Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

tesis fotoları stad başlığında görülüyor şirin bir otel iyi bir tadilatla 10 numara olur ama saha zemin fiyasko SIS oraya da girmeli :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

tesis fotoları stad başlığında görülüyor şirin bir otel iyi bir tadilatla 10 numara olur ama saha zemin fiyasko SIS oraya da girmeli :)
Bundan sonra biz nereye SIS oraya

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

20 yıllık toplam 1.5-2 m euro gibi bir yatırım . Motta parası futbol kafasıyla :)

Bence çok yerinde olmuş. Beşiktaşın böyle bir tesise ihtiyacı vardı . Yazın 1. kamplarda kış devre arası kampında, doğa güzelliğiyle cennet içi arkadaşlıkların pekişeceği çok güzel bir tesis. Yenilenince parada kazanılır , kayak merkezi de var .

Bencede Başkan bir şampiyonluğun eksik , inşallah bu sene oda olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 14:38:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı sanırım sorulmamış gökhan gönülün kaburgası kırıkmış bizim maçta oynayabilir mi performansı nasıl olur etkiler mi?

Kaburga kırığı ciddi ağrı yapar ama iğne ile oynama ihtimali olabilir en azından performansı düşecektir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 14:38:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen bu işi biliyorsun @Çağrı Bey

Vodofone stad için sponsorluk ödemelerini stad bittikten sonra yapmaya başlayacak değil mi?

Aynen öyle ona dokunulmadı @panic13 Uyar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 14:47:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Müthiş yaa. Vallahi göğsüm kabardı. Fikret başkan bildiğin Seba olma yolunda ilerliyor. Allah yolunu açık etsin.

bir de bu yıl şampiyon olsak...

Gerçekten öyle. Karakterler ayrılır ancak yapılan işler ortada.

Dalga geçiliyordu hem kendi camiamız tarafından hem rakip taraftarlar tarafından şimdi tesisleşme, genç kadro, oyuncu satışı..

Şampiyonluk ve borçta iniş de gelince ciddi anlamda ürkecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Destinasyon alanını bilmiyorum fakat 20 günlük bir kamp için ortalama 150-200 bin ödemek yerine onda birine konaklamak gayet makul.  Önemli olan ne kadar gelir sağlayacağı.

Çevrimdışı tangaz

@atalay  s.prag daki Krejci için yorumun nedir bizim takıma + değer katacak bir opsiyon olabilir mi sence?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Dalga geçiliyordu hem kendi camiamız tarafından hem rakip taraftarlar tarafından şimdi tesisleşme, genç kadro, oyuncu satışı..

bizim yapmamız gereken bu fikret orman zihniyetini sonuna kadar savunmak arkasında durmak kişiler değişebilir ama zihniyet aynı kalmalı. Sabah borç hakkında söylediklerini okudum ve tekrar aklıma geldi stadı yapan Bjk fulyayıda kendi yapamazmıydı o zaman yarışacağımız takımlar bu iki sarı civciv olurmuydu hiç arsenallerle dortmundlarla yarışıyor olurduk rezil Demirören yatacak yeri yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 15:06:20
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim yapmamız gereken bu fikret orman zihniyetini sonuna kadar savunmak arkasında durmak kişiler değişebilir ama zihniyet aynı kalmalı. Sabah borç hakkında söylediklerini okudum ve tekrar aklıma geldi stadı yapan Bjk fulyayıda kendi yapamazmıydı o zaman yarışacağımız takımlar bu iki sarı civciv olurmuydu hiç arsenallerle dortmundlarla yarışıyor olurduk rezil Demirören yatacak yeri yok.

50 milyon dolar kira getirecek proje 12 milyon dolarda kaldı sırf bu sebepten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

17 değilmiydi 12 miymiş iyice kafayı yicem bu adam kendine sövdürmeye bayılıyo

Çevrimdışı atalay

@atalay  s.prag daki Krejci için yorumun nedir bizim takıma + değer katacak bir opsiyon olabilir mi sence?

2 yıldır yerinde sayıyor.

Çevrimdışı panic13

Geçen yine burada konuşmuştuk, FB sadece 2000'lerin başındaki tesisleşme hamlesi ile hem bize hem GS'ye 10 yıl fark atmıştı ekonomik açıdan. Gerçi şimdi yayın gelirleri sebebi ile o kadar fark olması zor ama belli ki stadımız sayesinde önümüzdeki en az 5 yıl diğerlerine USD 20 milyon fark atacağız ekstra gelirlerde.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

İstanbul'un ekonomik olarak en değerli 2-3 yerinden birini, emsallerine göre bedavaya işletiyoruz. Yıllık 17 milyon USD, nişantaşı'nda alelade bir-iki apartmanın kirası ve etkinlik gelirlerine eşdeğer neredeyse. Çıldırmamak elde değil. Nasıl göz yummuşuz, nasıl bizi kandırmışlar, inanamıyorum :(

Çevrimdışı tangaz

o projede garip olan şeylerden biride hemen yanındaki polat tower yükseklik olarak bizim binalardan çok yüksek yolun üstü şişli belediyesi altı Beşiktaş belediyesi arada sadece metreler var ama izinler arasında korkunç fark var.

Çevrimdışı Kalyoncu

İstanbul'un ekonomik olarak en değerli 2-3 yerinden birini, emsallerine göre bedavaya işletiyoruz. Yıllık 17 milyon USD, nişantaşı'nda alelade bir-iki apartmanın kirası ve etkinlik gelirlerine eşdeğer neredeyse. Çıldırmamak elde değil. Nasıl göz yummuşuz, nasıl bizi kandırmışlar, inanamıyorum :(
Abi hani ben o dönemlerde 13-14 yasındaydım hatırladığım Beşiktaş artık dünya devleriyle yarışacak felan deniyordu ve nerden nereye geldik uyutulduk aldatıldık şimdi herşeyini araştırıyorum fulyanın ve neresinden tutsan elinde kalıyo hadi tamam bunu yaptın peşkeş çektin kirayı niye peşkeş çekiyon müteahite sorulduğunda bende zarar ettim kar edenin adını veremem diyo nasıl bir rezillikse abi

Çevrimdışı panic13

Abi hani ben o dönemlerde 13-14 yasındaydım hatırladığım Beşiktaş artık dünya devleriyle yarışacak felan deniyordu ve nerden nereye geldik uyutulduk aldatıldık şimdi herşeyini araştırıyorum fulyanın ve neresinden tutsan elinde kalıyo hadi tamam bunu yaptın peşkeş çektin kirayı niye peşkeş çekiyon müteahite sorulduğunda bende zarar ettim kar edenin adını veremem diyo nasıl bir rezillikse abi

İşte herşey aynı noktaya varıyor; denetlemezsen, sorgulamazsan, ne yapılırsa koyun gibi evet dersen sömürülmeye de, soyulmaya da, kandırılmaya da zımnen izin veriyorsun demektir. Bize şu an kalan sadece bunu yapanlara bela okumak! Allah belalarını versin!

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte herşey aynı noktaya varıyor; denetlemezsen, sorgulamazsan, ne yapılırsa koyun gibi evet dersen sömürülmeye de, soyulmaya da, kandırılmaya da zımnen izin veriyorsun demektir. Bize şu an kalan sadece bunu yapanlara bela okumak! Allah belalarını versin!
Fulya davası var abi tabi bu bizi geçmişe götürmeyecek ama hiç değilse hakkımızı bilelim takipçisi olalım o kongre iptali kararının emsal teşkil edeceğini düşünüyor herkes bakalım onda nasıl sonuç çıkacak bekleyip görelim.Allah belalarını versin

Çevrimdışı atalay

FB galibiyetini Beşiktaş'ı filan geçtim, Şenol Hoca kazansın diye bekliyorum. Adamın göze hoş gelen futbol oynatıyor diye yemediği küfür kalmadı.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 16:07:39 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

FB galibiyetini Beşiktaş'ı filan geçtim, Şenol Hoca kazansın diye bekliyorum. Adamın göze hoş gelen futbol oynatıyor diye yemediği küfür kalmadı.
Kaç senedir alıştık kötü futbola birden iyi futbol görünce herkes şaşırdı tabi. Eskisi gibi olur sanıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

Kaç senedir alıştık kötü futbola birden iyi futbol görünce herkes şaşırdı tabi. Eskisi gibi olur sanıyor

öyle hemen havaya girmemekte fayda var

geçen seneyle kıyaslamayım ama son 5 hafta kala müthişsin bilic adamsın bilicten

Allah seni bildiği gibi yapsın satıcı bilic sucu bucu dedik:) ben demedimde bircok taraftar bu sekilde yorumlar yaptı, atalayın dediği gibi

hoca kazansın en azından bir maddeden kurtulmus olacak bizimde bi geçmişimizi temizlicek fakat yinede lig sonundaki duruma baglı hersey kötü giderse durum herkes herkesi asabilir söyleyim:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

öyle hemen havaya girmemekte fayda var

geçen seneyle kıyaslamayım ama son 5 hafta kala müthişsin bilic adamsın bilicten

Allah seni bildiği gibi yapsın satıcı bilic sucu bucu dedik:) ben demedimde bircok taraftar bu sekilde yorumlar yaptı, atalayın dediği gibi

hoca kazansın en azından bir maddeden kurtulmus olacak bizimde bi geçmişimizi temizlicek fakat yinede lig sonundaki duruma baglı hersey kötü giderse durum herkes herkesi asabilir söyleyim:))

Ozan senin bu pozitif yorumlarını görünce niyeyse içimi bir sevinç, bir umut kaplıyor :D

Çevrimdışı panic13

"Metin... Ali... Feyyaz... Feyyaz! Gol! Gol sayın dinleyiciler! Beşiktaş Fenerbahçe stadında Fenerbahçe'ye karşı 1-0 öne geçiyor"

"Oğuzhan... Olcay... Tekrar Oğuzhan... Topu Sosa'ya aktardı... Sosa sağ kanatta Quaresma'yı gördü... Şimdi  ceza sahası içinde tekrar topla buluştu... Sosa... Gomez! Vurdu ve goooooool! Goooooooooool! Mario Gomez attı! Beşiktaş Mario Gomez'in şık plasesi ile 88. dakikada Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçiyor..."

Böyle olacak, buna inanıyorum. Bu takım, bu sene bunu hakediyor. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Metin... Ali... Feyyaz... Feyyaz! Gol! Gol sayın dinleyiciler! Beşiktaş Fenerbahçe stadında Fenerbahçe'ye karşı 1-0 öne geçiyor"

"Oğuzhan... Olcay... Tekrar Oğuzhan... Topu Sosa'ya aktardı... Sosa sağ kanatta Quaresma'yı gördü... Şimdi  ceza sahası içinde tekrar topla buluştu... Sosa... Gomez! Vurdu ve goooooool! Goooooooooool! Mario Gomez attı! Beşiktaş Mario Gomez'in şık plasesi ile 88. dakikada Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçiyor..."

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Heyecanlandım valla :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."