Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296582 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Önümüzdeki sezondan itibaren stad ve sponsorluk gelirleri açılacak da büyümeye fırsat bulacak başkan,

Feda döneminde gelir mi vardı da büyüyecekti, giderleri kısacak ve küçülecekti (finansal olarak ) haliyle,

Kaldı ki bu 4 sezonluk feda ve yapılanma süresince takımın değeri belki de 2 katına çıktı, yatırımlar yapıldı. Aslında bir küçülme dönemi de değil, yeniden yapılanma dönemi.

Benim bi öz abim var. ekonomist, işletmeci kendisi , 30 yıldır falan borsada para tutuyor. fenerbahçelidir abim. Fikret orman seçilir seçilmez gitti borsadaki tüm parası ile beşiktaş hissesi aldı. 5 yıl dokunmayacağım dedi, ve hala tutuyor. Arada da benle maytap geçer, 2004'te yd yerine orman'ı seçseydiniz, bu işleri 10 sene evvel batmadan yapmıştınız, ne acayipsiniz diye. Haklı.
maalesef birçok Beşiktaşlı gibi bu arkadaş da o dönem sosyal medyada oluşturulan algının kurbanı olmuş. Bir kere Fikret Orman yönetime geldiğinde klüp kesin olarak kayyuma gidiyordu. Çünkü vadesi geçen borçlar yani tahakkuk eden borçlar 6 milyona yaklaşmıştı. Feda dan kasıt sadece durumun çok zor olduğunu anlatmaktı. Klüp aradan geçen zamanda mükemmele yakın bir performans gösterdi ama o dönemde bile baıları sürekli klübü küçültmekle itham etti Başkanı. Gerçekte yaptığı şey klübü yapılandırarak büyütmektir ve artık amaca ulaşmasına çok az kaldı. 2004 debir kongre üyesi bahsetmişti. Fikret Orman diye biri var çok dürüst ve çalışkandır ama seçimi kazanamayacak ve klüp çok sıkıntı yaşayacak diye aynen de öyle oldu. Bu yönetimin yaptıklarını birkaç sene sonra herkes çok daha iyi anlayacak. İnşallah çok büyük bir Beşiktaş geliyor. Zaten sosyal medyadaki birkaç soytarıyı saymazsak herkes olayın farkında. Yapılan sponsorluklar, stadyum, yenilenen tesisler, patlayan forma satışları, açılan kartal yuvaları, çığ gibi büyüyen vodafone karakartal projesi, son derece ucuz malşyetli takım, transferden kazanılan paralar vs. bunların sonuca dönmesi inşaallah artık çok yakın. Beşiktaş her ne kadar toplam seyirci sayısında geride görünse bile reel taraftar sayısında gesenin çok önündedir fb ile de kapışır. Daha dün divanda sosal medyada rakiplerin yaptığı manüpülasyonlar da anlatıldı. Son olarak bir yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Beşiktaş hisselerinin daha çok yükseleceğinin tahmin etmek zor değil

Çevrimdışı Scout

Bu Resimdeki Rakamlar Doğru mu ? Doğruysa Bu Sene Şampiyon Olursak Güzel Bir Para da Kazanmış Olacağız
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2016, 11:56:15 Scout ]
Pika Pika

Çevrimdışı ozan062

abi onun dışında bu stadı 10 sene önce yapabilirdik en büyük olay o olurdu bir de ne bu kadar borcumuz olurdu ne de ekonomik dar boğazda olurduk

zaten bizimkileri stadın yıkımına iten sey feda dönemindeki taraftrarın işi sahiplenmesidir bana sorarsan yani baktılar gördüler taraftar bizden yana , bizde o zaman riski alalım dediler ve bu durumlara geldik,, şu stadyumdaki kartal yuvasıyla 400 binlere ulasacaksak müthiş olacak yahu ben böyle birşey beklemiyordum mesela yani bizlerde yönetimle beraber birşeyleri aştık beraber eşiği atlıyoruz

ama bir türlü küfür gibi şeyleri engelleyemiyoruz ama onuda belki stadımıza geçince halledicez bakalım

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten bizimkileri stadın yıkımına iten sey feda dönemindeki taraftrarın işi sahiplenmesidir bana sorarsan yani baktılar gördüler taraftar bizden yana , bizde o zaman riski alalım dediler ve bu durumlara geldik,, şu stadyumdaki kartal yuvasıyla 400 binlere ulasacaksak müthiş olacak yahu ben böyle birşey beklemiyordum mesela yani bizlerde yönetimle beraber birşeyleri aştık beraber eşiği atlıyoruz

ama bir türlü küfür gibi şeyleri engelleyemiyoruz ama onuda belki stadımıza geçince halledicez bakalım
aynen abi haklısın yönetim taraftarla bütünleşmeyi sağladı aidiyet duygusu güçlendi ben alışveriş yapmazdım son 4 5 senedir sürekli her sene kartal yuvasından 300 tl civarı alışveriş yapıyorum her sene artarak devam eder bu yeni stadyumda küfür olayı halledilir bence 40000 kamera her taraftarı takip edecekmiş

Çevrimdışı ozan062

aynen abi haklısın yönetim taraftarla bütünleşmeyi sağladı aidiyet duygusu güçlendi ben alışveriş yapmazdım son 4 5 senedir sürekli her sene kartal yuvasından 300 tl civarı alışveriş yapıyorum her sene artarak devam eder bu yeni stadyumda küfür olayı halledilir bence 40000 kamera her taraftarı takip edecekmiş

yasal düzenlememi diyelim belli şeyler klübe tanınırsa onlara bırakılırsa zaten cezayı klup versin fakat işte burda algıdada baska yerlerdede bunun üzerinde cok oynanır ve kriterler belirlenme konusunda tartısmalar cokca olacaktır
kısacası  zor bir iş ama altından kalkarlarsa küfür ve benzeri seyleri halledersek maddi manevi oalrak destek konusunda kıtalar atlarız:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Başkan, Töre ile konuşmuş.
Konu: Performansının düşmesi imiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yasal düzenlememi diyelim belli şeyler klübe tanınırsa onlara bırakılırsa zaten cezayı klup versin fakat işte burda algıdada baska yerlerdede bunun üzerinde cok oynanır ve kriterler belirlenme konusunda tartısmalar cokca olacaktır
kısacası  zor bir iş ama altından kalkarlarsa küfür ve benzeri seyleri halledersek maddi manevi oalrak destek konusunda kıtalar atlarız:)
aynen abi en iyisi klübe vermeleri bu işi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaya çilingiroğlu boyko ile ilgili pek iyi şeyler duymamış onun önünde 3 tane daha kaleci varmış almamışlar dedi bu kaleci konusu benim içimde kanayan yara ospinayı  alsaydık keşke içim rahat değil hiç kaleci konusunda

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

maalesef birçok Beşiktaşlı gibi bu arkadaş da o dönem sosyal medyada oluşturulan algının kurbanı olmuş. Bir kere Fikret Orman yönetime geldiğinde klüp kesin olarak kayyuma gidiyordu. Çünkü vadesi geçen borçlar yani tahakkuk eden borçlar 6 milyona yaklaşmıştı. Feda dan kasıt sadece durumun çok zor olduğunu anlatmaktı. Klüp aradan geçen zamanda mükemmele yakın bir performans gösterdi ama o dönemde bile baıları sürekli klübü küçültmekle itham etti Başkanı. Gerçekte yaptığı şey klübü yapılandırarak büyütmektir ve artık amaca ulaşmasına çok az kaldı. 2004 debir kongre üyesi bahsetmişti. Fikret Orman diye biri var çok dürüst ve çalışkandır ama seçimi kazanamayacak ve klüp çok sıkıntı yaşayacak diye aynen de öyle oldu. Bu yönetimin yaptıklarını birkaç sene sonra herkes çok daha iyi anlayacak. İnşallah çok büyük bir Beşiktaş geliyor. Zaten sosyal medyadaki birkaç soytarıyı saymazsak herkes olayın farkında. Yapılan sponsorluklar, stadyum, yenilenen tesisler, patlayan forma satışları, açılan kartal yuvaları, çığ gibi büyüyen vodafone karakartal projesi, son derece ucuz malşyetli takım, transferden kazanılan paralar vs. bunların sonuca dönmesi inşaallah artık çok yakın. Beşiktaş her ne kadar toplam seyirci sayısında geride görünse bile reel taraftar sayısında gesenin çok önündedir fb ile de kapışır. Daha dün divanda sosal medyada rakiplerin yaptığı manüpülasyonlar da anlatıldı. Son olarak bir yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Beşiktaş hisselerinin daha çok yükseleceğinin tahmin etmek zor değil
:claps: :claps:

Agzina saglik abi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

40000 kamera değil 40000 taraftar :)

Gençlerbirliği maçında KÜFÜR den Ceza almadığımız kesinleşti

Iste Ceza almamiza sebep olan 2 tezahurat

1. Futbolun katili Turk hakemleri
2. Fenerbahcenin köpeğine

Çevrimdışı denilanz

O zaman artık bunları söylememek lazım. Hiçbir akıl pırıltısı göstermeyen, son derece basit ve takıma hiçbir şekilde destek getirmeyen tezahüratlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada konya maçıda çok eğlenceli olacak 4 gün kala tüm biletler bitmiş önce feneri sonra konyayı dağıtalım

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaşk uygulaması cok güzel olmus ya emeği geçenlere teşekkürler

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fanatik Kadikoyde roportaj yapmis

Fenerlilerin hepsi agiz birligi yapmiscasina 3-0 , 4-0 aliriz diyor bu ozguven nerden geliyor :alala:

Ulan sorarlar adama siz bu sezon hangi takima 4 Gol birden attinizki Beşiktaş a atabilesiniz :bandit:

Adamin bitanesi varki biz onlardan cok daha iyi bir takimiz diyo yetmiyor Butun kamuoyu onlardan yana diyo ŞAKA gibi :money:
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2016, 13:54:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[

Fenerlilerin hepsi agiz birligi yapmiscasina 3-0 , 4-0 aliriz diyor bu ozguven nerden geliyor :alala:

Ulan sorarlar adama siz bu sezon hangi takima 4 Gol birden attinizki Beşiktaş a atabilesiniz :bandit:

Adamin bitanesi varki biz onlardan cok daha iyi bir takimiz diyo yetmiyor Butun kamuoyu onlardan yana diyo ŞAKA gibi :money:
yarın yenilince görürler daha iyi takımı ağlamaya başlarlar gomez golleri döşedikçe  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamu vicdanı demiştir o Sürçü lisan eylemiştir

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sefer erken bitirelim işi. Kazanamazsak falan demeyelim, kazanalım.

Hatta rencide edelim belleri doğrulmasın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sefer erken bitirelim işi. Kazanamazsak falan demeyelim, kazanalım.

Hatta rencide edelim belleri doğrulmasın.
içimden geçen sonuç 6 2  :evillol: :evillol: :evillol:

[ yarın yenilince görürler daha iyi takımı ağlamaya başlarlar gomez golleri döşedikçe  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Yok içlerinde tek tuk objektif bakan var olaya

Mesela Zor mac olacak diyen var , Besiktas suan ligin en iyi takimi ama taraftar desteği ile yenecegiz diyende var , Fenerliyim ama Besiktasin kazanmasini istiyorum diyen bile var ama Geneli Okadar ozguvenliki anlatamam sanki butun rakiplere 4-5 atan biz degiliz de onlarmis gibi konuşuyorlar :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjkferhat

Tek korkum maça etkisiz başlamak.
Fb zaten çok kırılgan takım mücadele güçleri düşük biz iyi başlarsak her şey iyi gider bizim için

Çevrimdışı raichu

benimde :D
herkes 6-2 ye inandı masallah  :D
şaka maka ilk golü erken atarsak parçalayabiliriz

Çevrimdışı LuceGel

''Futbolun katili türk hakemleri ''biz bu tezahüratı yıllardır yaparız hiç ceza almadık.Yönetmelik değişti haberimizmi yok,ayrıca dün trabzonda maç boyu tüm stad hep birlikte söyledi takipçisi olmak lazım ceza alacaklarmı  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...