Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne İlhan ne Nouma'dır doğru olan yanlışı yanlış ile kıyaslamayın. Popülizmden başka bir şey olmaz.

İyi çaksın kafayı atılsın ne güzel.
Şeker kibar çocuğa bayılıyorum resmen   :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Tolgayı hal ve hareketler olarak survivor daki Yunusa benzetiyorum

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yaşım  burdaki abilerimden küçük olabilir ama yıllardır okulda evde stajda hep tek beşiktaşlı bendim hala da tekim gurur duyuyorum fakat beni savunan hakkımızı koruyan yönetimimiz olmamıştır canı mı bu sıkıyor kötü şeyler yazdıysam özür dilerim içimi dökmem gerekti

kendine gel kendine bu nasıl bir üslup biraz saygılı ol şu yazdıklarını okumaya benim terbiyem müsade etmiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok saçma bu. Doğru ile yanlışı ayırt edelim. Pascal'ın yaptığını mı savunacağız?
Tabiki pascalin yaptigini savunmuyoruz ama su bir gercekki Tolganin yaptigi da doğru degil

Yahu adam Bizim futbolcumuza Yumruk atıyor birde uzerine Hakeme ve bizim futbolculara artistlik yapiyor Kirmizi kart görme ihtimali varken bizim Kaptanimiz!!! Gidip sinirli olan rakibi sakinleştiriyor !! Ulan sanane be adam , adam zaten sinirli niye gidip adami sakinleştirip kirmizi kart gormesini engelliyorsun sanane be adam sanane !!

Tolgaya dakika tahammulum kalmadi artik kulliyen zarar adam ya sene sonu ts ye postalamak farz oldu artik yeter ya vallaha yeter !!

Yurmruk yiyen takim arkadasini savunacagina takim arkadasina yumruk atan rakibini sakinlestiren bir takim kaptani !!!
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 23:24:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjkferhat

Tolga'yı takımda seven var mı merak ediyorum.Sosa'nın yerinde olsam orda zor dururdum,takım arkadaşı güya.

Çevrimdışı bjkferhat

İşin kötü yanı ben Boyko'nun Beşiktaş kariyeri hakkında da şüphe duymaya başladım bu adam oynayacak mı Allah aşkına?Tolga'nın arkasında yedek beklemeyi nasıl sindiriyor rest çekmiyor helal olsun delikanlıymış

Çevrimdışı 'TaNeR'

Konya maçında Boyko geçer sanırım kaleye... hem sıcak kalır iyi olur alışır biraz takıma...
Umarım Tolgay da belli bir süre oynar, yavaş yavaş son maçlara doğru adapte edebiliriz...

Alexis'e hiç güvenmiyorum Necip bile orada daha iyi iş çıkarır ya ama işte...

Ama karamsarlığa hiç gerek yok, bu eyyamcıların oyunlarına da asla yılmak yok, akli selim kalacağız, morallerimizi yüksek tutup kendimize güveneceğiz, hakkımızı da arayıp alacağız!

BU SENE O SENE ! Şampiyon olmadan ligi kapatmayacağız!  :claps: :claps:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı denilanz

Peki Tolga'nın yaptığı doğru mu ? Rakibinin maçtaki en etkili adamı senin takım arkadaşına yumruk atıyor oyundan atılırsa takım olarak rahat nefes alacağız Fenerbahçe'nin üstüne daha rahat gideceğiz sen gidiyorsun onu sakinleştiriyorsun olay yerinden uzaklaştırıyorsun. Bıraksın bu iyilik meleği olmayı sahada abicilik oynamayı abicilik oynucaksa kendi takım arkadaşlarının abisi olacak kardeşleri tabiri caizse dayak yerken gerekeni yapacak.
Ben sizin gibi bakmıyorum olaya ve kesinlikle önyargılı olduğunuzu düşünüyorum. Tolga değil de başka biri olsaydı bu konu bu kadar büyütülmezdi. Orada olay zaten bitmiş, bu futbolcular birileri tarafından ayrılacaklardı zaten. Tolga'nın Volkan ile bir hukuku var, çekmiş kenara, ne var bunda? Maçlarda defalarca olmuştur bunlar. Çok büyütüldü çok.

Vallahi yazık. Tolga'ya giydireceğim diye yanlış olan bir şeyi savunuyorsunuz. Volkan zaten kırmızı kart görecek hareketi yapmış, hakem atmamış. Tolga tutmasa atılana kadar devam edeceğini mi sanıyorsunuz? İyice düşman bellediniz adamı, ne yapsa bir şey bulunuyor.

Çevrimdışı Uğurcan

Ben sizin gibi bakmıyorum olaya ve kesinlikle önyargılı olduğunuzu düşünüyorum. Tolga değil de başka biri olsaydı bu konu bu kadar büyütülmezdi. Orada olay zaten bitmiş, bu futbolcular birileri tarafından ayrılacaklardı zaten. Tolga'nın Volkan ile bir hukuku var, çekmiş kenara, ne var bunda? Maçlarda defalarca olmuştur bunlar. Çok büyütüldü çok.
Evet Tolga'ya karşı önyargılıyım ve Tolga'ya sahip çıkan Beşiktaşlılara da tahammülüm kalmadı artık.Tolga'nın iyi insanlığından adamlığından şüphem yok zaten bana da laf düşmez ama 2 senedir Avrupa'dan elenmemize sebep olan bir kez olsun çıkıpta bize maç kazandırmamış olan,kalemizde gördüğümüz ilk atakların gol olmasına sebep olan bir kaleciyi görmek istemiyorum artık.Ama diğer bir yandan bakınca 2-3 senedir takımda sinir olduğum şey saha karıştığı anda bizim futbolcuların diğer arkadaşları tarafından yalnız bırakılması bu benim çok zoruma gidiyor.Hatırlayın Veli Kavlak-Sneijder olayı hiçbir futbolcumuz yanında değildi.Bir sürü örnek var.Tamam bakıyorsun takımda arkadaşlık on numara gözüküyor herkes birbiriyle dost-kardeş ama maç esnasında neden sahip çıkılmıyor ? Sahip çıkmak derken aklınız yumruk atsın vursun kırsına gitmesin benim istediğim rakip futbolcu bir daha teşebbüs edemesin çok mu şey istiyoruz neden TRdeki Büyük kulüplerden tut Anadolusuna kadar herkes arkadaşlarını saha içinde en ufak olayda korurken bizler pasif kalıyoruz ?
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Tolga'ya karşı önyargılıyım ve Tolga'ya sahip çıkan Beşiktaşlılara da tahammülüm kalmadı artık.Tolga'nın iyi insanlığından adamlığından şüphem yok zaten bana da laf düşmez ama 2 senedir Avrupa'dan elenmemize sebep olan bir kez olsun çıkıpta bize maç kazandırmamış olan,kalemizde gördüğümüz ilk atakların gol olmasına sebep olan bir kaleciyi görmek istemiyorum artık.Ama diğer bir yandan bakınca 2-3 senedir takımda sinir olduğum şey saha karıştığı anda bizim futbolcuların diğer arkadaşları tarafından yalnız bırakılması bu benim çok zoruma gidiyor.Hatırlayın Veli Kavlak-Sneijder olayı hiçbir futbolcumuz yanında değildi.Bir sürü örnek var.Tamam bakıyorsun takımda arkadaşlık on numara gözüküyor herkes birbiriyle dost-kardeş ama maç esnasında neden sahip çıkılmıyor ? Sahip çıkmak derken aklınız yumruk atsın vursun kırsına gitmesin benim istediğim rakip futbolcu bir daha teşebbüs edemesin çok mu şey istiyoruz neden TRdeki Büyük kulüplerden tut Anadolusuna kadar herkes arkadaşlarını saha içinde en ufak olayda korurken bizler pasif kalıyoruz ?
O dakikalarda Cenk sahada olsaydı cok farkli olurdu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Uğurcan

O dakikalarda Cenk sahada olsaydı cok farkli olurdu..
Evet Cenk Tosun tam istediğim tipte.Yemin ediyorum Cenk'in en büyük şanssızlığı önünde Gomez gibi bir futbolcunun olması.Yoksa her maç gözüm kapalı ilk 11 e yazarım.Ruhu yeter onun.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı eniscan667

geçen senede gökhan töre emre belesoğlunu sakinlestiemeye çalısmadı mı bilicle tartısırken

Çevrimdışı denilanz

geçen senede gökhan töre emre belesoğlunu sakinlestiemeye çalısmadı mı bilicle tartısırken
Zaten kabul etmiş önyargılı olduğunu. Ben de ondan daha fazla üstelemedim. Dediğim gibi bu tür olaylar hemen her derbide, hatta maçta olur. Tolga gidip Sosa'yı tutsaydı da laf edilecekti, gidip Volkan'a vursaydı da. Maksat Tolga'ya bir sebepten giydirmek.

Çevrimdışı Uğurcan

Evet işte dediğim gibi Veli örneğini verdim senin dediğinde var çoğaltabiliriz. Gökhan'nın yaptığıda yanlış sonuna kadar.Senin teknik direktörüne bak takım arkadaşına da değil senin teknik patronuna küfür ediyor üstüne yürüyor adam sen gidip o adamı sakinleştiriyorsun.Nereden söyledin şimdi aklıma geldi sinir oldum yine.
İş başka dostluk başka futbolcular saha dışında rakip futbolcularla aile dostu olabilir hatta maçtan sonra birlikte yemeğe de giderler ama o 90 dakika içinde sen Beşiktaş için mücadele edeceksin Siyah-Beyazdan başka hiçbir şeyi görmeyecek gözün işte o kadar !!!
Yeri geliyor halı saha maçlarında en yakın arkadaşlarımızla kavga etmiyor muyuz ? Neden ediyoruz kıytırık bir maç ama kazanma arzusundan dolayı.
O yüzden Beşiktaşlı futbolcularda özellikle de şampiyonluk yolunda ne dost ne arkadaş dinlemeyecek sahada Beşiktaş forması için her şeyi yapacak (kurallar çerçevesinde)sınırları zorlayacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Uğurcan

Zaten kabul etmiş önyargılı olduğunu. Ben de ondan daha fazla üstelemedim. Dediğim gibi bu tür olaylar hemen her derbide, hatta maçta olur. Tolga gidip Sosa'yı tutsaydı da laf edilecekti, gidip Volkan'a vursaydı da. Maksat Tolga'ya bir sebepten giydirmek.
Tolga'yı çok sevebilirsin hatta akraban da olabilir ya da başka bir şeyin.Ama sende bunu kabul et Tolga'nın Beşiktaş'ın kalesini koruduğu her dakika takımın zararına.Bir zamanlar Quaresmasporlu deniliyordu insanlara Tolgasporlu olmayın sizlerde her şey Beşiktaş'ın menfaaiti için.Hiçbirisi benim babamın oğlu değil benim için tek gerçek Beşiktaştır.Bu takıma babamın zararı olsa çıkarım karşısına.Kimse kusura bakmasın.
Ayrıca yukarıda belirttim Tolga'dan açıldığı için konu ben 2-3 senedir takımın geneline sinirliyim bu konuda diyorum sen sırf Tolga kısmını okuyorsun heralde ?
-ASİ RUH-

Çevrimdışı eniscan667

insanlara da bir taraftan hak vermek gerek.Tolga kredisini hızla tüketti ama söyle bir gerçek var ne kadar gömsekte sezonu Tolga Olcay Tosic diğer oyuncularda tamamlıycaz.Önemli olan suan iş işten geçmeden sahip cıkmak ve sampiyon olmak.Bir daha ki hafta(Allah korusun) cok geç olabilir.Suan potansiyel lideriz iki takımda bütün maçlarını kazansa yine biz şampiyonuz.Dün ikinci yarı tek kale top oynadık kimse enseyi karartmasın.Bu oyuncularla lider olduk bu oyuncularla ŞAMPİYON O-LA-CA-ĞIZ !

Çevrimdışı denilanz

Tolga'yı çok sevebilirsin hatta akraban da olabilir ya da başka bir şeyin.Ama sende bunu kabul et Tolga'nın Beşiktaş'ın kalesini koruduğu her dakika takımın zararına.Bir zamanlar Quaresmasporlu deniliyordu insanlara Tolgasporlu olmayın sizlerde her şey Beşiktaş'ın menfaaiti için.Hiçbirisi benim babamın oğlu değil benim için tek gerçek Beşiktaştır.Bu takıma babamın zararı olsa çıkarım karşısına.Kimse kusura bakmasın.
Ayrıca yukarıda belirttim Tolga'dan açıldığı için konu ben 2-3 senedir takımın geneline sinirliyim bu konuda diyorum sen sırf Tolga kısmını okuyorsun heralde ?
Tolga'ya bayılmıyorum. Akrabam falan da değil. Ayrıca kalede durduğu her anın zararımıza olduğunu kabul de etmiyorum. Şenol hoca Beşiktaş menfaatini düşünmüyor o zaman senin demene göre. Takımın zararına da olsa o oynatıyor çünkü. Taraftarın büyük bir bölümü zaten Quaresmasporlu hala, Töresporlu. Hatta Kerimsporlular var. Çünkü bu çocuklar karizmatik, yakışıklı, iki üç çalım atabiliyorlar.

Beşiktaş'ın menfaatini düşünüyorsak sahadaki her futbolcumuza ayrım yapmadan destek olmalıyız. Öyle önyargılı olarak yapılan her şeye bir kulp takıp sonra da "Beşiktaş menfaati" için demekle Beşiktaş'ın menfaati korunmuyor.

Epeydir üyeymişsin. Geçen sene Töre Emre'yi ayırınca verdiğin tepkiyi de okumak isterim.

Çevrimdışı Uğurcan

Tolga'ya bayılmıyorum. Akrabam falan da değil. Ayrıca kalede durduğu her anın zararımıza olduğunu kabul de etmiyorum. Şenol hoca Beşiktaş menfaatini düşünmüyor o zaman senin demene göre. Takımın zararına da olsa o oynatıyor çünkü. Taraftarın büyük bir bölümü zaten Quaresmasporlu hala, Töresporlu. Hatta Kerimsporlular var. Çünkü bu çocuklar karizmatik, yakışıklı, iki üç çalım atabiliyorlar.

Beşiktaş'ın menfaatini düşünüyorsak sahadaki her futbolcumuza ayrım yapmadan destek olmalıyız. Öyle önyargılı olarak yapılan her şeye bir kulp takıp sonra da "Beşiktaş menfaati" için demekle Beşiktaş'ın menfaati korunmuyor.

Epeydir üyeymişsin. Geçen sene Töre Emre'yi ayırınca verdiğin tepkiyi de okumak isterim.

Beşiktaşlı abilerim kardeşlerim hepinize iyi geceler (ne kadar olabilirse gerçi).Uzun zaman önce üye olmuştum fakat yine misafir olarak takip ediyordum pek yazmıyordum ama dayanamadım biraz içimi dökmek istedim bu başlık altında.
Şimdi kötü oyunu,futbolu,sarı kartaları,kırmızı kartları her şeyi bir kenara bırakmak istiyorum.Hatırlarsanız ilk yarıda ki Gs maçımızda Veli ile Sneijder diğeride yanılmıyorsam Selçuktu bunlar bizim oyuncumuzun boğazını sıkarken hiçbir oyuncumuzun müdahale etmemesi epey yankı bulmuştu.Ve bu akşamda gördüm ki bu takım istediği kadar iyi futbol oynasın gerçekten takım olamamıştır.Düşünsenize Hocanıza küfürler savuran belki takım arkadaşları tutmasa üstüne yürüyen ardından Volkan da koşuyor sanki mahallede kavgaya geliyor bizim futbolcularımız da resmen film izler gibi izliyor.Ben böyle futbolcu istemiyorum... Futbolcu dediğin kendisini,Armasını,takım arkadaşını,formasını,hocasını ezdirmeyecek  !!! Ne kadar sevmesekte bunu Fb,Gs yeri geliyor küçümsediğimiz Anadolu kulüpleri çok iyi yapıyor ama bizde göremiyorum bu beni çok üzüyor...Hatırlayın ilk yarıda Bülent Korkmaz ve K.Erciyes yedek kulübesi nasıl attırdı Gökhan Töre'yi.Biz bu konularda çok eksiğiz gerçekten...
İlhan Mansız ruhu,Pascal ruhu,İbrahim Üzülmez ruhu çok özledim be ...Saygılar.
Bunu geçen sene yazmışım fikirim aynı yarım saattir yazdıklarımla aynı şeyler ? Takımda genel olarak sevmediğim konu bu bilmem kaçıncı kez yineliyorum.
Saha da ayrım yapmadan her futbolcumuzu destekleyelim misal Tolga'nın yerini dolduracak bir isim olmasa tamam sonuna kadar emin ol senden daha çok desteklerim.Boyko Günay bunlar Tolga'dan daha mı kötü kaleci.Diyeceksin belki Günay'ı gördük GS maçında Boyko'yu gördük Konya maçında sorarım o zaman 1 maçtan adam yargılarsak Tolga'nın kaç maç oldu ?
Törespor,Quaresmaspor,Kerimspor demişsin bunlar karizmatik yakışıklı olması bizi ne ilgilendirir en fazla ergen kızların ilgisini çeker.
Ayrıca lafı çarpıtmayalım Şenol Hoca'ya güvenim sonsuz ama sonuçta o da insan duygusal bakabilir olaya Tolga konusunda adaletli olduğunu düşünmüyorum.Diğer konularda güvenim tam kendisine İnşallah bizi Şampiyon yapacak bu sene uzun yıllar Hocamız olacaktır buna şüphem yok.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Saygı değer arkadaşlarım tolgayı artık kalede görmek istemiyorum ya yeter artık çok canımızı yaktı ve yakmaya devam ediyor

Çevrimdışı denilanz

Bunu geçen sene yazmışım fikirim aynı yarım saattir yazdıklarımla aynı şeyler ? Takımda genel olarak sevmediğim konu bu bilmem kaçıncı kez yineliyorum.
Saha da ayrım yapmadan her futbolcumuzu destekleyelim misal Tolga'nın yerini dolduracak bir isim olmasa tamam sonuna kadar emin ol senden daha çok desteklerim.Boyko Günay bunlar Tolga'dan daha mı kötü kaleci.Diyeceksin belki Günay'ı gördük GS maçında Boyko'yu gördük Konya maçında sorarım o zaman 1 maçtan adam yargılarsak Tolga'nın kaç maç oldu ?
Törespor,Quaresmaspor,Kerimspor demişsin bunlar karizmatik yakışıklı olması bizi ne ilgilendirir en fazla ergen kızların ilgisini çeker.
Ayrıca lafı çarpıtmayalım Şenol Hoca'ya güvenim sonsuz ama sonuçta o da insan duygusal bakabilir olaya Tolga konusunda adaletli olduğunu düşünmüyorum.Diğer konularda güvenim tam kendisine İnşallah bizi Şampiyon yapacak bu sene uzun yıllar Hocamız olacaktır buna şüphem yok.

Geçen seneki mesajında genele, bugünkülerde Tolga'ya yüklenmişsin. Aynı olaydan bahsetmemişsin yani. "Emre tutuldu, bu yanlıştı" falan yok.

Tolga'nın pozisyonunu hesaba katmazsak ben seni anladım kardeşim. Katılmıyorum o ayrı. İlhan'ın, Nouma'nın hırsları tabii ki olsun ama hayt huytla olmaz bu iş. Oyunda sert olsunlar ama düdük çalınca hayır. Ki zaten bizde kartlar havada uçuşur. Emin ol tembihlenmiştir hepsine "sakin olun, bizi biçer bu hakemler" diye.

Sen madem hocana güveniyorsun Tolga kararına da güven. Şu an itibariyle Boyko'dan iyi ki oynatıyor. Ya da başka bir planı var. Belki Trabzon maçı, belki ikinci kalecisine bir şans, bir güven vermek için. Ben bu açıdan bakıyorum hep. Şenol hoca da bizim kadar istiyor şampiyonluğu. 2 kez kaptırdı bunlara, 3 olmaması için ne gerekiyorsa yapar. İnşallah da başaracak. Ama biz de yardım etmeliyiz.

Çevrimdışı Uğurcan

Geçen seneki mesajında genele, bugünkülerde Tolga'ya yüklenmişsin. Aynı olaydan bahsetmemişsin yani. "Emre tutuldu, bu yanlıştı" falan yok.

Tolga'nın pozisyonunu hesaba katmazsak ben seni anladım kardeşim. Katılmıyorum o ayrı. İlhan'ın, Nouma'nın hırsları tabii ki olsun ama hayt huytla olmaz bu iş. Oyunda sert olsunlar ama düdük çalınca hayır. Ki zaten bizde kartlar havada uçuşur. Emin ol tembihlenmiştir hepsine "sakin olun, bizi biçer bu hakemler" diye.

Sen madem hocana güveniyorsun Tolga kararına da güven. Şu an itibariyle Boyko'dan iyi ki oynatıyor. Ya da başka bir planı var. Belki Trabzon maçı, belki ikinci kalecisine bir şans, bir güven vermek için. Ben bu açıdan bakıyorum hep. Şenol hoca da bizim kadar istiyor şampiyonluğu. 2 kez kaptırdı bunlara, 3 olmaması için ne gerekiyorsa yapar. İnşallah da başaracak. Ama biz de yardım etmeliyiz.
İşte başta belirttiğim gibi malesef Tolga'nın bende kredisi kalmadığı için bu kadar tepkim oldu geçen sene Emre'yi tutan Tolga olsaydı yine bir şey demezdim Gökhan'a direk demediğim gibi ama bu sene tekrar belirtiyorum kredisi bittiği için malesef bu kadar tepkim. İnşallah kalan maçlarda beni utandırır buna razıyım sonuçta kazanan Beşiktaşımız olsun sevinen bizler olalım.
Şenol Hoca dediğin gibi bizlerden daha çok istiyordur buna şüphe yok.
İkimizde birbirimizi anlıyoruz ama farkı pencerelerden baktığımız için anlaşamıyoruz tek ortak noktamız var o konuda hemfikiriz ikimizde Beşiktaşımızın iyiliği için konuşuyoruz kendi fikrimizce.
Kelimelerimi seçerek konuştum hep olduysa bir kusurum Beşiktaşlı birini kırmak en son isteyeceğim bir şeydir affola İyi Geceler :ok:
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Savaş

Fenerbahçe maçından beri ciddi bir gerginlik var forumda. Yapmayın beyler sene sonu şampiyonluğu beraber kutlicaz kırmayın birbirinizi.

Herkes birbirinden farklı, düşüncelerde doğal olarak farklı. Burası bir forum. Tartışmak evet doğasında var buranın ama saygı göstermek yeterli. Germeyin birbirinizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Fenerbahçe maçından beri ciddi bir gerginlik var forumda. Yapmayın beyler sene sonu şampiyonluğu beraber kutlicaz kırmayın birbirinizi.

Herkes birbirinden farklı, düşüncelerde doğal olarak farklı. Burası bir forum. Tartışmak evet doğasında var buranın ama saygı göstermek yeterli. Germeyin birbirinizi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her sene aynı tiyatro görmekten bıktı millet. Hep böyle derbileri beleşten kaybederiz sonra sene sonu şampiyon. Bi bakarız şampiyonda olamadık gene üçüncü. Şöyle lider karakterli maçı kaybedince ortaya kendi karakterini koyan gerekirse savaş çıkartan adamlar lazım.

Fener dün yattığı yerden 3 puanı koydu cebine. Beleşten ilk dakikada golü attı. İlk yarı full baskı yaptı ikinci yarı yattı yattı yattı. Topun oyunda kaldığı süre sadece 47 dakikaymış. Bu kesin planlanmış bir şeydir. Biz nasıl olsa yatarız kart falan görmeyiz ohh ne güzel. Tam topu seri başlatacaz Mehmet Topal atıyo kendini topun önüne vuruyo öteye doğru kart yok bir şey yok. Bizde iyi futbolcular var ama akıllı futbolcu yok.

Derbide gidip rakip takım oyuncusunu sakinleştiren futbolcularla derbi kazanamazsın yok böyle bir şey. Geçen sene Emre nasıl hakeme kart kart kart hareketi yaptıda Olcayı bedavadan attırdı yada Sneijder nasıl kendini yere attı Veliyi attırdı böyle oyuncular lazım bize. Sadece akıllı. Hakkını sahada sonuna kadar arayan oyuncular lazım.