Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294447 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı laoban

İlk yarı Volkan dengesini bozdu. Fakat durum salt Beck ile alakalı değil. Quaresma'nın ise maç boyunca yaptığı tercih hatalarından uzun metraj film olur. İlk yarıda Caner ve Volkan'ı yıldız yaptı.

bu gun takim olarak kotuydu besiktas erken gelen ptt 1. lig golu tum dengeleri bozdu. ben marcelo disinda kimseyi begenmedim. senol hoca hazirlayamamis takimi bence bu maca.

Çevrimdışı sallapati

Konya maçına yedeklerle çıkmalıyız... 2 tane fb maçı bizi bitirir.. hakemler gene fbyi tutar..bizimkiler atılır.. kırmızılar lige yansır.. tam felaket olur...

kupa zerre umrumda değil..

rotasyonla çıkarız... konyayı elersek.. fb ya da amed  karşısına yine rotasyon yaparız...
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 02:56:46 sallapati ]

Çevrimdışı Savaş

Belki bu forumda savunanı çok ama Beck'in bizim takımımıza uyduğunu düşünmüyorum.

Vasat bi oyuncu. Tek yönlü bir oyuncu. Hücumu olmayan bir oyuncu fakat savunmayı da iyi yapamıyor. Volkan karşısında çok zor durumlara düştü bugün.

Sene sonu sağ ve sola birer bek bakmamız gerekebilir. Senelerdir ne çektik şu bölgelerden ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

İlk yarı Volkan dengesini bozdu. Fakat durum salt Beck ile alakalı değil. Quaresma'nın ise maç boyunca yaptığı tercih hatalarından uzun metraj film olur. İlk yarıda Caner ve Volkan'ı yıldız yaptı. 
Quaresma her seferinde gidip durup geri dönerek çalım atma sevdasına
takımın hızlı atak yapmasına engel olduğunu kimse göremiyormu biz quaresmanın oynadığı hiç bir maçta
baskın oynayamıyoruz. evet bireysel olarak iyi oynuyor birşeyler yapıyor görünüyor ama bütün takımıda bozuyor
o sahadayken ne oğuzhan oğuzhan gibi ne sosa sosa gibi nede olcay olcay gibi  pas trafiği olmuyorki bütün takımın hücum dengesini bozuyor malesef.
birde o saçma sapan vuruşlarla yaptığı ortalar ilk bizim hücum oyuncularını şaşırtıyor o yüzdende hepsi boşa gidiyor.
vuramıyorlar ortalarına

Çevrimdışı negres1903

Neredeyse hiç yazmıyor olsam da siz değerli abilerim ve kardeşlerimi her gün düzenli olarak okuyorum. Artık patlama noktasına geldim. Bir sağ bek stoperinden gelen topu hiç mi olumlu kullanamaz, hiç mi dikine veya yanına doğru isabetli pas atamaz, hiç mi isabetli orta yapamaz. Alternatif bir plan üretemiyor. Bu adama maç öncesi cesaretlendirici bir madde vermeleri şart. :s20: Futbol nasıl oynanır yazmış google'a okumuş ezberlemiş çıkmış oynuyor. Adam bir taç atıyor ben daha isabetli taç attığını da görmedim. Her attığı taç ya rakibe ya da saçma sapan attığı için arkadaşı hata yapıyor. Yaptığı isabetli orta bir elin parmaklarını geçmez sezon başından beri. Aldığı her topu ya geriye stoper veya kaleciye ya da dikini şişirme toplarla kaybediyor. Çalım zaten beklemiyorum çünkü takımın bence en yeteneksizi(necip ve olcaydan bile yeteneksiz). İki üç anadolu maçında iyi savunma yaptı diye yere göğe konulamıyor sezon başından beri. Futbolun doğrusunu oynamaya çalışıyor diyor insanlar. Tamam da sadece çalışıyor, oynayamıyor ki. Serdar Kurtuluş'tan bu adamın farkı nedir? Madem yeni stat şampiyonlar ligi diyoruz, acilen sağ bek şart sezon sonu. En acil bölge bence sağ bek. İzlerken kafayı yiyorum Beck'i. Ligde İsmail, şampiyonlar ligi ve derbiler için tecrübeli bi sol bek alınsa harika olur. Juventus bunu Evra ile yapıyor mesela. Atiba'yı da övüyor herkes her maç sonlarında ama bu sene özellikle ikinci devreden beri formsuz. Top kayıpları ve pas hataları çok arttı. Atiba'dan beklentim geri geri koşmak yerine adama yapışıp m.topal gibi faul yapıp hızlı atakları kesmesi ama maalesef hiç yapmıyor ve bugün çok kontra yedik ilk yarıda. Leicester City eğer şampiyon olamazsa ön liberoları Kante ilaç gibi olur seneye. Tolgay da monte olur. Oğuzhan asıl mevkisine geçer. Sosa'da derbilerin silik adamı olmaya devam etmeden ülkesine mi döner ne yapar bilmiyorum. Oğuzhan sahada bu akşam tek çabalayan, arkadaşlarına hadi basın diye el kol yapan adamdı. Formsuz diye eleştirilmesine katılmıyorum onun dilinden anlayan sosa çok kötü olunca kimle al ver yapacak. Gomez zaten buydu fazlası değildi hiçbir zaman. Stutgart'tayken de sakardı Bayern'de de sakardı. Bizdeyken de böyle devam edecek. Daha neler kaçıracak Gomez ilerleyen haftalarda kritik maçlar geldikçe bu bize daha da çok batmaya başlayacak. Demba Ba bu sene bu takımda olsaydı bence şuan en az 25 goldeydi. Bence gol becerisi Gomez'den daha yüksek bir oyuncu. Olcay takım presi için çok önemli hala anlamayanlarımız çok, ben de deliriyorum yaptığı hatalara top kayıplarına ama kanatlardan birinin bekine yardım eden bir adam olması şart çünkü orta saha zaten zayıf defansif yönden. Özellikle olcay beck önlü arkalıyken sağ kanada top gelmesin diye dua ediyorum. Geçen sezon fatura ne alakaysa Demba Ba'ya kesildi gol atamadığı için ama kimse Gökhan'ın formsuzluğu yüzünden olduğunu kavrayamadı. Gökhan üzerinden hücum eden takım Gökhan top ezip gevelerken hücum edemediği için geçen sene şampiyonluk kaçtı. Gökhan'ın hali de ortada. 10 dakika sonra kayboldu bugün sahada. Gökhan Atletico Madrid derken Atletico Mineiro yolcusu olacak haberi yok. En son Trabzon maçında ben yorum yazmıştım. Ve o zaman Quaresma'yı çok eleştirmiştim. Son 2-3 maçtır gerçekten düzelme eğiliminde ama bugün o golü atacaksın arkadaş. Derbide ne olursa olsun geri koşup bekine yardım edeceksin. Böyle önemli maçlarda tek pas yapmayı bileceksin. İşte bu yüzden Olcay hep 11 de önemli maçlarda. Gökhan-Quaresma başlasaydı kanatlar skoru düşünmek bile istemiyorum. Maça göre konuşmuyorum dediğim gibi Trabzon maçından beri yazmıyorum sadece gözlemliyorum.Bu arada Ersan ne olursa olsun satılmamalıydı. Derbiyi kaldıramayacak 2 stoper almış olduğumuzu bugün görmüş olduk. Avrupa'nın en iyi kalecilerinden birini aldık ama hala kalecisiz oynuyoruz. Tolga efendi 2 maç iyi oynamış gibi geldiğine bakmayın ilk ciddi şutu içeri alır ve almaya da devam edecek. Ayrıca bugün özellikle ilk yarıda oyun boyumuz çok uzundu kaç metrede oynadığımızı merak ediyorum. Alperden sol/sağ açık yaratılabiliyorsa ki iki bekimizi de dağıttı, Sosa'dan da böyle önemli maçlarda yaratılabilir. Bugünkü maça göre yaptığım tek eleştirim Sosa'yadır diğer tüm oyunculara sezon boyunca gösterdikleri performanslara göre yorum ve eleştiri yaptım. Uzun yazdığım için kusura bakmayın. Artık kim bilir ne zaman tekrar yazarım :) iyi forumlar dilerim

Çevrimdışı mylife1903

Beckin pozisyonu fblilerin kendini aklama operasyonuna donmus ayni cucu gibi. Fbliye kart gosteremeyen cucu hem besiktasliya hem fbliye gosterebiliyor mesela. Caner ve volkan pozisyonlari.

Beck sol ayagi ile dengesiz ve yuksek bir topa vuruyor volkan hizla geliyor ve ayagin altina giriyor hangi kafadasiniz siz. Orada kirmizi falan olmaz, faul vermedi zaten cucu, belki de en dogru karariydi. Siz cucunun oyle bir pozisyonda kart verme firsatini kaciracagini mi saniyorsunuz?
Bakis acisidir mesela o pozisyonda kirmizi diyen agir fenerlidir, oyle goruyordur.

Quaresma neden elestiriliyor adam kendi oyununu oynayan belki de tek futbolcumuzdu. Sindiremediler quaresmayi.

Alexis konusu da ilginc kimi alacagiz arkadaslar? Normal stoper, ayagi duzgun biraz dengesiz iyidir, iyi.
Ikinci golde adami indirmesi lazimdi. Ayrica o gol direkt sosanin hatasi sikisan topu oradan cikarmak icin para aliyor. Daha sonrasi zincirleme hatalar. Tolga cikip daraltmaliydi, marcelo lag yapti 1sn ayrica ismail her zamanki gibi uzaktan izliyordu, aheste aheste bakiniyordu. Ters kademe de degil kendi bolgesi. Oraya girip sol ayak disiyla topu uzaklastirmaliydi.

Onemli olan bu mactan gerekli dersi cikartmak. Oyunu sogutmak, faul almak bunlari ogrenmisizdir insallah. Tolga gitsin ayiya baksin, ayi gibi kaleci oyunu nasil sogutuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada dün gördüğüm en kötü Beşiktaş'ı izledim ilk yarıda mağlubiyeti hakettik bizim oyuncular fazlasıyla özgüvenliydi buda ters tepti tabiki her neyse sadece krediden kullandık biz ya seve seve ya da .... şampiyon olacağız canımızı sıkmayalım

Çevrimdışı sallapati

takımın hızlı atak yapmasına engel olduğunu kimse göremiyormu biz quaresmanın oynadığı hiç bir maçta
baskın oynayamıyoruz. evet bireysel olarak iyi oynuyor birşeyler yapıyor görünüyor ama bütün takımıda bozuyor
o sahadayken ne oğuzhan oğuzhan gibi ne sosa sosa gibi nede olcay olcay gibi  pas trafiği olmuyorki bütün takımın hücum dengesini bozuyor malesef.
birde o saçma sapan vuruşlarla yaptığı ortalar ilk bizim hücum oyuncularını şaşırtıyor o yüzdende hepsi boşa gidiyor.
vuramıyorlar ortalarına

q7 nin ilk 11 başladığı tüm maçlarda zorlandık... takım oyununa zarar veriyor

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye olurda Vodafone Arenada bir Beşiktaş Fener derbisine hakem olarak Cüno atanırsa kulüpten sorumluluk almıyoruz açıklaması yapmasını bekliyorum nezaket saygı falan boş işler dün bunu anladım akışına bırak sen gerekli yerde nokta atışını yap bakalım bir daha öyle kolay kolay düdük çalıyorlar mı

Çevrimiçi o2bucak

Bence ilk yarı tam Gökhan Töre ve Kerim Frei'lik maçtı açık alan çok depar ve Dribling yapan adam lazımdı. Olcay Şahan hiç yoktu sahada. Q17 hep atakları yavaşlattı 2. yarı biraz daha iyi oynadı. Bir de soru Şenol Hoca neden 3. değişiklik hakkı kullanmadı risk alınamazmıydı?

Çevrimdışı yedic

Dunku maci hayretler icinde izledim. Kaybedecek birseyi olmamasina ragmen panik havasi ve hatalar zinciriyle elimizdeki maci vardik. Yenilen iki golde Ptt 1 lig seviyesi. Ben artik kesinlikle inandim takim maalesef baski altinda kritik maclari oynayamiyor ve kisisel kritik hatalarla elimizdeki maci veriyoruz (bknz sporting, brugge maclari)

Dunku macta yine ayni sekilde neden defansa gelen her topu yerden oynamak yerine dan dun ileri vurduk onu da anlamadim. bizim en onemli silahimizdan olan seken toplarin hicbirini alamadik, gomez ve cenk te kacirinca yenilgi kacinilmaz oldu. darisi sene sonuna.

Çevrimdışı federo

q7 nin ilk 11 başladığı tüm maçlarda zorlandık... takım oyununa zarar veriyor
Ortalara vuramayanlar da süperlerdi dün gece..
Dün takımın en iyisi ricardo idi. Bencil oynamadığında da hiç bir problem olmuyor. Koşuyor mücadele de ediyor. Ama yine sorun o oluyor. Dün Q7 takımı frenlemedi, takım Q7 ye ayak uyduramadı bence..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vuramıyorlar ortalarına
sonuna kadar katılıyorum necmi abi son yarım saat sıkışan maçlar dışında oynamamalı

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Herkes oyunculara yükleniyor, ben aynı fikirde değilim. Tolga, Olcay, İsmail ve Q17'nin defoları zaten belli. Bir şekilde bu düzende sürdürüyoruz ve galibiyet alıyoruz. Mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu Şenol Güneş benim gözümde;

-FB'nin Atibe ve Ozzy'e baskılı oynayacağını herkes biliyordu.
-FB'nin kanatlarda yardıracağını herkes biliyordu.

Sadece bu iki taktiğe karşı çözüm bulması gerekiyordu, bulmadı. Benim için özeti bu.

Dersiniz ki "oyuncu mu var takımda? en iyi 11 ile çıktı", hayır derim. İlk yarıyı feda pahasına kanatlarda Olcay ve Kerim ile başlayıp Fener'in kanatlarını durdurabilir, ikinci yarı Töre ve Q17 değişikliği ile hamle şansını artırabilirdi. Takımın boyunu çok kısaltıp orta 3'lüyü çizgi haline getirebilirdi, Sosa'nın daha rahat oyun kurabilmesi için. Fenerin sadece bir atımlık kurşunu olduğu belliydi, 2. yarı doğru düzgün pres bile yapamadılar. Cüneyt Çakırın her zamanki gibi ne şiş yansın ne kebab "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" diyeceği belliydi. Hiçbiri yapılmadı. Kendi oyunumuzu oynamak istememize saygı duyuyorum, ama bu maça özel stratejik değişiklik yapmamak bence büyük hata oldu. Rakip seni ezberlemiş, tek atımlık kurşunu kalmış, belli ki doğrudan seni bozmaya oynayacak, sen hiç bir şey yapmadan bekliyorsun. İkinci yarı Fener'in pili bitip normal düzenlerine dönünce zaten baskılı oynamaya başladık. Oyuncular, düzen herşey aynıyıd ne değişti? Sadece Töre girdi diye mi öyle oldu.

Bazı maçları oyuncu değil, antreönür kazanır. Pereira vasıfsızı bile Diego'yu oynattığı ve bizden korktuğu için Alper'le başladı. Alper hızından başka bişeyi olmayan vasat bir adam. Bellki defansta yardırıp, kontra çıkacak FB. biz ne yaptık? Hiç. Net şekilde Pereira, Güneş'i yenmiştir. FB değil.

Üzüldüğüm, FB ilk yarıda bizden çok iyi oynamasına rağmen, maçı en kötü berabere bitirebilirdik. İşte rakibin gücü de, potansiyeli de, yapabileceği de buydu. Değerlendiremedik. Sağlık olsun.

Benim tahminim, FB kalan son 10 maçında 8-10 puan civarı kaybedecek. Fikstürleri rakiplerinin form durumlarına göre bizden daha zor duruma geldi. Ve deplasmanda zor maç kazanıyorlar. Bizim en fazla 5-6 puanlık bir kayıpla yürümemiz lazım. Böylesi daha iyi oldu, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydınlar.

Söylenecek pek bir şey yok ama iki kelam etmekte fayda var. En azından iç rahatlığı için..

Sezonun başından beri zaten geri dörtlüde, hatta beşlide çok büyük sıkıntılarımız var. İsmail'in bir sol bek olmadığına inanıyorum. Hücum varyasyonlarında gününde olduğu zaman olumlu katkıları yüksek olabiliyor. Fakat karşıdaki rakip kim olursa olsun iş savunmaya gelince afallıyor. Hele ki Dün akşam karşısındakiler arkalı önlü tam formunda olunca iş dua etmeye kalıyor. Kaldı ki genelde hep sağ tarafımızdan geldiler bu da ilginçtir.
Beck'in ilk geldiği günden beri savunmadaki çizgisine disiplinine son 2-3 maça kadar hayrandım. Ama ne olduysa Onunda dengeleri bozuldu. Bu maç için bahsetmiyorum. son 2-3 maç benim gördüğüm böyle. Hücum yönünü zaten söylemiyorum, söylemek dahi istemiyorum. Tek meziyeti var yanındakine pas vermek.
Delgado geçen seneki Dany transferinden hiç bir farkı yok. Direk sözleşmesini fes eder gider alt yapıdan kapı gibi " Atınç " gibi birini bulur koyarım oraya taş gibi oynasın.
Ersan'ı en kritik dönemde 7 milyona satıyorsan, giderim Marcelo'nun bonservisine 7 milyon verir seneye takıma katarım. Müthiş. Ancak ikinci golde ne kadar Delgado'nun hatası varsa Marcelo'nunda o kadar vardı. Ozan topu aldı 10 metre sürdü aval aval jog attı. Ama o krediyi fazlasıyla yarattı kendine. Ben daha ne yapayım edasıyla yürüdü. Sağlık olsun.
Olcay'ın geldiği günden beri karşıtıyım ve sezonda 20 gol de atsa olucam. Bu takımda yeri yok.
Gökhan'ı sezon sonu Atletico'ya ver kaça gidiyorsa kârdır. Koy Kerim Frei'yi kardeşim çatır çatır top oynasın çocuk. Seneyede bomba gibi hazırlansın.
Duszak mı Quaresma mı derken Karizmayı tercih etmişiz. Eski Quaresma'nın ne adı var ne sanı. Rüzgarı baki kalmış. Beşiktaş için oynadığını zannetmiyorum. Kendi için oynuyor.
Oğuzhan ve Sosa'yı tek maç için yargılamak istemiyorum ama genel bir şey birşey söylicem.

Geçen sene şampiyon olamadıysak tamamen tecrübemizin sıfırın altında eksilerde olduğu içindi. Kaba tabirle " çoluk çocukla " maçlara çıkıyoduk. Yaş bakımında demiyorum. Saha içinde bir tane Abi diyiceğimiz hiç kimse yoktu kafa olarak mantalite olarak.
Bu sene Şenol Güneş onu biraz getirmeye çalışmış ama yine olmamış.
Takım oyunundan şikayetim yok ama bireyselde böyle takımlar böyle atmosferde gözünün yaşına bakmaz. Dün bizi takım yaptırmadılar. Ne savunmada ne orta saha da ne ilerde.

Gel gelelim en can alıcı konuya. Dün fener takımı savunmamızın sağlı sollu vasat olmasına rağmen 90 dakika gol atamazdı hakem müsvettesi maçı erken bitirmeseydi. Gerçi lig erken bitmiş biz burda boş laf yapıyoruz.
Sene sonu bu takım şampiyon olacak. Biz en azından çok iyi bir kadroya sahip olmasakta takımız. Gerçekten iyisiyle kötüsüyle takım olmayı becerebilmişiz. Ama en büyük rakibinde küsmesin diye oyuncu oynatmalar kayırıcılık fitne fesat herşey mevcut maşallah Allah bozmasın. Elbet takılacaklar, elbet puan değil bol bol puanlar kaybedecekler. İğrenç taraftarına, yönetimine ve içerideki kemikleşmiş kadrolaşmış lobilerine inat Bu Takım Bu Sene ŞAMPİYON. NET !

Bu dünyanın adaleti yoksa, Allah'ın adaleti var. Her kim Beşiktaş'ın hakkını gasp edip iğrenç oyunlarla elinden alıyorsa Allah'ta onu elbet çıkartır bir yerden !

( Fikirlerimin uyuşmadığı, yanlış söylediğim, ifade ettiğim şeyler varsa şimdiden affedin. İçimdekileri Beşiktaş Futbol Takımı ve Sezon' un aynı olduğu başlıkta dökmek istedim. )

Çevrimdışı Ensar

Günaydın Arkadaşlar,

Herkes oyunculara yükleniyor, ben aynı fikirde değilim. Tolga, Olcay, İsmail ve Q17'nin defoları zaten belli. Bir şekilde bu düzende sürdürüyoruz ve galibiyet alıyoruz. Mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu Şenol Güneş benim gözümde;

-FB'nin Atibe ve Ozzy'e baskılı oynayacağını herkes biliyordu.
-FB'nin kanatlarda yardıracağını herkes biliyordu.

Sadece bu iki taktiğe karşı çözüm bulması gerekiyordu, bulmadı. Benim için özeti bu.

Dersiniz ki "oyuncu mu var takımda? en iyi 11 ile çıktı", hayır derim. İlk yarıyı feda pahasına kanatlarda Olcay ve Kerim ile başlayıp Fener'in kanatlarını durdurabilir, ikinci yarı Töre ve Q17 değişikliği ile hamle şansını artırabilirdi. Takımın boyunu çok kısaltıp orta 3'lüyü çizgi haline getirebilirdi, Sosa'nın daha rahat oyun kurabilmesi için. Fenerin sadece bir atımlık kurşunu olduğu belliydi, 2. yarı doğru düzgün pres bile yapamadılar. Cüneyt Çakırın her zamanki gibi ne şiş yansın ne kebab "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" diyeceği belliydi. Hiçbiri yapılmadı. Kendi oyunumuzu oynamak istememize saygı duyuyorum, ama bu maça özel stratejik değişiklik yapmamak bence büyük hata oldu. Rakip seni ezberlemiş, tek atımlık kurşunu kalmış, belli ki doğrudan seni bozmaya oynayacak, sen hiç bir şey yapmadan bekliyorsun. İkinci yarı Fener'in pili bitip normal düzenlerine dönünce zaten baskılı oynamaya başladık. Oyuncular, düzen herşey aynıyıd ne değişti? Sadece Töre girdi diye mi öyle oldu.

Bazı maçları oyuncu değil, antreönür kazanır. Pereira vasıfsızı bile Diego'yu oynattığı ve bizden korktuğu için Alper'le başladı. Alper hızından başka bişeyi olmayan vasat bir adam. Bellki defansta yardırıp, kontra çıkacak FB. biz ne yaptık? Hiç. Net şekilde Pereira, Güneş'i yenmiştir. FB değil.

Üzüldüğüm, FB ilk yarıda bizden çok iyi oynamasına rağmen, maçı en kötü berabere bitirebilirdik. İşte rakibin gücü de, potansiyeli de, yapabileceği de buydu. Değerlendiremedik. Sağlık olsun.

Benim tahminim, FB kalan son 10 maçında 8-10 puan civarı kaybedecek. Fikstürleri rakiplerinin form durumlarına göre bizden daha zor duruma geldi. Ve deplasmanda zor maç kazanıyorlar. Bizim en fazla 5-6 puanlık bir kayıpla yürümemiz lazım. Böylesi daha iyi oldu, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.
katılıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

dün beşiktaş iyidir kötüdür gol kaçırmıştır atamamıştır ama dün hakem bildiğin sinsi fb nin kazanması için herşeyi yapan 12.adamdı.volkan ve caner atılmalıydı.olcayın kesinlikle penaltı.penaltı diyenler futbolu bilmiyordur.beckin pozisyonunu görmediğim için birşey diyemicem.bana canerle q17 nin pozisyonunda q17 nin neden sarı gördüğünü anlatsın fbli ve hakem denen ...
beşiktaşlı yazar var mı.nerdeyse hepsini okudum bir oktay dışında yazan olmamış.hatta ali aydın iyi yönetti hatasız yönetti yazmış.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.Kazım kanat ve Vedat okyar özleniyor.
Bir kelamda yönetime ya masaya yumruğunu vur.artık bu hakemi istemiyoruz de.Sürekli suskun durmak vur ensesine al ekmeği pozisyonundayız.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2016, 09:12:45 adler ]

Çevrimdışı mülkübey

Gönlümden geçen kesin galibiyetti . Ama olmadı..

Sıcağı sıcağına yorum yapmak istemedim , sabahı bekleyip sakinleşmeyi bekledim . Nitekim faydası da oldu , futbolcular hakkında tek kelime bile etmeyeceğim. Herkes izledi , neyin ne olduğunu , eksik bölgelerimizi vb gördü.

Kazanabilseydik şampiyonluk yolunu yarıladığımız bir maç olurdu. Canları sağolsun . Fener nasıl ilk maçta  Beşiktaş'a yenilince şampiyon olamayız demiyorsa biz de şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı kaybettik der yolumuza bakarız. fb özellikle deplasmanda puan kaybetmeye yakın bir takım . Bunun bilincinde olarak en kısa sürede toparlanıp tekrar lige konsantre olmalıyız. Nitekim canları sağolsun , enseyi karartmaya gerek yok. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onder23

Enseyi karartmanin lüzumu yok ama eksik kısımları da görmeniz gerek sene sonu mutlak bir hucumcu sol bek almamız lazim

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Sol beki geçtim 2 stoperimiz de kotu. Zaten alt sıralardaki takımlardan geldiler. Sene sonu baya transfer yapmamız lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Sol beki geçtim 2 stoperimiz de kotu. Zaten alt sıralardaki takımlardan geldiler. Sene sonu baya transfer yapmamız lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marcelo kötü değil.

Çevrimdışı Scout

Konya Maçını Yenmemiz Farz Oldu Bu Fenerle Tekrar Karşılaşabilmek İçin  :pissed: :pissed: :pissed: :bur2: :bur2: :bur2: Süleyman Sebaya Ettiğiniz Küfürü Sahada Size Yedireceğiz
Pika Pika

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Su ana kadar iyi görüntü vermese de alexis i de hemen gommeyelim
Yeni defans dortlumuz belki de 3 maç oynamadan sezonun en zor maçına çıktılar. Bu sözlerimizi yutturabilir