Arkadaşlar bırakın bu uçlarda yaşamayı artık ya.
10 gün önce Gençler galibiyetinden sonra "şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın", 10 gün sonra Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra "Bu sene de gitti, revizyon şart".
Oysa Fenerbahçe maçı'yla sadece avantajımızın bir kısmını kaybettik, ama hala avantajlı taraf biziz.
Kaybedilen bir şey yok, takım toparlayacaktır. Bugün emin oldum ki kupadan elendiğimizde iyi olmuş, Fenerbahçe'yle iki stresli maç daha yapmaya taraftarın psikolojisi hazır değilmiş. Sadece lige kanalize olmamız daha iyi.
Ben 30 senedir Beşiktaş'ı takip ederim, son 26 senede 3 kere şampiyonluk gördüm. Bu takımıma sevgimi azaltmadı. Bu sene oluruz olmayız, göreceğiz. Olursak 1 hafta mutlu olacağız, olamazsak da dünyanın sonu olmayacak. 26 senenin 23'ünde olmadı.
Ama görüyorum ki, bazıları hala stadın değerini tam anlayamamış. Stad bittiğinde, şampiyon olamasak bile, her sene şampiyonlar ligi'ne kalmış gibi olacağız. Kombine, loca ve sponsorluklar sayesinde her sene kasamıza garanti 35-40 milyon euro girecek. Örneğin Fenerbahçe 7 senedir şampiyonlar ligi'ne giremiyor, ama bu sene sırf bonservise 45 milyon euro harcayabiliyor. Galatasaray stadı sayesinde Deloitte'te ilk 20'ye girdi kaç sene.
İnsanlar stadı önemsemesin de ne yapsın?