Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313330 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Aslında deplasman maçlarında Atiba-Necip ikilisine dönmek takım savunması anlamında daha iyi olur diye düşünüyorum.

Artık sonuç almak oyundan daha önemli. Bir şekilde gol buluyoruz zaten arkayı biraz daha sağlama almak daha iyi olur gibi sanki.

Özellikle deplasman maçları için bunu söylüyorum. Tolgay hazır hale geldiğinde zaten formayı alır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında deplasman maçlarında Atiba-Necip ikilisine dönmek takım savunması anlamında daha iyi olur diye düşünüyorum.

Artık sonuç almak oyundan daha önemli. Bir şekilde gol buluyoruz zaten arkayı biraz daha sağlama almak daha iyi olur gibi sanki.

Özellikle deplasman maçları için bunu söylüyorum. Tolgay hazır hale geldiğinde zaten formayı alır.

sosa oğuzhan kim kesik yicek :)

Çevrimdışı Kemal

Linç edilme pahasına ben bu aksam ki futbolu beğenmedim arkadaşlar , böyle oynarsak puan kaybederiz. 

Çevrimdışı Tolga

sosa oğuzhan kim kesik yicek :)
Sosa kanatta, Oğuzhan forvet arkasında oynar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kuntz

Çok dikkat ettim burada birkaç arkadaş var. Takım puan kaybettiği zaman inanılmaz sallıyorlar fakat takım puan aldığı zaman ses soluk kesiliyor bu arkadaşlardan.

Geçen hafta fenere puan kaybettik diye hatta dün fener kazandı diye inanılmaz bir algı yaptı bu arkadaşlar hatta feneri şampiyon bile yaptılar.

Bu arkadaşların aynısından sosyal medyada bi dolu var. Takımdaki tüm oyuncuların açıklaması da gereksiz bir baskı yedikleri yönünde. Keza Gomez keza Oğuzhan...

Yemin ederim sıkarsak bu taraftar yapısıyla kendi ayağımıza sıkarız. Dik durmayı, takıma güvenmeyi bir türlü beceremiyoruz. Sarışın medyanın gazı ile futbolcuları da baskı altına alıyoruz.

Allah aşkına gelmeyin şu oyunlara. Köstek değil destek olun. Daha bu köprünün altından çok sular akacak. Sakin olun. Rahat olun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu iki şekilde değerlendirebiliriz sanırım. Birincisi tevellüt olarak bizden daha genç olan arkadaşlar bizim kadar çok şampiyonluk görmedikleri için öz güven eksikliği yaşıyor. Kendi açımdan şunu söyleyebilirim ki, bu camianın ligi sürekli domine ettiği gelene geçene 4-5 attığı Fenerbahçe'yi hemen hemen her maçta yendiği günleri gördüğüm için geçirdiğimiz dönemleri Türkiye'nin en büyüğünün geçirdiği duraklama devri olarak görüyorum. Oysa genç arkadaşlarımız başarıya bizden çok daha aç oldukları için bu iş bir an önce bitsin derdinde ve hemen strese girmeye meyilliler. Yine mi aynısı olacak korkusu ile sağa sola verip veriştiriyorlar. Onları da anlamıyor değilim ama sakin olmak zorundalar. Kendilerinden daha önceki kuşakları bu konuda dinlemeleri iyi olur. Havada şampiyonluk kokusu var. Sakin olsunlar çok özledikleri Şampiyonluğu görecekler.

İkinci olasılık ise hoşuma gitmeyen olasılık. Bu arkadaşlardan bazıları başka takım taraftarı da olabilir. Bu da mümkün. Ama ben ilk olasılığın üzerinde durmayı seçiyorum.

Çevrimdışı Kemal

Sosyal medyayı bakıyorum gomez tank gomez hala gol atmaya devam ediyor vs.. yav ben başka maç izledim herhalde. Gomezin bu mac 5 tane gol atması gerekirdi

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Ogün

Sosyal medyayı bakıyorum gomez tank gomez hala gol atmaya devam ediyor vs.. yav ben başka maç izledim herhalde. Gomezin bu mac 5 tane gol atması gerekirdi
Her bulduğunu atabilse, top sürebilse, en başta Bayern'de kalırdı. Gomez elimizdeki en iyi adam, gelmiş geçmiş en golcü yabancımız olmak üzere. E, daha ne?

Çevrimdışı saricasi

Bizim takim soyle bir sorun var rakip takim kapandiginda cok fazla kanatlara yayiyoruz ve ileri ucta cok yakin oynamıyoruz farkli varyasyonlar denicek olan kisi senol gunes fakat ona hala cozum buldugumzu dusunmuyorum Allah tan rize ve ts iyi defans yapan takim degil her türlü 3 puan aliriz ama ts macinda bence cift on libero oynamaliyiz gerekirse sonrasinda cift forvet oynamaliyiz. ben bu 2 maci alirsak sampiyon oluruz diyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Her bulduğunu atabilse, top sürebilse, en başta Bayern'de kalırdı. Gomez elimizdeki en iyi adam, gelmiş geçmiş en golcü yabancımız olmak üzere. E, daha ne?
Tamam hepsine eyvallah da, boş kaleye de atamayınca eleştirilsin bi' zahmet. Bugün sahada ilk yarıdaki Gomez olsa en az 4 gol falan atardı :)

Çevrimdışı Kemal

Ben 6  7 hafta önceki Gomez asıl Gomez diyorum bu mac bence iyi değildi , daha iyi olup 2 ay önceki haline dönmeli ona çok ihtiyacimiz var

Çevrimdışı cursedofdragon

EssiLor

• Ziyaretçi

Rize maçında Gökhan Töre lazım bize
Gökhan Töreye asıl şimdi ihtiyacımız
Var
Gökhan Töre Rize'de 11 de başlamalı.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mete Kalkavan da çizgisinden kaymaya başlıyor...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Rayo maçını nereden 90 dakika olarak seyredebilirim? Bilenler lütfen yazabilir mi? @Çağrı @atalay

Çevrimdışı Anıl

abartmayın, gomez bayern'dede absürt goller kaçırıyordu..şu açıdan bakın onun topsuz oyunda yaptıkları sayesinde o kadar pozisyona giriyor zaten takım, 2.golü iyi izleyin adam nereden koşmuş gelmiş,gol bölgesinde nasıl stoperin önüne koşuyu atmış..20 yıldır santrforlarımız stoperin arkasında bekliyor topu, kıymetini bilin,top ayağına hiç değmese bile bu kadar oyunun içinde olan bir santrfor kolay kolay gelmez birdaha türkiye'ye..
Abi ben gönderelim demedim ki :D Boş kaleye kim atamazsa atamasın eleştirilir yani bu, budur. Gomez rahat şekilde 25 golü bulacak gibi fazlası da gayet mümkün :)

Çevrimdışı fore_kazık

buliginkaderitokiarenadangecer.net

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maç sonu Oğuzhan, Gomez gibi futbolcuların tepkilerini nasıl değerlendiriyosunuz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Gomez ne güzel konusmus ya :claps: helal olsun
Özellikle Umutsuz arkadaslar daha iyi okusun!

Geçen de söyledim yine söylüyorum, futbolcular taraftardan daha çok inanıyor şampiyonluğa

Çevrimdışı Anıl

Maç sonu Oğuzhan, Gomez gibi futbolcuların tepkilerini nasıl değerlendiriyosunuz?
İkisi de adamdır, özellikle basına geçiren Oğuzhan biraz daha fazla adamdır :evillol:

Çevrimdışı can1903

buliginkaderitokiarenadangecer.net

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman. Let's go Wesley.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Trabzon Spor umarım 2 gün tesislerinde idman yapmamıza izin verir yada Avrupa maçı misali Avni Akerde'de yapabiliriz . Muharrem Ustan'nın sorun çıkarcağını zannetmiyorum

EssiLor

• Ziyaretçi

Şuan Fener avantajlı fikstüre bakıldığında
Ama şampiyon biz olacağız inşallah Allah izin verirse
Çok zor maçlarımız var abi
Akhisar Ts Ç.Rize Kasımpaşa
Bunlar çok zor rakipler
Hadi Bursa'yı Vodafone Arenada geçerizde
Diğerleri çok zor inşallah kazanırız
Korkuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Gomezin kaçırdığı ile eleştirilmesi ok ama attığı gole yeterince övgü gelmemiş!!!

attığı golü dünyada atacak tek adam Zlatandır. o koşuyu yapacak gelecek havada küçülecekeğilecek kafayı eğecek çevirecek dünyada tek adam Gomez dışında Zlatandır.

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona