Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı bjkferhat

Fb uzun bir seri yakalayabilir,özgüvensiz oynuyordu oyuncuları derbi macı baya moral vermiştir.

Ay sonuna kadar puan kaybetmememiz lazım bunlar gs ve trabzon deplasmanlarında takılırlar

Çevrimdışı Abdurrahim S.

yavaş gel güzel kardeşim ben her zaman takıma destek olanlardanım burada , saydığın kişiler arasındaymisim gibi davranma , ben sadece sorunları görmezden gelirsek yanlış olur bahane uydurmadan hatalardan ders çıkarmak gerektiğini düşünüyorum , senin fikirlerine de saygım var amacım seninle atışmak değil yanlış anlama beni :)

Kardeşim ben sorunları görmezden gelelim demiyorum. Sosyal medyada da özelikle fb ve Konya maçından sonra burda da oluşmaya başlayan olumsuz havayı dağıtalım, takıma ve hocaya güvenelim diyorum.. Benim amacım da atışmak değil zaten,fikirlerine saygı duyuyorum :)

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki 3  hafta Fenerahçe puan kaybetmezse ondan sonra zor kaybeder. Geriye kolay maçları kalıyor. Bizim maçlar zor Rize, Akhisar, Sivas içerde Bursa çok zor maçlar. Bitik bile olsa Trabzon.

Geçen hafta çok büyük fırsat tepildi. Şampiyonluk uzak değilken şimdi stresli 12 maçla işin içinden çıkmaya çalışacağız. Bireysel performans da dahil her şeyin sahaya yansıtılması gereken maçlarda duruşa geçtik.

EssiLor

• Ziyaretçi

Akhisar'da Rodryega oynamayacakmış
Oyunlar devam ediyor
Kasımpaşa maçından Eren oynamadı
Bursa maçında Serdar Aziz
Şimdide rodeyega yok
Tesadüf mü ? Hayır değil
Allah bize yardım etsin
Bismillah Ya Allah.

Çevrimdışı aktuğ

ifrat ile tefrit arasında giden bir toplum olduğumuz burada da kendini göstermiş.2 hafta da şampiyonluk gitti takım kötü hoca kötü durumuna gelmişiz.arkadaşlar takımlar şampiyonluğa oynar ama camialar şampiyon olur.siz böyle enerji yayarsanız zaten şampiyonluk hayal olur.Beşiktaş her şeye rağmen,form düşüklüğü gösterdiğinde bile gene baskılı oynuyor gol kaçırıyor.elbette form düşüklüğü olacak bu youncular makine değil.Fenerbahçe 3 kulvarda sert maçlar oynayacak ve  onlardan daha şanslı konuma getiriyor bu bizi.Gs maçı gs li futbolcular için sezonu kurtarma maçı olacaktır keza trabzon macıda öyle.akhisar zaten kolay olmayacak,kaldı ki Fb deplasmanlarda bursa hariç hiç oyunu domine edemedi.Statsız gizli lider olan bir takımı bu kadar hırpalamak bana pek mantıklı ve insaflı da gelmiyor.biz 2 maç kazanıp fener puan kaybetse burada negatif konusan bütün arkadaslar eminim şampiyonluk şarkıları söyleyecekler.Ben bu sene Beşiktaş ın şampiyon olacağını düşünüyorum.Takımda bir düşüş olmakla beraber çok kötü futbol oynadığını da düşünmüyorum.Zafer inananlarındır.

Çevrimdışı src35

Eskişehir maçı güçlü bir oyunla net bir şekilde galip gelinilmesi gereken maç..

Omuzlar düşmeden kendimize gelme maçı.

Bunun bilincinde sahaya çıkması gerek takımın.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2016, 12:57:29 src35 ]

Çevrimdışı Erdemm

3 maç kazan lidersin rakibinden bağımsız...  :halay:

Önümüzdeki 3  hafta Fenerahçe puan kaybetmezse ondan sonra zor kaybeder. Geriye kolay maçları kalıyor. Bizim maçlar zor Rize, Akhisar, Sivas içerde Bursa çok zor maçlar. Bitik bile olsa Trabzon.

Geçen hafta çok büyük fırsat tepildi. Şampiyonluk uzak değilken şimdi stresli 12 maçla işin içinden çıkmaya çalışacağız. Bireysel performans da dahil her şeyin sahaya yansıtılması gereken maçlarda duruşa geçtik.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Günaydın forum ahalisi.. Son 4 maçımıza baktım da Gençlerbirliği, Mersin, fener ve Konya..  Bu takımlardan fener ve Konya sezon başından beri savunması ile öne çıkan takımlar. Konya son 7 maçta sadece 2 gol yemiş. Ayrıca bu iki takımla dolu tribünler önünde deplasmanda oynadık, iki maçtaki hakem kararlarına girmiyorum bile. Gençlerbirliği son 6 maçta 1 i bizden olmak üzere 4 gol yemiş, Üzülmez hocadan sonra onlar da defansı sağlama almaya  başladılar. Mersin maçı ise hem erteleme maçı olmasının  hem de sisin etkisiyle bambaşka bi ruh halinde oynandı. Ve herkesin malumudur ki ligin ikinci yarısı ilk yarısı kadar gollü geçmez, ikinci yarıda düşme potasındaki takımlar tüm güçleriyle gol yememeye, atabilirseler 1 gol atıp puan ya da puanlar almaya çalışırlar. Geçen sene gs son maçları 1 0 alarak şampiyon oldu. Takımdaki oyuncuların form düşüklüğü yaşadığı doğrudur ama  Rize, Trabzon ve Antalya maçlarında özellikle bol gollü maçlar ve tekrar çıkışa geçmiş bi Beşiktaş bekliyorum ben. Önümüzdeki Eskişehir maçını yarım sıfır bile kazanmak çok önemli. Sonrası gelecektir, buna cidden inanıyorum.

:claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdemm

Rize maçında da Kwauake oynamadı  :)

Oyunlarımız devam edecektir  :halay:

Akhisar'da Rodryega oynamayacakmış
Oyunlar devam ediyor
Kasımpaşa maçından Eren oynamadı
Bursa maçında Serdar Aziz
Şimdide rodeyega yok
Tesadüf mü ? Hayır değil
Allah bize yardım etsin
Bismillah Ya Allah.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rize maçında da Kwauake oynamadı  :)

Oyunlarımız devam edecektir  :halay:
abi yok olamaz böyle bir şey rodellaga nasıl oynamaz rotasyon falan olamaz

Çevrimdışı mylife1903

Aci AMA gercek fb camiasi bu Isi biliyor. Adamlar isini siki tutuyor.
Hakem hatasi ile puan kaybetmiyorlar ustune bir suru puan kazaniyorlar.
Rakiplerin iyi oyunculari bunlarin maclarinda oynamiyor.
Ana avrat koro halinde kufur ediyorlar, gozlemci kor, sagir
Baskanlari cucunun yuzune soyluyor herkes duyuyor cucu raporuna yazamiyor.

Bizim baskan cikip aciklama yapiyor, kimse anlamiyor ne dedigini. Beceremiyorsan aciklama hic yapmayacaksin.

Adamlar teror estiriyor. Tetikci yazarlari var. bugun emre bol denilen bir tanesi vitor efendinin agzindan haber yapmis. Diyor ki; federasyon macin stadini degistirmedi buyuk haksizlik besiktas olsaydi stad degisirdi.
Algiya bak. Magdur oldu adamlar.
Biz konyaspor macinin konyali hakemini degistiremiyoruz, butun Mac dayak yiyoruz habere bak.

Genc arkadaslarimizdan Ricam kendilerini hazirlasinlar biz cok zor sampiyon oluruz. Ne olur me olmaz son hafta bir kaza olur, diye bizim isimizi rize-ts maclarinda gorurler.

Hakemi de falan yeneceksin romantikligine girmeyelim. Hakemi yenecek takim yok dunya uzerinde.

Yazik su camianin hakkini koruyacak bir babayigit cikmadi.
Hep teknik direktorlerimiz kendini atese atti, once lucescu sonra bilic simdi de senol gunes.

Çevrimdışı bjkferhat

Boyko'yu bir şekilde satmamız lazım zararın neredinden dönülse kardır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyko'yu bir şekilde satmamız lazım zararın neredinden dönülse kardır
Daha adam doğru düzgün oynamadan gönder. Bekara kız boşamak kolay

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjkferhat

Daha adam doğru düzgün oynamadan gönder. Bekara kız boşamak kolay
Bence 2 maçta kumaşını fazlasıyla belli etti.
İsmi bırak avrupayı ülkesinde bile duyulmamış takımın 1 senede parlamış kalecisini getirmek hiç akıllıca değildi zaten.
Eskişehir-Bursa seviyesindeki takımların kalesini ya korur ya koruyamaz

Çevrimdışı Ogün

Futbolcumuz Gökhan Töre’nın sağ ayak bileğindeki damarında son iki maçta aldığı darbeler nedeniyle ödem ve travma sonucu spazm oluştu.

Tedavisi üç gün sürecek Gökhan Töre’nin Salı günü takımımızla birlikte çalışmalara başlaması planlanmaktadır.

Çevrimdışı atalay

Kanatları Sosa - Olcay yapma zamanı...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı canU

Rodellaga oynamayacak diye nerede yazıyor bakındım bulamadım sanmıyorum oynar.

Çevrimiçi Necmi

EssiLor

• Ziyaretçi

Kerim Frei gibi bi adam var şenol Güneş kaç maçtır oynatmıyor Olcay oynayacağına solda Frei oynasın
Sağ kanatta da Quaresma.

Çevrimdışı Scout

Tolga

Beck(Olcay) Alexis Marcelo İsmail

Atiba Tolgay

Töre Oğuzhan Sosa

Gomez

---
Pika Pika

Çevrimdışı DOĞAN

tolga
  beck marcelo-alexis-ismail

atiba-oguzhan

kerim sosa quaresma

gomez

oyun akışına göre tolgay ve veli 2. yarı girebilir bizim iyi bir kadromuz güçlü bir oyunumuz var daha önce yazmıştım istatistikleri de vermiştim biz ne topla oynamada ne sut cekmede ne isabet bulmada geri kalmadık sadece son vuruşlarda eskisi kadar yüzdeli atmıyoruz. Eskişehir karşısında erken bir gol bizi farka götürür hem takımın moralı yerine gelir hemde bizde şu ölü topragını üzerimizden atarız ve artık kerimde ilk 11 i hak etti.