Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat abi haklı olduğunu doğrulayan bir istatistik var onun yönettiği maçlarda 10 maçta 6 galibiyet biz ise 10 maçta 1 galibiyet alabilmişiz.
İşte demek istediğim nokta bu, Lig tarihinin gördüğü en eyyamcı hakemlerden birisidir ve eyyamı hep Beşiktaş'ın aleyhine kullanır. Hani ince ince doğramak deyimi var onu bu adamdan daha iyi yapan bir hakem görmedim ben.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarının son 10 yılda beğendiği bir hakem var mı? Ciddi soruyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş taraftarının son 10 yılda beğendiği bir hakem var mı? Ciddi soruyorum...
mete kalkavan  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mete kalkavan :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Nartallo

Çakır ve Fırat sahadaki mücadeleye göre değil, saha dışındaki güce göre maç yönetirler.

Fener maçında bizi ezerler, GS-Trabzon maçında Trabzon'u yakarlar, Bursa maçında bizi kayırırlar.

Bu düzende gözde hakem olabilmek, maç alabilmek bunu gerektirir. 10 seneyi aşkın bunu güzelce uygulayıp piyasada kaldılar, kokart taktılar, maaşlı hakem oldular.

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşa katılıyorum, Mete Kalkavan adamdır, enazında hakkımızı yermi diye korkmuyorum.

Çevrimdışı Nartallo

Serdar Tatlı...

Onun haricinde de düzgün hakem görmedim. Nitekim sakatlık falan dendi, erken bıraktı hakemliği...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mete kalkavan :busted_cop:
mete kalkavan bize karşı adaletli davranıyor bazı haber sitelerinde bjk'lı olduğu yazıyor olmasa da bize karşı bir sempatisi var o kesin dürüst karakterli bir hakem :tabe:

Çevrimiçi Koa_lAA

hisse senedinde tuaf işler olmakta... şuan en fazla işlem gören senet borsada.. garantiyi falanda geçti..

spek ler aldı eline heralde dün baya baya küçük yatırımcıyı yediler..

artı yüzde %18 den eksi %20 ye bi düşüş vardı dün kendimi beşinci kattan bıraksam yere okaa zamanda düşemem...

bildiin yer çekimi falan deel yer yutumu oldu...

şeytan dürtüyo tabi.. üç kuruş param var onlada alsammı almasammı... düşcez spek lerin eline ://

mete kalkavan bize karşı adaletli davranıyor bazı haber sitelerinde bjk'lı olduğu yazıyor olmasa da bize karşı bir sempatisi var o kesin dürüst karakterli bir hakem :tabe:
Her zaman söylüyorum benim bu ligde begendigim ve guvendigim tek hakem Mete kallavan

Bize karsi hiçbir macta bariz hatasini hatırlamıyorum , Bizim maçlarımızı adil ve eyyamsiz yöneten tek hakem keske her macimizi o yonetse ayrica bizede ugurlu geliyor ozellille derbilerde :bandit:

Gs macindan once ins o yonetir demistim ve o atanmisti cok da guzel yonetti maci..

Çevrimdışı tangaz

Her zaman söylüyorum benim bu ligde begendigim ve guvendigim tek hakem Mete kallavan

Bize karsi hiçbir macta bariz hatasini hatırlamıyorum , Bizim maçlarımızı adil ve eyyamsiz yöneten tek hakem keske her macimizi o yonetse ayrica bizede ugurlu geliyor ozellille derbilerde :bandit:

Gs macindan once ins o yonetir demistim ve o atanmisti cok da guzel yonetti maci..

geçen sene osmanlı stadı Beşiktaş-Sivas maçı maçın başında sağdan sanırım Serdar Kurtuluştu orta açtı rakip yakın değildi ceza sahası içinde rakip elini açtı top elle buluştu  :) 10 kusurlu hareketten biriydi Mete Kalkavan aval aval baktı gördü geçti. alın size bariz hata. maçı kazandık die göze batmadı...

ben bu maça Alman bir hakem istiyordum  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Kizmayin AMA Ben mustafa abitoglunu begenirdim. Iyi ve sert Mac yonetirdi. Mutlu celik vardi cok AMA cok pis tetikciydi, oglunun adini bile haluk koymustu galiba. Iyi hakemdi, istedigi zaman iyi Mac yonetirdi. Doberman kim ne derse desin iyi hakemdi. Ozguc turkalpi severim AMA daglara taslara yapti, anelka olayinda.

Arkadaslar bunlarin hepsi cok kotu hakemler birazcik durust olmalarini istiyoruz onu bile beceremiyor herifler. Hata olacaktir, sana gore-bana gore pozisyonlar olacaktir AMA su kafalarinin icindeki tilkiler yok mu?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Eğer TFF'nin, yayıncı kuruluşun yarışı son haftalara kadar sürdürmek için uğraşacağına ya da Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istediklerine inanıyorsanız hakem Cüneyt olmuş, Fırat olmuş, Mete olmuş farketmez, hepsi piyondur. Gerçekten böyle bir plan varsa Mete Kalkavan'ın bir kahraman gibi çıkıp bu oyunu bozacağını düşünmüyorsunuz herhalde?

Hakemlerin son yıllarda bize karşı daha acımasız, rakiplere karşı daha töleranslı oldukları doğrudur ama bu biraz da bizim ne kadar güçlü olduğumuzla alakalı. Demirören döneminden beri süregelen derbi başarısızlığını tamamen hakemlerin üstüne yıkmak doğru değil. Bu sene biz güçlüyüz ve iki derbiyi de kazandık işte.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Serdar Tatlı...

Onun haricinde de düzgün hakem görmedim. Nitekim sakatlık falan dendi, erken bıraktı hakemliği...
Ben de Serdar Tatlı'nın hakemliğini beğenirdim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Kuntz ve @Ahmet Kömürcüler
Okurken gözlerim doldu. Bunlar çok değerli anılar ama siz yaşadıklarınızı çok çok güzel ifade etmişsiniz.
İyi ki varsınız.

Abi çok teşekkürler :) Ben bi hareket başlattım herkeste yazdı sonradan kendi hikayesini çok güzel oldu :) Her hikaye ayrı güzel, ayrı duygulu :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Cuneyte hiç şaşırmadım. Tabi gönül isterdi Mete Kalkavan olsun, ligde sevdiğim tek hakemdir.

Cuno yine diğerlerine göre iyidir hayırlısı olsun bakalım..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

geçen sene osmanlı stadı Beşiktaş-Sivas maçı maçın başında sağdan sanırım Serdar Kurtuluştu orta açtı rakip yakın değildi ceza sahası içinde rakip elini açtı top elle buluştu  :) 10 kusurlu hareketten biriydi Mete Kalkavan aval aval baktı gördü geçti. alın size bariz hata. maçı kazandık die göze batmadı...

Mete kallavani Besiktasli ilan etti Fb liler

Mete kalkavanin yonettigi maclarda hep puan kaybediyorlar :biggrinking:

Bursa Fb macindaki kararlari da dogruydu , Fernandao topa cikti rakibi görmedi Sari kart vermedi bence dogruydu

Bursanin penaltı pozisyonu penalti degildi onu da vermedi

Tek hatasi Canere kart gostermemesi oldu

Fb yi 3-2 yendigimiz maci cok iyi yönetti

Bu seozn Gs yi yendigimiz maci da iyi yönetti

Renkliler hakemlerin bizi katletmesine okadar alismislarki , Yillar sonra bizi katletmeyen ve maçlarımızı adil bir sekilde yöneten Mete kalkavana Besiktasli hakem Damgasi vurdular..
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 17:36:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi öyle düşündükmü zaten kralı var geçen sene 0-0 lık başakşehir maçı yalçının eline geldi vermedi ama ben görmediğini düşünüyorum bu arada inönünün son derbisindede hakem mete kalkavanmış :)unutulmaz o maç o depar o bitiriş o staddaki sevinç oyuncular taraftarlar müthiş bir maçtı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı firewater

cüno yorgunum diye istemiyormuş maçı ki bence de doğru istememsi. Geçen hafta maçta yönetti çünkü.

İşin aslı hakemler iyi konsantre olursa bu işi iyi yaparlar. Bakın Bitner faciası sonrası bizim maçı yöneten hakeme neredeyse hatasız maç yönetti. Çünkü iyi konsantre olmuş ve dikkatliydi.

cüno yorgunum diye istemiyormuş maçı ki bence de doğru istememsi. Geçen hafta maçta yönetti çünkü.

İşin aslı hakemler iyi konsantre olursa bu işi iyi yaparlar. Bakın Bitner faciası sonrası bizim maçı yöneten hakeme neredeyse hatasız maç yönetti. Çünkü iyi konsantre olmuş ve dikkatliydi.
Hemen değiştirsinler Mete kalkavanla :bandit:

Çevrimdışı firewater

Fırat olabilir. Hatta kesin o olur bence. Ama maçı nasıl yönetir o soru işareti.

Fırat olabilir. Hatta kesin o olur bence. Ama maçı nasıl yönetir o soru işareti.
Allah korusun derim

Adamin Beşiktaşlı oldugu ortaya çıkmasından sonra ciktigi her macta bizi dogradi sirf Besiktasli oldugu icin Beşiktaşı kayiriyor demesinler diye

Yoksa onceden iyiydi ve begenirdim ama simdi Uzak dursun bizim maçlardan..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hüseyin göçek diyorlar twitterda :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

hüseyin göçek diyorlar twitterda :bandit:

bülent yıldırım ismide geçiyor.