti bizim olduğumuz taraf yani Bati tirbunun Guney tribunune yakin olan taraf da bir sure isliklayarak bagirarak kufuru engellemeye calistik ama basarili olamadik :s20:

Neymis efendim gecen hafta fener bize kufur etmis bizde onlara edecekmisiz ulan bu nasil bir mantik ya :akuma:
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 09:14:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Çok dikkat ettim burada birkaç arkadaş var. Takım puan kaybettiği zaman inanılmaz sallıyorlar fakat takım puan aldığı zaman ses soluk kesiliyor bu arkadaşlardan.

mesela ben,,evet okudum yorumları fakaat yorum yapmadım çnk bircok arkadas takımı uçuruyor o sebeble dokunmama hakkımı kullanıcam.

en önemli sey 2ci golden sonra yine trilyon  tane gol kaçırdık bu normal değil anormal çnk illa yanımdakine golü  attırayım diye diye az daha maç dönerdi karsımızdaki takım demir atmasa asagılara

ha demeyin bana karsımızdaki rakip ciddi rakip olsa bunlar olmazdı hayır ligin basından beri aynı seyler var ve hala çözülebilmiş değil ve bence hiçbir sey çözülmemiş oyun anlamında çnk yine

quaresma üzerinden gidiyor oyun cok dırdır yapan oguzhan efendi sıfır 5 maçtır... fırat günayer cok güzel söyledi neymiş efendim gomez gol orucundaymıs ulayn adam en son 22ci hafta atmıs bu haftada 24 :) ki bir maç eksik yani 23  yani 1 hafta gol atmamıs:D bumu gol orucu

ha adam alıstırdı atmayınca eleştiriyoruz ama o onun değil bizim sucumuz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi