Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304128 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bülent yıldırım ismide geçiyor.
cüneyt kalsın bari ismi geçenler daha berbat :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim başkan olcay'ı kesicekmiş :D  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onder23

başkan biraz yalancı koşuyor gibi  :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Kadrolari verseniz, diyorum arkadaslar.

Hakem Kim?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kamerayı uzay gemisi çekti heralde bişi oldu :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Kamerayı uzay gemisi çekti heralde bişi oldu

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Muhabir kızın Tayfur Havutçu'ya sorusu:

"Neler düşünüyosunuz bu güzel maçın ardından, neler düşünüyosunuz, düşünceleriniz neler?"

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Huseyin gocek ve Bulent Yildirim isimlerini duyduktan sonra ben Cuno ya fitim :tabe:

Yine ölümü gösterip sıtmaya razi edecekler :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mülkübey

Kim hakem olursa olsun , bilerek hakkımızı yerse , bizim de ts kadar sesimiz çıkmazsa bize yazıklar olsun. Bu arada biz surekli tempolu ve iyi futbol oynamayı isteyelim, inş . hakem bile bozmayacak galibiyetimizi.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Son yaşanan olaylar lehimize oldu bence . Pazartesi kim gelirse gelsin düzgün maç yönetmeye çalışacaklardır

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Son yaşanan olaylar lehimize oldu bence . Pazartesi kim gelirse gelsin düzgün maç yönetmeye çalışacaklardır

Trabzonsporla oynayacağımız maçta günah çıkarma ihtimalleri de var ama.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hocam ne yalan söyliyeyim benim bütün düşüncem şuan fener maçı . Trabzonu her şekilde yeneriz gibime geliyor çünkü

Çevrimdışı Kuntz

Biz Fenerbahçe maçını kazandığımızda bırakalım günah çıkarmayı, ruh çıkarsınlar hatta şeytan çıkarsınlar iş işten geçmiş olur. Kaldı ki bize kaybeden Fenerbahçe, deplasman da Akhisar maçında da kayıp yaşar ve kısalan ligde makas açılır. Bu sebeple Fenerbahçe maçında bir hakem faciası olmaması ve kazanıp dönmemiz şu an için her şeyden önemli.

Çevrimdışı Çağatay

Güzel yazı olmuş..

Yazıyı okuyunca derbide ilk 11 de q17 ile baslamanin sonuclari da yaziyor aslında

Çevrimdışı ozan062

Yazıyı okuyunca derbide ilk 11 de q17 tercihinin sonuclari nasil olur merak etmiyor değilim

fazla risk taşıyor benim hatırladığım ilk geldiği ve simdiki dönemdede büyük maçlarda genellikle vasat oynuyor arkadaş

onun için oguzhan gününde olursa şansımız çok yüksek yani yediğimizden bir fazlasını atarız rahatlıkla yeterki ortasaha direnci düşmesin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ogün

fazla risk taşıyor benim hatırladığım ilk geldiği ve simdiki dönemdede büyük maçlarda genellikle vasat oynuyor arkadaş

onun için oguzhan gününde olursa şansımız çok yüksek yani yediğimizden bir fazlasını atarız rahatlıkla yeterki ortasaha direnci düşmesin
Oğuzhan'ın gününde olması tamamen Töre'yle Olcay'a bağlı. Eğer tek pasları doğru kullanırsak çok rahat sonuca gideriz.
Bir an önce şu maçı izlemek istiyorum. :flag:

Çevrimdışı Çağatay

Buyuk maclarda simdiye kadar Vasat oynasada büyük ihtimalle ilk 11 başlayacak. Umarım bu sefer şaşırtır diyecem ama bizimkisi de bir ümit işte...

Orta sahaya gelince derbi havası olduğu için ozi de daha düzgün ve konsantre olacaktır.

Çevrimdışı ozan062

Oğuzhan'ın gününde olması tamamen Töre'yle Olcay'a bağlı. Eğer tek pasları doğru kullanırsak çok rahat sonuca gideriz.
Bir an önce şu maçı izlemek istiyorum. :flag:

bizimkielr hep diyor etrafı kötü diye buda tabi oguzhana yanıdoyr diyorlar

ama yok bana sorarasanız onun fizikve mental olarak bir düşüşü var eski asılması yok kabul eden cıkmaz ama ben bunu görüyorum ekranlardan,,

Buyuk maclarda simdiye kadar Vasat oynasada büyük ihtimalle ilk 11 başlayacak. Umarım bu sefer şaşırtır diyecem ama bizimkisi de bir ümit işte...

Orta sahaya gelince derbi havası olduğu için ozi de daha düzgün ve konsantre olacaktır.

bencede konsantre olacaktır bu maça ayrı odaklanacaktır,, ama güven sorunu yaşıyor taraftarlar neden çnk omurgadaki stoperler yeni  ve birazda bana göre atibada bir düşüş var egerki bunların hepsi birleşirse maç içinde  sıkıntı yasıyacaz bu su goturmez gercek ve bizde bulduğumuzu atmamız gerekecek ancak son haftalarda bu konuda kabızlık var:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

bizimkielr hep diyor etrafı kötü diye buda tabi oguzhana yanıdoyr diyorlar

ama yok bana sorarasanız onun fizikve mental olarak bir düşüşü var eski asılması yok kabul eden cıkmaz ama ben bunu görüyorum ekranlardan,,

bencede konsantre olacaktır bu maça ayrı odaklanacaktır,, ama güven sorunu yaşıyor taraftarlar neden çnk omurgadaki stoperler yeni  ve birazda bana göre atibada bir düşüş var egerki bunların hepsi birleşirse maç içinde  sıkıntı yasıyacaz bu su goturmez gercek ve bizde bulduğumuzu atmamız gerekecek ancak son haftalarda bu konuda kabızlık var:)

Beck degil ama ismail in kanadindan pozisyon verecegimiz aşikar. Burada alexis i görecegiz iste nasil bir adam
Ozi de bu ara aslinda asist anlaminda sıkıntı yaşıyor ligin ilk maçı dışında sadece 2 asisti var diger lig maclarinda bunu arttirmasi lazım
Sonucta yine sosa ve gomezin eline bakacagimiz bir maç olacak gibi
Ama ben bu mac gomez den cok umitliyim

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada ziyech 24 macta 13 gol 10 asist
Adamlar şu anda ligde kalabiliyorlarsa onun sayesinde...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada ziyech 24 macta 13 gol 10 asist
Adamlar şu anda ligde kalabiliyorlarsa onun sayesinde...
o tren kaçtı mı efsane tabela yapıyor adam