Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Asıl Sorunlardan biri de orta saha, Tolgay istenilen seviyede gelebilecek mi? Veli gibi çıkarsa sakatlıktan orta sahaya mutlaka bir adam almamız lazım. Oğuzhan o bölgede bu oyun sistemiyle çok geriye düşüyor. Mutlaka ileride kullanmamız lazım Oğuzhan'ı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aras'tan ciddi beklentim var. Olcay'ın mentalitesine sahip ama daha yetenekli olanı çünkü.

Bir kanatta olması gereken ne varsa var adamda :)

Adam eksiltme yeri geldiğinde basit oynama yeri geldiğinde töre'nin geçen senelerde yaptığı adam eksiltip içeri doğru girip şut atması tabi aras'ın ayağı daha düzgün kaleyi buluyor :)

Müthiş sol ayağınlan yapıştırıcak vodafone arenada aras sağdan gelip  :D :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Asıl Sorunlardan biri de orta saha, Tolgay istenilen seviyede gelebilecek mi? Veli gibi çıkarsa sakatlıktan orta sahaya mutlaka bir adam almamız lazım. Oğuzhan o bölgede bu oyun sistemiyle çok geriye düşüyor. Mutlaka ileride kullanmamız lazım Oğuzhan'ı.
Tolgay'a özellikle son 5-6 maç çok ihtiyacımız olacak umarım o zamana kadar iyi duruma gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

tolgay bu sene olmaz yazın oda kamp yedimi form tutar veli'den birşey olmaz yabancı statüsünü boşa yiyor onun yerine yabancı bir ön libero alınmalı

Çevrimdışı tangaz

bu arada sene sonu belki töre gider belki Q17 gider belki Frei gider ama Olcay gitmez...
iki türlü gitmez. ne yönetim bırakır ne de alan çıkar  :ok:
bu nedenle düşünüp sıkıntı yapmayın kendinize  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tolgay bu sene olmaz yazın oda kamp yedimi form tutar veli'den birşey olmaz yabancı statüsünü boşa yiyor onun yerine yabancı bir ön libero alınmalı

Veli yabancı statüsünde değil  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Nartallo

Olcay'ı el birliği ile bitirdiniz, Olcay özel bir adam, tamam çok becerikli değil ama çok daha fazla önemli özelliği olan bir adam. Bunların üzerine biraz da beceri katınca zaten muhteşem bir performans ortaya çıkar. Olcay bir kanat adamından çok 2. forvettir, her zaman forvetin etrafındadır, her zaman doğru koşular yapar, ya ayağında top olanı ya da o topu alacak olanı rahatlatır. Terinin son damlasına kadar mücadele eder. Olcay'ın formunun düşmesindeki en büyük etkenlerden biri de Veli'nin olmayışı, Olcay mücadeleci bir karakter, O'na devamlı maç içinde bir sebep lazım... Olcay'ı tek başına bırakırsan ve sadece ondan mucize ya da sihir beklersen Olcay en kötü futbolcun olur ama Olcay'ı sihir yapanlarla birlikte oynatırsan o da sihir yapar, mücadele edenlerle oynatırsa o daha fazla mücadele eder. Olcay'a çok ama çok ayıp ediliyor, bu konuda herkesin kendine çeki düzen vermesi lazım...

Veli tespiti çok çok doğru bir tespit. Olcay özgüveni yüksek olursa inanılmaz işler yapar. 3-3'lük maçta Volkan'ı yatırması buna örnek. Bunun için sahadaki arkadaşlarına güvenmesi ve saha içinde motive edilmesi lazım. Bu konuda en büyük desteği Veli ve Ersan'dan görüyordu. Şu an saha içinde o desteği bulamıyor. Hatırlayın koşu mesafeleri için Veli'ye atışmalarını...

Profesyonel futbolda duygusal davranmak, performansın buna göre dalgalanması yanlış denebilir ama Olcay bu karakterde... Sahada o güveni hissetmek istiyor, ya tribün verecek, ya arkadaşı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:40:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sosa seneye gitmez dimi ya :bandit:

Sosa 17 hafta yatıp 10 hafta oynayacaksa burada işi yok. Her sene aynısını yapıyor sezonun yarısında sahada yok. Bir beli, bir eşinin doğumu.

34 haftanın 25-28 haftasında istikrarlı oynayacak oyuncu istiyorum. Bunu verecekse oynasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:43:07
  • Beşiktaş / Bodrum
yabancı kuralı değişti abi :) Avusturya vatandaşı :)

http://www.transfermarkt.com.tr/veli-kavlak/profil/spieler/29622

Yabancı kuralı değişti ancak o sırada Türkiye'de olan çifte pasaportlu oyuncular yerli kabul edildi. Sonradan gelecek olanlar yabancı kabul edildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Sosa 17 hafta yatıp 10 hafta oynayacaksa burada işi yok. Her sene aynısını yapıyor sezonun yarısında sahada yok. Bir beli, bir eşinin doğumu.

34 haftanın 25-28 haftasında istikrarlı oynayacak oyuncu istiyorum. Bunu verecekse oynasın.
biz de atiba dan başka senin tanımlamana uygun oyuncu yokki  :D

Yabancı kuralı değişti ancak o sırada Türkiye'de olan çifte pasaportlu oyuncular yerli kabul edildi. Sonradan gelecek olanlar yabancı kabul edildi.

tamam yinede veli dikiş tutturamaz artık gitmesinden yanayım. :) 

onun gözü ziyech'te :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yabancı kuralı değişti abi :) Avusturya vatandaşı :)

http://www.transfermarkt.com.tr/veli-kavlak/profil/spieler/29622

ben yanıtlayacaktım ama Çağrı benden genç benden hızlı  :)
Veli yabancı kuralı değişmeden geldiği için yerli statüsünde oynuyor. kuraldan sonra gelen biri farklı ülkenin milli takım oyuncusu ise yabancı sayılıyor. Veli Türk oğlu Türktür  :D

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Bence de gitmeli yerine Lucas tipinde bir oyuncu gelmeli hemfikirim o konuda.

O yüzden böyle oyuncular istiyorum zaten :D

Hayal Ziyech bakalım gerçek ne olacak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı mükemmeliyete varmak istiyor  :evillol:
@Çağrı hep açıklardan bahsediyor yani daha doğrusu ağırlıklı olarak ama asıl sıkıntılı bölge bence bekler ve defans.. İlerisi bir şekilde çözülür ama kaleye Boyko'yu düşündüğümüz taktirde her iki bekimizin mental ve yetenek konusundaki sıkıntıları ile liderlik vasfını üstlenecek üst düzey stoper eksikliği bizi çok etkiler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Veli'nin de kalacağını sanmıyorum da belli olmaz tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

E sen cok iyi Beşiktaşlısin ya Nasil bilmezsin :alala:

Bizim Besiktasliligimizi sorgulayana bak daha turu gecersek kimle eslesecegimizi bilmiyor :lol:
Daha ne Fenerbahçe Amedi ne Beşiktaş konyayı eledi.  :ok: Tartışma yaratmayın boşuna.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2016, 16:52:05 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras'tan ciddi beklentim var. Olcay'ın mentalitesine sahip ama daha yetenekli olanı çünkü.
çağrı olcaydaki en büyük aksaklıklardan biri vuruş becerisi arasın ayağı temiz görünüyor uzaktan da golleri olacaktır düşüncesindeyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 16:51:01
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hep açıklardan bahsediyor yani daha doğrusu ağırlıklı olarak ama asıl sıkıntılı bölge bence bekler ve defans.. İlerisi bir şekilde çözülür ama kaleye Boyko'yu düşündüğümüz taktirde her iki bekimizin mental ve yetenek konusundaki sıkıntıları ile liderlik vasfını üstlenecek üst düzey stoper eksikliği bizi çok etkiler.

2 yıldır Mayke - Dede diyorum Serhat :D 3. yıla geçtim bir gün girişim olursa Forza'da birkaç kadeh ısmarlarsınız :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Ben Arfa :D
kendi mi iyice fifa 07 oynuyormuş gibi hissetmeye başladım  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 yıldır Mayke - Dede diyorum Serhat :D 3. yıla geçtim bir gün girişim olursa Forza'da birkaç kadeh ısmarlarsınız :D
Satır aralarında mayke ve Dede Deniyor genelde daha yüksek perdeden dile getirmeliyiz  :D . Beklerimizin sıkıntısı kanatlarında performansını etkiliyor. Beck nasıl olsa ileri çıkmıyor diye sağ kanatta oynayan adama istedikleri gibi konsantre olabiliyorlar. İsmail'i hiç konuşmak istemiyorum bana göre büyük zaman kaybı, bu beyinle bu noktaya gelmesi bile büyük iş bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen kardeşim veli, pektemek,serdar kurtuluş,tolga zengini,tosic hatta ismail  bunlarla kesinlikle yollar ayrılmalı sosa,töre,kerim,q17'i de bonservisiyle güzel miktarlara satıp yerine 2 stoper,1 sağ bek,1 sol bek , 1 btb, 1 10 numara,1 tane çok efektif kanat alınmalı (ospina gelirse bayram ederim ama  imkansız )