Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317061 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tribünde siyasi içerikli mesaj yasak yalakalık yasak değil.
bu düpedüz YALAKALIK...

:claps:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Erdem Ulus dün çok iyi bir foto paylaşmış, Quaresma orta yaparken bizden sadece Gomez içeride ve 6 tane konyalı oyuncu var. Geçen sezon Bilic'in Beşiktaş'ının en çok eleştirildiği konu bu hücumda çoğalamamaktı malesef son 5-6 maçtır aynı sorun baş gösterdi. Kapanan takımları açmak için bek oyuncularının da ileri çıkması lazım Andreas Beck, Serdar Kurtuluş ve Tosic'in hücuma katkısı yok denecek kadar az, İsmail Köybaşı yine onlara nazaran hücum katkısı daha iyi ama ona da güvenemiyorsun öyle bir noktada basit top kaybı yapıyor ki bir çuval inciri berbat ediyor. Yine kapanan takımları açmak için başka bir çare şut atmak, nedenini hala anlamadım ama bu takım neden şut atmaya korkuyor, Şenol Güneş'te Guardiola gibi şut atmayı yasakladı mı yoksa. Atiba sezon başından beri oynuyor ve çok yük bindi, orta sahada defansif olarak yalnız kalıyor, Veli ile Tolgay artık devreye girmeli, Veli'deki omuz problemi geçmemiş olacak ki Şenol Güneş şans vermiyor.

Takımda bir düşüş olduğu kesin fakat bunda hakemlerin de büyük payı var, maç başına bize ortalama 30 faul yapılıyor, sürekli tekme atılıyor, rakipler artık bu tekmeleri bir taktik olarak kullanmaya başladılar, oğuzhan ile Sosa'nın yedikleri tekmelerin haddi hesabı yok. Dün akşam bir pozisyonda Sosa'nın suratına dirsek vurdular direkt kırmızılık bir hareket hiç konuşulmadı.Fikret Orman ve yönetim Yd tff'sinden neden bu kadar korkuyor, hala çıkıp art niyetli değil hakemler, mhk'dan memnunuz tarzında açıklamalar geliyor. Sen istediğin kadar iyi oyna hakemler böyle olduğu sürece kolay kolay maç kazanamazsın.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı tangaz

Cech sakatlanmış 1 ay yokmuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine şampiyonluğu kaybettiler zaten. Şu saatten sonra pek bir şeyi değiştirmez varlığı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Wengerin icine dogmus bize vermemis :D

Çevrimdışı tangaz

Wengerin icine dogmus bize vermemis :D

yada bizim ahımız tutmuş :) inşallah hatalı goller yer ospina  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat baltacı

q7 iyi hoşta golü hiç düşünmüyo tek olayı önümdeki rakibi geçeyim orta keseyim bi verkaç yapayım bi şut çekeyim yok konya maçında ceza sahasında bi top düştü önüne geldiği gibi vursa gol olcak aldı sağ ayağına çekti sağ çaprazdan üstten dışarı attı. gs bu konuda bizim çok önümüzde hem oyuncu yapısı hemde oyun tarzı ceza sahasında girmeden bombalıyolar kaleyi bizde kale önüne kadar paslaşarak girmek istiyoruz adamlar zaten kapanmış ceza sahasında 10 kişi var messi ronaoldo olsan çalımla verkaçla delemezsin tek şansın şut çekmek bunu bi türlü anlatamıyoruz hocanında bu konuda bi planı yok.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sene sonunda yeniden parlamak icin -----> Beşiktaş JK :D

Çevrimdışı tangaz

Sene sonunda yeniden parlamak icin -----> Beşiktaş JK :D

ben şayet Boyko ayrılmak istemezse yönetimin kaleci transferi yapacağını düşünmüyorum. muhtemelen Tolga Zenginle sözle uzatılır

Çevrimdışı tuncaboylu

Görüşe saygılıyım ama hiç birine katılmıyorum.

Başarısız bid kadro ile stad ful lsa bile hiç bir şey yapılamaz. Stad en faxla 1yıl ful çeker sonra 15bine oynarız fix.

Lafa gelince "sevinmek için sevmedik ki", icraate gelince 15 bine oynarız.

Kusura bakma ama senin taraftarın takım başarısız oldu diye 40 bin kişilik stadın yarısını bile dolduramayacaksa, öncelikle taraftar olarak şampiyonluk sevincini haketmiyorsundur.

Hatta stadı da haketmiyorsundur da, onu da stad başlığında konuşuruz.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 15:49:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

ben şayet Boyko ayrılmak istemezse yönetimin kaleci transferi yapacağını düşünmüyorum. muhtemelen Tolga Zenginle sözle uzatılır

Malesef, ben de iki yabanci kaleci olmaz diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Tolga

Boyko-Tolga ile en az 2 yıl daha devam :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Taraftar wengere ateş püskürüyodur
şu adamların ahını almayacaktık diye  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Taraftar wengere ateş püskürüyodur
şu adamların ahını almayacaktık diye  :D

beter olsun wenger efendi  :D

Çevrimdışı tangaz

Malesef, ben de iki yabanci kaleci olmaz diye tahmin ediyorum

ancak stadyum açılınca Boyko böyle saçmalamaya dewam ederse taraftar protesto eder o da ben gidiyorum derse (bknz.runje) o zaman yeni kaleci alınır aksi halde eldekilerle dewam edilir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatih e.

Boyko-Tolga ile en az 2 yıl daha devam :)

deme  :bawling: :bawling: :bawling:

yeni kanser sebebimiz.

alınmasını isteyenlere, önerenlere, beğenenlere selam olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

deme  :bawling: :bawling: :bawling:

yeni kanser sebebimiz.

alınmasını isteyenlere, önerenlere, beğenenlere selam olsun.
Hepsinden daha kötüsü Tolga ile sözleşme yenilenecek olması. 3 sene daha paşa paşa kendisinin ekşi suratını çekeceğiz üstelik takım kaptanı olarak :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı fatih e.

Hepsinden daha kötüsü Tolga ile sözleşme yenilenecek olması. 3 sene daha paşa paşa kendisinin ekşi suratını çekeceğiz üstelik takım kaptanı olarak :(

Tolga nın yeterli olmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz. Tolga yı yedeğe atacak kaleci olmadıktan sonra mecbur yine Tolga ya kaldık.

Gözümüzün önündeki karce yi  getirseler bari. arada bir maç kurtarır hiç olmazsa.

Çevrimdışı firewater

Lafa gelince "sevinmek için sevmedik ki", icraate gelince 15 bine oynarız.

Kusura bakma ama senin taraftarın takım başarısız oldu diye 40 bin kişilik stadın yarısını bile dolduramayacaksa, öncelikle taraftar olarak şampiyonluk sevincini haketmiyorsundur.

Hatta stadı da haketmiyorsundur da, onu da stad başlığında konuşuruz.

Yahu nesi yanlış yazdıklarımın. İnönüde başarısız sezonlarda tribünün kemik tayfası 15bindi. Oda passo çıkmadan önce. Hadi yine 15bin olsun.

Valla ben her sene dişimden tırnağımdan artırıp elimden geldiğince birşeyler alıyorsam. Yönetim elinden gelen herşeyi yapıyorsa birazda futbolcular canını dişine takıp oynayacak. Ya değilse o stadın yarısından fazlası boş kalır.

Gelenler ancak romantik besteler söyler avunur gider. Bunlar gerçeklerdir yüzleşmek lazım.

Haaaa şunu da belirteyim ben sevinmek için seviyorum. Mazoşist değilim.

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2016, 16:44:11 firewater ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu nesi yanlış yazdıklarımın. İnönüde başarısız sezonlarda tribünün kemik tayfası 15bindi. Oda passo çıkmadan önce. Hadi yine 15bin olsun.

Valla ben her sene dişimden tırnağımdan artırıp elimden geldiğince birşeyler alıyorsam. Yönetim elinden gelen herşeyi yapıyorsa birazda futbolcular canını dişine takıp oynayacak. Ya değilse o stadın yarısından fazlası boş kalır.

Gelenler ancak romantik besteler söyler avunur gider. Bunlar gerçeklerdir yüzleşmek lazım.

Haaaa şunu da belirteyim ben sevinmek için seviyorum. Mazoşist değilim.

Tekrar diyorum: İstanbul gibi 20 milyon kişilik bir metropolde İstanbul'un göbeğindeki yeni stadı 40 bin kişi dolduramıyorsa, o taraftar başarıyı haketmiyordur.

Eski İnönü'yle karşılaştırmak yanlış. Girişi çıkışı eziyet olan, 1950'nin konfor anlayışıyla hazırlanmış, insanca maç izleyemediğin bir stadla bunun cazibesi bir değil.

Futbolcuların elinden geleni yapmadığını nereden çıkarıyorsun? Bazısının elinden geleni bu, bazısı da formsuz. Ama takım genel olarak isteksiz değil, herkes elinden geleni yapıyor.

Ayrıca sen sevinmek için seviyorsan, neden Beşiktaş'lı oldun? Yani taraftarını daha çok sevindiren 2 tane güzide İstanbul takımı vardı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2016, 17:02:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stat her türlü dolar merak etmeyin eski ile kıyaslamayın ortalaması 30.000+ olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Stat her türlü dolar merak etmeyin eski ile kıyaslamayın ortalaması 30.000+ olacaktır.

stad ilk yıl dolar takip eden yıllarda başarı endeksli dolar...

Çevrimdışı firewater

Tekrar diyorum: İstanbul gibi 20 milyon kişilik bir metropolde İstanbul'un göbeğindeki yeni stadı 40 bin kişi dolduramıyorsa, o taraftar başarıyı haketmiyordur.

Eski İnönü'yle karşılaştırmak yanlış. Girişi çıkışı eziyet olan, 1950'nin konfor anlayışıyla hazırlanmış, insanca maç izleyemediğin bir stadla bunun cazibesi bir değil.

Futbolcuların elinden geleni yapmadığını nereden çıkarıyorsun? Bazısının elinden geleni bu, bazısı da formsuz. Ama takım genel olarak isteksiz değil, herkes elinden geleni yapıyor.

Ayrıca sen sevinmek için seviyorsan, neden Beşiktaş'lı oldun? Yani taraftarını daha çok sevindiren 2 tane güzide İstanbul takımı vardı.

Beşiktaşlı olmanın ilk şartı acıların çocuğu olmakmı?

Ben futbolcuların son bir ayda elinden geldiğinin en iyisini yaptıklarını asla ve asla düşünmüyorum. Bu böyle oluncada başarısız sonuçlar geliyor zaten. Bu olay ilk defa başımıza gelmiyor geçen iki senede de aynı şeyler oldu. Bunun çözümü bulunup bu sene şampiyon olunacak yada şampiyon olunmadan yeni stada geçilecek.

Kötü seneryodan gidecek olursak yani şampiyon olmadan ve kadroya sadece 2-3 takviye yapıp yeni stadımızda maçlar oynamaya başladığımızın ilk senesi kesin full çeker stadımız. Ama ikinci yarılarda düşülş başlar ve yine hüsran olursa bir sonraki sene hiç kimse o stadın dolacağını düşünmesin. Kendinizi kandırırsınız.

Umarım iyi senaryo gerçekleşirde şampiyon oluruz coşkuyla açarız stadı ve seri şampiyonluklar gelir. o zamanda 5 seneye damgamızı vururuz.

Çevrimdışı f_madida

Bunun hakkında düşünceniz ne

Yildirim Demiroren-- 300 milyon dolar borc artisi, Gayrimenkul degerinin kaybi, Besiktas tarihinin en kotu Avrupa skoru, Besiktas tarihinin en yuksek UEFA cezalari, Besiktas tarihinde ilk ve tek kez klubun adinin sikeyle anilmasi.

Fikret Orman-- 30 milyon dolar borc artisi, 240 milyon dolar sponsorluk geliri artisi, Vodafone Arena Stadi, yenilenen antreman ve altyapi tesisleri, Akatlar projesi ve son olarak 2015-2016 Turkiye Super Ligi Sampiyonlugu!

The world is better in black and white, and red.