Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296196 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Eskişehir-Ç.Rize-Ts-Antalya maçlarından kayıpsız çıkacağımıza inanıyorum.

Bu arada Fb, Akhisar-Kayseri-Gs maçlarını oynayacak. Akhisar ve Gs maçlarında 4 puan kaybederler diye düşünüyorum.

Yani biz 63 puan, onlar 58 puan olabilirler. Bu ihtimal çok yüksek.

Fb maçını unutturmak için 4 te 4 yapmamız lazım başka yolu yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 14:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son 5 yıldır Galatasaray Arena'da Fenebahçe'yi yeniyor. Odaklanmamız gerekenler bunlar bu 3 hafta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalpençesi

Algıya sakın ola yenik düşmeyin yıllardır bunu yaptılar bize. Dün Fener ilk yarı bize ne yaptıysa ondan fazlasını ikinci yarı biz onlara yaptık.

Onlar 5 pozisyona girdi biz 9 pozisyona girdik. Onlar attı biz atamadık durum budur.

Haftaya Akhisar koyar, biz kazanırız heves kursakta kalır. Sakın ola takımda saldıracak birini aramayın bu sene bizim senemiz!
Bencede bazen o kadar pozisyona girmeden kazandığımız oluyor.Dün atamadılar. Ama maçın kaderi çok farklı olucaktı. 3. dkda faulu vermese Volkan+Caner+Beck kırmızı görse herşey farklı olurdu.Hakemsen bütün kuralları uygulayacaksın yok maç 11 kişi bitsin çok saçma. :s20:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Fb, Akhisar-Kayseri-Gs maçlarını oynayacak. Akhisar ve Gs maçlarında 4 puan kaybederler diye düşünüyorum.

Dediklerim olursa alıntı yapacağım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 14:15:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Son 7 hafta 5 puan önde girmiş olacağız.

Son 7 hafta oynayacağımız takımlar ;

Beşiktaş       v       Bursaspor                              
Sivasspor       v       Beşiktaş                              
Akhisar Bld       v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Kayserispor                              
Galatasaray    v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Osmanlıspor                              
Konyaspor       v       Beşiktaş 

İçerideki maçların tamamını alırsak deplasmanda sadece 2 puan kaybı hakkımız kalıyor. Düşmüş Sivas ile oynayacağız onları yeneriz.

Akhisar ve Galatasaray'a birer beraberlik yazarsak iş son maç Konya deplasmanına kalır. Son maçı alır 1 puan farkla şampiyon oluruz. Fenerin son 7 maçını alacağını düşünerek yazıyorum öyle böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

ben fenerin içerde puan kaybedeceğini de düşünüyorum... osmanlı bu futbolla yener onları...

tek handikapı osmanlının hakemler olur o maçta... yoksa kesin puanları var...

bizim fikstürün zor kısmı yeni başladı.. bursa-kasımpaşa-sivas-akhisar maçları var peşpeşe daha..

o maçlara kadar çağrı nın dediği gibi 4-5 puan fark yaparsak alırız o maçlarıda..

ama yine böyle kafa kafaya girersek o maçlara illaki takılırız...eli ayağı birbirine dolanacak topcular var hala...

Çevrimdışı Tolga

Son 7 hafta 5 puan önde girmiş olacağız.

Son 7 hafta oynayacağımız takımlar ;

Beşiktaş       v       Bursaspor                              
Sivasspor       v       Beşiktaş                              
Akhisar Bld       v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Kayserispor                              
Galatasaray    v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Osmanlıspor                              
Konyaspor       v       Beşiktaş 

İçerideki maçların tamamını alırsak deplasmanda sadece 2 puan kaybı hakkımız kalıyor. Düşmüş Sivas ile oynayacağız onları yeneriz.

Akhisar ve Galatasaray'a birer beraberlik yazarsak iş son maç Konya deplasmanına kalır. Son maçı alır 1 puan farkla şampiyon oluruz. Fenerin son 7 maçını alacağını düşünerek yazıyorum öyle böyle.
Şampiyonluğun son haftaya kalacağını uzun zamandır söylüyordum zaten ki dün de bu tescillendi gibi.

Şampiyon olacağız benim buna inancım dünkü maçtan önce neyse hala aynı şekilde. Zor olacak ama şampiyonluk gelecek bu yıl nedense buna çok inanıyorum :)

Çevrimdışı kartalpençesi

fener zaten daha çok maç kaybederde önümüzdekileri hakem sayesinde kazanacak bence. bizim ts maçını kazanıp 1 puan öne geçersek o puan çok önemli olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 5 yıldır Galatasaray Arena'da Fenebahçe'yi yeniyor. Odaklanmamız gerekenler bunlar bu 3 hafta.
gs berabere kalsın yeterli olur  ts'de sonuna kadar mücadele eder elinden geldiğince sürpriz bir beraberlik çıkarsa  rahatlarız iyice

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonluğun son haftaya kalacağını uzun zamandır söylüyordum zaten ki dün de bu tescillendi gibi.

Şampiyon olacağız benim buna inancım dünkü maçtan önce neyse hala aynı şekilde. Zor olacak ama şampiyonluk gelecek bu yıl nedense buna çok inanıyorum :)
fener son maçlarda şampiyonluğu kaybetmeye alışkın bu sene şampiyon olursak sol bek, sağ bek ve 2 tane stoper almak demek

Çevrimdışı kartalpençesi

Biz büyük takımız öyleyse hem lig hemde Ztk da şampiyon olmalıyız.perşembe maça Konyalı hakem verilmiş. Geçmiştede örneği var itirazla alınmış görevden. Ama bizim yöneticiler niye açıklama yapmıyor acaba  :alala:
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 14:38:29 kartalpençesi ]

Çevrimdışı atalay

Dün maçın kırılma anı 3.dakikada yenen gol oldu. Basit bir alan paylaşımı hatası ve konsantrasyon eksikliğinden bütün planlar alt üst oldu. Pereira'nın maç önü planı ve hamleleri doğruydu. Alper - Volkan gibi oyun geçişlerinde iyi, yüksek tempo oynayabilecek isimleri tercih etmesi ve beklerin hücuma rahat çıkması ile bizi 45 dakika boyunca geriye itti ve seken topları alıp, atak devamlılığı sağladı.

Baskı merkezini doğru kurgulayamadık; ön alan baskısını yapamayıp, karşılama mesafesini geriye çektik. Atiba - Sosa - Ozzie - Olcay - Quaresma beşlisi oyunu ele alamayınca 2.bölgede kazanılan toplarla yakalayacağımız kontralar dışında hücum şansımız kalmadı.

Sporting maçında gibi kanat oyuncuları ve savunma bekleri birbirine yakın oynayıp, rakibe doğru baskı kuramayınca özellikle Volkan Şen ve Caner ilk yarıda istedikleri gibi oynadılar. Özellikle ilk yarıda bloklar arası mesafe açıldı; savunma dörtlüsünün önüne ve koridorlara yapılan sızma koşular ile pozisyonlar buldular.

İkinci yarı Töre'nin girişi ile daha çok 45-60 arası olmak üzere gole kadar ki bölümde pozisyonlar ürettik. Pereira, oyundan düşen oyuncuların yerine kenardaki diri oyuncularını sahaya sürdü. Ki o iki diri isim 2.golde maçın fişini çekmiş oldular. Güneş ise oyun lehimize dönünce hamle yapmamayı tercih etti. Ta ki yenilen 2.gole kadar...

Dün belkide en büyük sorun: Kendi oyun kimliğimizden uzaklaşmamız oldu. Böylelikle FB'nin işini kolaylaştırdık. Bir derbi galibiyeti için fazlasıyla yetecek pozisyonları değerlendiremeyip; yediğimiz 2 golde de basit savunma ve zincirleme bireysel hatalar yapınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. 2-0'dan sonra Cenk ve Gomez ile değerlendirmediğimiz pozisyonlar ile de ikili averajı rakibimize kaptırmış olduk.

Önemli bir fırsatı bir kez daha elimizin tersi ile ittik. Fakat ipler bizim elimizde. Şampiyonluk için önümüzde 12 maç daha var.

Çevrimdışı Deniz

Sene basindan beri bakiyorum ,her puan kaybinin sorumlusu hoca olarak gösteriliyor. Hocanin da formsuz oldugu ,puan kayiplarina neden olduğu zamanlar oldugu dogrudur ancak her maglubiyeti hocaya fatura etmek kacak dövüşmektir.

Doğru taktik her zaman mac kazandirmaz.taktığı yaparsin ama taktik sen kalenin onune gelene kadardir.sonrasi beceriye kalir.

Dun fener 5 Besiktas 7 kez net pozisyon bulurken fener 2 sini atmis Besiktas hicbirini atamamis.Taktiksel anlamda kadikoy gibi Turkiyenin en zor deplasmanlarin birinde ev sahibinden daha fazla gol pozisyonuna giriyor ve atamiyorsan kimse taktiksel defolardan bahsetmesin.sen topu taktikle kalenin onune getirir beceri ile iceri sokarsin ,dun taktik vardi beceri yoktu.

Takim savunmasi konusu da ayrica tartisma konusu.dun savunmada birkac kez acik verdik ama bu takim olarak degil bireysel hatalardan oturu olan açıklardı. Hele ki tam baskiyi kurup oyunu fener kalesine yikacagimiz dakikalarda alexisin bireyse hatasi yuzunden yedigimiz golun takim savunmasi hatasi ile uzaktan yakindan alakasi yok.

Ben Turkiyenin en zor deplasmanlarindan birinde ev sahibinden fazla pozisyon bulan takimimi begendim.skora bakip sadece skora gore konusmak isteyen konusabilir.ne ezilerek yenildik ne de boyun egdik.sadece sanssizdik.onu bunu hedef tahtasina oturtmaya gerek yok.daha lig uzun maraton.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Savunma hattına para dökmeden sağlama alamıyosun..

Onu anladım dünkü savunma-kaleci performansımızı görünce.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konu dışı için özür ama bilgi bulamadığım tr'de bir hakem kaç yaşına kadar görev yapabilir bunun  bir sınırı var mıdır ? Cüneyt çakır denen pislikten kurtulmak için soruyorum 39 yaşındaymış.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Delgado ve Veliye çıkan kırmızı 1 tarafta
Diğer tarafta
Emenike ve Volan Şene çıkmayan kırmızı kartlar. 1 tanesinin attığı kafa yanına kar kaldı. Diğerinin attığı yumruk yanına kar kaldı. Bu Cüneyt Çakır dünyanın en iyi hakemi konumunda şuan ama adam değil. Düşündükçe sinir oluyorum. Sabah belki geçer dedim hala geçmedi sinirim.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 14:37:50 VodafoneBesiktas ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konu dışı için özür ama bilgi bulamadığım tr'de bir hakem kaç yaşına kadar görev yapabilir bunun  bir sınırı var mıdır ? Cüneyt çakır denen pislikten kurtulmak için soruyorum 39 yaşındaymış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kulübümüzden Açıklama

Fenerbahçe ile oynadığımız derbi müsabakasında, Türk futboluna mal olmuş, herkes için ortak bir değere dönüşmüş olan Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'ya edilen küfürler, başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm sporseverleri yaralamıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin, Süleyman Seba'nın manevi şahsında Beşiktaş Camiasından özür dilemesini bekliyor ve bunun tekerrür etmemesi konusunda gerekli önlemleri almasını talep ediyoruz.

Kulübümüz, Süleyman Seba'ya edilen küfürler nedeniyle, gerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun çerçevesinde bu konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Perşembe günü Konya ile 1-0 geride başlayacağımız bir maç oynayacağız. Olur da istediğimizi alamaz isek kırılmayın, dökülmeyin...

Çevrimiçi Koa_lAA

ztk yı yedeklerle oynamaya devam etmek lazım... yemişim ztk yı.. iyi idman maçı olur yedekler için..

Çevrimdışı Savaş

Son birkaç haftada eski oyunumuzu oynamıyoruz. Bizim oyunumuz önde baskı yapmak fakat bunu yapamıyoruz.

Tabiki bunda formu düşen on taraf oyuncularının da etkisi büyük. Baskı merkezlerini iyi kurgulamayınca atak yiyoruz.

Bi an evvel eski saldıran yıpratan oyunumuza dönmemiz şart. Takımda nasıl olsa kazanırız havası mevcut fakat artık ekmek aslanın midesinde.

Kendimize gelmemiz lazım. Neredeyse tüm oyunculardaki form düşüklüğünü anlamlandıramıyorum. Konsatre olamıyoruz sanki maçlara.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2016, 14:43:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Pas İstatistikleri :

İlk yarı Fenerbahçe : 126 Beşiktaş : 156

Maç Sonu Fenerbahçe 227 : Beşiktaş : 327
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pas İstatistikleri :

İlk yarı Fenerbahçe : 126 Beşiktaş : 156

Maç Sonu Fenerbahçe 227 : Beşiktaş : 327

Tipik bir fb galibiyeti oldu abi.

Duran toptan gol.

2.yi saymıyorum zaten maç bitmişken..

Çevrimdışı Deniz

Kulübümüzden Açıklama

Fenerbahçe ile oynadığımız derbi müsabakasında, Türk futboluna mal olmuş, herkes için ortak bir değere dönüşmüş olan Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'ya edilen küfürler, başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm sporseverleri yaralamıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin, Süleyman Seba'nın manevi şahsında Beşiktaş Camiasından özür dilemesini bekliyor ve bunun tekerrür etmemesi konusunda gerekli önlemleri almasını talep ediyoruz.

Kulübümüz, Süleyman Seba'ya edilen küfürler nedeniyle, gerek Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun çerçevesinde bu konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Asil postayi passolige koysunlar.

O kufur edenlerin isminin listesini tek tek kulube sunmazsa sozlesmeyi fesh etsinler.yok kamera koymusmus yok bilmemneymis daha ise yaradigini goren olmadi.bize o listeyi sunacaklar biz de SEBA ya kufur edenlerin tamamini mahkemeye verip surundurecez.bak bakalim bir daha Seba nin ismini agizlarina alabilecekler mi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Yalnız bu maç üzerinden değil son 3 hafta üzerinden bazı oyunculara değinmek gerek.

Olcay yeter artık! Yeter bu kadar kötü oynamaya hakkın yok.

Oğuzhan ciddi bir düşüş var kendine gel artık.

Quaresma fabrika ayarlarına dönüyorsun 1 maç sevindirip ah olacak dedirtip 2 maç şu bireysel futbolu oynama artık!

Beck inanılmaz düşüş var. Hiçbir şey yapmıyor 4 maçtır takımın formu en çok düşen oyuncusu.

Tolga sana da lafım yok. Zaten o topu tutsan biz geçen sene de şampiyon olurduk. Senin yerinde iyi bir kaleci olsa her şeye rağmen o golü yemezdi.

Bukadar kusurlara rağmen şampiyonluğun net favorisiyiz ve yüksek ihtimalle sezonu şampiyon olarak bitireceğiz. Bu beni çok sevindiriyor. Yani her tarafı dökülen ve form düşüklüğü yapan bir takımımız var ama şampiyonuz. Bu kusurlar seneye daha az'a indirgendiğinde daha sezon'un 10.cu haftasında rakiplerimizi büyük bir umutsuzluk duygusuna mahkum edebiliriz.