Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295640 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Bana kalsa bence de siyahla cikalim ama his iste  :) Ilk macta da siyahla cikalim kazaniriz diye hissetmistim oyle de oldu. Bu da tutar umarim.
İnşallah tutar :) Yenilmemek çok büyük avantaj olur. Aslında yenilsek (Allah korusun) bile çok bi şey kaybetmiyoruz ama bizim camia uçlarda yaşıyor, hemen karamsar cümleler kurmaya başlarlar..

Çevrimdışı murat_

neyse bende ruyami burlara bi yere kaydeyimde  :money: :D
sabaha karsiki ruyalar cikarmi ya bendr sabaha karsi ruyamda dakika 89 idi mac 0 0 devam ediyordu duran top kullaniyorduk kendi yari sahamizdan orta sahaya yakin bir bolgedensol kanat bolgesinden vuruyorduk fenevin sag kanadina gidiyordu top ordan top cezasahasina geliyordu kafa vurusu ve goooooll  :halay: ama golu kimin attigini gormuyordum hatta kargasada golu kim atti  diye bakiniyordum goremiyordum bi turlu ole kalkiyordum sonuc fener 0 BESIKTAS 1  :ok:
aksam gelmek bilmiyor icim kipir kipir aksam olsada yensek ....

Çevrimdışı özgür

Yenilsek bile enseyi karartmamak lazım. Haftaya fenerin Akhisar maçı var.  Liderliği her türlü geri alırız. Yenersek zaten  :ishock:

Bu maçlara böyle bakmak lazım. Durduk yere stres yaratıyoruz. Beşiktaş şuan Deli Dumrul misali geçmiş köprünün başına geçenden 3 akçe, geçmeyenden 5 akçe alırım diyor. Köprüden geçecek olan fener. Bırakın onlar düşünsün ben bu köprüden nasıl geçerim diye :super:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şenol hocam ataşehir'de otelde kalalım demiş takım ordaymış helal olsun gerçekten adam gerçek bir teknik direktör neler yapıcağını çok iyi biliyor  :ok:
ihşallah uzun zaman sonra galibiyet alırız kadıköy'de fener en kötü dönemlerde bile bjk ve gsye karşı kötü performans sergilemedi genelde
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

bir maçla ne takımı ne de hocayı gömün

kötü oynadık ve kaybettik

biz değilmiyiz bunların 4 yediği takıma 5 tane atan

bi yenilgiyle batacaksak hiç oynamayalım

bu takım bu sene şampiyon olacak..!

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

ufak bir flood yapacağım.

-değişiklikler geç
-alexis 2.gol
-marcelo oyuna sokacağı topları dışarı atması
-alexis-marcelo uyumsuzluğu
-oğuzhan maçın başından beri etkisiz
-sosa hiç yoktu zaten
-olcay
-ismail
-beck
-hakem
-averaj gitti
-tolga... ?

Çevrimdışı Alper1903

teknik detaylar harici "doğru" derbi formülü;

-çirkeflik
-yere yatma banko
-edilgen değil, etken oyuncu olma -burası önemli-
-rakip oyuncuyu tahrik etme
-hakem desteği (bunun olacağına hiç ihtimal vermiyorum)
-saçma sapan tezahüratlar yerine sağlam "haa huu" ile hakemi etki altına alma
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 22:06:04 Alper1903 ]

Çevrimdışı Ensar

bu akşam çok üzdünüz bizi , kaybetmeniz değil mücadele etmeyisiniz üzdü en çok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Moral bozmaya gerek yok sadece 3 puan kaybettik fazlasını değil

Çevrimdışı Ensar

Moral bozmaya gerek yok sadece 3 puan kaybettik fazlasını değil

kabul etmek gerekir ki adamlar yüreklendi

Çevrimdışı celiker1

İkili averajla beraber 7 puanlık maçtı :s20:Cenk'in son dakikadı girip 2-1 bitse dert etmezdim bu kadar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Bunlarla beraber yine de avantajlı tarafın hala biz olduğunu düşünüyorum. Sadece birkaç temel derbi eksiklikleri yüzünden kaybettik. Gitarcı döneminden beri süregelen bir şey bu.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İkili averajla beraber 7 puanlık maçtı :s20:Cenk'in son dakikadı girip 2-1 bitse dert etmezdim bu kadar
92'de de Gomez atsaydı.Farkettiysen 2'sininde asistini Quaresma yapacaktı. :by2: :by2:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Bana sadece 1 tane Cüneyt Çakırın yönetipte bizi doğramadığı derbi gösterin? 1 tane var mı? sadece 1 tane?

Emenike ve Volkan Şenin yumruklarıyla Veli nin geçen sene gördüğü kırmızı kart arasında ne kadar fark var? Caneri falan saymıyorum bile. Ben bu kadar Beşiktaş düşmanı hakem görmedim. İçerde dışarda fark etmiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bu takım bu sene şampiyon olacak merak etmeyin
bir yenilgiyle batacak değiliz
kaybettik bu maçı
kendi evimizde akhisar ve ts ye de yenilmiştik
olabilir beyler sinirlerinize hakim olun siz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Bana sadece 1 tane Cüneyt Çakırın yönetipte bizi doğramadığı derbi gösterin? 1 tane var mı? sadece 1 tane?

Emenike ve Volkan Şenin yumruklarıyla Veli nin geçen sene gördüğü kırmızı kart arasında ne kadar fark var? Caneri falan saymıyorum bile. Ben bu kadar Beşiktaş düşmanı hakem görmedim. İçerde dışarda fark etmiyor.
abartmaya gerek yok beckte atılmalıydı ona bakarsak , hakem kötüydü ama suçu hakeme atmak en kolayı

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

kabul etmek gerekir ki adamlar yüreklendi

Akhisar - Kayseri - Galatasaray maçlarında Fenerbahçe en kötü 2 puan bırakır . Bizim Trabzonspor maçına kadar kayıpsız gitmemiz çok önemli Fenerbahçe , Tt arenaya 2. giderse bizde o hafta kazanırsak bütün ipler bizim elimize geçer

Çevrimdışı Deniz

7 net gol pozisyonu kacirmisiz.

Kadikoyde fenere karsi bir takim ne kadar pozisyona girebilir desen bu kadar girer denir. Ama olmadi atamadik.

Sans bugun kesinlikle bizden yana degildi.kotu oynadimizi söyleyenlere kesinlikle katilmiyorum.macin hakki beraberlikti.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

kaybettik bu maçı
+1

Çevrimdışı Alper1903

kaybettik bu maçı

Aynen çok gerildik, avantaj hala bizde.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

abartmaya gerek yok beckte atılmalıydı ona bakarsak , hakem kötüydü ama suçu hakeme atmak en kolayı

Beck nasıl atılmalıydı ya? adam topu taça vurdu ayağı havaya kalktı mecbur yere koyacak nereye koyacak? Twitterda gördüğünüz fotoğraflara göre mi yorum yapıonuz arkadaş biraz akıllı olun bare kendi içimizde akıllı olalım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Defans üçlüsü değişmesi lazım ---- , -----,Marcelo,-----
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Gençlerbirliği maçı öncesi bu tahmini yapmıştım. Şuan herşey yolunda gidiyor :)

Çevrimdışı Kemal

Öyle laflar yazılıyor ki sanki bu akhisarla gs ile burfa ile biz oynamayacaz , milletin ah vah ettiği nokta bu stoper tandemiyle sonunu nasıl gorecez bu ligin . Bugünkü delgadonun 2. Golde yediği vücudu Necip yemez taca kafayla topu atardı .

Çevrimdışı OrhanAker

Haftaya yine Şampiyonuz..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi