Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301799 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi yok ne yenilmesi Allah korusun inşallah GS maçına kalmaz şampiyonluğumuz oraya şampiyon gideriz.Ne GS Ne FB onlardan gelecek en ufak iyilik SAKIN ama SAKIN gelmesin hem geleceğini de düşünmüyorum zaten.Bunlar birbirleriyle düşman gibi gözükür aslında ikiside Beşiktaş'ı hiçe sayma konusunda fikir birliği yapan, 2 büyük yaratmaya çalışan,GS-FB gibi sıradan maçları dünya derbisi gibi yansıtan camialar.İki takımında canı cehenneme.

orası öyle ben diğer arkadaşımıza cevaben onu yazmıştım. renklilerden gelecek hayır gelmesin zaten. en iyi renkli ölü renkli.
80li yıllarda avrupada maç oldu mu hemen herkes renk ayırımı yapmadan türk takımı der desteklerdi ben daha çocuk aklıma bu renklilerin ne kansız olduğunu bildiğimden yabancıları tutardım benim gibi yabancıyı tutan yok denecek kadar azdı ilkokul ortaokul yıllarımda bu nedenle çok kavga etmişimdir arkadaşlarımla. gelinen noktada benim haklı olduğum ortaya çıktı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci kardeşim emin ol senden fazla Quaresma severim,profil fotoğrafımda ve diğer formalarım da Quaresma'nın ismi yazmaktadır.Ama burada gereksiz yere Quaresma'yı olur olmadık karşılaştırmalara sokarak insanlara Quaresma'yı antipatikleştiriyorsun.Kanıtlamana gerek yok Q17 kendisini kanıtladı akıllandığını kanıtladı taraflı tarafsız herkes bunun bilincinde.Bence sende daha fazla kurcalama neyin ne olduğu görülüyor zaten  :ok:
Şu anda takıma en faydalı oyuncuların başında ilk 11'de yazılacak ilk isimlerin başında geliyor Atiba'dan sonra  :)
Kim ne derse desin kardeşim onlar Quaresmayi yerden yere vurup Olcayi Messiletirirken takima faydalarini videolarla rsimlerle anlatirken biz susuyorduk simdi konusma hakki bizde !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

kulaklarıma inanamadım. Serdar Tatlıyı bağladılar galiba. cüc hatasız maç yönetti diyor. herkesin mutabık olduğu bir hatası yok diyor adam yaa. Ulan hadi hepsini geçtim Canere ikinci sarıyı göstermemesini herkes eleştirdi. Gürcan renklisi bile söyledi bunu.

Herşey yazılmış çizilmiş yönetimde stada gömmüş kendini herşey belli oldu iyice. Stad açılışındaki görkem unuturur bu oyunları ve kaçan şampiyonluğu yapacak bişey yok.

serdar tatlıda şeref noksanı o zaman dün fanatikde giydirmişti cücüye şimdi tornistan yapıyorsa fanatik genel yayın yönetmeninden falan ayar yemiş belliki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Artik Tavrim yavas yavas netleşiyor

Adaleti ile Meşhur olan Senol gunes kesinlikle Formayi adaletli dagitmiyor formayi hak edene vermiyor

Bunu Senol Gunesin gelmesini en cok isteyen ve sonuna kadar da detekleyen birisi olarak söylüyorum..
dağıtmadığını nerden anladın antrenmanları takip ediyor musun o anki form durumları vs. Birçok faktör var

Çevrimdışı EMİR EMRE

kulaklarıma inanamadım. Serdar Tatlıyı bağladılar galiba. cüc hatasız maç yönetti diyor. herkesin mutabık olduğu bir hatası yok diyor adam yaa. Ulan hadi hepsini geçtim Canere ikinci sarıyı göstermemesini herkes eleştirdi. Gürcan renklisi bile söyledi bunu.

Herşey yazılmış çizilmiş yönetimde stada gömmüş kendini herşey belli oldu iyice. Stad açılışındaki görkem unuturur bu oyunları ve kaçan şampiyonluğu yapacak bişey yok.

Serdar Tatli olma ihtimali 0. Cunku daha o gece fanatikte yazisini okudum yerden yere vurmus Cuneyti. Hatta genc hakemler Cuneytin Avrupadaki maclarini ornek alsin demisti.

Çevrimdışı firewater

Artik Tavrim yavas yavas netleşiyor

Adaleti ile Meşhur olan Senol gunes kesinlikle Formayi adaletli dagitmiyor formayi hak edene vermiyor

Bunu Senol Gunesin gelmesini en cok isteyen ve sonuna kadar da detekleyen birisi olarak söylüyorum..

bunu söylemek için daha çok erken. Çünkü Gökhanda Olcayda çok ama çok formsuz. Kerim desen ilk 11 de başladığı hiçbir maçta etkili olmadı.

Tolgay konya maçında iyi oynar, aynı şekilde boykoda iyi oynarsa sonrasında da forma şansı vermezse o zaman dediklerin doğru derim.

Çevrimdışı Ensar

An itibari ile Olcaysiz olmaz , Olcay olmayinca pozisyona guremiyoruz , Quaresma bu takimin el freni diyenlerden haber alınamıyor

Fb macinda Olcayin oyundan çıkmasından sonra maci tek kaleye cevirmemiz kimin el freni oldugunu acikca ortaya çıkardı Olcay bu takimi 10 kisi oynatiyor !
ikisi de oynamasın yeter bıktım ikisinden de kerim oynasın.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

Serdar Tatli olma ihtimali 0. Cunku daha o gece fanatikte yazisini okudum yerden yere vurmus Cuneyti. Hatta genc hakemler Cuneytin Avrupadaki maclarini ornek alsin demisti.

Başını kaçırdığım için ismini duymadım ama eski bir hakem ondan eminim.

Çevrimdışı Uğurcan

Kim ne derse desin kardeşim onlar Quaresmayi yerden yere vurup Olcayi Messiletirirken takima faydalarini videolarla rsimlerle anlatirken biz susuyorduk simdi konusma hakki bizde !
Olsun kardeşim böyle konuşmalar takımın içinde de gruplaşmaya taraftarlar arasında da gruplaşmaya kutuplaşmaya neden olur birlik olalım.Olcay da büyük bir düşüş var uzun zamandır ama bir kalemde silip atamayız onun da yeri ayrıdır.Kadıköy'de FenerBahçe'ye gol atıp armamızı öpüp renklilere gösteren,İnönü'de ki son derbi de 3.golümüzü atıp son derbimizde galibiyetle ayrılmamızı sağlayan gönüllere taht kurmuş bir futbolcudur.İnşallah tekrardan formuna kavuşur.
Şimdi yapmamız gereken gerek forumca,gerek yönetimle,futbolcularla kısacası tüm camiamız ile Şampiyonluğa odaklanmamız lazım sene sonu zaten yapılan yapılır  :ok:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı tangaz

eskisi yenisi farketmiyor alayını topla çöpe at...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yalaka cok,  kesin eski hakemdir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eskisi yenisi farketmiyor alayını topla çöpe at...
abi çok merak ettiğim bir şey var bu uefa cünonun tr'deki maçlarını hiç takip etmiyorlar mı bu rezil yönetimlerle nasıl maç veriyorlar anlamıyorum uefanın da gözü kör olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dağıtmadığını nerden anladın antrenmanları takip ediyor musun o anki form durumları vs. Birçok faktör var

Biz yanlis maclari mi izliyoruz Mehmet ali ?

Bana olcayin son 5-6 mactir yaptigi 1 tane olumlu hareketi soyle ? Bu mu adalet ? Bu formuyla mi hakediyor formayi ?

Son 5-6 macta Olcay yerine Kerim veya Cenk oynasa Olcaydan daha mi kotu oynardı ozellikle CENK ?.

Yahu adam.hucum bolgesinde rakipten korkup TACA pas atıyor Bu adammi hak ediyor formayi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Yalaka cok,  kesin eski hakemdir

fifa talimatlarından eski yönettiği maçlardan bahsetti oradan anladım. Programın adı Orkun Yazgan la Başka Futbol yok.

Çevrimdışı Uğurcan

orası öyle ben diğer arkadaşımıza cevaben onu yazmıştım. renklilerden gelecek hayır gelmesin zaten. en iyi renkli ölü renkli.
80li yıllarda avrupada maç oldu mu hemen herkes renk ayırımı yapmadan türk takımı der desteklerdi ben daha çocuk aklıma bu renklilerin ne kansız olduğunu bildiğimden yabancıları tutardım benim gibi yabancıyı tutan yok denecek kadar azdı ilkokul ortaokul yıllarımda bu nedenle çok kavga etmişimdir arkadaşlarımla. gelinen noktada benim haklı olduğum ortaya çıktı...
Aman abi dünya büyük yine yaşayan yaşasın renkli renksiz farketmez  :)
Valla şu Avrupa 'da Türk takımı tutma mantığını anlamıyorum galiba tek bizim ülkemize mahsus bir olay.Ben zannetmiyorum bir Arsenal taraftarı Avrupa'da Chelsea'yı tutsun yada ne bilim başka örnekler de verebiliriz.
Ben sadece kendi takımımla ilgilenirim GS-FB-TS ya da başka Türk takımı isterse Şampiyonlar ligi şampiyonu olsun bana bir faydası yok Beşiktaş'ımın olmadığı turnuvanın da anlamı yok.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi çok merak ettiğim bir şey var bu uefa cünonun tr'deki maçlarını hiç takip etmiyorlar mı bu rezil yönetimlerle nasıl maç veriyorlar anlamıyorum uefanın da gözü kör olsun

Şu Fb Beşiktaş maçını uefadan fifadan bir yetkili izlese bu mu lan top class elit hakem der. Top neredeyse sahada durmadı devamlı oyun durdu. Ama Avrupa'da böyle oynatmaya götü yemiyor çünkü bir daha maç vermeyeceklerini çok iyi biliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yahu buda yanlis neden kendi oyuncuna kufur ediyorsun ??

Olcayin zaman zaman Cok faydali oldugu zamanlarda oldu , ama yetenekleri kisitli elinden gelen bu daha fazlasi yok

Bende tepkimi gösteriyorum ama küfürle degil tepkini kufursuzde gosterebilirsin..
Kadro dışı bırakarak gösterdin sende senin şu sürekli q17 olcay kıyası yapman sürekli birbiri üzerinden eleştirmen ne kadar itici birşey ya sıkılmadınmı harbi senin yaptığın dediklerinden bir örnek vereyim bir hafta önce yeteneksiz olcay atamadı diyosun bir hafta sonra daha neti q17 kaçırıyo agzını bıcak acmıyo.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş'le ilgili eleştirimi artık yazma vaktü geldi.

hocanın sıkıntısı B planının olmaması. sadece hücum planı var bu 20 yıldır aynı. 96da febeye şampiyonluğu kaptırdığında beraberlik kendisine yetiyordu. 1-0 yenince de 1 kupa alacaktı 10-0 yenincede. ilk devreyi üstün bir oyunla 1-0 önde kapatmıştı TS ama hoca deli gibi hücuma devam etti sonra 2-1 yenildi ve ligi verdi febeye.

hocanın oyun planına göre hücumcular sürekli iyi etkili oyunu tutturmak zorunda ama bunu sezon boyu istikrarlı yapmak da sorun var bu şike sezonunda TS.de de böyleydi. şimdi bizim kanatlar son 2 sezonun en formsuz günlerini yaşıyor. en formda kanat adamı olan Q17de oyun planına uymuyor oyunu farklı bir şekle sokuyor ve skor üretkenliğimiz düştü. bu noktada B planı lazım ama yok...

hocanın oyunu şampiyon yapabilir bizi çünkü febenin haftasonu oynadığı oyunu ligde bize karşı oynayabilecek ikinci bir yakım kalan 12 maçta da yok. dolayısı ile şampiyonluk hala avuçlarımızın arasında duruyor. amaaa hocanın bu planı bizi avrupalı yapar mı? bence yapmaz. zaten avrupada bu sezon erken elenmemizde bunun da rolü oldu.

benim sıklet yükseltmek die bir ifadem var sıksık kullanıyorum burada. sıklet yükselteceksek beck yedek kalır 7-8milyonluk stoper almalıyız falan diyorum örneğin. şayet sıklet yükselteceksek B planı hatta C ve D planı olan bir hoca bulmalıyız bence...

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu Fb Beşiktaş maçını uefadan fifadan bir yetkili izlese bu mu lan top class elit hakem der. Top neredeyse sahada durmadı devamlı oyun durdu. Ama Avrupa'da böyle oynatmaya götü yemiyor çünkü bir daha maç vermeyeceklerini çok iyi biliyor..
Hürriyetin başlığı böyle bir maç yönettiği için üç kere teşekkür etmiş rossetti ve ulenberg küfredicem bu hürriyete ban yicem değermi değmez Fenerin dergi veya tv programı yapmasına gerek yok hürriyet ve ntvspor var nasılsa

Çevrimdışı firewater

o kadar etkili bir konuşma yaptıki Başkan kapak takan takana  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

etmiyor. bizim para ödediğimiz ulenberg rosetti gibi heriflerin raporlarına göre çark dönüyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

hocanın sıkıntısı B planının olmaması. sadece hücum planı var bu 20 yıldır aynı. 96da febeye şampiyonluğu kaptırdığında beraberlik kendisine yetiyordu. 1-0 yenince de 1 kupa alacaktı 10-0 yenincede. ilk devreyi üstün bir oyunla 1-0 önde kapatmıştı TS ama hoca deli gibi hücuma devam etti sonra 2-1 yenildi ve ligi verdi febeye.

hocanın oyun planına göre hücumcular sürekli iyi etkili oyunu tutturmak zorunda ama bunu sezon boyu istikrarlı yapmak da sorun var bu şike sezonunda TS.de de böyleydi. şimdi bizim kanatlar son 2 sezonun en formsuz günlerini yaşıyor. en formda kanat adamı olan Q17de oyun planına uymuyor oyunu farklı bir şekle sokuyor ve skor üretkenliğimiz düştü. bu noktada B planı lazım ama yok...

hocanın oyunu şampiyon yapabilir bizi çünkü febenin haftasonu oynadığı oyunu ligde bize karşı oynayabilecek ikinci bir yakım kalan 12 maçta da yok. dolayısı ile şampiyonluk hala avuçlarımızın arasında duruyor. amaaa hocanın bu planı bizi avrupalı yapar mı? bence yapmaz. zaten avrupada bu sezon erken elenmemizde bunun da rolü oldu.

benim sıklet yükseltmek die bir ifadem var sıksık kullanıyorum burada. sıklet yükselteceksek beck yedek kalır 7-8milyonluk stoper almalıyız falan diyorum örneğin. şayet sıklet yükselteceksek B planı hatta C ve D planı olan bir hoca bulmalıyız bence...
Mircea lucescu Marcelo bielsa hangisi olursa mutlu olurum

Çevrimdışı talha

Q17 yi bir satsak ta kurtulsak gına geldi adamdan

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lucescu'nun büyüklüğü buradan geliyor. Oyunu okuma ve maçına göre oyun planı kurma konusunda belkide dünyadaki en iyilerden. Hocanın oyun planında dediğin gibi sistem oyunculara bağlı 1-2 kişi etkisiz olunca tüm takımın etkinliği düşüyor ama Lucescu'nun sisteminde bu tarz şeylere izin yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı laoban

bu sezon istatistikleri

Quaresma : 3 gol 3 asist
Olcay : 3 gol 4 asist.

cokta farkli degiller. atla deve yapip birini digerine vurmayada gerek yok.