kulüp bildiğin batıyordu abi ciddi icra vardı kulübü icradan kurtaran da Erdoğan Demirören'di. yanılmıyorsam 60 milyon TL bir borç var Erdoğan Bey çıkarıp 56 milyon TL bağışlıyor icrayı kaldırtıyor. hatta kulüp borç diyor ED kabul etmiyor geri almayı sonra orta yolda buluşuluyor Erdoğan Beyin o yıllarda Ankara Pazarları die çok şubeli süpermarket zincirleri var o marka sadece 1 sene forma reklamı oluyor ve para da helalleşiyorlar. şimdi kulüplerin borcunun 350 - 400 milyon dolar borcu olduğunu düşünüp o gün Erdoğan Beyin bağışladığı parayı tahmin edin
ciddi büyük bir para. bu adamın oğlu ise kulübü batırdı... @Hasan Tahsin
Ben o yıllarda 13 yaşlarında olduğum için detayları hatırlamıyorum

Ancak ana hatları yani bütünleşmemizi, renkli arkadaşlarımın dalga geçmesini, mizah dergilerine kapak olmamızı unutmam mümkün değil.
Babam rahmetli dolmuş şoförlüğü yaparmış, yağmurlu bir havada bir beyefendinin yanından geçerken hızını yavaşlatıp ağır ağır geçmiş. Bunu gören kişi babamın durmasını işaret etmiş. Önce teşekkür edip cebinden bir tomar bilet çıkarmış. Sanırım o zamanların kombinesi

Babam bir kere maça gitmiş hiç hoşlanmayıp amcama vermiş. Amcamda Beşiktaş tutkusu başlamış ve o da abimi maçlara götürmüş. Eeee tabi abim de beni götürdü. Deplasmanda olduğumuzda radyodan dinlerdik ve kırılmasa bile çatlardı o radyolar. O yıllardan net olarak Vefa'yı hatırlarım valla yenerlerdi bizi

Senin anlıyacağın o ateş içime çok küçük yaşlarda düştü. Benim de çenem düştü