Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311062 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ben öyle bir ışık göremiyorum abi nasıl olacak merak içindeyim. İnşallah geri iyi bir dönüş yaparız Eskişehir galibiyetiyle  :alala:
Üst üste 2 maç kazanalım arkasından Ts ve Antalya'yı da yenip tekrardan bir hava yakalarız.

Yeter ki oyuncular silkelensin ve kendine gelsin. İstek ve konsantrasyonumuz yüksek olduğu müddetçe hala çıktığımız her maçın favorisiyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Marcelo ve Alexis 90 dakika boyunca çok güzel geri geri kaçtılar. Rhodolfo ve Ersan'ın önemini anlatamadım bir türlü...
Maalesef Marcelo neyse de Alexis konusunda inşallah yanılırım diyordum ama gidişatı iyi değil

Gerçi rhodo sakatlığını kimse beklemiyordu o yüzden kimseye birşey diyemiyoruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Bu sene şampiyon olacağız. Bundan başka bir şey düşünmüyorum, düşünmek de istemiyorum.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

En iyi oynadığımız kadro.

Beck-Rhodolfo-Ersan-İsmail
-----Necip----Atiba----------

ikinci yarı Oğuzhan giriyodu bu bölgeye yada tam tersi. Ama kesinlikle Atibanın yanında ne Oğuzhan ne Necip hiç tutmamıştı sene başından beri. En zayıf noktaydı ama Oğuzhan ektsra işler yaptı aldı formayı. Atibanın yanına oyuncu alınmaması şampiyonluktan edecek belkide. Ama Allah'tan Tolgay iyileşti bakalım ne olacak. Bide Quaresma kesinlikle oynaması gerekiyor en fazla 30 dakika oynamalı.

Çevrimdışı aa1903

şu saatten sonra oyuncuları gömmenin bir faydası yok, sezon sonuna kadar bu iş böyle gidecek. ancak sezon sonunda başarı yakalanamaz ise o zaman "nokta atışı transfer" falan demeyelim artık lütfen.

Çevrimdışı atalay

Takımın fizik kalitesi iyi değil. Atiba dahil bir çok oyuncu sallanıyor. İkili mücadelelerde eskisi gibi diri değiliz.

Çevrimdışı McAdnan

Fener maci ruhsal ve fiziksel olarak yipratmis takimi bu besbelli..herkes rahat olsun takim toparlanir es es maciyla..beni tek dusunduren törenin durumu..hic iç acici degil, bence herkes (boyko dahil) toparlanir zamanla ama töreden umudum yok oysa en cok ona ihtiyacimiz var suan..

Çevrimdışı sallapati

Quaresmanın ilk 11 başladığı maçları kazanamıyoruz

ameliyat çok güzel geçti... sonuç.. hasta öldü..

quaresmanın özeti budur...

tüm toplar quaresmaya atılıyor... takımın pas oyunu zarar görüyor.. rakip defans güzelce yerleşiyor... bizim oyuncuların ritmi bozuluyor..

quaresma maçlara sonradan girmeli

Çevrimdışı canU

Valla stoper değişikliği tüm takımı net etkiledi ama burada rhodolfonun şanssız sakatlığı daha büyük bir etken sanki. Alexisi bulup getirene yazıklr olsun stoper değil.

Boyko için halen süre veriyorum iyi kaleci kötü gol yer diyorum. Form tutması gerekicek inşallah toparlar.

Öyle 2 maçta yıkılacaksak girmeyelim hiç yarışa. Bu takım buraya kadar geldi devamını da getirecek.

Kerim frei ateş ediyor resmen oynatmamak haftasonu büyük hata olur gibi geliyor.

Quaresma iyi hoş ama takımı bozuyor 100milyonuncu kez söylüyorum. Bizim o kısa paslarla ceza alanına girdiğimiz sistem bozuldu. Başrol quaresma bana göre. İçerde biri var orta açıyor gol atılmaz ki böyle.

Tolgay iyi gözüktü sanki katkı sağlar gibi.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış takımın gecelere akmaya başladığını yazmışlar tabi renkli basın sallamasyon olabilir başkan el atmalı.

Ozzie ve törede inanılmaz düşüş var gomezi de sayabiliriz ancak ben bunların hepsinin quaresma kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Q7 60 dan sonra girerse birçok maçı açabilir ama 60a kadar kilitlenme sebebi.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bu takımı ayağa kaldıracak isim kesinlikle formda bir Olcay olacaktır . Son 3-4 maçtır Sosa ile Quaresma'nın ayağına bakıyor takım bir şeyler yapsalarda gol atsak diye . Oyunumuzdan çok uzaklaştık , stoperler acayip geride bekliyor dolayısı ile Oğuzhan veya Sosa çok arkada topla buluşuyor ve rakip yerleşmiş oluyor . Eskiden çok iyi önde basıp hızlı bir şekilde sonuca giderdik ama malesef Atiba arkasına güvenmediği için sağlam bir şekilde basamıyoruz . Umudum Eskişehir maçına çok formda bir Olcay'ın dönmesi . Bugün ki gibi oynarsak frikik , bireysel hata vb olmadan yenmemiz çok zor olacak

Çevrimdışı celiker1

Acil olarak Töre-Olcay kanadına dönmeliyiz.11 başlatarak hem Töre'yi kazanmakıyız hemde Quresma'njn sonradan girdiğindeki etkiliğnden yararlanmalıyız hemde Oğuzhan-Olcay-Sosa üçgenlerini görmeliyiz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Jukebox

Takımın fizik kalitesi iyi değil. Atiba dahil bir çok oyuncu sallanıyor. İkili mücadelelerde eskisi gibi diri değiliz.
Abi lütfen şampiyon olacağız de,her şeye rağmen.  :isad:

Çevrimdışı Tolga

Ne kadar kötü de olsa formsuz da olsa Olcay ile oynamak zorundayız bu bir kez daha gözüktü.

Hatta benim Eskişehir maçı için düşüncem şu ;

Atiba           Oğuzhan

Sosa                 Kerim                   Olcay

Kerim forvet arkası gibi oynadığı zaman oralarda daha etkili işler yapabiliyor zaman zaman. Normalde orada oynasın demezdim ama bu maç özelinde denemek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Alexisi bu takıma kim aldirdiysa en büyük darbeyi bize o kişi vurmuştur . Hiç eğip bukmeye gerek yok lafı .

Ha bu dakkadan sonra 2 ay takıma tam destek zamanıdır , sonuçta kadro değişmeyecek .

Allah sonumuzu hayr etsin .

Çevrimdışı Alper1903

Şu süreçte özellikle Tolgay çok işimize yarayabilir. Tabi tam olarak hazırlanabilirse.

Çevrimdışı aktuğ

1967 senesinde doğmuşum.beşiktaş 1966-1967 senesinde şampiyon olmuş.ilk gittiğim maçı hatırlamıyorum,sanırım 1.5 yaslarındaymısım elbette babam götürmüş.fakat sanlı'yı,yusuf'u tezcan'ı hayal meyal de olsa hatırlıyorum.11 yaslarıma kadar babamla maçlara gittik,sonra tek başıma gitmeye başladım.doğduğumdan beri beşiktaş hala şampiyon olamamıştı ve işin kötü tarafı şampiyonluğa da oynayamıyordu.önce kadıköy sonra erenköy'de oturmaya başladık.genel olarak herkes fenerbahçeliydi,ve ya fener ya trabzon şampiyon oluyor bütün mahallenin çocukları bennle dalga geçiyor ben her hafta elime bayrağı alıp inönü ye maça gidiyordum.ya zar zor yeniyor  ya da berabere yada mağlup oluyorduk.bir sene trabzonlu bakkal beşiktaş küme düşer diye benle iddiaya girdi,çünkü zonguldak macı vardı yanılmıyorsam ve yenilirsek gercekten büyük ihtimal küme düşecektik.2-1 yendik ve maalesef stadın coğu da boştu.Beşiktaş kötü gidiyordu stad dolmuyordu ve ben hep üzülüyordum.Ama her hafta beşiktaş'ın macına gidiyordum.Ve en sonunda 1982 senesi geldi.şampiyonluğa oynuyorduk yıllar sonra,sondan 1 hafta önceki trabzon maçı inönü de oynanacaktı ve çok uzun seneler sonra gece maçı olacaktı.saat 18.00 de başlayacaktı maç ve ben sabah saat 08 de stadın kapısındaydım.0-0 bitti trabzon un kalesinde şenol oynuyordu.bir hafta sonra eskişehir de şampiyon olduk.o sene beşiktaş çarşısını hiç unutamam gök gözükmüyordu bayraklardan.hayatımın en mutlu günleriydi sanırım.artık dalga gecemeyeceklerdi,beşiktaş şampiyon olmuştu.şimdi bakıyorumda bazı arkadaslar hemen yelkenleri suya indirmiş.Nerelerden nerelere geldik unutmayalım diye bunları hatırlatmak istedim.Beşiktaş büyük taş dır baş yarar.bu sene şampiyon olacağız sadece takımımızı destekleyin.

Çevrimdışı Erdemm

Arkadaslar lutfen trollemeye yapmaya calışacaklara izin vermeyin..
Daha hemen başladılar fbli haldun domaç denen adam senol hoca bir finali daha kaybetti diyor..

Arkadaslar takıma sahip cıkıp iyisiyle kötüsüyle desteklemekten başka çare yok
Resmen doğruyorlar sosa nın ayakkabısı çıktı artık iki kişi girdiler.. Dayak atıyorlar remen..
Oguzhan itiraz etti kart gördü.. Biz teknik oynuyoruz Allah aşkına..
Demiyormuyuz en az faul yapan biz en çok fb biz onlardan fazla kart görmüşüz..
Rakipleri kaç kere eksik kalmış bizim kaç kez.. Adam hakem kart vermdikçe daha sert giriyor..
Biz itiraz ediyoruz kart görüyoruz.. Bunu görmeyeckemiyiZ..

Allah aşkınasezon. Bitene kadar takıma sonuna kadar destek lütfen!

Çevrimdışı eniscan667

Acil olarak Töre-Olcay kanadına dönmeliyiz.11 başlatarak hem Töre'yi kazanmakıyız hemde Quresma'njn sonradan girdiğindeki etkiliğnden yararlanmalıyız hemde Oğuzhan-Olcay-Sosa üçgenlerini görmeliyiz
katılıyorum..

Çevrimdışı Kartalizm06

Klasik taktiğini için sahaya yansıtamıyoruz son bir kaç maçtır. İlerde çoğalamıyoruz Quaresma eldeki en formda kanat gibi gözüksede kimsenin beğenmediği Olcay kadar içe kat edemiyor. Ben Kerim de o ışığı gördüm. Eskişehir maçında solda Kerim'i denemeliyiz.

Bir de takımdaki en büyük eksiklik kimse uzaktan,  yakından,  altı pastan kaleye şut çekmiyor. Hep pas hep pas olmuyor rakiplerde çözdü.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı EMİR EMRE

1967 senesinde doğmuşum.beşiktaş 1966-1967 senesinde şampiyon olmuş.ilk gittiğim maçı hatırlamıyorum,sanırım 1.5 yaslarındaymısım elbette babam götürmüş.fakat sanlı'yı,yusuf'u tezcan'ı hayal meyal de olsa hatırlıyorum.11 yaslarıma kadar babamla maçlara gittik,sonra tek başıma gitmeye başladım.doğduğumdan beri beşiktaş hala şampiyon olamamıştı ve işin kötü tarafı şampiyonluğa da oynayamıyordu.önce kadıköy sonra erenköy'de oturmaya başladık.genel olarak herkes fenerbahçeliydi,ve ya fener ya trabzon şampiyon oluyor bütün mahallenin çocukları bennle dalga geçiyor ben her hafta elime bayrağı alıp inönü ye maça gidiyordum.ya zar zor yeniyor  ya da berabere yada mağlup oluyorduk.bir sene trabzonlu bakkal beşiktaş küme düşer diye benle iddiaya girdi,çünkü zonguldak macı vardı yanılmıyorsam ve yenilirsek gercekten büyük ihtimal küme düşecektik.2-1 yendik ve maalesef stadın coğu da boştu.Beşiktaş kötü gidiyordu stad dolmuyordu ve ben hep üzülüyordum.Ama her hafta beşiktaş'ın macına gidiyordum.Ve en sonunda 1982 senesi geldi.şampiyonluğa oynuyorduk yıllar sonra,sondan 1 hafta önceki trabzon maçı inönü de oynanacaktı ve çok uzun seneler sonra gece maçı olacaktı.saat 18.00 de başlayacaktı maç ve ben sabah saat 08 de stadın kapısındaydım.0-0 bitti trabzon un kalesinde şenol oynuyordu.bir hafta sonra eskişehir de şampiyon olduk.o sene beşiktaş çarşısını hiç unutamam gök gözükmüyordu bayraklardan.hayatımın en mutlu günleriydi sanırım.artık dalga gecemeyeceklerdi,beşiktaş şampiyon olmuştu.şimdi bakıyorumda bazı arkadaslar hemen yelkenleri suya indirmiş.Nerelerden nerelere geldik unutmayalım diye bunları hatırlatmak istedim.Beşiktaş büyük taş dır baş yarar.bu sene şampiyon olacağız sadece takımımızı destekleyin.

:hosgeldin

inşallah bu takım şampiyon olacak bu sene.

Çevrimdışı Efe

Abi lütfen şampiyon olacağız de,her şeye rağmen.  :isad:
olacağız bu oyun malubiyette olacak oyun olduğunu unutup duygusal yazı yazıyorsunuz duygularıyla hareket eden her kim olursa olsun savaşı kaybeder takımın bu günden sonra tek düşüncesi var ligteki her maçı kazanmak gücüde var kapasiteside rakip renkli haftada 3 maç yapacak göreceğiz bu ay sonu kim lider kaç puan olmuş fark :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Bilmiyorum nasıl olacak ama Olcay'ın en acilinden normal formuna geri dönmesi gerek. Maalesef alternatifsiz.

Çevrimdışı can1903

ESKİŞEHİR: Tolga-Beck-Marcelo-Alexis-İsmail-Atiba-Ozi-Sosa-Töre-Olcay-Gomez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Son 5-6 maçtır oyun kalitesindeki düşüşün en önemli sebebi; pas opsiyonu yaratma becerisinin sınırlanması; dikine, orta alanda çabuk ve seri paslaşmaların sekteye uğraması...

Merkezi güçlü tutan takımlara karşı rakip oyuncuların arasındaki mesafeyi açmanız ve oyuna genişlik katmanız lazım. Beklerin hücum katkısı sınırlı. Bizim 5-6 maçtır hücumda tek opsiyonumuz Quaresma ve onun bire birleri. Yerleşik savunmaya karşı sürekli orta yapıyor. Bunu geçen sezonun son bölümlerinde Töre üzerinden yapıyorduk. Bu plansızlığın getirdiği bir doğaçlama oyun...

Bu takımın koridor oyunlarına, merkezden delici organize hücumlara ihtiyacı var. İki kenar oyuncusu çizgilerde kalır; stoperler sürekli geriye kaçar, ileride Gomez tek başına, Sosa ile kanatlar arasında enine 20 metre mesafe kalırsa hiçbir şey üretmez yada oyun pratiğinin dışında pozisyonlar bulursunuz.

Takımın acilen iyi bir Olcay'a ve Tolgay'a ihtiyacı var. Bazı oyuncularda fiziksel bir düşüş var. Şayet bunun sebebi özel hayatları ise bunun önüne geçmek gerek. Oyun pratiğimizin dışına çıkıyoruz, bu şampiyonluk yolunda isteyeceğimiz en son şey olur.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 23:19:49 atalay ]

Çevrimiçi mayguntr

ESKİŞEHİR: Tolga-Beck-Marcelo-Alexis-İsmail-Atiba-Ozi-Sosa-Töre-Olcay-Gomez.
Sosa veya Oziden biri kesin kesik yemeli olmuyor çünkü