Bunu geçen sene yazmışım fikirim aynı yarım saattir yazdıklarımla aynı şeyler ? Takımda genel olarak sevmediğim konu bu bilmem kaçıncı kez yineliyorum.
Saha da ayrım yapmadan her futbolcumuzu destekleyelim misal Tolga'nın yerini dolduracak bir isim olmasa tamam sonuna kadar emin ol senden daha çok desteklerim.Boyko Günay bunlar Tolga'dan daha mı kötü kaleci.Diyeceksin belki Günay'ı gördük GS maçında Boyko'yu gördük Konya maçında sorarım o zaman 1 maçtan adam yargılarsak Tolga'nın kaç maç oldu ?
Törespor,Quaresmaspor,Kerimspor demişsin bunlar karizmatik yakışıklı olması bizi ne ilgilendirir en fazla ergen kızların ilgisini çeker.
Ayrıca lafı çarpıtmayalım Şenol Hoca'ya güvenim sonsuz ama sonuçta o da insan duygusal bakabilir olaya Tolga konusunda adaletli olduğunu düşünmüyorum.Diğer konularda güvenim tam kendisine İnşallah bizi Şampiyon yapacak bu sene uzun yıllar Hocamız olacaktır buna şüphem yok.
Geçen seneki mesajında genele, bugünkülerde Tolga'ya yüklenmişsin. Aynı olaydan bahsetmemişsin yani. "Emre tutuldu, bu yanlıştı" falan yok.
Tolga'nın pozisyonunu hesaba katmazsak ben seni anladım kardeşim. Katılmıyorum o ayrı. İlhan'ın, Nouma'nın hırsları tabii ki olsun ama hayt huytla olmaz bu iş. Oyunda sert olsunlar ama düdük çalınca hayır. Ki zaten bizde kartlar havada uçuşur. Emin ol tembihlenmiştir hepsine "sakin olun, bizi biçer bu hakemler" diye.
Sen madem hocana güveniyorsun Tolga kararına da güven. Şu an itibariyle Boyko'dan iyi ki oynatıyor. Ya da başka bir planı var. Belki Trabzon maçı, belki ikinci kalecisine bir şans, bir güven vermek için. Ben bu açıdan bakıyorum hep. Şenol hoca da bizim kadar istiyor şampiyonluğu. 2 kez kaptırdı bunlara, 3 olmaması için ne gerekiyorsa yapar. İnşallah da başaracak. Ama biz de yardım etmeliyiz.