Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Elbette ya şimdi hatırladım rahmetli Mehmet Üstünkaya döneminde ve 70 li yılların sonunda olmuştu. Eeee kafa kağıdı gibi kafa da eskidi artık  :busted_cop:

estağfrullah @Hasan Tahsin abi, bari net bilgiyi ben vereyim 76 yılı Üstünkaya başkanlığında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Hasan Tahsin

estağfrullah @Hasan Tahsin abi, bari net bilgiyi ben vereyim 76 yılı Üstünkaya başkanlığında
Sağolasın @tangaz  kardeşim. Renkliler çok dalga geçmişti, medya destek değil işi şamataya getirip köstek olmak istiyordu ama benim hatırladığım bildiğim Camiamızın ilk kenetlenmesiydi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Sağolasın @tangaz  kardeşim. Renkliler çok dalga geçmişti, medya destek değil işi şamataya getirip köstek olmak istiyordu ama benim hatırladığım bildiğim Camiamızın ilk kenetlenmesiydi

kulüp bildiğin batıyordu abi ciddi icra vardı kulübü icradan kurtaran da Erdoğan Demirören'di. yanılmıyorsam 60 milyon TL bir borç var Erdoğan Bey çıkarıp 56 milyon TL bağışlıyor icrayı kaldırtıyor. hatta kulüp borç diyor  ED kabul etmiyor geri almayı sonra orta yolda buluşuluyor Erdoğan Beyin o yıllarda Ankara Pazarları die çok şubeli süpermarket zincirleri var o marka sadece 1 sene forma reklamı oluyor ve para da helalleşiyorlar. şimdi kulüplerin borcunun 350 - 400 milyon dolar borcu olduğunu düşünüp o gün Erdoğan Beyin bağışladığı parayı tahmin edin :)  ciddi büyük bir para. bu adamın oğlu ise kulübü batırdı... @Hasan Tahsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 22:34:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine bize küfrediyor Fenerbahçe taraftarı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 22:35:05
  • Beşiktaş / Bodrum
kulüp bildiğin batıyordu abi ciddi icra vardı kulübü icradan kurtaran da Erdoğan Demirören'di. yanılmıyorsam 60 milyon TL bir borç var Erdoğan Bey çıkarıp 56 milyon TL bağışlıyor icrayı kaldırtıyor. hatta kulüp borç diyor  ED kabul etmiyor geri almayı sonra orta yolda buluşuluyor Erdoğan Beyin o yıllarda Ankara Pazarları die çok şubeli süpermarket zincirleri var o marka sadece 1 sene forma reklamı oluyor ve para da helalleşiyorlar. şimdi kulüplerin borcunun 350 - 400 milyon dolar borcu olduğunu düşünüp o gün Erdoğan Beyin bağışladığı parayı tahmin edin :)  ciddi büyük bir para. bu adamın oğlu ise kulübü batırdı... @Hasan Tahsin

Böyle bilmiyorum ben konuyu. Parayı faizi ile aldığını okumuştum ama kim yazdı hatırlamıyorum şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Böyle bilmiyorum ben konuyu. Parayı faizi ile aldığını okumuştum ama kim yazdı hatırlamıyorum şuan.

hayır sadece 1 sene Ankara Pazarları markası forma reklamı oldu ben iyi biliyorum (Ankara Pazarlarında %5 küçük hissedarın adını da vereyim mi)  :ok: .

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben o yıllarda 13 yaşlarında olduğum için detayları hatırlamıyorum  :) Ancak ana hatları yani bütünleşmemizi, renkli arkadaşlarımın dalga geçmesini, mizah dergilerine kapak olmamızı unutmam mümkün değil.
Babam rahmetli dolmuş şoförlüğü yaparmış, yağmurlu bir havada bir beyefendinin yanından geçerken hızını yavaşlatıp ağır ağır geçmiş. Bunu gören kişi babamın durmasını işaret etmiş. Önce teşekkür edip cebinden bir tomar bilet çıkarmış. Sanırım o zamanların kombinesi  :) Babam bir kere maça gitmiş hiç hoşlanmayıp amcama vermiş. Amcamda Beşiktaş tutkusu başlamış ve o da abimi maçlara götürmüş. Eeee tabi abim de beni götürdü. Deplasmanda olduğumuzda radyodan dinlerdik ve kırılmasa bile çatlardı o radyolar. O yıllardan net olarak Vefa'yı hatırlarım valla yenerlerdi bizi  :) Senin anlıyacağın o ateş içime çok küçük yaşlarda düştü. Benim de çenem düştü  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

bi allah'ın kulu şu beyaz tv'de ki adamlara maçın pazartesi günü olduğunu söylemiyor mu :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 senede garanti gözüyle baktıgımız kupa bile gelmemiş öyle emin konusmamakta fayda var:) şimdi biraz azıcık bir akıl yürüterek bir rakibi kapı dısarı ettik

fakat yanlıs olmasın sattığımız oyuncular sadece atınc dısında hepsi çin yani o gelirler çin pazarı açılmamıs olsaydı ne gelen nede giden olurdu bunları iyi etüt etmeliyiz yani çok şişirmemekte fayda var,, fbden gsden ve bizden önce o pazarı

hatırlarsanız trabzon çok iyi bulmustu ilk onlar orayla iletişimi kuvvetlendirdi sonra sonra bizlere sıra geldi... planda düzende yok bazı seyler varki tesadüftü:)

iyi şeylerde var mesela ne olursa olsun bizi bir tuttu sadece su farkla kutuplasmayı önleyemedi ama biriz kopmadık
abi onun dışında bu stadı 10 sene önce yapabilirdik en büyük olay o olurdu bir de ne bu kadar borcumuz olurdu ne de ekonomik dar boğazda olurduk

Çevrimdışı tangaz

Ben o yıllarda 13 yaşlarında olduğum için detayları hatırlamıyorum  :) Ancak ana hatları yani bütünleşmemizi, renkli arkadaşlarımın dalga geçmesini, mizah dergilerine kapak olmamızı unutmam mümkün değil.
Babam rahmetli dolmuş şoförlüğü yaparmış, yağmurlu bir havada bir beyefendinin yanından geçerken hızını yavaşlatıp ağır ağır geçmiş. Bunu gören kişi babamın durmasını işaret etmiş. Önce teşekkür edip cebinden bir tomar bilet çıkarmış. Sanırım o zamanların kombinesi  :) Babam bir kere maça gitmiş hiç hoşlanmayıp amcama vermiş. Amcamda Beşiktaş tutkusu başlamış ve o da abimi maçlara götürmüş. Eeee tabi abim de beni götürdü. Deplasmanda olduğumuzda radyodan dinlerdik ve kırılmasa bile çatlardı o radyolar. O yıllardan net olarak Vefa'yı hatırlarım valla yenerlerdi bizi  :) Senin anlıyacağın o ateş içime çok küçük yaşlarda düştü. Benim de çenem düştü  :)

çok güzel hikaye beğeniyle okudum walla @Hasan Tahsin abi, bu arada 76 senesinde ben daha 1 yaşındayım ama konuyu çok iyi bildiğim için biraz net koştum  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 00:58:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ziyech ne yapmış be 25 maçta 13 gol 10 asist nedir orta saha oyuncusu için müthiş istatistik

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 01:10:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Ortalama 11-12 sene sonra olabilir :D

21 yaşındaki dinginliği sakinliği böyleyse tecrübesi arttıkça inanılmaz biri olabilir müthiş etkilendim görüntülerden...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 01:19:03
  • Beşiktaş / Bodrum
21 yaşındaki dinginliği sakinliği böyleyse tecrübesi arttıkça inanılmaz biri olabilir müthiş etkilendim görüntülerden...

Biraz önce canlı izledim dk 93'te 50 metre depar attı rakip kanat oyuncusu formadan çekti indiremedi kendi takla attı yolda kaldı nefis de bir orta kesti içeri sokamadılar.

İnanılmaz dengeli ve faulsüz sertliği var. Çok sade oynuyor ortalar yukarıdan düşmüyor direk keskin ve kafa hizasında. Sevilla istiyor ama bu gidişle Premier Lig'den kapatırlar tam oraya uygun tarzı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz önce canlı izledim dk 93'te 50 metre depar attı rakip kanat oyuncusu formadan çekti indiremedi kendi takla attı yolda kaldı nefis de bir orta kesti içeri sokamadılar.

İnanılmaz dengeli ve faulsüz sertliği var. Çok sade oynuyor ortalar yukarıdan düşmüyor direk kesin ve kafa hizasında. Sevilla istiyor ama bu gidişle Premier Lig'den kapatırlar tam oraya uygun tarzı.
birkaç sene önce razvan ratın ismi geçiyordu keşke alabilseydik onu

Çevrimdışı tangaz

İnanılmaz dengeli ve faulsüz sertliği var. Çok sade oynuyor ortalar yukarıdan düşmüyor direk keskin ve kafa hizasında. Sevilla istiyor ama bu gidişle Premier Lig'den kapatırlar tam oraya uygun tarzı.

bu çocuk sadece EPL değil her ligde müthiş iş yapar. sahada ben farklıyım duruşu vardır ya bazı oyuncuların bu da o hesap...

Çevrimdışı ekrembaser

Beşiktaş'ın Derviş'i Süleyman seba kitabında Rıdvan akar yazmıştı Erdoğan Demirören in fazlasıyla o parayı aldığını doğru hatırlıyorsun kardeşim

Çevrimdışı Necmi

Bizim nesil Seba döneminde " Beşiktaş İçin Bir Kibrit  Yak " sloganını gördüğümüz için Feda dönemi ağır gelmedi öyle. Galiba bu yüzden ikisi de büyük başkan.
yalnız o söylem Sebaya ait değildir. Mehmet Üstünkaya yaptı bir kibrit çak kampanyasını
evet çok dalga geçildi ama  o sayede Beşiktaş silkelendi.

Çevrimdışı Necmi

Yine bize küfrediyor Fenerbahçe taraftarı.
Acizlikten ediyorlar sallamayın ödleri patlıyor kendileride inanmıyor kazanacaklarına
bunun sonucuda çaresizlikten doğan saldırganlık :evillol:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Genc arkadas hakli necmi abi.
Feda sureci biraz daha iyi yonetilebilirdi. O sene degisik bir algi oldu. Sanki feda diyoruz, kapatiyoruz besiktasi da vefaspor oluyoruz gibi anlasildi o ister istemez renkliler tarafindan.

Yonetimin acemiligi vardi o sene. O Feda senesi icin baskana cok kizginim ben, parasini cok yanlis ata oynadi. Mesela almeyda ve fernandesi gonderip q7 ve simaoyu tutabilirdi.

Kuculmeyi secseydi zaten stadi yapmaz, gelen butun parayla borclari oder 5-6 sene genc takimdan oyuncu oynatirdi. Adam yok yerinden denklestirip iyi transferler yapti. Demba, gokhan tore hatta bilic ve ekibi. Bu saydiklarim ilk hatirladigim buyuk paralar.

:tabe: katılıyorum rakiplere farklı yansıdı bizim fedamız onlara her sene 3'üncülük kovalayan takım itibarını oluşturdu illa feda değilde forma satışıyla ilgili başka bir malzeme kullanabilirdi kenetlenme birlik olalım gibisinden
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yaşına veriyorum :)

Yaşla bunun alakası ney benim gibi düşünün büyüklerimin sayısı da hiç az değil her olayı senden 6-7 yaş büyüğüm o yüzden yaşına veriyorum şeklinde yönetilseydi dünya yaşanılmaz bir yer olurdu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Galatasarayliya Fener şampiyon olsun dedirttigimiz günleri de gördük çok şükür.