Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310023 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Viviano

Seneye Vodafone Arena'ya yakışacak kadro

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek pozisyonu için sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Van der Wiel düşünülebilir. Zor hedef fakat ŞL ve yüksek maaş kozunu kullanabiliriz.
Kesinlikle Wiel'i zorlamalıyız.

Son zamanlarda pek takip edemdim ama Marsilya opsiyonunu kullanmazsa Isla'yı da zorlamalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Willerdem

Hocam şampiyonluk için Tolga inadından vazgeç. Beşiktaş'ın başına dünya kadar çorap örmüş, kurtardığı maç olmayan bir adamı ısrarla oynatmanı anlamıyorum.
3,3 milyon euro bonservisi Boyko'ya kupa maçlarında oynasın diye mi verdik. Alırdık Süper lig'in tecrübeli bir yerlisini yolumuza devam ederdik.

Delgoda yerine Tosic'i kesinlikle oynatmak gerekiyor. Delgado'dan Beşiktaş'a fayda gelmez.
Ortasahaya'da Tolgay olmazsa olmaz artık.

Futbolcularında kulaklarının çekilme vakti gelmiştir. Gol yüzdemiz 2. yarı itibariyle düşmeye başladı.
Hocam takıma bir müdahale gerekiyor umarım inat etmezsin.

Çevrimdışı atalay

@atalay jack rodwell nasıl olur bize ?

Alamayız.

@atalay Alisson Becker, sene sonu free sence nasıl bir kaleci ?

İyi Kaleci...

merhaba @atalay   :naughty:

Merhaba...

Son zamanlarda pek takip edemdim ama Marsilya opsiyonunu kullanmazsa Isla'yı da zorlamalıyız.

Isla, geçen sene bizi reddetmişti.

Çevrimdışı Tolga

Biliyorum da eğer şampiyonluk gelir ve gelecek sezon Ş.Ligi'nde oynarsak bu sefer ikna edebiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Hayaller ve hayatlar diyorum sadece  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı denilanz

Türk olarak bi Tolgay var, bir de orta yuvarlaktaki bayrak.

Çevrimdışı panic13

Alamayız.

İyi Kaleci...

Merhaba...

@atalay sen kocaman bir çılgınsın.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

Rica ediyorum N'Kolou'yu yazmayın artık, öyle bir ihtimal yok çünkü :D

Çevrimdışı panic13

Rica ediyorum N'Kolou'yu yazmayın artık, öyle bir ihtimal yok çünkü :D

Geçen sene de Pogma çılgınlığı vardı. Neyse, @Tolga bir ihtimal daha var! O da ölmek mi dersin?

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene de Pogma çılgınlığı vardı. Neyse, @Tolga bir ihtimal daha var! O da ölmek mi dersin?
Ölüm dediğin nedir ki gülüm demek isterdim ama şuan hiç yeri değil :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 13:36:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ölüm dediğin nedir ki gülüm demek isterdim ama şuan hiç yeri değil :evillol:

Öl de ölelim CanTolga  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

seneye Olcay, Q17 ve Aras'ın kesin kadroda olacağı ortada, Töre ve Frei yüksek ihtimalle ayrılacaklar. 1 veya 2 kanat oyuncusu kesin alınacak gibi duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

@atalay sen kocaman bir çılgınsın.

Geçmiş olsun. Bu elim kaza ne zaman gerçekleşti?! @panic13   :D

Çevrimdışı tangaz

sarı civcivlerin yönetimi bildiğin yamyam 4 koldan saldırıyorlar. yok zemin kötüymüş bu stadyumda maç oynanmazmış.

"oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Geçmiş olsun. Bu elim kaza ne zaman gerçekleşti?! @panic13   :D

Biliyorum Atalay... Bilemiyorum...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ekrembaser

sarı civcivlerin yönetimi bildiğin yamyam 4 koldan saldırıyorlar. yok zemin kötüymüş bu stadyumda maç oynanmazmış.

reddedildi başvuruları

Çevrimdışı Kalyoncu

Kusura bakma bu kadrodan Türkiyede şampiyonluk bekleme hatta ilk iki bekleme fm kafasıyla olsa bu işler yerli oyuncu şarttır 

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ısla orjin olarak libero değil miydi yaw :alala: wiel efsane olur gönülün ferrari motoru takmış versiyonu :D

Çevrimdışı atalay

Biliyorum Atalay... Bilemiyorum...

İyi o zaman. Barı açıyorum...  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye Olcay, Q17 ve Aras'ın kesin kadroda olacağı ortada, Töre ve Frei yüksek ihtimalle ayrılacaklar. 1 veya 2 kanat oyuncusu kesin alınacak gibi duruyor.
q17 belli olmaz çin veya arap ülkelerinden teklif gelirse gözü kapalı satarız diye düşünüyorum abi  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kısa süre önce bir maçını Balıkesir'de oynamıştı Akhisar, hem de kendi isteğiyle.
O günden bu güne saha koşulları değişti mi bilmiyorum ama fb bu talebinde haklı bence. fb yi bir çok açıdan çirkef buluyorum ve zerre kadar sevmem bunu da not etmeliyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Yunus Emre Dökmeci  hadi iyisin eskişehir maçına senin hakem atandı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2016, 14:52:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
FFP'ye göre kulüp bütçesinin %70'i kadarını oyuncu ve teknik ekip maaşlarına ödeyebiliyorsun.

Tabi ki kalan %30 ile o yılki borçlarını ödeyip zarar etmemek şartı ile.

Beşiktaş'ın 2 yıl içinde öngörülen gelirleri 200 milyon doları görecek gibi. Yani borçsuz bir Beşiktaş tam 140 milyon dolar maaş ödeyebilecek durumda demek bu.

Atletico Madrid'in oyuncularına ödediği maaş senede 90 milyon dolar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli