Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305972 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk oynarsa yenik duruma düştüğünde hamle şansı kalmaz. O yüzden yedek başlaması daha doğru olur.
aynen olcay inşallah toparlar fener derbilerini sever olcay güzel golleri var  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:37:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün Barcelona maçında olduğu gibi baskıya yenik düşmeden yönetsin helal olsun diyelim.

Dünkü küfürcü dayıya rağmen esnemedi kararları :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Güzel bir hedefsin bence 4-5 saat ufak parçalar halinde ısırabilirler  :lol:

Senle uğraşmak daha zevkli oluyo ama Çağrı şimdi :D

saldırın beyler   :hiho:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Cenk oynarsa yenik duruma düştüğünde hamle şansı kalmaz. O yüzden yedek başlaması daha doğru olur.

O da doğru. Zaten sol kanatımız defansif anlamda sıkıntı da yaşayabilir. Ama Cenk'in yedek başlamasına üzülüyorum açıkçası. 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

son dk eyyamcı cünoyu atamışlar derbiye  :bandit:
Neyse Firat tan yada Bulent yildirimdan iyidir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RQ7_351903

Düdük Cüneyt Çakır'da, beklenen oldu kötünü iyisi.

Arkadaşlar lütfen sosyal medya'dan algı oluşturalım, onların oyununa sessiz kalmayalım.

Çevrimdışı Ensar

ya cüneyt ya mete olmaliydi zaten diğerlerini biliyoruz , bunlar yine kötünün iyisi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neyse Firat tan yada Bulent yildirimdan iyidir
Cüneyt hepsinden kötü..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Dün akşamki gibi yönetsin yeter de artar bile

Çevrimdışı atalay

süpersin çnk en son maçta anlaşıldıki senol hocanın talimatıyla tüm toplar q7 ye gönderilmek üzere anlasılmıs

sebebide tahminim formsuz oguzhanı oyun içinde rahatlatmak fakat anlamadıgımız sey su bu evet genclere mersine işe yarar amaa fener maçında yaramaz

ha töre ve q7yede olmaz bu arada her zaman daha fazla alternatif olmalı

Q17, rakibin Beşiktaş planına karşı "plan dışı" bir opsiyon.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çağrı'nın dediği gibi kartlara dikkat edersek hakemden yana sıkıntı yaşamayız bence. Bu kadar hayati bir maçta bariz hatalar yapamaz Cüneyt Çakır. Resmen ligin kader maçı. Zaten bizim takımda sinirlerine hakim olmakta sıkıntı yaşayan tek oyuncu Quaresma. Biraz da Oğuzhan'ın dikkat etmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cüneyt Çakır ligin en eyyamcı hakemidir. Söylediğiniz isimler bile derbi maçlarda dikkatli davranmaya çalışırken Cüneyt inceden inceden doğrar, Beşiktaş'a karşı ayrı bir antipatisi var adamın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cüneyt Çakır ligin en eyyamcı hakemidir. Söylediğiniz isimler bile derbi maçlarda dikkatli davranmaya çalışırken Cüneyt inceden inceden doğrar, Beşiktaş'a karşı ayrı bir antipatisi var adamın..
haklısın abi ama gene kötünün iyisi benim en sevmediğim hakem ali palabıyık çok kötü hakem allahtan onu atamadılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklısın abi ama gene kötünün iyisi benim en sevmediğim hakem ali palabıyık çok kötü hakem allahtan onu atamadılar
Yok emin ol hiç öyle değil. Cüneyt Çakır ile çıktığımız derbilerde kendi evimizdeyken bile deplasmanda oynuyrmuş gibi oluyoruz. Seni sinirlendirmek için herşeyi yapıyor ve üstüne de basıyor kartları.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Bizimkileri begenmedinmi abi :biggrinking:

Deme öyle Yunus'um  :iblush:
Benim de yazdıktan sonra geldi aklıma şimdi abilerim kardeşlerim darılır mı diye.
Şöyle söyleyeyim, doktora tezimin sonunda ve çok sıkışık bir zamandayım ama oturdum hepsini bir daha bir daha okudum.
Hepsinde çok özel bir cümle var! Bizi buna layık görüp değerli anılarını bizimle paylaşan hepinize selam olsun.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs-trabzon maçından sonra tüm oklar üzerlerinde herhangi bir eyyam yapamaz heralde yoksa birileri gider koltuktan

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok emin ol hiç öyle değil. Cüneyt Çakır ile çıktığımız derbilerde kendi evimizdeyken bile deplasmanda oynuyrmuş gibi oluyoruz. Seni sinirlendirmek için herşeyi yapıyor ve üstüne de basıyor kartları.

şuan yapamaz tff-mhk sırat köprüsünden geçiyor ayrıca cüneyt çakır şampiyon ligi maçları ve EURO 2016'dı maç yönetmek istiyorsa düzgün yöneticektir :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şuan yapamaz tff-mhk sırat köprüsünden geçiyor ayrıca cüneyt çakır şampiyon ligi maçları ve EURO 2016'dı maç yönetmek istiyorsa düzgün yöneticektir :ok:
Lig maçlarındaki durumuna göre bakılıp Avrupa'da maç alsaydı şimdiye kadar Uefa kupasında ilk tur maçı bile vermezlerdi. Türkiye'deki en kötü hakemlerden birisidir bu kadar net.
Korku akıl katilidir.

Deme öyle Yunus'um  :iblush:
Benim de yazdıktan sonra geldi aklıma şimdi abilerim kardeşlerim darılır mı diye.
Şöyle söyleyeyim, doktora tezimin sonunda ve çok sıkışık bir zamandayım ama oturdum hepsini bir daha bir daha okudum.
Hepsinde çok özel bir cümle var! Bizi buna layık görüp değerli anılarını bizimle paylaşan hepinize selam olsun.
Yok abi ne darilip uzulmesi , Oyle olsa sonuna gulucuk koymazdim :tabe:

Hepimiz Besiktasliyiz sonucta.

Çevrimdışı Çağatay

Tüm hakemler, MHK şu son olaylardan sonra hata yapma lüksleri yok
sonuçta şl de ars-barca maçını daha yeni yönetmiş ve neredeyse hatasız iken
burada öyle saçma işler de yapacağını düşünmüyorum c.çakır ın
sonuçta avrupa şampiyonasında önemli maçlar verecekler
UEFA nın da gözü üzerinde olacaktır
Dün o atmosferde taraftar baskısını hissetmeyen bir adam için derbideki atmosfer hafif kalır
sonuçta ingilizler bu işin piri nede olsa :)

Çevrimdışı atalay

"Şu süreçte elimizdeki en iyi ve formda hakemi verdik; 6 gün önce Arsenal - Barcelona maçını yönetti" ataması bu. Normal...

Lig maçlarındaki durumuna göre bakılıp Avrupa'da maç alsaydı şimdiye kadar Uefa kupasında ilk tur maçı bile vermezlerdi. Türkiye'deki en kötü hakemlerden birisidir bu kadar net.
Cuno fb yi de katlediyor fb lilerde sevmiyor onu bizde sevmiyoruz dolayisi ile mhk ortada bir secim yapmış :ok:

Mete kalkavani verseler Fb liler ayaklanacakti , Firat veya Bulenti verseler biz ayaklanacaktik

Mhk maca her 2 tarafinda sevmedigi hakemi atayarak tarafsiz ve ortada bir secim yaptık mesaji vermiş..
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 16:06:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Şu süreçte elimizdeki en iyi ve formda hakemi verdik; 6 gün önce Arsenal - Barcelona maçını yönetti" ataması bu. Normal...
Cüneyt Çakır kötü maç yönetse bile bir kulup bulunup hem Federasyonun hem MHK'nın bu işten sıyrılması sağlanır, atanmasıdaki amaçta bu zaten, Dünyanın en iyi hakemini verdik hala ne ağlıyorsunuz demeye getiriyorlar, maçtan sonrada bunları söyleyecekler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Quaresma kendi oyun şablonunda gayet iyi işler çıkarıyor. Lig sonunda yada kritik anlarda Sosa ve Gomez ile birlikte sorumluluk almasını beklediğim 3 isimden biri. Sakatlanmasaydı Rholdofo'yu da bu oyuncuların arasına eklerdim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cüneyt Çakır kötü maç yönetse bile bir kulup bulunup hem Federasyonun hem MHK'nın bu işten sıyrılması sağlanır, atanmasıdaki amaçta bu zaten, Dünyanın en iyi hakemini verdik hala ne ağlıyorsunuz demeye getiriyorlar, maçtan sonrada bunları söyleyecekler.
serhat abi haklı olduğunu doğrulayan bir istatistik var onun yönettiği maçlarda 10 maçta 6 galibiyet biz ise 10 maçta 1 galibiyet alabilmişiz.