Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312916 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kartalizm06

Quaresma İlk 11 Oynadigindan Beri Ceza Sahasina Paslasarak Girmemiz Yerini Kanatlardan Yapilan Ortalara Birakti Bunun Sebebi Quaresmanin Taktigimize Uygun Bir Oyuncu Olmadigi İcin Mi ?  :alala:

Bence sorun kanattan hücum değilde Quaresma'nın topu alıp kendi etrafında dönüp bir kaç çalım ve sonrasında orta denemesine kadar rakibin yerleşmesi.

Töre de yeri geldiğinde orta açıyordu ancak ver kaçla çizgiye inerek yaptığı için daha net pozisyona gidiyorduk.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın hücum pratiği bu değil.
Doğru bu değil Atalay ama bu durumun asıl sorumlusu Quaresma da değil. Quaresma zaten buydu. Başlıca sorumlular formsuz Olcay ve Töre.  Mimli oyuncular derken kimler oldukları da belli aslında.

Çevrimdışı atalay

@atalay Aras Özbiliz Kanatlarimizda Olcay Etkisi mi Yaratir Yada Quaresma Etkisi mi Yaratir ?

İkisi de değil. Töre daha uygun profil. Topsuz oyunda Olcay dışında hepsinden iyidir, şut üzerinden oynar.

Doğru bu değil Atalay ama bu durumun asıl sorumlusu Quaresma da değil. Quaresma zaten buydu. Başlıca sorumlular formsuz Olcay ve Töre.  Mimli oyuncular derken kimler oldukları da belli aslında.

Başakşehir maçının 2.yarısı yanılttı. Bunun o maç özelinde olduğu konusunda uyarmıştım. Mimli oyuncular elbette onlar var birkaç tane daha.

Çevrimdışı tangaz

ben bu sene şampiyonluk gelmezse atiba, olcay, töre, ozzy, sosa, frei, pektemek, necip, serdar, alexis, boyko, pedro franco, miloseviç, hepsini satarım. sonra parama bakar ve harcamaya başlarım. oyun formatım da 4-4-2 olacak şekilde planlama yaparım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Şenol hoca kanatları yap boza çevirdi resmen. Her maç farklı isimler, her maç 45'de değişiklik. Al bi kanat sok başka bi kanat. Yahu senin oynamak istedigin şablona uyan 2 tane ismi belirle ( ki bunların Töre - Olcay oldugunu futbolu takip eden herkesi biliyor.) ve onların uzeriden git artık. Diger 2si de alternatif olsun. Herkes görevini bilsin. Bu kadar değişiklik olur mu ya? Sistem istiktikrarı saglanamaz bu şekilde.

Çevrimdışı tangaz

kaleci(tolga)
sağ bek (beck), Marcelo (sağ stoper), sol stoper (sol stoper), sol bek (ismail)
sağ açık (aras), tolgay(orta saha), orta saha (orta saha), sol açık (sol açık)
gomez (santrafor) Cenk (Santrafor)

14 yeni oyuncu ...
finallerde kaybetmeyi alışkanlık haline getiren eziklerden bir noktadan sonra fayda gelmez kaybetmeye dewam ederiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı eski inönü

Boyko da malesef hiç iyi sinyaller vermiyor. Yan toplardaki bu hatalı çıkışların tek nedeni maç eksigi olamaz. Bariz bir problem var orada. Avrupa ligi finalinde boy gostermiş bir kalecinin piyasa degerinin altına gelmesi bile başlı başına soru işaretiydi. Oyuncunun bizden başka ciddi taliplisi olmadıgını gosteriyordu aslında. Herkesin göremediği ne gördüler acaba bu kalecide.

Çevrimdışı tangaz

demirperde yıkıldığından beri onlarca SSCB.li futbolcu avrupaya transfer oldu hatta torpilliler vardı sponsorlardan yada patronlardan dolayı ama başarılı olan 3-4 kişi ancak oldu. ara transferde 10 defa yazdım bunu Boyko isterse Dassaev ayarında olsun almam die. bu SSCB.liler yerel oyunculardır dışarıda ol-maz-lar...

Çevrimdışı tangaz

Boyko da malesef hiç iyi sinyaller vermiyor. Yan toplardaki bu hatalı çıkışların tek nedeni maç eksigi olamaz. Bariz bir problem var orada. Avrupa ligi finalinde boy gostermiş bir kalecinin piyasa degerinin altına gelmesi bile başlı başına soru işaretiydi. Oyuncunun bizden başka ciddi taliplisi olmadıgını gosteriyordu aslında. Herkesin göremediği ne gördüler acaba bu kalecide.

hiçbirşey görmediler. taraftarın gazını almak için yapıldı. alın size uefa finalisti kaleci durumu.
ben şahsen burada çok atışmalara girmemek için yorum yazmadım ama Cassio alınır umarım diyordum. Bence bize uygun biriydi.

Çevrimdışı eski inönü

Alexis de İbrahim Kaş'la Toraman arası bir şey bu arada.

Çevrimdışı tangaz

d.kiev hala istiyorsa sene sonu bir dakika bile düşünmeden teşekkür eder yollarım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko benzer hataları eski takımlarında da yapıyordu. Boyko ile alakalı mesele hızlı düşünüp doğru kararı alması , soğukkanlılığını koruyabilmesi ile alakalı. Bunu çözerse pozisyon alma, gelen topları daha düzgün yere tokatlama, yan cepheden gelen toplarda doğru hamle yapma, topu oyuna daha düzgün sokması ile alakalı konularda gelişim kaydedebilir. Bunun üstesinden gelebilecekler mi göreceğiz .  Reaksiyon hızı, refleksler, bire birler gibi konularda Tolga'dan daha üstün meziyetlere sahip.

Çevrimdışı tangaz

Alexis de İbrahim Kaş'la Toraman arası bir şey bu arada.

bence ikisinden de kötü. bu adamı 2,5 yıllık kontratla alan yönetim üçünden de kötü...

Çevrimdışı eski inönü

hiçbirşey görmediler. taraftarın gazını almak için yapıldı. alın size uefa finalisti kaleci durumu.
ben şahsen burada çok atışmalara girmemek için yorum yazmadım ama Cassio alınır umarım diyordum. Bence bize uygun biriydi.
Hayır bir de senin kalecin zaten Avrupa'dan elemiş seni biraz bekle de sezon sonu yap bari transferini. Bu ne acele. Taraftar acelecidir her şeyi ister ama sen yöneticisin gelecegi düşünmen lazım. Taraftar bugun aldın diye sana methiyeler düzer, yarın begenmezse nerden aldınız bu adamı beceriksizler der.

Çevrimdışı MrtBlgc

1- Başakşehir maçından bu yana süre gelen bir Atiba'ya bas topu kap taktik anlayışı gelişti rakiplerimizde Şenol Hocanın buna bir çare bulması gerekiyor. Bana göre Togay Arslan'ın artık ilk 11'deki yerini almasının vakti geldi. Eskişehir maçında erken skoru bulabilirsek 2. yarının hemen başında Tolgay oyuna dahil edilmeli.
2- Defans hattımız değişti ve malesef Ersan - Rhodolfo ikilisi daha çok güven veriyordu. Özellikle Alexis'in çekilen şutlarda ellerini arkasında toplayıp sırtını dönmesi bana göre bir handikap.
3- Kalede şuan için Tolga oynamalı. Boyko oynadığı 2 maçta da güven vermedi. ilk maçta rüzgar faktörü falan diyorduk ama yan toplarda hep zamanlama hatası yaptı. Yediği golde ise yapacak çok fazla bir şey yok. O posizyonda daha çok Alexis'e dikkat etmek lazım. Eller arkada sırtı dönük bir şekildeydi. Eğer karşı takımın hücüm futbolcuları bu durumun farkına varırsa çok fazla fake yer.
4- Bek oyuncularımız malesef çok vasat. İsmail'i belki ayırabiliriz bu durumdan ama ne Beck ne de Tosic bu takımın oyuncusu değil. Özellikle Motta'nın Anltayaspor'a gönderildiğini düşünürsek gerçekten kritik bir hata oldu. Belki Motta uçmuyordu ama her ne olursa olsun bindiriyordu ve ayağa oynama yeteneği vardı Tosic'e oranla.
5 - Ligde alacağımız bol gollü bir Eskişehir galibiyeti takımı tekrardan havaya sokabilir.
6- Şunu da göz ardı etmemek lazım. Gomez, Oğuzhan, Gökhan 3'lü malesef formsuz. Acilen toparlanmaları gerekiyor.

Benim genel olarak gözlemlediklerim bunlar arkadaşlar. :) Bu arada Beşiktaş Arena ailesinin yeni üyesi olarak herkese selamlar.

Çevrimdışı tangaz

Hayır bir de senin kalecin zaten Avrupa'dan elemiş seni biraz bekle de sezon sonu yap bari transferini. Bu ne acele. Taraftar acelecidir her şeyi ister ama sen yöneticisin gelecegi düşünmen lazım. Taraftar bugun aldın diye sana methiyeler düzer, yarın begenmezse nerden aldınız bu adamı beceriksizler der.

aynen öyle ben şuan öyle diyorum mesela :)
sayısal eksiklik varsa alırsın mersinin kalecisini falan konu kapanır.

Çevrimdışı eski inönü

Boyko benzer hataları eski takımlarında da yapıyordu. Boyko ile alakalı mesele hızlı düşünüp doğru kararı alması , soğukkanlılığını koruyabilmesi ile alakalı. Bunu çözerse pozisyon alma, gelen topları daha düzgün yere tokatlama, yan cepheden gelen toplarda doğru hamle yapma, topu oyuna daha düzgün sokması ile alakalı konularda gelişim kaydedebilir. Bunun üstesinden gelebilecekler mi göreceğiz .  Reaksiyon hızı, refleksler, bire birler gibi konularda Tolga'dan daha üstün meziyetlere sahip.
daha 3.5 sene bizde abi. Bol bol izleriz.:)

Çevrimdışı murat baltacı

Seneye Vodafone Arena'ya yakışacak kadro

Müthiş kadro sezon sonu q7 yi çin yada araplara satıp oraya ben arfa yazsak elde edilen transfer gelirinide atiba yerine daha genci,şut çekeni, ve fizikli sert olanına yatırsak (melo) efsane bi kadro olur. İsimler bu şekilde olmasa bile kalite olarak böyle bi kadro kurmamız lazım bu muhteşem stadyuma kaliteli oyun,başarılar ve kupalar yakışır.

Artık kabuğumuzu kırmamız lazım gerekli yatırımları yapıp beş seneye damga vurmazsak avrupada kupa kaldırmazsak eski inünüdeki gibi yok hakem hataları yok oyuncular düşüşe geçti yok federasyon şöyle yok rakipler böyle Yönetim gitsin﹗ aldırma kartal aldırma diye arabeske bağlarsak hiç iyi olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

benim kalan maçlar için planım 3-6-1

tolga

marcelo
                    beck                     tosiç (mecburen)

atiba  cenk   tolgay    sosa    ozzy    ismail

gomez

Onur Küçük

• Ziyaretçi

daha 3.5 sene bizde abi. Bol bol izleriz.:)
Scout ekibimiz 2 sene izlemiş. Biz de artık izleriz 3.5 sene.

Çevrimdışı tangaz

şampiyon olsak dahi Lucescu in, Güneş out

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Rakipler bizi çözdü atiba-ozzy'ye baskı yapıp oyun kurmamızı ve pas kanalımızı kesiyorlar.

Buna acilen çare bulmamız lazım.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Büyük takımsan şampiyonluk reaksiyonunu gösterip geleni geçeni tokatlarsın bundan sonra kupayıda vodafone arenaya getirirsin.

Artık tecrübesiz futbolcular, feda dönemleri yada vs vs diyerek geçiştirmemeliyiz.

Bahane yok o kupa müzeye GİRECEK!

-Mustafa Kemal Atatürk

Ayrıca kanatlar üzerindeki tercihim şu an için;

Kesinlikle ne quaresmayı ne de töreyi oynatmam.

Sosa-Cenk, Sosa-Olcay, Cenk-Olcay yaparım.

Ama en mantıklısı Sosa-Cenk.. Ozzyi ileri atar, göbeğide tolgay-atiba yaparım. Pas desen pas pres desen pres..

-Mustafa Kemal Atatürk

Yazın töreyi 10 milyona satıp, bu parayı sadece ve sadece sol bek ve stoper için kullanmalıyız! NET!

-Mustafa Kemal Atatürk