Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

helal olsun ya seviyorum bu adamı , çok iyi insan

sevilmez mi hiç  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Ensar

Çok yırtıcı bakmış hoca :evillol:
feneri hayal ediyor gibi bi hali var :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı firewater

Arkadaslar diger basliga yazdim görmeyenler icin buraya da yazayim

Vitor Derbi taktigini belirlemis

Oyun planını Sosa ve Mario gomeze Baski ve sertlik uzerine kurmuş

Orta saha oyuncularina Sosaya surekli olarak 2 li 3lu Baski yapnalrini istemis ayrica sert olun demis , Mehmet topala da Sosa yi adim adim takip et adim attirma demis

Alves ve kjaere de Gomeze karsi sert oynayin demis , Vitor tir tir titriyor :biggrinking:

Ulan zerre akil yok bunlarda bu bizim isimize gelir

Sosaya baski yapsan Ozi bos kalacak , Q17 ye baski yapsan Olcay bos kalacak

Gomez ve Sosayi durdurarak bizi yenecegini düşünüyor sivri zekalilar :biggrinking:

İnşallah böyle bir şey yapar.

Bugün idmanda çift kale maçı seyrettim Olcay çok fena patlatacak bunlara bakta gör :) :) :)

Bu mal İmail Kartaldanda kötü td. İsmayili 4maçta kovdu eses buna 2maç bile dayanamazlardı :) :) :)

Çevrimdışı OrhanAker

feneri hayal ediyor gibi bi hali var :D

Bu sefer kurtuluşları yok :D

Çevrimdışı Anıl1903

Boyko terli olan sosa'ya montunu veriyor :) :claps:

100. Yılda soguk havada montunu tumer metine veren lucescu aklma geldi.

Takım gibi takım daha ne olsun.Şampiyonluk yeni-eski oyuncular ve camiamızın kenetlenmesiyle gelecek...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko muthis karakterli bi adama benziyor artik sahada da iyi islerini gorsek cok mutlu edecek bizi :)

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu süper olmuş. İsmail Abi O Gemi Bir Gün Ge~Le~Çek. (Leyla ile Mecnun) Bizim takımın taraftarına yakışır bir pankart olmuş.

Note 3  N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Akten

Hürriyet'in haberine göre Emre Mor diye 18 yaşında Danimarka'da oynayan bir çocuğa 3 milyon euroluk teklifte bulunmuşuz. Biraz videolarına bakayım dedim, çok klasik olacak ama driplingleri, pas alışverişi ve son vuruşları gerçekten Messi'yi andırıyor. Gs de istemiş herhalde bir ara. Oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı tangaz

Hürriyet'in haberine göre Emre Mor diye 18 yaşında Danimarka'da oynayan bir çocuğa 3 milyon euroluk teklifte bulunmuşuz. Biraz videolarına bakayım dedim, çok klasik olacak ama driplingleri, pas alışverişi ve son vuruşları gerçekten Messi'yi andırıyor. Gs de istemiş herhalde bir ara. Oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

birkaç gün önce emre mor milli takım tercihini Türkiyeden yana kullandı die bir haber geçmişti. boyu çok kısa günümüz futbolunda bu denli kısa adamlar aşırı yetenekliyse ve biraz kalın fizikli ise iş yapabiliyorlar, alt yaşlarda çok sıkıntı olmuyor ama üst yaşlarda fiziksel olarak eziliyorlar. yıllar önce ahmet hassan die mısırlı bir oyuncumuz vardı lazzio maçında hollandalı yarma jaap stama çarpıp 3 metre ileriden taca fırlamıştı ufak tefek oyuncuları görünce aklıma hep o sahne gelir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

bende videolarına baktımda alırız inşallah gs'liler de yorum yapmış videoların altına biz alamayız bunu diye.  :lol:

birkaç gün önce emre mor milli takım tercihini Türkiyeden yana kullandı die bir haber geçmişti. boyu çok kısa günümüz futbolunda bu denli kısa adamlar aşırı yetenekliyse ve biraz kalın fizikli ise iş yapabiliyorlar, alt yaşlarda çok sıkıntı olmuyor ama üst yaşlarda fiziksel olarak eziliyorlar. yıllar önce ahmet hassan die mısırlı bir oyuncumuz vardı lazzio maçında hollandalı yarma jaap stama çarpıp 3 metre ileriden taca fırlamıştı ufak tefek oyuncuları görünce aklıma hep o sahne gelir.

haydaa bunu demeseydin iyiydi abi :D messi nin boyu 1.70 abi dünyanın en iyisi bu emre mor'un yaşı 18 boyu 1.68 21 yaşına kadar uzayabilir :)

Ayrıca abi boy bazen kötü olabiliyor.Bende çok güzel top oynuyordum abi boyum küçüktü 1.60 lardaydı 10 sene kadar oynadım ne zaman boyum uzadı şuan 1.80 nim futbol yeteneğimi kaybettim :)

Çevrimdışı tangaz

haydaa bunu demeseydin iyiydi abi :D messi nin boyu 1.70 abi dünyanın en iyisi bu emre mor'un yaşı 18 boyu 1.68 21 yaşına kadar uzayabilir :)

Ayrıca abi boy bazen kötü olabiliyor.Bende çok güzel top oynuyordum abi boyum küçüktü 1.60 lardaydı 10 sene kadar oynadım ne zaman boyum uzadı şuan 1.80 nim futbol yeteneğimi kaybettim :)

iyi de verdiğin örnek messi  :D  elit takımlara bakarsanız 185den kısa adamı cımbızla çekip buluyorsun. günümüz futbolu giderek atletik performansa dayalı bir hal alıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

iyi de verdiğin örnek messi  :D  elit takımlara bakarsanız 185den kısa adamı cımbızla çekip buluyorsun. günümüz futbolu giderek atletik performansa dayalı bir hal alıyor.

niye bu çocuk messi olmasın abi :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim yönetim bu tarz bir adama hayatta 3 milyon euro vermez, 1 milyon euro bile vereceklerini sanmıyorum. Adamın oynadığı takımın toplam değeri 9 milyon euro zaten.

Hakkında "Avrupa'nın devleri peşinde" haberi var bir tane 3 ay önceye ait, o da İngiliz spor medyası gibi üfürmeyi çok seven bir medyanın parçası olan DailyMail'e ait.

Muhtemelen adamın menajeri yaptırıyor bu tarz haberleri, ama yabancı sınırlaması kalktığı için kimse ciddiye almıyor.

Bizim yönetim bu tarz bir adama hayatta 3 milyon euro vermez, 1 milyon euro bile vereceklerini sanmıyorum. Adamın oynadığı takımın toplam değeri 9 milyon euro zaten.

Hakkında "Avrupa'nın devleri peşinde" haberi var bir tane 3 ay önceye ait, o da İngiliz spor medyası gibi üfürmeyi çok seven bir medyanın parçası olan DailyMail'e ait.

Muhtemelen adamın menajeri yaptırıyor bu tarz haberleri, ama yabancı sınırlaması kalktığı için kimse ciddiye almıyor.

biz beleşe alırız hatta üstüne para alırız :)

Çevrimdışı sallapati

Gene 4 tribunumuz kapanmis.. Abv pfdk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PFDK çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle G.Birliği maçına gelen tüm Beşiktaşlı taraftarlara 1 maç elektronik bilet bloke cezası verdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

PFDK çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle G.Birliği maçına gelen tüm Beşiktaşlı taraftarlara 1 maç elektronik bilet bloke cezası verdi.
böyle fedarasyonunda pfdk'nıra allah belasını versin bu nedir ya sürkli ceza e bilete ne gerek vardı o zaman böyle düzenin allah belasını versin