Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294038 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

+Boyko
Bu yıl Boyko oynamaz artık geçmiş olsun.

Tolga ile sezonu bitiririz. Kupada devam edersek orada Boyko oynar tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Medya da Beşiktaşı koruyan tek ROK var. Yönetim çıkıp açıklama bile yapamıyor. YAZIK GÜNAH.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu yıl Boyko oynamaz artık geçmiş olsun.

Tolga ile sezonu bitiririz. Kupada devam edersek orada Boyko oynar tabi.

Öyle bir pozisyona geldik ki, Boyko'yu oynatmak bu saatten sonra risk olur. Söylediğin gibi sadece kupada devam edersek veya Tolga sakatlanırsa oynar.

Marcelo olmasa halimiz ne olacaktı merak ettim bu maçtan sonra.

Çevrimdışı Tolga

Öyle bir pozisyona geldik ki, Boyko'yu oynatmak bu saatten sonra risk olur. Söylediğin gibi sadece kupada devam edersek veya Tolga sakatlanırsa oynar.

Marcelo net olarak faydalı bir transfer fakat Alexis için bugün son kararımı verdim.

Alexis beklediğim gibi vasat bir stoper sezon sonuna kadar elimiz mahkum oynatacağız fakat sezon sonu yolları ayırmalıyız.

Çevrimdışı halvetifarazi

pedro franco'nun günahı neydi?

Çevrimdışı Alper1903

Tolga'nın kalede olması mı bir risk yoksa Boyko'nun oynaması mı bir risk cidden karmaşık bir durum.

Çevrimdışı can1903

Yarın gidip Tolgaya baklava yedirsinler.  :eyes Hadi eyvallah tansiyon yüksek çok kötü şeyler yazıcak herkes. ARV.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Marcelo net olarak faydalı bir transfer fakat Alexis için bugün son kararımı verdim.

Alexis beklediğim gibi vasat bir stoper sezon sonuna kadar elimiz mahkum oynatacağız fakat sezon sonu yolları ayırmalıyız.

Keşke Alexis kiralık, Marcelo satın alınmış olsaydı işler çok daha farklı olurdu.

Yönetim şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para ile Marcelo'nun yanına Çağdaş+ hızlı bir stoper bulacak artık.  :eyes

Çevrimdışı can1903

Çıkıp konuşmayan yönetici istifa etsin. Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyiz..

Çevrimdışı fatih e.

bu yıl transferde sınıfta kaldık ne yazık ki. eksik bölgelerimiz bariz belliyken kaliteyi yükseltemedik. defansif orta sahamızı veli 2 aya dönecek diye erteledik. şanslıydık çünkü atiba-ozi sakatlık yaşamadan buraya kadar getirdi. motta-ismail-tosic sol bekimizden ismail dışında yeterince verim alamadık. sağ beck bir tık yükseltti. sol açık sayısal eksikliğimizi tamamlayamadık. ersan ı çok kişi beğenmese de eksikliğinde çok puan kaybettik. 2 defansla ilk yarıyı atlatmışken alternatifler arasından en iyisini alexis i bulduk. ersanı da satarak 1,5 - 2 stoperle ikinci devreyi geçirmeye çalışacakken rhodolfo nun sakatlanmasıyla  defansımız bugünkü duruma geldi. tolga nın hatalarını aratmayan en iyi kaleci boyko yu tuttuk getirdik.

1. tolga ya mı kızalım, ismail e mi, alexis e mi, diğerlerine mi

2. veli 2 aya dönecek diyerek yeterli rotasyon yapamadığımız ati-ozi ye mi

3. bir kanadımız pasla kaleye inmeye çalışırken, diğeriyle orta yapmaya çalışan kanatlarımıza mı

4. eksikliklerimizi tamamlayamayan yönetime mi

5. kasımpaşa ve akhisar maçlarında oynamadığı için puan kaybımızın baş sorumlusu ersan adem gülüm e mi

bu kadar saçmalıklar silsilesine rağmen yine şampiyon olacağız. ama bu kadro ile cl de son torbadan gelip nereye gideriz muamma.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolga'nın kalede olması mı bir risk yoksa Boyko'nun oynaması mı bir risk cidden karmaşık bir durum.

Malesef durum bu hale geldi, gönül isterdi Lizbon maçından sonra kulübeye çekilsin ve Günay devre arasına kadar idare ettikten sonra eldiven Boyko'ya teslim edilsin.

Ama Günay ilk maçında uçan tekmeli, karavanalı güzel bir gol yiyince Şenol hoca Tolga'yı kazanma yoluna gitti. Çünkü biliyor ki Beşiktaş'ta iyi kaleci yoktu.

Çevrimiçi Necmi

Derim. Ben yalana yalan derim. Siyah'a siyah, beyaza ise beyaz! Basbaya yalan söylüyorsun işte. Açık ve ortada. Bi de itiraz ediyorsun. Bari itiraz etme de arada kaynayıp gitsin yalanın. Burda Quaresma'ya daha ne felaket giydirenler var ben hiçbirine cevap yazmıyorum. Ama sen "yalan" yazıyorsun. Buyüzden bu yalan'ı düzeltmem gerek. Yalan ve çarpıtma ile algı oluşturmana sessiz kalmam.
Banada de o zaman o golü atamıyorsan Beşiktaşın formasını giymeyeceksin
penaltı atışı gibiydi. @38life böyle bir maçta öyle goller kaçırmaya kimsenin hakkı olamaz
üslubun çok çirkin gomezde bir metreden kaçırdı böyle saçma sapan goller kaçırırsan kazanamazsın

Çevrimdışı can1903

Yarın yöneitm basın toplantısı yapabilirmiş.

Çevrimdışı Nartallo

Şu maçta tekrar görüldü ki hiçbir büyük maça Tolga ve İsmail gibi adamlarla çıkamazsın. Hatalı gol yerler, ofsaytı bozarlar, gereksiz faul yaparlar.

Ahı gitmiş vahı kalmış van Persie bire birde İsmail'i geçti, inanılır gibi değil.

Çevrimdışı EMİR EMRE

fikret orman nerde? instagramda bjk formali platin sarısı fönlü saçlı kız fotosu mu beğeniyor? figen civanla sarmaş dolaş selfie mi çekiyor? dj masasında eller havaya yapcağına bu akşam çıkıp neden konuşmuyor. 4 yıldır hakkımız yeniyor, nerde bjk başkanı? bana söyler misiniz?

Gerekli açıklamayı elbet yapacaktır.

Ama Beşiktaş Kulübü'nün başkanı hakkında daha saygılı konuşmamız gerektiğine inanıyorum.

Çevrimdışı atalay

45-60 arası hariç oyunun kontrolünü rakibe verdiğimiz bir maç oldu. İsmail, yaptığı anlamsız faul ile maçın seyrini değiştirdi. Gol de çok ciddi alan paylaşımı hatasından geldi. FB ilk yarı boyunca bizi geriye itip, sekenleri de toplayınca pozisyonlar buldular. Özellikle ilk yarıda göbekte çok fazla boş alan buldular; 2.bölge ile 1.bölgenin ilk metrelerinde ve koridorlara sürekli sızdılar.   

Maç öncesi yazdığım hiçbir şeyi yapmadık. Ön alan baskını, beklere kurulacak baskı merkezini, beklerimizi hücumun bir parçası gibi kullanmayı beceremedik.

Tüm bunlara rağmen derbi maçı için yeterli sayıda pozisyon bulduk, özellikle 45 ile 60 arası fırsatlar yakaladık. Fakat onları da değerlendiremedik. Takımda Atiba ve Marcelo dışında vasatın üzerine çıkan oyuncu maalesef yoktu.

FB taraftarının desteği çok iyiydi, oyuna direkt etki ettiler ve kazandılar. Bu sefer Pereria planıyla Şenol Güneş'i mağlup etti. FB bu tip maçlardan birini yine kazanmasını bildi. Fakat Şampiyonluk yolunda kaybettiğimiz bir şey yok. İyi yaptığımız şeyleri yapmaya devam edip, şampiyon olacağız...

Çevrimdışı GÖRKEM

Alexis tam bir hayal kirikligi. 2. Golü kendi yaratti beraberlik an meselesi iken.

Çevrimdışı Tolga

Keşke Alexis kiralık, Marcelo satın alınmış olsaydı işler çok daha farklı olurdu.

Yönetim şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para ile Marcelo'nun yanına Çağdaş+ hızlı bir stoper bulacak artık.  :eyes
Şimdi konuşmak doğru değil belki ama sezon sonu savunma hattında ciddi bir revizyon şart.

Çevrimdışı saricasi

Arkadaslar egri oturalim dogru konuşalım fb genel olarak bizden daha iyiydi daha takim gibiydi ve daha cok istedi ve acikcasi 3-2 yendigimiz macta bile adamlar daha oturakli ve daha cok posizyona girmisti yani yok hakemmis filan baska islere girmeyelim ozellikle eskisine gore hakemler cok hakkimizi yediğini dusunmuyorum ozellikle samet aybaba ve bilicin ilk sezonunda cok hakkimiz yendi, son 2 senede dengeli bnce artik is bizde bitiyor biraz daha toparlanmamiz lazim yoksa bu senede yalan olur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı atalay

Tolga Zengin için şunu söyleyeyim. Çakır'ın, Volkan'ın pozisyonunda kırmızı kart göstereceğini zannetmiyorum. Fakat 80-90 metre katedip rakibi sakinleştirmek ve hakemin kararını yumuşatmak adına fırsat tanımak: "aptallıktır".

Ayrıca 2.golde yine çıkmadı ve açıyı kapatamadı. Nani'ye çok rahat bir vuruş fırsatı tanıdı. Tabii gol de zincirleme hatalar var. Önce Alexis'in hatası, ardından da Marcelo'nun durması gibi...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolga Zengin için şunu söyleyeyim. Çakır'ın, Volkan'ın pozisyonunda kırmızı kart göstereceğini zannetmiyorum. Fakat 80-90 metre katedip rakibi sakinleştirmek ve hakemin kararını yumuşatmak adına fırsat tanımak: "aptallıktır".

Ayrıca 2.golde yine çıkmadı ve açıyı kapatamadı. Nani'ye çok rahat bir vuruş fırsatı tanıdı. Tabii gol de zincirleme hatalar var. Önce Alexis'in hatası, ardından da Marcelo'nun durması gibi...

Maçın heyecanından Marcelo'nun rakibiyle birlikte koşmamasını unutmuştum. O neydi öyle? Nani'yle birlikte koşsa, diğer fenerliyi dar açıdan şut atmaya zorlayacaktı. Orada ciddi bir senkronizasyon hatası var.

Tolga için söylenecek şeyler, iyi bir insan olmasının yarısı kadar iyi kaleci olabilmesi kapsamında geçecektir.

Çevrimdışı 38life

Banada de o zaman o golü atamıyorsan Beşiktaşın formasını giymeyeceksin
penaltı atışı gibiydi. @38life böyle bir maçta öyle goller kaçırmaya kimsenin hakkı olamaz
üslubun çok çirkin gomezde bir metreden kaçırdı böyle saçma sapan goller kaçırırsan kazanamazsın

Dolu olan kaleye "Boş kale" diyen peygamber olsa karşısına geçip "yalan söylüyorsun" derim. Bunun için ceza alacaksam bu ceza ile gurur duyarım. O pozisyon'un adı "Bariz gol şansı"dır. "Kaleci ile karşı karşıya"dır ama "boş kale değildir." Bu kelimeler özenle seçiliyor, kasıt belli. İçteki Quaresma nefreti... Pusuya yatmış Quaresma'ya sövmeyi bekleyenler var. Ve ben bunlara cevap bile vermiyorum. Ama iş yalan atma noktasına gelince sessiz kalmam imkansız. Eleştiri yapılacaksa işin içine yalan, iftira, çarpıtma katılmadan yapılmalı. Yalan ile rakip bile eleştirilmemeli ama bazı insanlar yalan ile kendi futbolcumuzu eleştiriyor. Ben bugün 45de Quaresma çıksın diye yorum atan insanım. Benim tek sevdam Beşiktaş. Quaresma savunucusu falan değilim. Sadece haksız eleştirinin karşısındayım.

Çevrimdışı 38life

Şu maçta tekrar görüldü ki hiçbir büyük maça Tolga ve İsmail gibi adamlarla çıkamazsın. Hatalı gol yerler, ofsaytı bozarlar, gereksiz faul yaparlar.

Ahı gitmiş vahı kalmış van Persie bire birde İsmail'i geçti, inanılır gibi değil.

Katılıyorum. İsmail zayıf takımlara nasıl parlıyorsa aynı oranda değil 2 katı oranda büyük maçlarda kötü oynuyor. Bütün defolar günyüzüne çıkıyor. Alexis de böyle olacak sanırım. Beck de böyle.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bütün ipler bizim elimizde bütün maçları al ŞAMPİYON ol.

Çevrimdışı Erdemm

Arkadaşlar sadece destek lütfen.. Şu an birilerini sevindirmeyin..
Daha 2. dakikada maçın nereye doğru sürüleceği belli oldu..
Caner e nerdeyse temas bile etmemiş Q7 ye kartı çıkarırsan maçın başında..
Say say bitmez...

Her zamanki tiyatrolardan birini izledik..

Bizim işimiz hepsine rağmen şampiyon olmak.. Bunun için de takımı desteklemek!!!