Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Cüneyt Çakır söylemlerinde çok geç kalındı. Bugüne kadar böyle bir açıklama 2-3 defa yapılmış olmalıydı. Bu adamın eyyamcının kralı olduğunu burada yazdım maçtan önce iyi seçim filan diyen arkadaşlar oldu, Cüneyt Çakır eyyamcılık konusunda Master yapmış bir hakemdir ve Beşiktaş düşmanıdır.

aynen çok geç kalındı cüneyt çakır açıklamasında bu adam bir daha beşiktaş derbisi yönetmemeli.caner itiraz ediyor kart verecek ya canere ho quaresmayada ver de gaz al sonra sosa hoppp ikisinede sarı yine gaz al
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı talha

bu sezon istatistikleri

Quaresma : 3 gol 3 asist
Olcay : 3 gol 4 asist.

cokta farkli degiller. atla deve yapip birini digerine vurmayada gerek yok.
Gına geldi yeter valla

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı tangaz

Lucescu'nun büyüklüğü buradan geliyor. Oyunu okuma ve maçına göre oyun planı kurma konusunda belkide dünyadaki en iyilerden. Hocanın oyun planında dediğin gibi sistem oyunculara bağlı 1-2 kişi etkisiz olunca tüm takımın etkinliği düşüyor ama Lucescu'nun sisteminde bu tarz şeylere izin yok.

satılmış tümer bir gün bir programda konuşuyordu. cümleleri şuan yakındı "hayatımda Lucescu gibi çalışkan hoca görmedim sürekli maç izler video analizler yapar rakiplerle ilgili onlarca videoyu keser kırpar böler birleştirir ve önümüze koyardı. 2 video hazırlatırdı. birincisi rakibin güçlü yönleri bunları savunmada çalışacağız ikincisi rakibin zayıf yönleri buradan da rakibe vuracağız". Şenol hoca ise sadece hücuma çalıştıran biri olmuştur tarih boyunca Letonyaya elenişimizde bundandır. ama atladığı bir detay var bu plan sadece ve sadece çalıştırdığın takım barcelona ise işe yarıyor aksi halde bir yerde kamyon devriliyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

satılmış tümer bir gün bir programda konuşuyordu. cümleleri şuan yakındı "hayatımda Lucescu gibi çalışkan hoca görmedim sürekli maç izler video analizler yapar rakiplerle ilgili onlarca videoyu keser kırpar böler birleştirir ve önümüze koyardı. 2 video hazırlatırdı. birincisi rakibin güçlü yönleri bunları savunmada çalışacağız ikincisi rakibin zayıf yönleri buradan da rakibe vuracağız". Şenol hoca ise sadece hücuma çalıştıran biri olmuştur tarih boyunca Letonyaya elenişimizde bundandır. ama atladığı bir detay var bu plan sadece ve sadece çalıştırdığın takım barcelona ise işe yarıyor aksi halde bir yerde kamyon devriliyor...
Aynen dediğin gibi Barcelona gibi bir takımsan işe yarar ama Beşiktaş gibi defoların çok olduğu bir takımda bir çok noktada tökezlersin. Herkes, rakiplerimiz ile Şenol Güneş'in bir B planı yok diyor. B planı olmayan bir takıma karşı önlem almak çok kolay.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı matias_27

Quaresma : Neden sari kart gordugumu kimse anlamadi , hakem hakkinda konusmak istemiyorum , Hersey ortada..

caner küfür etti onun gazını almak için quarezmaya sarı kart gösterdi

sonra volkan cücüsünün gazını almak için sosa ya sarı kart gösterdi vs vs
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı eski inönü

Q17 yi bir satsak ta kurtulsak gına geldi adamdan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en çok da bu yuzden istememiştim gelmesini. Onu seven taraftarlar saplantı haline getiriyor. Podolski ayarında saglam bir kanat forvet alsalardı sistem tıkır tıkır işliyor olacaktı şu an.

Çevrimdışı firewater

Aynen dediğin gibi Barcelona gibi bir takımsan işe yarar ama Beşiktaş gibi defoların çok olduğu bir takımda bir çok noktada tökezlersin. Herkes, rakiplerimiz ile Şenol Güneş'in bir B planı yok diyor. B planı olmayan bir takıma karşı önlem almak çok kolay.

Barcanın başında baya iş yapar o zman Şenol Hoca :) :) :)

Çevrimiçi Koa_lAA

ne kadar heveslisiniz şu şenol güneş i gömmeye arkadaşlar...

her nekadar kendisini sevmesemde fatih terim yıllarca bu mantaliteyle şampiyon oldu ligde..

en iyi savunma hücumdur dedi başka bişey demedi... yediğinden fazlasını atmak istedi hep..

lig için yeterli bi mantık bu.. avrupada bu kafa işlemez diye bende söledim en başında.. tek işletebileceğin orta sahada koşan topcu bulursan işler.. okan-suat tarzı hem ileri hem geri... tek atibayla olmaz..

gs de nası işledi 2000 de.. çünkü adamlarda winner topcu vardı.. başka bişey değil... hagi-şükür-şaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

en çok da bu yuzden istememiştim gelmesini. Onu seven taraftarlar saplantı haline getiriyor. Podolski ayarında saglam bir kanat forvet alsalardı sistem tıkır tıkır işliyor olacaktı şu an.
Çok doğru ifade etmişsin. Hem skora katkısı az hem de takım içinde ve dışında huzursuzluk yaratıyor oynaması veya yedek kalması.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

her nekadar kendisini sevmesemde fatih terim yıllarca bu mantaliteyle şampiyon oldu ligde..

en iyi savunma hücumdur dedi başka bişey demedi... yediğinden fazlasını atmak istedi hep..

lig için yeterli bi mantık bu.. avrupada bu kafa işlemez diye bende söledim en başında.. tek işletebileceğin orta sahada koşan topcu bulursan işler.. okan-suat tarzı hem ileri hem geri... tek atibayla olmaz..

gs de nası işledi 2000 de.. çünkü adamlarda winner topcu vardı.. başka bişey değil... hagi-şükür-şaş
Popescu-tafarrel. Her bölgede çok üst düzey adamları vardı. Bizim bir tek forvette gomez var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Popescu-tafarrel. Her bölgede çok üst düzey adamları vardı. Bizim bir tek forvette gomez var.

doğrudur.. taffarel de var... atanla tutan iyiyse zaten sorun kalmamakta...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kadro dışı bırakarak gösterdin sende senin şu sürekli q17 olcay kıyası yapman sürekli birbiri üzerinden eleştirmen ne kadar itici birşey ya sıkılmadınmı harbi senin yaptığın dediklerinden bir örnek vereyim bir hafta önce yeteneksiz olcay atamadı diyosun bir hafta sonra daha neti q17 kaçırıyo agzını bıcak acmıyo.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eminmisin agzimin bicak acmadigina?
Mac basligina kaçırdığı Golun izahi yok diye yazdim

Yahu Olcay 2mac ust uste 2 metreden bombos pzoisyonlarda topu direge nişanladı konusturmayin adami

Benim burada derdim q17 Olcay kiyasi degil , Olcayin formayı hak etmeyisi

Kerimde Cenk te performanslari ile Olcaydan daha cok hak ediyor o formayi en azindan baski yiyince korkup Taca pas atmazlar 2 metreden direge de nisanlamazlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

bir derbi kazandır sosa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Podolskinin bizde olmasini isterdim tam bizim sistemin oyuncusu

Takimda Sut ceken adam yok bu acigimizi kapatirdi en azindan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Podolskinin bizde olmasini isterdim tam bizim sistemin oyuncusu

Takimda Sut ceken adam yok bu acigimizi kapatirdi en azindan

Bizim takımdamı şut çekecek oyuncu yok. Yapmayın yahu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir derbi kazandır sosa.
dostum derbilere ben çok takılmıyorum senede 10 15 maç aldırsın derbi aldırmasına gerek yok  :ok:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hayırdır ne oluyor, forum bir gaza gelmiş? Hocayı gönderenler, yerine Lucescu'yu getirenler, başkana yönetime futbolculara sövenler?

En aklı başında Beşiktaş taraftarlarının olduğu forum bile bir mağlubiyette dağılıyorsa hiç haketmiyoruz şampiyonluğu demektir. (haketmiyoruz derken futbolcular değil, taraftarı kastediyorum)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tangaz

aynen öyle. bu arada eski mesajlarında da dikkatimi çekmişti futboldan gerçekten anlıyorsun hatalı tek bir mesajını görmedim  :claps:
benim sene başı olcay yerine favorim Niasse veya benzeri bir kanat forveti idi. gerektiğinde maç içinde oyunu 4-4-2ye devşirecek biriydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı eski inönü

Marcelo çok heyecanlandırdı beni. Tam istedigim tipte stoper. Keşke Rhodolfo sakatlanmasaydı da beraber uyumlarını görme fırsatımız olsaydı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayırdır ne oluyor, forum bir gaza gelmiş? Hocayı gönderenler, yerine Lucescu'yu getirenler, başkana yönetime futbolculara sövenler?

En aklı başında Beşiktaş taraftarlarının olduğu forum bile bir mağlubiyette dağılıyorsa hiç haketmiyoruz şampiyonluğu demektir. (haketmiyoruz derken futbolcular değil, taraftarı kastediyorum)
Kimse Lucescu'yu getirmiyor sadece kıyaslama yapıyor. Nasıl okuyorsunuz yazılanları cidden anlamıyorum. Bizim burada 1 senedir yazdıklarımız maçtan önce yazdıklarımız bir bir ortaya çıkıyorsa bu konu üzerinde konuşmayıp da napacağız? Futbolcular ve Hoca zaten bütün gün bizim forumda vakit geçiriyor. Biz burada dışarıdan gördüklerimizi söylüyoruz sen de karşı argümanlarını sunarsın konuşuruz medenice. Ama o argümanlar yerine hemen kestirip atmak bir şekle sormak daha kolay geliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şenol güneş konusunu açan benim. her eleştiri gömmek değilki. yazımın içeriğinde şenol hocanın oyunu hala bizi şampiyon yapabilir ama kanatlar şu ara formsuz die belirtiyorum. evet FT.de böyle şampiyon oluyordu ama dikkat edersen şampiyon yaptığı her sezonda sağlam stoperler ve iyi kalecliler denk gelir.  bknz popescu taffarel / ujfalusi muslera. bizim şenol hoca ile sıkıntımız sıklet yükseltecek bir hoca olmaması... finallere gelirken sıklet yükseltmek gerekliliği...

Çevrimdışı kartalpençesi

+Boyko oynamalı. Ayrıca geçen sene 11imizde olan Veli ve Tolgay neden ikinci planda.
+İlk maç konyada hakem ofsaytı vermeyip sonrasında Marceloya kırmızı verdi.Yani o maçıda hakem belirledi.Yarınki maçta hakem konyalı daha beter olmasa iyi.
+Hakemler hata yapınca MHK yada TFF ye düzeltin demek çok saçma geliyor.Çünkü bunları zaten onlar planlıyor.Cüneyt maça atandığında maçtan önce bazı yazarlar önceden senaryoyu yazdılar.Bunun başka çözümü yokmu mahkeme felan.Yoksa bir daha şampiyonluk göremeyeceğiz.Çünkü medya+hakem+tff+pfdk+mhk herşey onların elinde.aziz mafyası herkesi elegeçirmiş
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rhodolfonun değerini şimdi anladım ne kadar önemliymiş bizim açımızdan mumla arıyoruz şuan

Çevrimdışı eski inönü

aynen öyle. bu arada eski mesajlarında da dikkatimi çekmişti futboldan gerçekten anlıyorsun hatalı tek bir mesajını görmedim  :claps:
benim sene başı olcay yerine favorim Niasse veya benzeri bir kanat forveti idi. gerektiğinde maç içinde oyunu 4-4-2ye devşirecek biriydi.
O tarz bi adam getirselerdi sezonda 10 golü geçerdi. Hatırlayın geçen sene Şenol hocanın takımında Cedric Bakambu nasıl katkı vermişti.

Çevrimdışı talha

bir derbi kazandır sosa.

adamın kazandırdığı tam tamına 9 puan var üstüste bir derbiyi de başkası kazandırsın.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.